2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende cinsiyeti tam olarak öğrenemedim 16.haftada kesinlesir dedi.bu arada senin önceki çocukların embriyo kalitesini hatırlıyor musun ?

sabah saatlerine aldım bugün de medikale volkan beye gittim 15+6 gün 15 cm 136 gr olmuşuz
Canım bsy sorabilirmiyim bebeğin kilosunu doktor mu söylüyor yoksa usg de yazıyor mu ilk hamileligim pek bilgim yok doktora da sormadım kilosu boyu ne diye aklıma gelmiyor stresten

Selam millet! Ben cuma gunu uclu taramaya gitcem bakalim kizim ne durumda.ben bi uc gundur cok net hissediyorum.gecen haftanin basindan beride icerde dalgalanma seklinde hissediyordum ama her gun degil.dunle bugun baya tekme yiyor gibiyim az once aklim cikti hazirliksiz yakalandim artik emin oldum o olduguna cok garip bisi icimde kipirdayan bi canli vaar

Canım ya bi an önce hepimiz tekmeler yesek ya bende cumartesi gittim üçlü taramaya inşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar

Kızlar karar verdik ben barış istesem de bi anlaşmamız vardı. Kız olursa ben, erkek olursa eşim koyacaktı..
O yüzden söz eşime düştü arada bir aklına esiyor babamın ismini koyalım diye. (Ismi de güzel değil sevmiyorum da)
Vazgeciriyorum poyraz barış ta yan yana uymuyor diyor beyefendi
Poyraz olacak ismi allah nasip ederse.. Ausencia

kızlar çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama yazmadan edemeyeceğim affola:)
keşke benim zamanımdada birileri yazsaydı bunları.
şuan acayip yılbaşı indirimi var. lütfen kesin alınacakları alın.

mesela ev tipi anakucağı ,resmen çocuk onda büyüyor.
oyun halısı ,dönene kadar kullandı, acayipte oyaladı.
bir tür beşik.(yatak dışında) anne yanı olursa tadından yenmez.
kıyafete gelince bu mevsimde yazlık kıyafetler çok uygundu ben hep almıştım.ama abartmayın zaten çok sıcak oluyor ve askılı zıbınla büyüyor çocuk.
emzirme yastığı.ne gereksizmiş deyip almamıştım halbukı 50 tl bişey. emzirme dışında arkadaşlarım şuan cocğu ortasına koyup oturtuyor.çok lazımmış yani.
port bebe.en ucuzu alın.zaten hemen pusete geçiyor çocuk.ilk günler aşıya gidiyor o ara kullanıyorsunuz.birde hastaneden çıkarken.
penye battaniye en çok kullanılan.
banyo takımı küvet oturak vart zırt onları sakın bebek mağazasından almayın ,dünya para, a101 e geliyor (23nisanda)gayette kaliteli.hepimiz ordan almıştık gecen yıl.
aklıma geldikçe yazarım :)
bu arada benim minnoş 7.aya girecek eşyalarımın hepsi duruyor. ankaradan ihtiyacı olan varsa uyguna verebilirim.maksat aktivite masamıza yer açılsın:)

bu arada sormak istediğiniz bir şey olursa alıntı yaparsanız cvplarım..yoksa gözden kaçırabilirim.
sevgiler.

Evet genelde testleri felan devlette yaptırıyor özelde takipli olan çoğu kadın

bizim 2017 haziran grubunda poyrazımız var sarışın mavi gözlü,k.tatlıtuğ halt etmiş:)
amaaa çok yaramazz çoookk

Yok amniyosentez farklı demek istediğim 4 lüde problem çıkarsa da amniyosentez yaptırmam diyorsan taptırmayabilirsin. 4 lü testte yine sadece kan veriyorsun.

canım bugün ben başladım Hüseyin Pehlivan a
duyduğuma göre baya yönünmüş sonraki randevuyu bugünden aldık hatta
bu arada 2012 haziran annesiyim ve burdan bir sürü gorustugum arkadaşım var hala aktif bir şekilde görüşüyoruz ben isterim görüşmek

Ayrıntılı ultrasona Aydan Biri bakıyor çukurambar koru da ki eğer her şey yolunda gidiyorsa devlette de yaptirabilirsin fakat 5 dk kadar bakıyorlarmış bilgin olsun bir arkadaşım yeni baktirdi
bizim 2 li taramadan sonra başka bir dr ense kalınlığını yüksek çıkardığı için radyoloji uzmanına gitmiştim hatta burda da yazdım Gulhiz Karataş güzel inceliyor 250 tl ücreti
ama burda da perinatoloji uzmanı diyor herkes o yüzden benimde kafam karıştı belki Aydan Biri ye giderim o perinatoloji uzmanı muayenesi 500 tl imiş ayrıntılı ultrason ücretleri bunlar
hakkımızda hayırlısı olsun

Nasıl memnun kaldın mı kendisinden ? :) Aydan Biri'yi bir arkadaş daha önerdi, belki olabilir gidebilirim neden olmasın. Tabii görüşelim fikir edinelim ben çok memnun olurum

Merhaba sevgili anneler ben agustos annelerindenim 8 hafta 6 gunluk hamileyim.. bademciklerimde enfeksiyon sebebiyle penisilin igne verdi kulak burun bogaz uzmani 6 tane gunde 2 tane vurulacak..kadin dogum doktoruna danış dedi.doktoruma sordum sknti yokmus.ama detayli gorusemedim.bu aksam igneyebaslayacagim mecburen.aranizda basina gelen var mi boyle bir durum.lutfen beni aydinlatir misiniz sizler tecrubelisiniz ben cokendiseleniyorum..simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…