- 9 Haziran 2015
- 82
- 22
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.921
Benim 2li riskli cikti o yuzden fetal dna yaptirdik sonuc bekliyoruz. 3-4konusamadik doktorla. Bir yerde okumustum ikili %90 guvenilirse 3 lu %65 gibi birsey. Bana kalsa insallah ikili de dogru degildir cunku sonucum cok riskli.İnşallah canım icim içimi yiyor aslında ama bi taraftan da içimi ferah tutmak istiyorum deniyorum
Insallah hayirli haberler alirsin canim.Canım ben 3 lü yaptirdim Sonuc Ocak 3 te hayırlıs.ı ama hangi konuda güvenilir değil onu bilmiyorum
2li 3lü 4lü hepsini yapan dr lar var. Bukadarına ne gerek varki..
Kizlar bana da akil verin nolur, iki gun once gebe oldugunu ogrendim kan testinde 6076.29 yaziyo ama ultrasonda gorunmedi doktor daha yeni kese olusnamis dedi ama bu deger cok yuksek degil mi cok korkuyorum dis gebelik fln olur diye
Doktor bulantın çok olursa Psi bant kullanabilirsin demişti bana.. Ama benim aşırı derecede bulantım olmayınca kullanmadım.. Bulandıkça bişeyler yiyorum ben.. Benim bulantı yediren cinsten.. İnşallah geçer bulantılarımız..kızlar merhabe bende aranıza yeni katıldım 14 haftalık hamileyim henüz cinsiyetini öğrenemedik ne yazık ki ama benim hamileliğim çık sıkıntılı geçiyor bir yudum su içsem çıkartıyorum kusmalar için önerebileceğiniz bir şey var mı ? ilaç kullanıyorum ama bi faydası olmadı ne yazık ki
Önce hiç panik yapma, herkes başta bu stresleri yaşayabiliyor..Kizlar bana da akil verin nolur, iki gun once gebe oldugunu ogrendim kan testinde 6076.29 yaziyo ama ultrasonda gorunmedi doktor daha yeni kese olusnamis dedi ama bu deger cok yuksek degil mi cok korkuyorum dis gebelik fln olur diye
Elif ismini duyunca şaşırdım canım
Yook benim aklımda Elif ismi vardı hep ... eşim Aslıhan dedi .... ben dedim Aslı diye kısaltılır o :)
Rüyamda da Azra ile Beyza arasında kalmışım .
Bakıyorum isimlere ama klasik isim seviyorum ben , çok değişik isimleri istemiyorum .
Kizlar biz eşimle isim olarak erkek olursa Berat Efe , kız olursa da Yaren :) Ne dersinz güzel mi?
İnşallah canım senin sonucunda tertemiz cıkarBenim 2li riskli cikti o yuzden fetal dna yaptirdik sonuc bekliyoruz. 3-4konusamadik doktorla. Bir yerde okumustum ikili %90 guvenilirse 3 lu %65 gibi birsey. Bana kalsa insallah ikili de dogru degildir cunku sonucum cok riskli.
İnşallah canımInsallah hayirli haberler alirsin canim.
Gözün aydın canım,insan öğrenince cinsiyeti rahatliyor :) Maşallah erkek bebeklerimiz arttıkça artıyorKizlaarrrrr cinsiyetimizi öğrendik çok şükür yaa
Benim mercimeğim prensim geliyor inşallah
Erkek annesi olacağım bana büyük bir şok oldukız hissediyorum diyip durmuştum da
Ausencia Canım tabloya ekler misin cinsiyetimizi
Canım ayakta çok durunca ağrıyor ,bana da oluyor arada. Dinlenince geçer ama telaslanma :)Kızlar ya ,sorması ayıp bacak aramda bir batma gibi bi his var, ağrı gibi desem o da değil. Idrar yaparken falan sıkıntı yok, ara ara kasık ağrısı var ama sıkıntı olacak cinsten değil. Acaba o ağrı Neden olur ki ? Şuan yoğunum hoşgeldine gelen giden, çarşı pazar derken Acaba yorgunluktan mi ki ?
Ayy ne heyecanlı ya, az kalmış güzel haberlerle gel inşallah :) cinsiyeti de gösterirse senin minik öğrenirsiniz :)Iyi aksamlar canlarbebegimi görmeye son 1 gun kaldi çok şükür günler gecmedi en son 12 . Haftada gördüğünde uyuyordu hareket etmemisti minnagim . Yarın insallah iyi olduğunu goreyim yeter cinsiyetini ogrenmesemde olur .
Kizlar birsey soracağım hafta sonu dogum yapan kuzenime gittik . Esim orda buhar makinasini gördü bizde alalım diyor hem burun tıkanıklığı na iyi gelir hemde ilerde bebik icin kullanırız diyor. Kullananlar yada almayı düşünenler var mi
Gözün aydın canım,insan öğrenince cinsiyeti rahatliyor :) Maşallah erkek bebeklerimiz arttıkça artıyor
Ayy ne heyecanlı ya, az kalmış güzel haberlerle gel inşallah :) cinsiyeti de gösterirse senin minik öğrenirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?