2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çarşamba tetanoz aşımı olmuştum ... aklınızda bulunsun ilk kez olacakların özellikle , kolunuz inanılmaz ağrıyor ve biraz şişiyor ..beklenen bir yan etki .

Bu arada 2009 du benim aşım ... 5 doz tamamlanmamış sanırım ... ama dr 10 sene değil , 6 yıl kadar geçince yaptıklarını söyledi zaten ... eee benimde 9 sene neredeyse ....

maşAllah cnm ne güzel ❣

Geceleri hiç uyuyamıyorum ... aynen uykusuzluk devam ...
bölük pörçük derken toplamda 2 saat oluyordur ancak .
Gün içinde de uyku yok tabii ... resmen bebek doğuncaya alıştırma yapıyorum sanki zombilikte

Ayy of ya nerden çıktı bu aşı bari soldan yaptırayım.

Dün sabah kalbim yaklaşık bir 10-15 sene o kadar hızlı çarptı ki , Allahım ne oluyor dedim .. azıcık tırstım da valla ne yalan diyeyim

Bu kan pompalama olayı sebebi ile çarpıntılar çok normalmiş ...

Ya böyle yeni yeni çatlar gibi olmuş hafif kırmızı elimle değince anlaşılıyor göğüslerim birden büyüyünce oldu herhalde daha olur mu bilmiyorum :/
Benim de öyle ufak pembe bir kactane benim göğüslerim zaten büyük 85 beden takıyorum desteksiz niye böyle oldu anlamadım kafama mi çıkacak :/

Kızlar hamile montu hakkında ne düşünüyorsunuz gereksiz mı acaba? Benim montlar artık onumu kapatmiyor birinin de kemeri nefesimi kesiyor. E kış hamilesi olcaz malum... Büyük beden alsam çok komik durcak ben kucucugum

şu an kapanıyor önü şükür ama kışı çıkarmam mümkün değil :) 38 beden kabanlarım ve son günleri belli .

sanırım kendi bedenimde panço tarzı alacağım kaban ... zaten araba ile gidiyorum kapının önünden .

Ben tayt mont kazak triko kalın ne varsa hiç bir şey giyemiyorum ateş basıyor evde hala yazlıklara dolaşıyorum:) birde sıcaklarsam kalın giyersem alerji başlıyor igneleniyor vuçurum dışarda kalın ceket aldım uzun kot ince bluz takiliyorum şimdilik

Selam hatunlar.biz taburcu olduk kizim iyi cok sukur.haftaya raporluyum evde dinlenicem agrilarim az az devam ediyor buna sukur.cok korktuk acilma var dediklerinde ama cok sukur baska yerlerdeki doktorlar oyle bisi gormedi
Kizim beni yalniz birakmadi hic varlığını hissettirdi hep tekmeleriyle.ben cok net hissediyorum artk gunun degisik saatlerinde vuruyor ama sirt ustu yattigimda daha cok hareketlendigini hissediyorum.evime geldim cok sukur bi hafta rahatiz kuzucumla

Cok geçmiş olsun sevindim evinde daha güzel dinlenirsin..

Çokk geçmiş olsun canım cok sevindim bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…