- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.521
Amiiiiin canım benim,hem bizim hem yavrularimizin yüzü hep gülsünMaşallah subhannallah 1 gün gelmedim , tablomuz takla atan bebeklerle doldu
Çok çok hayırlı olsun arkadaşlar ..Kız , erkek evlatlarımızı sağlıkla alalım kucağımıza .... vatanına milletine ..insanlığa ...hayırlı evlatlar olsun her biri
Tabloda olan arkadaşların bilgilerini ekledim ...
Myhsa oyyy Ozan paşanın gülüşüne Rabbim hep güldürsün yüzünü ....
mi-nick o prenses sırtını yerim ya
@zeytin0919 senin iş karışmış annesi , bir ay beklemezdim sanırım ben , başka bir dr a sırf cinsiyet için 1 hafta 10 gün içinde giderdim
Ohhh çok şükür,geçmiş olsun canım tekrar. Bol bol dinlenSelam hatunlar.biz taburcu olduk kizim iyi cok sukur.haftaya raporluyum evde dinlenicem agrilarim az az devam ediyor buna sukur.cok korktuk acilma var dediklerinde ama cok sukur baska yerlerdeki doktorlar oyle bisi gormedi
Kizim beni yalniz birakmadi hic varlığını hissettirdi hep tekmeleriyle.ben cok net hissediyorum artk gunun degisik saatlerinde vuruyor ama sirt ustu yattigimda daha cok hareketlendigini hissediyorum.evime geldim cok sukur bi hafta rahatiz kuzucumla
Kaç haftaliksin cnm
Selam hatunlar.biz taburcu olduk kizim iyi cok sukur.haftaya raporluyum evde dinlenicem agrilarim az az devam ediyor buna sukur.cok korktuk acilma var dediklerinde ama cok sukur baska yerlerdeki doktorlar oyle bisi gormedi
Kizim beni yalniz birakmadi hic varlığını hissettirdi hep tekmeleriyle.ben cok net hissediyorum artk gunun degisik saatlerinde vuruyor ama sirt ustu yattigimda daha cok hareketlendigini hissediyorum.evime geldim cok sukur bi hafta rahatiz kuzucumla
İyi masallah tatlımAkşamları evet hergün hissediyorum erkek bebek çabuk oynar derler. Öyle oldu gerçektende.
Ablacım bana 20. Haftada gel dedi hemşire ilk bideÇarşamba tetanoz aşımı olmuştum ... aklınızda bulunsun ilk kez olacakların özellikle , kolunuz inanılmaz ağrıyor ve biraz şişiyor ..beklenen bir yan etki .
Bu arada 2009 du benim aşım ... 5 doz tamamlanmamış sanırım ... ama dr 10 sene değil , 6 yıl kadar geçince yaptıklarını söyledi zaten ... eee benimde 9 sene neredeyse ....
Ablacım bana 20. Haftada gel dedi hemşire ilk bide
Ya anladım abladoğrudur canım genelde 20.hafta da yapılıyor . ama 3.aydan sonra her an yapılabilir ...
İyi masallah tatlımya ben hissedemiyorum ama kafam rahat değil herhalde ondan durmadan temizlik işri güç kv kp ile kavga etti altılı üstlü oturunca, evleri bana kaldı oda diğer oğlunda kalıyor gece uyku düzeni yok doğru düzgün beslenme yok belim agriyo oturamiyorum bile ah bi bitmedi inş duzelir
Canim gozun aydin cok gecmis olsunSelam hatunlar.biz taburcu olduk kizim iyi cok sukur.haftaya raporluyum evde dinlenicem agrilarim az az devam ediyor buna sukur.cok korktuk acilma var dediklerinde ama cok sukur baska yerlerdeki doktorlar oyle bisi gormedi
Benim de öyle ufak pembe bir kactane benim göğüslerim zaten büyük 85 beden takıyorum desteksiz niye böyle oldu anlamadım kafama mi çıkacak :/
Cok geçmiş olsun sevindim evinde daha güzel dinlenirsin..
Çokk geçmiş olsun canım cok sevindim bol bol dinlen
Amiiiiin canım benim,hem bizim hem yavrularimizin yüzü hep gülsün
Ohhh çok şükür,geçmiş olsun canım tekrar. Bol bol dinlen
hamdolsun ... anne merak etme beni diyor sana kuzun
dinlen canım ... kalkma hiç ..sıkıldıkça gel bize takıl burda:)
Canim gozun aydin cok gecmis olsun
cok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen bebeginle konus ona dua et :)❣Allah razi olsun canlar eksik olmayinprogestani sabah aksam 200luge cikardik kafayi bulup bulup uyuyorum bi hafta aktif olarak burdayim artk takipteyim sizii
cok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen bebeginle konus ona dua et :)❣
Kizlarrr kizlaarrr cok mutluyum yaa hastaliktan kiriliyorum oksuruk krizine girdigim sirada kasigima pit pit bisey degdi icerden tesaduf mu segirme mi diye dusunurken tekrar oksuruk tuttu ve yine pit pitkelebegim kiprasti resmennn her oksurdugumde kipirdiyo kesin ve net hissediyorum yaa bogazim yirtildi oksurmekten sirf kipirdasin diye oksurup duruyorum simdi
Kizlarrr kizlaarrr cok mutluyum yaa hastaliktan kiriliyorum oksuruk krizine girdigim sirada kasigima pit pit bisey degdi icerden tesaduf mu segirme mi diye dusunurken tekrar oksuruk tuttu ve yine pit pitkelebegim kiprasti resmennn her oksurdugumde kipirdiyo kesin ve net hissediyorum yaa bogazim yirtildi oksurmekten sirf kipirdasin diye oksurup duruyorum simdi
Yaa gerçek mi bu.. ben de o zaman her meraklandigimda öksüreyim..
aaaaaa doğru diyorsun .... 2 ay önce falan gittiğimde kıpırdasın diye dr öksür demişti hep ... ben öksürdükçe bıcırık dönmüştü.... dur bende öksürem de gelem
ilk bebekmi ikimi :)Kizlarrr kizlaarrr cok mutluyum yaa hastaliktan kiriliyorum oksuruk krizine girdigim sirada kasigima pit pit bisey degdi icerden tesaduf mu segirme mi diye dusunurken tekrar oksuruk tuttu ve yine pit pitkelebegim kiprasti resmennn her oksurdugumde kipirdiyo kesin ve net hissediyorum yaa bogazim yirtildi oksurmekten sirf kipirdasin diye oksurup duruyorum simdi
aaaaaa doğru diyorsun .... 2 ay önce falan gittiğimde kıpırdasın diye dr öksür demişti hep ... ben öksürdükçe bıcırık dönmüştü.... dur bende öksürem de gelem
Tüm haziran anneleri öksürmeye başlayacaz artık bebiş kipirdasin diyeYaa gerçek mi bu.. ben de o zaman her meraklandigimda öksüreyim..
Tabi abartmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?