- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.981
Kızlar o kasık saplanmaları bende de oluyor.
Çok kötü giriyor birden bire. Bacağımı bile oyanatamiyorum ama farkettim benim hep sol tarafta oluyor.
Sanki sol tarafım içten yırtılıyor .. ama diyorum ki dur bakalım bu başlangıç
sabah saatlerine aldım bugün de medikale volkan beye gittim 15+6 gün 15 cm 136 gr olmuşuzbenimde ocak 8’de :)
Valla bende de aynı.. :) Sağ bombostatlım bende de sağda hiç bir şey yok .... geçende yazdım burda, benim sanki sadece sol hamile
canım bende çok isterdim ama her doktora gidişim ayrı stres.. her seferinde preeklampsi ihtimali artıyor ben bebeğimi kaybetmekten aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.kendimi topaarlıyorum sonraki doktor ranadevusu tekrar başlıyor. eşimde dayanamıyor artık.
Ayyyy ne güzel ya, öyle net hissedecegim zamanı bekliyorum. Özellikle geceleri elim karnimda ama yok daha bişey :) o zaman az kaldı benimdeEveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet dün akşam eşimle otururken ilk kez bebeğimden gelen hareketi çok net hissettim ...
Yazıyordum burada da arkadaşlar , o öyle bir hareket ki , gazla krampla karışmaz çok nettir bebekten geldiği diye
şüküüüür hissettim .... saniyelikti zaten ....
gün içinde hareketlerinden belki en güçlüsünden 1-2 sini hissedebilirmişiz bu haftalarda artık .... 18. hafta içindeyim ben .
20.haftadan sonra net ve keskin , sık hissedilir hale gelir
Akşamları daha belirgin oluyor canım,gün içinde yogunluktan duyamiyoruz pekKızlar bende bazen akşamları özellikle böyle tv ye bakarken falan birden karnımın altında çok hafif bir hareket hissediyorum. 18. Haftanın içindeyim ben de. 3 gündür bu böyle. Ama gündüzleri sanırım işten güçten farkedemiyorum. Akşam olunca birden yokluyor. Öyle düşünüyorum. :)
Çok olmaz canim birisi omega desteği diğeri demir ve folik asit.folik asit vücut tarafından üretilmiyor zaten gebelikte de daha çok ihtiyaç artiyorkızlar bir şey sorucam ben şimdi hem imom kullanıyorum hem gyno tardyferon ikisinde de folik asit yazıyor çok gelmez mi ya devlet dr verdi
Bana da aynıları mı verdi doktor ,gynoferro ve imom. Ben kullanıyorum valla ne verdiyse :) ilk hamileligimde de imom ve demir hapı kullanmıştımkızlar bir şey sorucam ben şimdi hem imom kullanıyorum hem gyno tardyferon ikisinde de folik asit yazıyor çok gelmez mi ya devlet dr verdi
Aynen öyle ya :)Ayyyy ne güzel ya, öyle net hissedecegim zamanı bekliyorum. Özellikle geceleri elim karnimda ama yok daha bişey :) o zaman az kaldı benimde
Akşamları daha belirgin oluyor canım,gün içinde yogunluktan duyamiyoruz pek
Bana da aynıları mı verdi doktor ,gynoferro ve imom. Ben kullanıyorum valla ne verdiyse :) ilk hamileligimde de imom ve demir hapı kullanmıştım
Çok olmaz canim birisi omega desteği diğeri demir ve folik asit.folik asit vücut tarafından üretilmiyor zaten gebelikte de daha çok ihtiyaç artiyor
Maşallah :) Bende öğleden sonraya aldım perşembede medical bahar hanıma gitcem bakalım artık boy kilo söylerler mi merak ediyorum 14+3 olucam :)sabah saatlerine aldım bugün de medikale volkan beye gittim 15+6 gün 15 cm 136 gr olmuşuz
Bana da dr kıza benziyor dedi o zaman 11+4 tüm perşembe günü tekrar gidicem kesinleşcek inşallah bakalım değişecek mi bende merak ediyorumMerhaba kızlar
Ausencia beni de tabloya ekler misin ilk gebelik 26 yaşındayım tahmini doğum tarihi 27 06 2018. Cinsiyet için kız dediler etrafımdaki herkes değişir değişir daha çok erken seninki kesin erkek dese de kızım oluyor .
Canim dunden beri cok fenayim cok okula da gidemedim bugun gene. Uykumda bile agriyo gozlerime vuruyo. Yere egilmeye kalksam sanki kafama çivi cakiyolaroy kıyamm ya benim ar a ara oluyo senin ki kadar şiddetli değil yani uzunda sürmüyo rabbim şifa versin tez zman da canım benim ya
Canim hamilekikten once ara sira siddetli bas agrilarim olurdu doktora gittigimde migren baslangici demisti. Allah avr uzun suredir agrimiyordu ama hamilelikten sonra ozellikle 12. Haftadan beri nerdeyse hergun agriyo hem de oyle boyle degil. Aynen tarif ettigin gibi gozumun onunde yildizlar ucusuyo bulaniklasiyo her ikisinde de oluyo bu durum sonra beynimin her yeri agriyo gunlerce suruyo. Yasakli yoyecekler hangileri bana da soyler misin? Ne yapacam nasil atlatcam blmyrmAuralı migreniniz olabilir mi? Benim 6 yaşından beri var ve başlamadan önce gözümün önünde yıldızlar dönüyor hangi taraftan geliyorsa o taraftaki gözüm kapanıyor. Genelde yumurtlama donemimde olur ve hamilelikte östrojen yükseldiği için ilk zamanlar daha fazla tutuyordu. Benim yasaklı bazı yiyecekleri var onları yersem hemen tutuyor. Parol gibi ilaçlar hiç fayda etmez maalesef tutarsa şu sıra çekiyorum eğer duramayacak gibi olursam da acil gidip serum ağrı kesici alıyorum. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?