2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amiiiiin canım benim,hem bizim hem yavrularimizin yüzü hep gülsün

Ohhh çok şükür,geçmiş olsun canım tekrar. Bol bol dinlen

hamdolsun ... anne merak etme beni diyor sana kuzun

dinlen canım ... kalkma hiç ..sıkıldıkça gel bize takıl burda:)

Akşamları evet hergün hissediyorum erkek bebek çabuk oynar derler. Öyle oldu gerçektende.
İyi masallah tatlım ya ben hissedemiyorum ama kafam rahat değil herhalde ondan durmadan temizlik işri güç kv kp ile kavga etti altılı üstlü oturunca, evleri bana kaldı oda diğer oğlunda kalıyor gece uyku düzeni yok doğru düzgün beslenme yok belim agriyo oturamiyorum bile ah bi bitmedi inş duzelir

Ablacım bana 20. Haftada gel dedi hemşire ilk bide

Kıyamam kuzum inşalalh düzelirde kendine vakit ayırırsin

Canim gozun aydin cok gecmis olsun

Cok geçmiş olsun sevindim evinde daha güzel dinlenirsin..

Çokk geçmiş olsun canım cok sevindim bol bol dinlen

Amiiiiin canım benim,hem bizim hem yavrularimizin yüzü hep gülsün

Ohhh çok şükür,geçmiş olsun canım tekrar. Bol bol dinlen

hamdolsun ... anne merak etme beni diyor sana kuzun

dinlen canım ... kalkma hiç ..sıkıldıkça gel bize takıl burda:)

Canim gozun aydin cok gecmis olsun

Allah razi olsun canlar eksik olmayinprogestani sabah aksam 200luge cikardik kafayi bulup bulup uyuyorum bi hafta aktif olarak burdayim artk takipteyim sizii

Kizlarrr kizlaarrr cok mutluyum yaa hastaliktan kiriliyorum oksuruk krizine girdigim sirada kasigima pit pit bisey degdi icerden tesaduf mu segirme mi diye dusunurken tekrar oksuruk tuttu ve yine pit pit kelebegim kiprasti resmennn her oksurdugumde kipirdiyo kesin ve net hissediyorum yaa bogazim yirtildi oksurmekten sirf kipirdasin diye oksurup duruyorum simdi

Haha ne acaip ya gerçekten de çok güzel bir duygu. Hadi gözün aydın diyeyim o zaman :)

aaaaaa doğru diyorsun .... 2 ay önce falan gittiğimde kıpırdasın diye dr öksür demişti hep ... ben öksürdükçe bıcırık dönmüştü .... dur bende öksürem de gelem

aaaaaa doğru diyorsun .... 2 ay önce falan gittiğimde kıpırdasın diye dr öksür demişti hep ... ben öksürdükçe bıcırık dönmüştü .... dur bende öksürem de gelem
Yaa gerçek mi bu.. ben de o zaman her meraklandigimda öksüreyim..
Tabi abartmadan

ilk bebekmi ikimi :)

Yaa gerçek mi bu.. ben de o zaman her meraklandigimda öksüreyim..
Tabi abartmadan
Tüm haziran anneleri öksürmeye başlayacaz artık bebiş kipirdasin diye hemeeeeen oksurdum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…