- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.661
Ausencia cnm gözün aydın ben 7 takımdan ins saglıklı sıhhatli kucagona alırdın bebişimi çok sevindim rastgele gördüm kutlayım dedim
biz sobayla ısınıyoruz dogalgaz geçmiyor burdan :)
bende istemiyorum dogalgaz gelmesini zaten :) soba gibi hiç ısıtmıyor bana göre :/ dogalgazlı eve girince yarım saat falan cok guzl sonra ayaklarımı saklıcak yer arıyorum :)Ya oyle mi :/ bilmiyordm cnm soba daha guzel biz firina boyle patates faln atiyodk cok guzel oluyodu en son gecen sene yemistm
Ben öğretmenim fakat kolejdeyim ben özel yani cnm ben erken ayrilcamKızlar aranızda öğretmen olan varmi ? 32.haftada izne ayrılır ya sezeryan durumunda bunu daha erken haftalara alma ihtimali var mi ?
Büyük oğlumun iki ismi var ve cidden ikinci isim kullanılmıyor aslında tek isim mantıklı ama 2. ye de iki isim koyacağız sırf Deniz erkek mi kız mı demesinler diye eşim Deniz Aras diyor oğlum Deniz Alp hala karar veremedik.. Zeynep te çok güzel isim benceKizlar isim konusunda ne dusunuyorsunuz? Ben cok asiri yeni isimlerden hoslanmiyorum. Bircogunun anlami surekli cennetteki birseyle bagdastiriliyor ve aslinda gercek anlaminin o olmadigini falan okuyorum. Oyle olunca da klasik isimler daha guzel geliyor. Zeynep ismini cok seviyorum peygamber efendimizin kizinin adi oldugu icin koymak istiyorum. Ama cok da bilindik bi isim olunca yanina da uyumlu olabilecek kisa isim olarak ece dusunduk. Zeynep ece yani
Ama sonra da dusundumki iki isim verince birini kullanacakmisim gibi geliyor ve tek isim olursa sanki ismini daha cok benimseyecekmisim gibi hissediyorum siz ne dusunuyorsunuz ? Tek isim olursa ne olabilir. Bi ara zümra ismini cok sevmistim anlaminda ahlakli guzel kadin yaziyordu ama sonra arastirdim ki zumreden turetilmis ve anlami sadece kalabalik topluluk anlamina geliyormus
Akşam akşam acil yaptık bizde uzun zamandır vücudunda bir iğneleme kaşıntı vardı son iki gündür hepten azdı akşam üstü agladım artık acı çektim dr gittik dr gerzek başından sağmak için bir ilaç yazdı ilacı aldım hamileler içemez diyor sinir oldum hareket esince geçiyor ama oturunca başlıyor iğnelemeye vücudum
yüzündeki soyulmalari bilemiycem ama ilk gebeligimde önce vücudum kuruyup pul pul dökülmeye başlamıştı sonra çatlamıştı önlem almakta fayda varBir de kızlar göğsümün üstünde köprücük kemiğine doğru böyle soyulmalar başlamıştı pul pul ama küçük kucuk yakından bakınca görülüyordu. Şimdi aynısı yüzümde de oluyor kaşımın üstü alnım dudak üstüm pul pul oldu. Bir yandan da sivilceler çıkıyor bu ne yaman celiski
Büyük oğlumun iki ismi var ve cidden ikinci isim kullanılmıyor aslında tek isim mantıklı ama 2. ye de iki isim koyacağız sırf Deniz erkek mi kız mı demesinler diye eşim Deniz Aras diyor oğlum Deniz Alp hala karar veremedik.. Zeynep te çok güzel isim bence
çok geçmiş olsun canım
yüzündeki soyulmalari bilemiycem ama ilk gebeligimde önce vücudum kuruyup pul pul dökülmeye başlamıştı sonra çatlamıştı önlem almakta fayda var
Öğretmen değilim ama devletteysn memur olarak yasal iznin gebeliğin 32. Haftasında başlıyor. Daha önceden problemin olursa rapor verilir sadeceKızlar aranızda öğretmen olan varmi ? 32.haftada izne ayrılır ya sezeryan durumunda bunu daha erken haftalara alma ihtimali var mi ?
Ben öğretmenim fakat kolejdeyim ben özel yani cnm ben erken ayrilcam
Evet kızlar devletteyim.32.haftadan önce verilir mi diye merak etmiştim sezeryan durumunda. Rapor almak istemiyorum rapor hakkımı ylulde kullanmak istiyorumÖğretmen değilim ama devletteysn memur olarak yasal iznin gebeliğin 32. Haftasında başlıyor. Daha önceden problemin olursa rapor verilir sadece
canım ben hem yatak odası takımıyla beşik almayı düşünüyorum hemde bu yuvarlar model beşikler var ya 9-10 ay kullanılıyormuş onlardan almayı düşünüyorum yatak odam için. gün içinde kendi odasında yatar diye düşündüm. birde belki ev tipi ana kucağı alırım uyanıkken yanımda taşırım mutfak oturma odası nereye gidersem gözümün önünde olur diye düşünüyorum
bende istemiyorum dogalgaz gelmesini zaten :) soba gibi hiç ısıtmıyor bana göre :/ dogalgazlı eve girince yarım saat falan cok guzl sonra ayaklarımı saklıcak yer arıyorum :)
bu çok iyiEvet bende almayi dusunuyorum ana kucagi cnm.yanimda tasimak icin.gozumun onunde olsun.bak nette cok uygunlari war.ben sadece park yatak alicam gibi cnm oda yapmicam
bu çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?