- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.481
Amin canım doğal olmasını çok isterimCanım inşallah bu bebeğin sağ selamet doğsun belki diğeri kendiliğinden gelir
3 haftada birkızlar hastane kontrollerinize ne sıklıkla gidiyorsunuz?
Benim de karnımda birey yok göğüslerin yanları hafif çatladı :/@BahaRaslan99 vaseline aldım ama temel onarım sarı kutulu olandan fark eder mi ? Kakaolusu değişik kokuyordu.
Birde kızlar aranız da göğsü çatlayan var mı ? Benim göbeğim de felan henüz çatlak yok ama göğüslerimde çatlaklar oluşmuş :/
Kaç haftaliksin cnmHayırlı cumalarBiz de bugün cinsiyetimizi öğrendik.Allah in izniyle prensesime bir kardeş prens geliyor kızım hep erkek kardeşim olacak diyordu Ausencia cnm bizi de eklersin erkek dedi doktor
Bende gezdim oraları hepsi dandik. Hamile arkadaşım H&M den çok güzel şeyler almış oraya bakıcam bende. H&M öneririm kesinlikle.
H&M den aldım bi pantalon 2 tane de bonprix den bonprixden aldıklarım azıcık bol geldi 1 beden daha genişlersem tam olur. Tavsiyem H&M den size olan bedenin 1 beden küçüğünü sipariş edin düşünürseniz.kızlar kıyafet alışverişini nereden yapıyorsunz? dün avm de sadece lcw ve defactoda hamile reyonu vardı ama 2-3 çeşit dalga geçer gibi koymuşlar sinir olduminternetten yapmaya karar verdim artık şansıma güzel çıkarsa giyerim çıkmazsa geri iade ederim
evet katılıyorum cunku hamile bedenlerinin kalıpları geniş. 38 giyiyorum bormalde 36 aldım .H&M den aldım bi pantalon 2 tane de bonprix den bonprixden aldıklarım azıcık bol geldi 1 beden daha genişlersem tam olur. Tavsiyem H&M den size olan bedenin 1 beden küçüğünü sipariş edin düşünürseniz.
Bu şekilde değil de normal siyah beyaz görüntü açıldığında bacak arası az da olsa görülüyodu canım aralardan gördüğüm kadarıyla yüksek ihtimal kız dedi bu ikinci kız deyişi bakalım üçüncüye de kz derse bu iş tamamdr :)Canım böyle cinsiyetini nasıl anladiki gözükmüyor :)
Sanmam canım geçmiş olsunKahve yapıyordum çok kısa saniyelik elektirik çarptı çok korktum bebeğime bir şey olmamıştır inşallah
Cinsiyetler öğrenilmeye devam ne güzel haberler ya hayırlı olsun hepimize inşallahhareketleri hisseden varmı kızlar nasıl her gün hissediyormusunuz
Akşamları evet hergün hissediyorum erkek bebek çabuk oynar derler. Öyle oldu gerçektende.
nasıl hissediyorsunuz ne oluyor yani :)Oy maşallah bizim kız da dalgalanmalar gündüz akşamları daha hareketli
Ausencia Evett bende cinsiyeti öğrendim. Erkek mişş
Bana 12.haftada ki dr.um erkek demişti, sonra 15.haftada başka dr.a gittim kıza benizyor dedi. Dün gittiğim dr. artık erkek dedi bende gördüm ekrandan değişmez heralde artık :)
Bu arada benim 2 li testte fbhcg 50 nin altındaydı, 50nin altında olan erkek derler benim tuttu yani..
Merhaba kızlar çoğumuz cinsiyeti öğrendik sanirim bizim de erkek bebeğimiz. Ben de kız istiyordum ama hayırlısı diye dua ettik hep.Insallah hepimiz bu sureci saglikli bir sekilde geciririz.
Kızlar 14+5te gittik erkek dedi %100degil ama erkek dedi. Özele gitmiştik doktor iyi ilgilendi eşimle bana gösterdi hep uslu oturan bebegim babasının geldiğinden midir nedir aman Allahım ayağa kalkmış nasıl taklalar atıyor hepimiz şok olduk ellerini kafasına götürüyor yanlara çeviriyor yüzüyor taklalar acıyor o kadar şirin ve komikti ki ben güldükçe daha da hareketleniyordu zorla sustum doktor ölçsün herşeyi diye .Allahm ne güzel duygulardi . O kadar hareketli olunca bacağını açtı her pozisyonda pipiyi gösterdi doktor da bize erkek dedi burda çıkıntı war dedi ama 16. Hafta olmadığı için klitorisle karışabilir dedi ama baya erkek duruyordu bakalm %90 oglusumuz olucak :) sizde durumlar neler öğrenebildiniz mi hangi haftalarda öğrendiniz.
Çıktım kızlarrrr bebişim maşallah çok iyimiş 15+1 gözüktü 144grammış minnoşum ve dr alışveriş yapma ama çok yüksek ihtimal kız dedi yine :)
slm arkadaslar.bende bugun cinsiyetini ogrendim.kismetse 3.kizim geliyor.Babasinin bayagi bir surati dustu.zaten iki kizim vardi bu degisik olsaydi filan .....uzuldu bende onun uzulmesine uzuldum..
aman bosver sunnet masrafindan kurtulduk erkek cocugu haşarat olur gibi soylemlerle avutmaya calistimne yapayim.
saglugi iyi cok sukur birazyas riskimiz var oyuzden 2.duzey ultrason talep etti.
bursadaki hamis anneler siz ne yapacaksiniz ben hem zubeydeye hem cekirge doruk a gidiyorum zubeydede yokmus.dorukta 225 tl fiyat verdi.randevumu aldim herihtimale karsi.
182 universiteye randevu vermedi egitim arastirmadada herhangi bir kadin dogumcu ya gidip onun talep etmesi gerekiyormus .gerci hastanede 2.duzey usg varmi onuda bilmiyor.
siz ne yapmayi dusunuyorsunuz.
Benimde kiiiiz %80 kız dedi Dr!!!!!
Bizde bugün özele gittik uyuyordu minnak hiç hareket etmedi . 10 dk uğraştık yok yok yokdoktor erkeğe benziyor % 80 erkek dedi ben şok salı günü devletteki doktora kuzum açıp göstermişti hemen kız dediydi . Garanti olsun diye gitmistim. Doktor hazırlık yapmayın bir ay sonra kesinlestirelim dedi.
bir ay nasil bekliyim. Çıkışta lc wakiki gidip kızıma güzel guzel zibinlar alacaktik .
O kadar herkese kız dedik. kv gorumcemler kiz kiyafeti alip gelmisler.
Erkek hissediyordum erkek olacak sandim diye demiştim herkese . Doktor kız deyince şaşırdım ama alıştım di Kızım - oğlum mu diyemem simdi . Bir ay cok uzunRabbim sağlık sihat versin de
Eki Görüntüle 2085892
Bugün dayanamadım cinsiyeti netleştirmek için doktora gittim :) %100 erkekmis
Bu da güler yüzlü oğlum
Göstermedi yüzünü cadı, su halde sırtını filan sevdim yüzü dönük olsa bayılırım heral
Sonunda bizde cinsiyetimizi öğrendik kızımız olcak :)
Hayırlı cumalarBiz de bugün cinsiyetimizi öğrendik.Allah in izniyle prensesime bir kardeş prens geliyor kızım hep erkek kardeşim olacak diyordu Ausencia cnm bizi de eklersin erkek dedi doktor
Ausencia canım bana da kız yazabilirsin
nasıl hissediyorsunuz ne oluyor yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?