2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen çok meraklaniyorum bekleyemiyorim bir oğlum var o yüzden birde kız istiyorum ama hic öyle hissetmedim sadece istiyorum. Tabiki hayırlı ve sağlıklı olsun herşeyden önce

Tabiiki Rabbim gonlunuze gore verir insallah :)) her anneye bir kiz evlat lazim :)

kızçelerim herkese geç bir günaydın. Umarım gününüz benimkinden iyi geçiyordur.

Ben bebişimi bayağı hissettim dün akşam. Ayıptır söylemesi köyden gelen tereyağıyla pilav yapıyordum. Hani mükemmel bir koku olur ya o geldi bebiş başladı hareketlere tekmelere. Dedim karadeniz uşağı olduğu kesinleşti

Günaydınlar
Gece uyumayinca, dun misafir (kv kp gorumceleri) agirlayinca anca uyandim gecede başım çatlıyor du şimdide var gecer inşallah nazar mi ettiler ki biri beni okusun Eşime işten gelince okutayim bari
Güzel anneler güzel haberlerinizi bekliyoruz
Benimde bugün özel de randevum var sali günü devlette kızım olduğunu ogrendik garanti olsun hem devletteki makinadan cikan resimlerde bebegimi araki goresin ozele gideyim kuzumu goreyim hem kızımın resmi olsun 16. Haftamizdan multivamin bitti kan ilaci azaldi ne yapcak bakalim, ayrıntılı utrasonu sorayim

Kızlar bu kan hapına yeni başladım.
Kokusu ve tadı midemi ayaga kaldırıyor. Çok kötü

Kızlar ben hiç bi ilaç kullanmıyorum elevit falan acaba bir sıkıntı olurmu ki unutuyorum veya içesin gelmiyor midemi bulandırıyor

kızlar merhaba 15 haftalık gebeyim midem ve karnım da batma şeklinde ağrılar var fıtık var gibi diyebilirim midem egilince ve otururken batıyor usg girdim birkaç gün önce kilom olduğu için bayağı karnıma bastirdilar görmek için karnımın üstü ondan agiriyor belki ama midem çok sis ve sanki birşey batıyor hissi var neden olur elımle karnıma dokundukca agrı oluyor o bolgede ya agrı derken sancı gelmesın karnımın ustune elımı surunce agrıyor bırde mıdeme dokununca acaıp sıs sert duruyor bu durumu yassayan varmı

kızlar benim eski sezaryen dikişim fena halde kaşınıyor.karnımız büyüyor ,o kısım gerildiği için diye düşündüm ama öyle açılma vs gibi şeyler olmaz herhalde üstünden 3.5 sene geçmiş.öylede tatlı tatlı kaşınıyorki dikiş yeri :)

canım acılack olsa benımki acılırdı. daha 6 ay önce sezeyan oldum daha simdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. ne kaşıntı ne gerilme.. İnşallah da olmaz çok korktum ama sıkıntı olmayan çok insan var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…