2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
zeytin0919 bu yorum senin sorun içindi sanırım :) buhar makinesiyle ilgili. Ben kullanmadım ama kullanıp memnun kalan da baya var

Kızlar istanbul avrupa yakasında renkli ultrasonu hangi devlet hastanesinde kolaylıkla ücretsiz çektirebilirz ya kafam karıstı cok pahallı fiyatlar ya bazı devletler baştan takip istediklerini belirtiyorlar ya

zeytin0919 bu yorum senin sorun içindi sanırım :) buhar makinesiyle ilgili. Ben kullanmadım ama kullanıp memnun kalan da baya var
Teşekkür ederim canlar
Eşim hevesli daha çok , araştırıyor bu markayida söyleyim baksin sağolasın

0Günaydınnn sağlıklı günler dilerim hanımlar, biz en son 12.hafta da ikili taramaya gittik, sonuçlar güzeldi doktor da 4lü tarama için 16.haftada çağırdı, 4lü tarama yaptıran bilgisi olan var mı ? Gerekli mi ? Renkli utrasondan bahseden arkadaşlar var o nedir ?

Birde gamzeer siz koru da hüseyin beye mi gidiyordunuz öyle hatırlıyorum sanki ? Bende ona gidiyorum da bir iki sorum olacaktı.

Son olaraktaa ankara da yaşayan müsait olan hamişler toplaşıp görüşsek ya ? İleri de bebişlerle de görüşürüz çok güzel olmaz mı ?

Son düzenleme:

Evet canım bir Yusuf paşam var Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .

Hadi bakalım sende hayırlısı ile öğren de beraber isim bakalım , zevkler ortakken

Aman da amaaaaan annesinin paşası mııı geliyormuş hayırlı olsun canımmm , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydınlar
Çokk şükür günlerdir saya saya bitiremedim görüş günümüze geldi. Bir ay çoook uzun bir zaman ya Eşim bile günlerdir saymama gülüyordu, az kaldi demi diye sorup duruyordum onda tık yoktu. Dün okulda dersteyken mesaj atmış; bugün özele gidelim mi diye dedim yarın randevumuz var dur artik kaç gündür sayikladimda birsey demediydi
Hafta sonu yolculuk yaptik , dag tas tırmandık üşüttum, yoruldum diye korktu heral.
Bugün ogleden sonra randevu , doktorumuz cinsiyetimizide ogreniriz demisti. Bebeğim iyi , sag salim olsunda cinsiyet hic önemli degil . Allahim bebeklerimizi korusun Hep güzel haberlerini alalım inşallah

Günaydınlar ... hayırlı mutlu sabahlar
Demir hapından sonraki en az 1 saat açlık süresini bekliyorum şu an yani açım :)

Kasık ağrılarım iki gündür şov yapıyor resmen bu arada .
Günaydın bende öyleyim önce troid bir yarım saat bekle sonra demir bir saat da bekle bekle:)Rahim büyüyor benimde şimdiden seZaryen terlerim sızlıyor

Selam cnm ben aydan birinin hastasıyım muayenehanesine gidiyorum ama ikili ve dörtlü testi koruda yaptırdım.sonuçlar iyidi ama bence ikili iyiken dörtlü çok gereksizdi 250 tl verdim birde.sen sincan koruyamı balgat koruyamı gidiyorsun

Kızlar günaydın, işim gereği ayakta çok kalıyorum, ve ayakta durduğum ve uzun süre yürüdüğüm zaman vajinamda ağrı değil de güçlü bir baskı hissediyorum.sanki bebek birazdan doğacak gibi kafası ordada gelmek için baskı yapıyor gibi.sizde de oldumu böyle bir şey. Off 32. Haftaya bir gelsem koşa koşa eve gidip doğuma kadar keyif yapıcam inş.

4 lüde yine kan alıp 4 farklı değere bakıyorlar benim ikili ile hemen hemen aynı çıktı sonuçlarım. İçim tamamen rahat olsun diyosan yaptır zaten amniyosentez yaptırmam bi şey çıksa da aldırmam diyorsan doktora istemediğini söyle.

Benimde geçe gün aynısı olmuştu tatlım.Yorulduğumuz için olabilr diye düşünüyorum .Doktoruna sormakta fayda var tabi

Canım ben balgata gidiyordum, ahmet bey var orada çok memnundum kendisinden gebe kalmadan önce rutin kontrollerim için ona gidiyordum gebe kalınca da devam ettim kendisi devamlı ulaşılabilirdi her sorun da arayıp danışıyordum çok ilgiliydi gel gör ki çok uzaktı bir iki kere acilleşince sincan koruya gitmek zorunda kaldım orada da hüseyin pehlivanı tanıdık o yüzden yol yorduğu için sincana geçiş yaptık tek sorunum çok yoğun istediğim zaman ulaşamıyor olmam onu soracaktım sana.
4lü tarama da kesin olarak amniyosenteze mi bakılıyor yani ? Öyle ise yaptırmayabilirim.

Amniyosentez herkese yapılan bi uygulama değil benim doktorum öyle demişti. Özellikle riskli gebelerde ciddi sorunlar cikabiliyormus. Olasılık belirtiyorlar her bir test benim ikili testim yanlış zamanda yapılmış belki 4lu testi yaptiririm ama sonucunu da çok takmam sanırım. Asıl ayrıntılı ultrason için nereye gitmeyi planlıyorsunuz?

Ben önce drumla görüşüp karar veriyim en iyisi zaten ikili testim iyiydi dediğim gibi. Ayrıntılı ultrason koru da yapmıyorlar biliyorsunuz, tanıdıklarım zübeyde hanımı önerdiler ben yine dr tavsiyesi alıcam tabi yanı sıra.

Aydan Biri bakıyor olmalı ayrıntılı ultrasona. Tabi belki doktorunuz bi isim de verebilir. Önemli olan farklı bir gözün bakması bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…