- 8 Şubat 2017
- 169
- 135
- 23
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.681
En iyisi canim emzirme yastigi oyle daha rahat oluyo ne giysen giy genede daraliyosum emzirme yasgigindayken bebek bunalmiyo sesin sicakligin cok gecmiyo ve daha rahat belin filan agrimiyo kesinlikle tavsiye ederimcidden emzirirken inanılmaz terliyorsun bebeğinde kafası sırılsıklam oluyor . O yüzden emzirme atleti sutyenden daha kullanışlı oluyor
Zeynep ismi cok guzel cocugada cok yakisiyor bence ama ben eski isimleri sevmiyorum cocuga buyuk isimler takmak gibi geliyor cokta yeni isimlerde sevmiyorum insanlar abartip abuk sabuk isim koyuyorlar.. tuana nin manasi cennetle ilgili yaziyor ama oyle olduğunu sanmiyorum sahsen kulagima hos geliyor ve icime sindi.. ece ismi cok guzel bence.. benim adimda ayse dila ama ayse yi hic kullanmadim gereksiz yere yaziyorum her yere.. yani cocuk eger hangi ismi kullanicaksa ya da siz hangi isimle hitap ediceksiniz onu koymanizi tavsiye ederim..Kizlar isim konusunda ne dusunuyorsunuz? Ben cok asiri yeni isimlerden hoslanmiyorum. Bircogunun anlami surekli cennetteki birseyle bagdastiriliyor ve aslinda gercek anlaminin o olmadigini falan okuyorum. Oyle olunca da klasik isimler daha guzel geliyor. Zeynep ismini cok seviyorum peygamber efendimizin kizinin adi oldugu icin koymak istiyorum. Ama cok da bilindik bi isim olunca yanina da uyumlu olabilecek kisa isim olarak ece dusunduk. Zeynep ece yani
Ama sonra da dusundumki iki isim verince birini kullanacakmisim gibi geliyor ve tek isim olursa sanki ismini daha cok benimseyecekmisim gibi hissediyorum siz ne dusunuyorsunuz ? Tek isim olursa ne olabilir. Bi ara zümra ismini cok sevmistim anlaminda ahlakli guzel kadin yaziyordu ama sonra arastirdim ki zumreden turetilmis ve anlami sadece kalabalik topluluk anlamina geliyormus
bu ne işe yarıyor cnm bebek için ?bu çok iyi
sirkeyle silsen nasıl olur acaba ?
Benim de öyle ya napicaz böyleAynı şekilde pullanma bende de var göğsümde 9-10. Haftalarda başlamıştı yüzüm full sivilce ikişer üçer çıkıyolar normalde makyaj yapmayan ben mecbur kapatıcı sürüyorm yoksa kötü hissediyorum kendimiher banyo sonrası da komple losyona batıp çıkıyorum yoksa kuruyan cildim inanılmaz şekilde kaşınmaya başlıyor
Blackbluee1 canm eşinle aran nasıl oldu
en iyisi doktora danışmak demekki :)O daha çok kurutuyor diye duymustum
en iyisi doktora danışmak demekki :)
Merhaba kizlar ben 15 haziran 2017 annesiyim insallh hepiniz bebeklerinize sag saglim kavusursunuz
Kiyafet konusunda yazmak istedim
Cok uzun kollu ust almayin bosu bosuna usur die uzun kollu almisim cogu giyilmeden kucukdu kizim genellikle kisa kollu badilerle durdu gece yatarkende en ince tulumlar tercih edin cok rahat ediyolar
Allah yardimciniz olsun yaz bebegi cok zor oluyo oglum kasimda olmustu zorlanmamistim sar sarmala yatir
Ama kizimda emzirirken ben terliyorum o terliyor birbirimize yapisiyoduk resmen isirik terdi cabasi
Bende 2018 gelince daha bir yakın gelir gibi sanıyordum. Ama bana zaman geçmiyor. Zaman kavramım doktorun iki randevusu arasına kısıtlandı. Hamile moduna giremiyorum. Rabbim korktuğumuza uğratmasın yeni yıl sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah2018 e girince sanki böyle psikolojik olarak az kalmış gibi geliyor :)) önceden aaa dahaaaa bi sene var
Çok güzel olsun inşallah her şey ... son aylarımızı da sağlıkla geçirelim ... bi avazda ya da bi bıçakta :)) her hangi yol olursa olsun sağlıkla doğumumuzu hayırlısı ile geçirelim , yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım
Evlerimizin belki ilk .. belki 2...3.... neşeleri gelsin aramızaEvlatlarımız var ise abi , abla olsunlar en tatlısından
Her şey Rabbimin izni ile , güzel olsun bizlere
Hemde nasil eksime tabiri varya bi gun dus alma eksiyosun resmen ucuncu bebegi dusunmuyorum simdilik ama dusunursen kesinlikle yaz bebegi olsun istemiyorumCnm cokk sagol fikirlerin icin.Haklisn yaz bebegi zorr olur terliyosn falan sütt kokusu daha bi basincli olur :/
Bende 2018 gelince daha bir yakın gelir gibi sanıyordum. Ama bana zaman geçmiyor. Zaman kavramım doktorun iki randevusu arasına kısıtlandı. Hamile moduna giremiyorum. Rabbim korktuğumuza uğratmasın yeni yıl sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah
Evet cnm 4 ayımız bitiyor darısı senin basına
Ervacımmm hatırlamaz olur muyum yahu seniteşekkürler canım ... Aminnnnnnnnn
Sen büyüttün tabi.
2018 e girince sanki böyle psikolojik olarak az kalmış gibi geliyor :)) önceden aaa dahaaaa bi sene var
Çok güzel olsun inşallah her şey ... son aylarımızı da sağlıkla geçirelim ... bi avazda ya da bi bıçakta :)) her hangi yol olursa olsun sağlıkla doğumumuzu hayırlısı ile geçirelim , yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım
Evlerimizin belki ilk .. belki 2...3.... neşeleri gelsin aramızaEvlatlarımız var ise abi , abla olsunlar en tatlısından
Her şey Rabbimin izni ile , güzel olsun bizlere
Hemde nasil eksime tabiri varya bi gun dus alma eksiyosun resmen ucuncu bebegi dusunmuyorum simdilik ama dusunursen kesinlikle yaz bebegi olsun istemiyorum
Kızlar size bişey sormak istiyorum
Kan sulandırıcı iğne kullananlar benmartik göbekten zor vuruyorum iğneli dün delik deşik ettim göbeğini yarısını vurdum yarisi kaldı.mumkun değil iğne zor girdi deriye.kolfqn yada bacakta nasıl vuriyorsunz siz iğneyi nasıl vuriyorsunz bir yazın lütfen .ben iğneyi paralel itip derinin altına sokup tüm ign ucunu girin e yavaşça enjekte ediyorum ilacı.yani deriyi tutup iğneyi doksan derece dik sokmuyorum siz nasıl yapıyorsunuz.bu şekilde iğne direk etin altına girmezmi .
Birde AHSEN2015 SENİN daha düzgün bir doktora gitmeni tavsiye ederim
Gebelikte kaşıntı önemli ve zor bişey en kısa sürede git canım
Birde bir bayan vardı burda ismini hatırlamiyorum iğnesini sabah vurduğunu ise gidince 8:30 yazmıştı neden gündüz vuriyorsunz canım zor olmuyormu birde işte nasıl vuriyorsunz iğnenin gece yatarken vurup yatsana daha rahat olur.
iğneyi 90 derecelik acıyla vurusun dogru etini iki eline sıkıştırp fazla sıkıştırmadan vuruyorsun. iğne zor giriyordur cunku beze oluşmuştur. beze olmayan yerleri bulmak için elinle bastır sertlik varsa beze oluşmuştur. bacagımada vuruyorum ben aynı şekilde vuruyorum orayada. ayrıca ben göbegimin sadece kenarlarına degil biraz alta biraz üstede vuruyorum cnmKızlar size bişey sormak istiyorum
Kan sulandırıcı iğne kullananlar benmartik göbekten zor vuruyorum iğneli dün delik deşik ettim göbeğini yarısını vurdum yarisi kaldı.mumkun değil iğne zor girdi deriye.kolfqn yada bacakta nasıl vuriyorsunz siz iğneyi nasıl vuriyorsunz bir yazın lütfen .ben iğneyi paralel itip derinin altına sokup tüm ign ucunu girin e yavaşça enjekte ediyorum ilacı.yani deriyi tutup iğneyi doksan derece dik sokmuyorum siz nasıl yapıyorsunuz.bu şekilde iğne direk etin altına girmezmi .
Birde AHSEN2015 SENİN daha düzgün bir doktora gitmeni tavsiye ederim
Gebelikte kaşıntı önemli ve zor bişey en kısa sürede git canım
Birde bir bayan vardı burda ismini hatırlamiyorum iğnesini sabah vurduğunu ise gidince 8:30 yazmıştı neden gündüz vuriyorsunz canım zor olmuyormu birde işte nasıl vuriyorsunz iğnenin gece yatarken vurup yatsana daha rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?