2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
maşallah canım cinsiyette kesinleşmiş gözünüz aydın olsun, hangi hastaneye devam etme kararı aldın bende değiştirsem mi diye içimden geçiriyorum.

Günaydın annelerr gece berbat bi rüya gördüm şu iki günü nasıl geçircem bilmiyorum korku ve merakla bekliyorum. Allah korusun bizi ve bebeklerimizi

Ay bende çok kötü rüyalar görüyorum. Bebek ile ilgili değil ama annem kardeşim kız arkdşlarım. Hep kadınlar var rüyamda ve hep olaylı , korkarak uyanıyorum resmen geceleri. Ben ki normalde hiç rüya görmezdim bundan dolayı uykusuzum hamileliğimden beri.

Bende pek bebeğimle ilgili görmezdim iki gündür hem bebekli hem olaylı rüyalar görüyorum. Zaten kaliteli uykum yok sabaha kadar dön babam dön bi de rüyalar çıktı başıma

Günaydın herkese dün gece sağ tarafıma yatıyordum uyandım sola dönmek istedim sağ kaşığıma çok fena kramp girdi ne sola dönebildim ne kalkabildim çok korktum eşimde yoktu yalnızdım evde sabah dahiliye de randevum vardı hemen buradaki kadın Doğumcuya da randevu aldım şükür bebiş iyi yoğun bulantı ve kusmadan dolayı serum taktılar hastenrdeyim şimdi dün ikili tarama sonucuda çıktı iyi o da çok şükür

Selam canım bende Ankara Gazi ye gidiyorum ikili tarama güzel çıktı doktor 16. Haftaya 3 lü tarama var dedi bende gereklimi dedim rutin olarak bakıyorlarmış üniversite de hem bebeği görmüş oluruz dedi benim özele giden arkdşım testlerini ayrıntılı ultrasonu falan hep devlette yaptırıyor

Sanırım bir ben birde sen kaldın öğrenemeyen inşallah öğrenirsin benim randevu 5 inde Dr söyler umarım
Kizlar doktor gecen hafta cinsiyetle ilgili tahminde bulundu ama haftaya kesinlestirelim demisti bugun 14+6yim bugun kesinlesir mi acaba
O uyku hali bende de var anlamadım gitti uyu uyu uyan sanki hiç uyumamisin gibi.
Kızlar günaydın.. Bende acaip bi uyku ve tembellik hali var. Dokunamasalar akşama kadar yatarım kalkınca da otururum. Böyle bi tembellik görmedim kahvaltıya misafir gelecek hala oturuyorum
Geçen gece banada oldu sonra topgibi birşey karnimdan öbür tarafa gitti epey canım acıdı ama geçti yorgun olduğum günlerde oluyor sanırım

Aydan Biri bakıyor olmalı ayrıntılı ultrasona. Tabi belki doktorunuz bi isim de verebilir. Önemli olan farklı bir gözün bakması bence
Korunun kadın doğum doktorları ayrıntılı ultrason için aydan hocaya yönlendirir ama karar size kalmış.ama aydan hoca işinde bir numara gerçekten çok ilgili ve dikkatli bir hoca

Kid-j geçmiş olsun ..... o bahsettiğin kasık krampları bende de oluyor ...

hatta dündü aynen dönemedim resmen , dönmek için hareket edince daha sert saplandı .... biraz durdum .... bacağımı parmak ucundan esnetme ve germe yaptım .... sonra düzeldi .

Kızlar genital bölgede çıkan sivilceler yüzünden normal Doğum olmuyor Muş böyle bişey duydunuz mu

Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet dün akşam eşimle otururken ilk kez bebeğimden gelen hareketi çok net hissettim ...

Yazıyordum burada da arkadaşlar , o öyle bir hareket ki , gazla krampla karışmaz çok nettir bebekten geldiği diye

şüküüüür hissettim .... saniyelikti zaten ....

gün içinde hareketlerinden belki en güçlüsünden 1-2 sini hissedebilirmişiz bu haftalarda artık .... 18. hafta içindeyim ben .

20.haftadan sonra net ve keskin , sık hissedilir hale gelir

canım bende çok isterdim ama her doktora gidişim ayrı stres.. her seferinde preeklampsi ihtimali artıyor ben bebeğimi kaybetmekten aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.kendimi topaarlıyorum sonraki doktor ranadevusu tekrar başlıyor. eşimde dayanamıyor artık.

Kızlar o kasık saplanmaları bende de oluyor.
Çok kötü giriyor birden bire. Bacağımı bile oyanatamiyorum ama farkettim benim hep sol tarafta oluyor.
Sanki sol tarafım içten yırtılıyor .. ama diyorum ki dur bakalım bu başlangıç

Kızlar genital bölgede çıkan sivilceler yüzünden normal Doğum olmuyor Muş böyle bişey duydunuz mu
Cnm bahsettiğin sivilce değil sanırım siğil.siğil bir cilt lezyonu ve eper siğil vajinal kanaldaysa yani fetüsün geleceği yoldaysa evet yapilamazmış ama eğer genital bölgenin dışındaysa doğum kanalından bağımsız bir yerdeyse normal doğum yapışabilirmiş.

benim iki hamilelik arasında çok fark olmadığı için bende çok azda olsa hissedebiliyorum canım. özellikle dönüşleri çok net hissediyorum. çook nadir 3 4 günde bir de tekme gibi bir şey oluyor ama bu durum son 2 haftadır oluyor belli belirsiz

diğer hamileliğimde 17-18 gibi hafif hafif başlamıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…