- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.941
Ben ilk çocugumda hava makinesi aldım doktor tavsiyesi uzerıne kullanımıda kolay nem derecesini ayarlıyosun otomatik çalışıo e bebekten weewell markasıda memnun kaldık bi ara kaldrmştm geçen hastalandı oksuruğu vardı actım tum gece yattıgımz odaya mşlh hç oksürmedi hatta okaliptus yagı alıp odanın kenarına bir bakdaktaki suyun içine damlatıyosun burun açmak eahat nefes almak için tavsiye ederim
kız mı istiyorsunAcaba kiz mi cok merak edyorum bi ogrensek iki ic ufak sey alsak minnos minnos baksam.koklasam
Ben ilk çocugumda hava makinesi aldım doktor tavsiyesi uzerıne kullanımıda kolay nem derecesini ayarlıyosun otomatik çalışıo e bebekten weewell markasıda memnun kaldık bi ara kaldrmştm geçen hastalandı oksuruğu vardı actım tum gece yattıgımz odaya mşlh hç oksürmedi hatta okaliptus yagı alıp odanın kenarına bir bakdaktaki suyun içine damlatıyosun burun açmak eahat nefes almak için tavsiye ederim
Teşekkür ederim canlarzeytin0919 bu yorum senin sorun içindi sanırım :) buhar makinesiyle ilgili. Ben kullanmadım ama kullanıp memnun kalan da baya var
Elif ismini duyunca şaşırdım canımbizde hic isim düşünmedik hamilelik ten önce Allah nasip ederse erkek olursa Yusuf Ali düşünüyorduk . Oğlusunun adıni Yusuf oldugunu ogrendim kız olursada da Fatıma Nur yada Elif Nur istiyorduk. Sende Elif yazinca demekki zevkler aynı . Etrafındamdakiler isim önerileri söyleyince bende klâsik isimler seviyorum diyordum.
Cinsiyetini öğrenince bizde isimde odaklanacaz inşallah
Kizlaarrrrr cinsiyetimizi öğrendik çok şükür yaa
Benim mercimeğim prensim geliyor inşallah
Erkek annesi olacağım bana büyük bir şok oldukız hissediyorum diyip durmuştum da
Ausencia Canım tabloya ekler misin cinsiyetimizi
Günaydın bende öyleyim önce troid bir yarım saat bekle sonra demir bir saat da bekle bekle:)Rahim büyüyor benimde şimdiden seZaryen terlerim sızlıyorGünaydınlar ... hayırlı mutlu sabahlar
Demir hapından sonraki en az 1 saat açlık süresini bekliyorum şu anyani açım :)
Kasık ağrılarım iki gündür şov yapıyor resmen bu arada .
0Günaydınnn sağlıklı günler dilerim hanımlar, biz en son 12.hafta da ikili taramaya gittik, sonuçlar güzeldi doktor da 4lü tarama için 16.haftada çağırdı, 4lü tarama yaptıran bilgisi olan var mı ? Gerekli mi ? Renkli utrasondan bahseden arkadaşlar var o nedir ?
Birdegamzeer siz koru da hüseyin beye mi gidiyordunuz öyle hatırlıyorum sanki ? Bende ona gidiyorum da bir iki sorum olacaktı.
Son olaraktaa ankara da yaşayan müsait olan hamişler toplaşıp görüşsek ya ? İleri de bebişlerle de görüşürüz çok güzel olmaz mı ?
Ben 15+3 te öğrendim kesinleşir bence.Kizlar doktor gecen hafta cinsiyetle ilgili tahminde bulundu ama haftaya kesinlestirelim demisti bugun 14+6yim bugun kesinlesir mi acaba
4 lüde yine kan alıp 4 farklı değere bakıyorlar benim ikili ile hemen hemen aynı çıktı sonuçlarım. İçim tamamen rahat olsun diyosan yaptır zaten amniyosentez yaptırmam bi şey çıksa da aldırmam diyorsan doktora istemediğini söyle.0Günaydınnn sağlıklı günler dilerim hanımlar, biz en son 12.hafta da ikili taramaya gittik, sonuçlar güzeldi doktor da 4lü tarama için 16.haftada çağırdı, 4lü tarama yaptıran bilgisi olan var mı ? Gerekli mi ? Renkli utrasondan bahseden arkadaşlar var o nedir ?
Birdegamzeer siz koru da hüseyin beye mi gidiyordunuz öyle hatırlıyorum sanki ? Bende ona gidiyorum da bir iki sorum olacaktı.
Son olaraktaa ankara da yaşayan müsait olan hamişler toplaşıp görüşsek ya ? İleri de bebişlerle de görüşürüz çok güzel olmaz mı ?
Kızlar günaydın, işim gereği ayakta çok kalıyorum, ve ayakta durduğum ve uzun süre yürüdüğüm zaman vajinamda ağrı değil de güçlü bir baskı hissediyorum.sanki bebek birazdan doğacak gibi kafası ordada gelmek için baskı yapıyor gibi.sizde de oldumu böyle bir şey. Off 32. Haftaya bir gelsem koşa koşa eve gidip doğuma kadar keyif yapıcam inş.
Selam cnm ben aydan birinin hastasıyım muayenehanesine gidiyorum ama ikili ve dörtlü testi koruda yaptırdım.sonuçlar iyidi ama bence ikili iyiken dörtlü çok gereksizdi 250 tl verdim birde.sen sincan koruyamı balgat koruyamı gidiyorsun
4lü tarama da kesin olarak amniyosenteze mi bakılıyor yani ? Öyle ise yaptırmayabilirim.4 lüde yine kan alıp 4 farklı değere bakıyorlar benim ikili ile hemen hemen aynı çıktı sonuçlarım. İçim tamamen rahat olsun diyosan yaptır zaten amniyosentez yaptırmam bi şey çıksa da aldırmam diyorsan doktora istemediğini söyle.
Canım ben balgata gidiyordum, ahmet bey var orada çok memnundum kendisinden gebe kalmadan önce rutin kontrollerim için ona gidiyordum gebe kalınca da devam ettim kendisi devamlı ulaşılabilirdi her sorun da arayıp danışıyordum çok ilgiliydi gel gör ki çok uzaktı bir iki kere acilleşince sincan koruya gitmek zorunda kaldım orada da hüseyin pehlivanı tanıdık o yüzden yol yorduğu için sincana geçiş yaptık tek sorunum çok yoğun istediğim zaman ulaşamıyor olmam onu soracaktım sana.
4lü tarama da kesin olarak amniyosenteze mi bakılıyor yani ? Öyle ise yaptırmayabilirim.
Ben yatarken iciyorum demir ilacini canim. Obur turlu kahvalti etmeden evden cikmam lazim.Günaydın bende öyleyim önce troid bir yarım saat bekle sonra demir bir saat da bekle bekle:)Rahim büyüyor benimde şimdiden seZaryen terlerim sızlıyor
Amniyosentez herkese yapılan bi uygulama değil benim doktorum öyle demişti. Özellikle riskli gebelerde ciddi sorunlar cikabiliyormus. Olasılık belirtiyorlar her bir test benim ikili testim yanlış zamanda yapılmış belki 4lu testi yaptiririm ama sonucunu da çok takmam sanırım. Asıl ayrıntılı ultrason için nereye gitmeyi planlıyorsunuz?
Ben önce drumla görüşüp karar veriyim en iyisi zaten ikili testim iyiydi dediğim gibi. Ayrıntılı ultrason koru da yapmıyorlar biliyorsunuz, tanıdıklarım zübeyde hanımı önerdiler ben yine dr tavsiyesi alıcam tabi yanı sıra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?