2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızımda sadece hastane çantasını hazırlamak için 4 parca zıbın bir kaç battaniye almıştım ben çok korkuyorum 9 ayı hayırlısıyla bitiremezsek bana avı gelir eşyaları ortada olması cevremde oldu gebelikte bebegini kaybeden son aylarda hatta kızım 34 haftalık doğru 38 gün orta sehpada yatmıştı beşiği bile yoktu:) şimdi iki yaşında ikinci beşiğinde yatıyor herşey alınır bir günde yeterki sağlık versin Rabbim sanırım bundada almıyacam 6 ayı bitirirsek hayırlısıyla bir kaç parça birşeyler almayı düşünüyorum

Benim de karnımda birey yok göğüslerin yanları hafif çatladı :/

H&M den aldım bi pantalon 2 tane de bonprix den bonprixden aldıklarım azıcık bol geldi 1 beden daha genişlersem tam olur. Tavsiyem H&M den size olan bedenin 1 beden küçüğünü sipariş edin düşünürseniz.

evet katılıyorum cunku hamile bedenlerinin kalıpları geniş. 38 giyiyorum bormalde 36 aldım .

Canım böyle cinsiyetini nasıl anladiki gözükmüyor :)
Bu şekilde değil de normal siyah beyaz görüntü açıldığında bacak arası az da olsa görülüyodu canım aralardan gördüğüm kadarıyla yüksek ihtimal kız dedi bu ikinci kız deyişi bakalım üçüncüye de kz derse bu iş tamamdr :)

Merhaba kızlar çoğumuz cinsiyeti öğrendik sanirim bizim de erkek bebeğimiz. Ben de kız istiyordum ama hayırlısı diye dua ettik hep.Insallah hepimiz bu sureci saglikli bir sekilde geciririz.

Çıktım kızlarrrr bebişim maşallah çok iyimiş 15+1 gözüktü 144grammış minnoşum ve dr alışveriş yapma ama çok yüksek ihtimal kız dedi yine :)

Benimde kiiiiz %80 kız dedi Dr!!!!!

Eki Görüntüle 2085892
Bugün dayanamadım cinsiyeti netleştirmek için doktora gittim :) %100 erkekmis
Bu da güler yüzlü oğlum

Göstermedi yüzünü cadı, su halde sırtını filan sevdim yüzü dönük olsa bayılırım heral

Sonunda bizde cinsiyetimizi öğrendik kızımız olcak :)

Hayırlı cumalar Biz de bugün cinsiyetimizi öğrendik.Allah in izniyle prensesime bir kardeş prens geliyorkızım hep erkek kardeşim olacak diyordu Ausencia cnm bizi de eklersin erkek dedi doktor

Kızlarr Bizimdee Paşamız Yoldaymış Ausencia canim tabloya yazabilirsin :)

Ausencia canım bana da kız yazabilirsin

Maşallah subhannallah 1 gün gelmedim , tablomuz takla atan bebeklerle doldu

Çok çok hayırlı olsun arkadaşlar ..Kız , erkek evlatlarımızı sağlıkla alalım kucağımıza .... vatanına milletine ..insanlığa ...hayırlı evlatlar olsun her biri

Tabloda olan arkadaşların bilgilerini ekledim ...

Myhsa oyyy Ozan paşanın gülüşüne Rabbim hep güldürsün yüzünü ....

mi-nick o prenses sırtını yerim ya

zeytin0919 senin iş karışmış annesi , bir ay beklemezdim sanırım ben , başka bir dr a sırf cinsiyet için 1 hafta 10 gün içinde giderdim

nasıl hissediyorsunuz ne oluyor yani :)

Pek tarif edilebilecek bişey değil.
Yani Nasıl anlatsam bilemiyorum
Kıpır kıpır ediyor hissetmemek imkansız ki bizimkiler daha çok minik. Bir kaç hafta sonra daha belli olur. Zaten arada bir oluyor. Çokmu uykucular ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…