2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım mıdem tas gıbı ellıyorum ıcerı gecmıyor parmagım karnımda sertlık pek yok mıdem yumru gıbı sert

canım mıdem tas gıbı ellıyorum ıcerı gecmıyor parmagım karnımda sertlık pek yok mıdem yumru gıbı sert

Kızlar 14+5te gittik erkek dedi %100degil ama erkek dedi. Özele gitmiştik doktor iyi ilgilendi eşimle bana gösterdi hep uslu oturan bebegim babasının geldiğinden midir nedir aman Allahım ayağa kalkmış nasıl taklalar atıyor hepimiz şok olduk ellerini kafasına götürüyor yanlara çeviriyor yüzüyor taklalar acıyor o kadar şirin ve komikti ki ben güldükçe daha da hareketleniyordu zorla sustum doktor ölçsün herşeyi diye . Allahm ne güzel duygulardi. O kadar hareketli olunca bacağını açtı her pozisyonda pipiyi gösterdi doktor da bize erkek dedi burda çıkıntı war dedi ama 16. Hafta olmadığı için klitorisle karışabilir dedi ama baya erkek duruyordu bakalm %90 oglusumuz olucak :) sizde durumlar neler öğrenebildiniz mi hangi haftalarda öğrendiniz.

Canim sen biyere mi sordun? Ya ben saglikocagina sordum ama aşı kartını bi getir dediler ama bulamıyorum uf kafam cok karisti:/ ama eminim 5 doz yaptirmistim ya
Evet cnm aşı kartinla sağlık ocağına gidiyosun onlar gerek görmüyor zaten ben son dozu vurdurmadigim halde gerek yok dediler

Canımmm benim de hepsi alındı bende seninle aynı durumdayım . 150 lik içiyorum.dikkat etmemiz lazım
Evet canım ya ne sıkıntılı işmiş ilk gebeligimde de hiç böyle bişey yaşamadım sorunsuz geçti gitti bunada da her hafta biyere kan ver dur bide ayarlayabilseler dozunu içim yanmiycak allah korusun bebegede çok zararı varmış sende çok dikkat et mutlaka

Canım boynuna dokun eline sert bi şişlik geliyosa o guatr bendeki iki taraflı yumurta kadardı büyümede hızlı olunca kanser riski olabilir diye aldılar dahiliye seni usg ye yönlendirir kesin tanı orda konuyor kan tahlilleri tsh uretiyomusun diye bakılıyor eğer uretiyosan ilaca gerek yok ben uretiyodum alınana kadar ilaç kullanmadım sadece büyüme vardı sende troitlerde çalışmadığı için endokrin git demiş hamilelikte endokrin doktorları en iyi ayarlıyor ilacın dozunu eğer istanbulda oturuyorsa ben etfal de gidiyorum masum beye tavsiye ederim çok ilgileniyo

Aynen tatlim ya uyumadan da yaşanabileceğini öğreniyoruz herşey bi deneyim şu kabuslar da olmasa

Etfal bana uzak ama bi çaresine bakıcam. Cok teşekkür ederim

Testi gösterdim.Sonrasi Agucuk Gugucukk Aglama

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-28-00-28-43-1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…