2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya oyle mi :/ bilmiyordm cnm soba daha guzel biz firina boyle patates faln atiyodk cok guzel oluyodu en son gecen sene yemistm
bende istemiyorum dogalgaz gelmesini zaten :) soba gibi hiç ısıtmıyor bana göre :/ dogalgazlı eve girince yarım saat falan cok guzl sonra ayaklarımı saklıcak yer arıyorum :)

Kızlar aranızda öğretmen olan varmi ? 32.haftada izne ayrılır ya sezeryan durumunda bunu daha erken haftalara alma ihtimali var mi ?

Büyük oğlumun iki ismi var ve cidden ikinci isim kullanılmıyor aslında tek isim mantıklı ama 2. ye de iki isim koyacağız sırf Deniz erkek mi kız mı demesinler diye eşim Deniz Aras diyor oğlum Deniz Alp hala karar veremedik.. Zeynep te çok güzel isim bence

çok geçmiş olsun canım

yüzündeki soyulmalari bilemiycem ama ilk gebeligimde önce vücudum kuruyup pul pul dökülmeye başlamıştı sonra çatlamıştı önlem almakta fayda var

Sağol kuzum

Bu arada benim gibi alışverişe başlayan oldu mu çok tez canlıyım cidden şimdiden kaç parça kıyafeti oldu minnosumun

2012 haziran annesiyim ona rağmen net hatırlayamadığım şeyler vardı dün oturdum yazdığım msj ları karistirdim 2013 haziran annelerine önerilerde bulunmuşum ordan kopya cektim belki sizinde isinize yarar

2 3 takim nevresim
en az 4 tane penye battaniye
56 cm kıyafetleri 2 ay giydirmistim oğlum 52 cm doğmuştu
hava çok sıcak olduğu için kısa kollu ve sıfır kollu citcitli basitler yeterli olmus (Çınar paşam çok gazlı olduğu için içine ince atlet gidiyormuşum o zamanlar )
ilk zamanlar 40 çıkana kadar bile değil ince uzun kollu tulumlar (ayaklı olanlar çok şirin ama cabuk kuculuyor)
şapka ve eldiven 2 ser çift yeterli
çok fazla kıyafet stoğu yapmışım zamanında ve elimde kalmışlar 0-3 ve 3-6 aylar yeterli olmus
bir kaç tisort şort veya yine kısa kollu tulum alınabilir

belki işinize yarar diye sizinlede paylaşmak istedim

Kızlar aranızda öğretmen olan varmi ? 32.haftada izne ayrılır ya sezeryan durumunda bunu daha erken haftalara alma ihtimali var mi ?
Öğretmen değilim ama devletteysn memur olarak yasal iznin gebeliğin 32. Haftasında başlıyor. Daha önceden problemin olursa rapor verilir sadece

Merhaba kizlar ben 15 haziran 2017 annesiyim insallh hepiniz bebeklerinize sag saglim kavusursunuz
Kiyafet konusunda yazmak istedim
Cok uzun kollu ust almayin bosu bosuna usur die uzun kollu almisim cogu giyilmeden kucukdu kizim genellikle kisa kollu badilerle durdu gece yatarkende en ince tulumlar tercih edin cok rahat ediyolar
Allah yardimciniz olsun yaz bebegi cok zor oluyo oglum kasimda olmustu zorlanmamistim sar sarmala yatir
Ama kizimda emzirirken ben terliyorum o terliyor birbirimize yapisiyoduk resmen isirik terdi cabasi

cidden emzirirken inanılmaz terliyorsun bebeğinde kafası sırılsıklam oluyor . O yüzden emzirme atleti sutyenden daha kullanışlı oluyor

Ben öğretmenim fakat kolejdeyim ben özel yani cnm ben erken ayrilcam

Öğretmen değilim ama devletteysn memur olarak yasal iznin gebeliğin 32. Haftasında başlıyor. Daha önceden problemin olursa rapor verilir sadece
Evet kızlar devletteyim.32.haftadan önce verilir mi diye merak etmiştim sezeryan durumunda. Rapor almak istemiyorum rapor hakkımı ylulde kullanmak istiyorum

Evet bende almayi dusunuyorum ana kucagi cnm.yanimda tasimak icin.gozumun onunde olsun.bak nette cok uygunlari war.ben sadece park yatak alicam gibi cnm oda yapmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…