- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.961
maşallah canım cinsiyette kesinleşmiş gözünüz aydın olsun, hangi hastaneye devam etme kararı aldın bende değiştirsem mi diye içimden geçiriyorum.Bu arada doktor degistirdim aynı zaman da Hastane de :)
Ve bugün gittiğim doktordan inanılmaz memnun kaldım..
Herseyini en ince ayrıntısına kadar ben sorma dan anlattı, bilgilendirdi
Bu da ultrason fotoğrafımız teyzeleri .
Maşallah
Günaydın annelerr gece berbat bi rüya gördüm şu iki günü nasıl geçircem bilmiyorum korku ve merakla bekliyorum. Allah korusun bizi ve bebeklerimizi
Günaydın annelerr gece berbat bi rüya gördüm şu iki günü nasıl geçircem bilmiyorum korku ve merakla bekliyorum. Allah korusun bizi ve bebeklerimizi
Bende pek bebeğimle ilgili görmezdim iki gündür hem bebekli hem olaylı rüyalar görüyorum. Zaten kaliteli uykum yok sabaha kadar dön babam dön bi de rüyalar çıktı başımaAy bende çok kötü rüyalar görüyorum. Bebek ile ilgili değil ama annem kardeşim kız arkdşlarım. Hep kadınlar var rüyamda ve hep olaylı , korkarak uyanıyorum resmen geceleri. Ben ki normalde hiç rüya görmezdim bundan dolayı uykusuzum hamileliğimden beri.
Selam canım bende Ankara Gazi ye gidiyorum ikili tarama güzel çıktı doktor 16. Haftaya 3 lü tarama var dedi bende gereklimi dedim rutin olarak bakıyorlarmış üniversite de hem bebeği görmüş oluruz dedi benim özele giden arkdşım testlerini ayrıntılı ultrasonu falan hep devlette yaptırıyor0Günaydınnn sağlıklı günler dilerim hanımlar, biz en son 12.hafta da ikili taramaya gittik, sonuçlar güzeldi doktor da 4lü tarama için 16.haftada çağırdı, 4lü tarama yaptıran bilgisi olan var mı ? Gerekli mi ? Renkli utrasondan bahseden arkadaşlar var o nedir ?
Birdegamzeer siz koru da hüseyin beye mi gidiyordunuz öyle hatırlıyorum sanki ? Bende ona gidiyorum da bir iki sorum olacaktı.
Son olaraktaa ankara da yaşayan müsait olan hamişler toplaşıp görüşsek ya ? İleri de bebişlerle de görüşürüz çok güzel olmaz mı ?
O uyku hali bende de var anlamadım gitti uyu uyu uyan sanki hiç uyumamisin gibi.Kizlar doktor gecen hafta cinsiyetle ilgili tahminde bulundu ama haftaya kesinlestirelim demisti bugun 14+6yim bugun kesinlesir mi acaba
Geçen gece banada oldu sonra topgibi birşey karnimdan öbür tarafa gitti epey canım acıdı ama geçti yorgun olduğum günlerde oluyor sanırımKızlar günaydın.. Bende acaip bi uyku ve tembellik hali var. Dokunamasalar akşama kadar yatarım kalkınca da otururum. Böyle bi tembellik görmedimkahvaltıya misafir gelecek hala oturuyorum
Günaydın herkese dün gece sağ tarafıma yatıyordum uyandım sola dönmek istedim sağ kaşığıma çok fena kramp girdi ne sola dönebildim ne kalkabildim çok korktum eşimde yoktu yalnızdım evde sabah dahiliye de randevum vardı hemen buradaki kadın Doğumcuya da randevu aldım şükür bebiş iyi yoğun bulantı ve kusmadan dolayı serum taktılar hastenrdeyim şimdi dün ikili tarama sonucuda çıktı iyi o da çok şükür
Korunun kadın doğum doktorları ayrıntılı ultrason için aydan hocaya yönlendirir ama karar size kalmış.ama aydan hoca işinde bir numara gerçekten çok ilgili ve dikkatli bir hocaAydan Biri bakıyor olmalı ayrıntılı ultrasona. Tabi belki doktorunuz bi isim de verebilir. Önemli olan farklı bir gözün bakması bence
Günaydın bende öyleyim önce troid bir yarım saat bekle sonra demir bir saat da bekle bekle:)Rahim büyüyor benimde şimdiden seZaryen terlerim sızlıyor
İlk defa duydum, doğruysa vardır bilimsel bir cevabı ama bana çok tuhaf geldiKızlar genital bölgede çıkan sivilceler yüzünden normal Doğum olmuyor Muş böyle bişey duydunuz mu
Aslında ilaç çok öenrilmiyor ben ilk hamileliğimi panik atakla geçirmiştim dr bana tamamen iyileşmeden hamile kalma, ilaç kullanman gerek demişti ama ben hiç ilaçsız atlattım çok şükür Allahıma öncelikle beyinde bitirmelisin canım kendi kendini kontrol edebildiğinde, beynine hükmedebildiğinde otomatikman vücuduna da hükmedebilirsin yapabileceğine inan inş. ilaçsız atlatabilirsin
Çocuğa geçiyormuş diyolar o yüzden direk sezeryan diyorlarmışİlk defa duydum, doğruysa vardır bilimsel bir cevabı ama bana çok tuhaf geldi
Cnm bahsettiğin sivilce değil sanırım siğil.siğil bir cilt lezyonu ve eper siğil vajinal kanaldaysa yani fetüsün geleceği yoldaysa evet yapilamazmış ama eğer genital bölgenin dışındaysa doğum kanalından bağımsız bir yerdeyse normal doğum yapışabilirmiş.Kızlar genital bölgede çıkan sivilceler yüzünden normal Doğum olmuyor Muş böyle bişey duydunuz mu
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet dün akşam eşimle otururken ilk kez bebeğimden gelen hareketi çok net hissettim ...
Yazıyordum burada da arkadaşlar , o öyle bir hareket ki , gazla krampla karışmaz çok nettir bebekten geldiği diye
şüküüüür hissettim .... saniyelikti zaten ....
gün içinde hareketlerinden belki en güçlüsünden 1-2 sini hissedebilirmişiz bu haftalarda artık .... 18. hafta içindeyim ben .
20.haftadan sonra net ve keskin , sık hissedilir hale gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?