- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.001
Bende cinsiyeti tam olarak öğrenemedim 16.haftada kesinlesir dedi.bu arada senin önceki çocukların embriyo kalitesini hatırlıyor musun ?Sanırım bir ben birde sen kaldın öğrenemeyen inşallah öğrenirsin benim randevu 5 inde Dr söyler umarım
O uyku hali bende de var anlamadım gitti uyu uyu uyan sanki hiç uyumamisin gibi.
Geçen gece banada oldu sonra topgibi birşey karnimdan öbür tarafa gitti epey canım acıdı ama geçti yorgun olduğum günlerde oluyor sanırım
Canım bsy sorabilirmiyim bebeğin kilosunu doktor mu söylüyor yoksa usg de yazıyor mu ilk hamileligim pek bilgim yok doktora da sormadım kilosu boyu ne diye aklıma gelmiyor strestensabah saatlerine aldım bugün de medikale volkan beye gittim 15+6 gün 15 cm 136 gr olmuşuz
Canım ya bi an önce hepimiz tekmeler yesek yaSelam millet! Ben cuma gunu uclu taramaya gitcem bakalim kizim ne durumda.ben bi uc gundur cok net hissediyorum.gecen haftanin basindan beride icerde dalgalanma seklinde hissediyordum ama her gun degil.dunle bugun baya tekme yiyor gibiyim az once aklim cikti hazirliksiz yakalandimartik emin oldum o olduguna cok garip bisi icimde kipirdayan bi canli vaar
Selam canım bende Ankara Gazi ye gidiyorum ikili tarama güzel çıktı doktor 16. Haftaya 3 lü tarama var dedi bende gereklimi dedim rutin olarak bakıyorlarmış üniversite de hem bebeği görmüş oluruz dedi benim özele giden arkdşım testlerini ayrıntılı ultrasonu falan hep devlette yaptırıyor
bizim 2017 haziran grubunda poyrazımız var sarışın mavi gözlü,k.tatlıtuğ halt etmiş:)Kızlar karar verdik ben barış istesem de bi anlaşmamız vardı. Kız olursa ben, erkek olursa eşim koyacaktı..
O yüzden söz eşime düştü arada bir aklına esiyor babamın ismini koyalım diye. (Ismi de güzel değil sevmiyorum da)
Vazgeciriyorumpoyraz barış ta yan yana uymuyor diyor beyefendi
Poyraz olacak ismi allah nasip ederse..Ausencia
Sanırım bir ben birde sen kaldın öğrenemeyen inşallah öğrenirsin benim randevu 5 inde Dr söyler umarım
Ayy canim benim insallah ikimizde bu kez kesin ogreniriz saglikli olsunlar da
Yok amniyosentez farklı demek istediğim 4 lüde problem çıkarsa da amniyosentez yaptırmam diyorsan taptırmayabilirsin. 4 lü testte yine sadece kan veriyorsun.Canım ben balgata gidiyordum, ahmet bey var orada çok memnundum kendisinden gebe kalmadan önce rutin kontrollerim için ona gidiyordum gebe kalınca da devam ettim kendisi devamlı ulaşılabilirdi her sorun da arayıp danışıyordum çok ilgiliydi gel gör ki çok uzaktı bir iki kere acilleşince sincan koruya gitmek zorunda kaldım orada da hüseyin pehlivanı tanıdık o yüzden yol yorduğu için sincana geçiş yaptık tek sorunum çok yoğun istediğim zaman ulaşamıyor olmam onu soracaktım sana.
4lü tarama da kesin olarak amniyosenteze mi bakılıyor yani ? Öyle ise yaptırmayabilirim.
Bnim eşimde bi ara poyraz hastasiydiGüzel canım bizde . Eşim poyraz diyor ben barış..
En iyisi birleştirmek.. :)
canım bugün ben başladım Hüseyin Pehlivan a0Günaydınnn sağlıklı günler dilerim hanımlar, biz en son 12.hafta da ikili taramaya gittik, sonuçlar güzeldi doktor da 4lü tarama için 16.haftada çağırdı, 4lü tarama yaptıran bilgisi olan var mı ? Gerekli mi ? Renkli utrasondan bahseden arkadaşlar var o nedir ?
Birde @gamzeer siz koru da hüseyin beye mi gidiyordunuz öyle hatırlıyorum sanki ? Bende ona gidiyorum da bir iki sorum olacaktı.
Son olaraktaa ankara da yaşayan müsait olan hamişler toplaşıp görüşsek ya ? İleri de bebişlerle de görüşürüz çok güzel olmaz mı ?
Ayrıntılı ultrasona Aydan Biri bakıyor çukurambar koru da ki eğer her şey yolunda gidiyorsa devlette de yaptirabilirsin fakat 5 dk kadar bakıyorlarmış bilgin olsun bir arkadaşım yeni baktirdiBen önce drumla görüşüp karar veriyim en iyisi zaten ikili testim iyiydi dediğim gibi. Ayrıntılı ultrason koru da yapmıyorlar biliyorsunuz, tanıdıklarım zübeyde hanımı önerdiler ben yine dr tavsiyesi alıcam tabi yanı sıra.
canım bugün ben başladım Hüseyin Pehlivan a
duyduğuma göre baya yönünmüş sonraki randevuyu bugünden aldık hatta
bu arada 2012 haziran annesiyim ve burdan bir sürü gorustugum arkadaşım var hala aktif bir şekilde görüşüyoruz ben isterim görüşmek
Ayrıntılı ultrasona Aydan Biri bakıyor çukurambar koru da ki eğer her şey yolunda gidiyorsa devlette de yaptirabilirsin fakat 5 dk kadar bakıyorlarmış bilgin olsun bir arkadaşım yeni baktirdi
bizim 2 li taramadan sonra başka bir dr ense kalınlığını yüksek çıkardığı için radyoloji uzmanına gitmiştim hatta burda da yazdım Gulhiz Karataş güzel inceliyor 250 tl ücreti
ama burda da perinatoloji uzmanı diyor herkes o yüzden benimde kafam karıştı belki Aydan Biri ye giderim o perinatoloji uzmanı muayenesi 500 tl imiş ayrıntılı ultrason ücretleri bunlar
hakkımızda hayırlısı olsun
InsaALLAH gecer ama buna da şükür diyelim meleklerimiz iyi olsun da dimi
Canım bsy sorabilirmiyim bebeğin kilosunu doktor mu söylüyor yoksa usg de yazıyor mu ilk hamileligim pek bilgim yok doktora da sormadım kilosu boyu ne diye aklıma gelmiyor stresten
o zamanlar bana boy demişti ama kilo dememişti inşallah derMaşallah :) Bende öğleden sonraya aldım perşembede medical bahar hanıma gitcem bakalım artık boy kilo söylerler mi merak ediyorum 14+3 olucam :)
bana hem söyledi hem de ultrason kağıdında da yazıyor benim de ilk hamileliğim :)Canım bsy sorabilirmiyim bebeğin kilosunu doktor mu söylüyor yoksa usg de yazıyor mu ilk hamileligim pek bilgim yok doktora da sormadım kilosu boyu ne diye aklıma gelmiyor stresten
kiz gibi geliyor saglikla dogsunda insAllah bian once belli olsun istiyorum biseyler almak istiyorum :)kız mı istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?