2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bana da akil verin nolur, iki gun once gebe oldugunu ogrendim kan testinde 6076.29 yaziyo ama ultrasonda gorunmedi doktor daha yeni kese olusnamis dedi ama bu deger cok yuksek degil mi cok korkuyorum dis gebelik fln olur diye

İnşallah canım icim içimi yiyor aslında ama bi taraftan da içimi ferah tutmak istiyorum deniyorum
Benim 2li riskli cikti o yuzden fetal dna yaptirdik sonuc bekliyoruz. 3-4konusamadik doktorla. Bir yerde okumustum ikili %90 guvenilirse 3 lu %65 gibi birsey. Bana kalsa insallah ikili de dogru degildir cunku sonucum cok riskli.

Canım dış gebelik olsa da görünür. Merak etme aynı şeyleri bende yaşadım ilk kesem görünmedi sonra bebegim görünmedi. Çok stres yapmıştım. Ama su an herşey yolunda. Merak etme..
Kizlar bana da akil verin nolur, iki gun once gebe oldugunu ogrendim kan testinde 6076.29 yaziyo ama ultrasonda gorunmedi doktor daha yeni kese olusnamis dedi ama bu deger cok yuksek degil mi cok korkuyorum dis gebelik fln olur diye

Iyi aksamlar canlar bebegimi görmeye son 1 gun kaldi çok şükür günler gecmedi en son 12 . Haftada gördüğünde uyuyordu hareket etmemisti minnagim . Yarın insallah iyi olduğunu goreyim yeter cinsiyetini ogrenmesemde olur .
Kizlar birsey soracağım hafta sonu dogum yapan kuzenime gittik . Esim orda buhar makinasini gördü bizde alalım diyor hem burun tıkanıklığı na iyi gelir hemde ilerde bebik icin kullanırız diyor. Kullananlar yada almayı düşünenler var mi

Doktor bulantın çok olursa Psi bant kullanabilirsin demişti bana.. Ama benim aşırı derecede bulantım olmayınca kullanmadım.. Bulandıkça bişeyler yiyorum ben.. Benim bulantı yediren cinsten.. İnşallah geçer bulantılarımız..

Önce hiç panik yapma, herkes başta bu stresleri yaşayabiliyor..
Doktor transvajinal baktı mı?
Rahim duvarı kalınlaşmış mı mesela? Bununla ilgili birşey dedi mi?
Daha önce bu tür bir gebelik yaşamış mıydın?
Kilon nasıl? Kilo biraz fazla ise ve sadece karından bakıldıysa görülmeyebilir..
Ve Devlet Hastanesine mi gittin, özele mi? Doktorun cihazıda eski olabilir..

Elif ismini duyunca şaşırdım canım bizde hic isim düşünmedik hamilelik ten önce Allah nasip ederse erkek olursa Yusuf Ali düşünüyorduk . Oğlusunun adıni Yusuf oldugunu ogrendim kız olursada da Fatıma Nur yada Elif Nur istiyorduk. Sende Elif yazinca demekki zevkler aynı . Etrafındamdakiler isim önerileri söyleyince bende klâsik isimler seviyorum diyordum.
Cinsiyetini öğrenince bizde isimde odaklanacaz inşallah

Kızlar ya ,sorması ayıp bacak aramda bir batma gibi bi his var, ağrı gibi desem o da değil. Idrar yaparken falan sıkıntı yok, ara ara kasık ağrısı var ama sıkıntı olacak cinsten değil. Acaba o ağrı Neden olur ki ? Şuan yoğunum hoşgeldine gelen giden, çarşı pazar derken Acaba yorgunluktan mi ki ?

Benim 2li riskli cikti o yuzden fetal dna yaptirdik sonuc bekliyoruz. 3-4konusamadik doktorla. Bir yerde okumustum ikili %90 guvenilirse 3 lu %65 gibi birsey. Bana kalsa insallah ikili de dogru degildir cunku sonucum cok riskli.
İnşallah canım senin sonucunda tertemiz cıkar

Gözün aydın canım,insan öğrenince cinsiyeti rahatliyor :) Maşallah erkek bebeklerimiz arttıkça artıyor

Canım ayakta çok durunca ağrıyor ,bana da oluyor arada. Dinlenince geçer ama telaslanma :)

Ayy ne heyecanlı ya, az kalmış güzel haberlerle gel inşallah :) cinsiyeti de gösterirse senin minik öğrenirsiniz :)

Bu arada doktor degistirdim aynı zaman da Hastane de :)

Ve bugün gittiğim doktordan inanılmaz memnun kaldım..

Herseyini en ince ayrıntısına kadar ben sorma dan anlattı, bilgilendirdi

Bu da ultrason fotoğrafımız teyzeleri .

Maşallah

Eklentiler

• 20171225_155720-min.webp
    10 KB · Görüntüleme: 133
Ayy ne heyecanlı ya, az kalmış güzel haberlerle gel inşallah :) cinsiyeti de gösterirse senin minik öğrenirsiniz :)

Ben ilk çocugumda hava makinesi aldım doktor tavsiyesi uzerıne kullanımıda kolay nem derecesini ayarlıyosun otomatik çalışıo e bebekten weewell markasıda memnun kaldık bi ara kaldrmştm geçen hastalandı oksuruğu vardı actım tum gece yattıgımz odaya mşlh hç oksürmedi hatta okaliptus yagı alıp odanın kenarına bir bakdaktaki suyun içine damlatıyosun burun açmak eahat nefes almak için tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…