2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
cidden emzirirken inanılmaz terliyorsun bebeğinde kafası sırılsıklam oluyor . O yüzden emzirme atleti sutyenden daha kullanışlı oluyor
En iyisi canim emzirme yastigi oyle daha rahat oluyo ne giysen giy genede daraliyosum emzirme yasgigindayken bebek bunalmiyo sesin sicakligin cok gecmiyo ve daha rahat belin filan agrimiyo kesinlikle tavsiye ederim

Zeynep ismi cok guzel cocugada cok yakisiyor bence ama ben eski isimleri sevmiyorum cocuga buyuk isimler takmak gibi geliyor cokta yeni isimlerde sevmiyorum insanlar abartip abuk sabuk isim koyuyorlar.. tuana nin manasi cennetle ilgili yaziyor ama oyle olduğunu sanmiyorum sahsen kulagima hos geliyor ve icime sindi.. ece ismi cok guzel bence.. benim adimda ayse dila ama ayse yi hic kullanmadim gereksiz yere yaziyorum her yere.. yani cocuk eger hangi ismi kullanicaksa ya da siz hangi isimle hitap ediceksiniz onu koymanizi tavsiye ederim..

Son düzenleme:
2018 e girince sanki böyle psikolojik olarak az kalmış gibi geliyor :)) önceden aaa dahaaaa bi sene var

Çok güzel olsun inşallah her şey ... son aylarımızı da sağlıkla geçirelim ... bi avazda ya da bi bıçakta :)) her hangi yol olursa olsun sağlıkla doğumumuzu hayırlısı ile geçirelim , yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım

Evlerimizin belki ilk .. belki 2...3.... neşeleri gelsin aramıza Evlatlarımız var ise abi , abla olsunlar en tatlısından

Her şey Rabbimin izni ile , güzel olsun bizlere

Benim de öyle ya napicaz böyle

Cnm cokk sagol fikirlerin icin.Haklisn yaz bebegi zorr olur terliyosn falan sütt kokusu daha bi basincli olur :/

Bende 2018 gelince daha bir yakın gelir gibi sanıyordum. Ama bana zaman geçmiyor. Zaman kavramım doktorun iki randevusu arasına kısıtlandı. Hamile moduna giremiyorum. Rabbim korktuğumuza uğratmasın yeni yıl sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah

Aminnnnnnn canım

bende çok hamile modunda değilim açıkcası .

ama zaman çok hızlı geçiyor sanki , bi bakıyorum alt takvimde hop bir hafta daha ilerlemiş

Kızlar size bişey sormak istiyorum
Kan sulandırıcı iğne kullananlar benmartik göbekten zor vuruyorum iğneli dün delik deşik ettim göbeğini yarısını vurdum yarisi kaldı.mumkun değil iğne zor girdi deriye.kolfqn yada bacakta nasıl vuriyorsunz siz iğneyi nasıl vuriyorsunz bir yazın lütfen .ben iğneyi paralel itip derinin altına sokup tüm ign ucunu girin e yavaşça enjekte ediyorum ilacı.yani deriyi tutup iğneyi doksan derece dik sokmuyorum siz nasıl yapıyorsunuz.bu şekilde iğne direk etin altına girmezmi .
Birde AHSEN2015 SENİN daha düzgün bir doktora gitmeni tavsiye ederim
Gebelikte kaşıntı önemli ve zor bişey en kısa sürede git canım
Birde bir bayan vardı burda ismini hatırlamiyorum iğnesini sabah vurduğunu ise gidince 8:30 yazmıştı neden gündüz vuriyorsunz canım zor olmuyormu birde işte nasıl vuriyorsunz iğnenin gece yatarken vurup yatsana daha rahat olur.

Amin inşallah canım

Gidecem canım sağol kızımdada olmuştu kaşıntı ama bu kadar ağlarımı hatırlamıyorum 2 yıl geçince

iğneyi 90 derecelik acıyla vurusun dogru etini iki eline sıkıştırp fazla sıkıştırmadan vuruyorsun. iğne zor giriyordur cunku beze oluşmuştur. beze olmayan yerleri bulmak için elinle bastır sertlik varsa beze oluşmuştur. bacagımada vuruyorum ben aynı şekilde vuruyorum orayada. ayrıca ben göbegimin sadece kenarlarına degil biraz alta biraz üstede vuruyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…