2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bende bazen akşamları özellikle böyle tv ye bakarken falan birden karnımın altında çok hafif bir hareket hissediyorum. 18. Haftanın içindeyim ben de. 3 gündür bu böyle. Ama gündüzleri sanırım işten güçten farkedemiyorum. Akşam olunca birden yokluyor. Öyle düşünüyorum. :)

tatlım bende de sağda hiç bir şey yok .... geçende yazdım burda, benim sanki sadece sol hamile

Arkadaşlar eskiden genital sigili olanlar normal dogurtulmuyordu ama son kongrelerden sonra bu değişti dogurtulabiliyor

Cnım benim ya bende öyleyim bebek büyüdükçe daha çok korkuyorum.Riskli gebeliğim bende .Önceki bebeğimi 24 haftalıkken kaybetmiştim.O haftaya yaklaştıkca dahada korkar oldum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum.Ayrıca BÖbrek nakilliyim ben hep bi korku. Bak destek olucaz birbirimize korkma bu kadar.sağlıklı bi şekilde alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza

kızlar bir şey sorucam ben şimdi hem imom kullanıyorum hem gyno tardyferon ikisinde de folik asit yazıyor çok gelmez mi ya devlet dr verdi

Ayyyy ne güzel ya, öyle net hissedecegim zamanı bekliyorum. Özellikle geceleri elim karnimda ama yok daha bişey :) o zaman az kaldı benimde

Akşamları daha belirgin oluyor canım,gün içinde yogunluktan duyamiyoruz pek

kızlar bir şey sorucam ben şimdi hem imom kullanıyorum hem gyno tardyferon ikisinde de folik asit yazıyor çok gelmez mi ya devlet dr verdi
Çok olmaz canim birisi omega desteği diğeri demir ve folik asit.folik asit vücut tarafından üretilmiyor zaten gebelikte de daha çok ihtiyaç artiyor

Bana da aynıları mı verdi doktor ,gynoferro ve imom. Ben kullanıyorum valla ne verdiyse :) ilk hamileligimde de imom ve demir hapı kullanmıştım

Bana da aynıları mı verdi doktor ,gynoferro ve imom. Ben kullanıyorum valla ne verdiyse :) ilk hamileligimde de imom ve demir hapı kullanmıştım

Çok olmaz canim birisi omega desteği diğeri demir ve folik asit.folik asit vücut tarafından üretilmiyor zaten gebelikte de daha çok ihtiyaç artiyor

o zaman bir sorun yok demektir sağolun kızlar

Ausencia canımm bizide tabloya ekler misin kesin erkek .

Bana da dr kıza benziyor dedi o zaman 11+4 tüm perşembe günü tekrar gidicem kesinleşcek inşallah bakalım değişecek mi bende merak ediyorum

oy kıyamm ya benim ar a ara oluyo senin ki kadar şiddetli değil yani uzunda sürmüyo rabbim şifa versin tez zman da canım benim ya
Canim dunden beri cok fenayim cok okula da gidemedim bugun gene. Uykumda bile agriyo gozlerime vuruyo. Yere egilmeye kalksam sanki kafama çivi cakiyolar amin canim cok sagol Rabbim herkese sifasini versin

Canim hamilekikten once ara sira siddetli bas agrilarim olurdu doktora gittigimde migren baslangici demisti. Allah avr uzun suredir agrimiyordu ama hamilelikten sonra ozellikle 12. Haftadan beri nerdeyse hergun agriyo hem de oyle boyle degil. Aynen tarif ettigin gibi gozumun onunde yildizlar ucusuyo bulaniklasiyo her ikisinde de oluyo bu durum sonra beynimin her yeri agriyo gunlerce suruyo. Yasakli yoyecekler hangileri bana da soyler misin? Ne yapacam nasil atlatcam blmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…