2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tahlilde iyi görmüştü değerleri ama şimdi düşmüştür kesin yeniden tahlil yaptıracam o zaman belki her gün iç diyecek
sen yanlış anlamayasın cnm kutunun üstünede mi haftada bi yazıldı. istersen hastanenin sayfasına girip gunde kaç kere yazdıgına bakabiliyorsun bilgin olsun

sen yanlış anlamayasın cnm kutunun üstünede mi haftada bi yazıldı. istersen hastanenin sayfasına girip gunde kaç kere yazdıgına bakabiliyorsun bilgin olsun

Yok canım dr kendisi söyledi şöyle anlatayım devlete gidiyordum 11 hafaya kadar devletteki dr her gün yazmış artık kendi dr gitmeye başladım ona sormadan hareket etmek istemedim o da bana hafta 1 içmeme yeterli olacağını söyledi ama bu eski tahlillerime göre konuştu ocak 20 si gibi tekrar gidecem dr tahlilerimi yenileyecem o zamana

sağlık ocagına gittin mi o da hergün oneriyor.

Bir de kızlar göğsümün üstünde köprücük kemiğine doğru böyle soyulmalar başlamıştı pul pul ama küçük kucuk yakından bakınca görülüyordu. Şimdi aynısı yüzümde de oluyor kaşımın üstü alnım dudak üstüm pul pul oldu. Bir yandan da sivilceler çıkıyor bu ne yaman celiski

Kızlar önceden çatlak kremini sürüyordum. Emmiyordu vücut yani biraz zaman alıyorum. Ama şimdi sürüyorum. Sürdüğümle çekmesi bir oluyor. Iyice anladım vücudumuzun cok neme ihtiyacı var..
bende yaglıyorum heryerimi baya sürütorum ama ben :) sabah bi kalkıyorum yumusacık :)

doktora git cnm ya da gidincs soyle inşAllah geçer Allah'ın izniyle ❣AMİNN

Amin insaAllah canm benim evet bende öyle düşünüyorum. Allahım sağlıklı sıhhatli versin inşaAllah:) bebisimizi

Aynı şekilde pullanma bende de var göğsümde 9-10. Haftalarda başlamıştı yüzüm full sivilce ikişer üçer çıkıyolar normalde makyaj yapmayan ben mecbur kapatıcı sürüyorm yoksa kötü hissediyorum kendimi her banyo sonrası da komple losyona batıp çıkıyorum yoksa kuruyan cildim inanılmaz şekilde kaşınmaya başlıyor

Merhaba kizlar bende sizleri takip edenlerdenim . . 16 haftadayim 1.sinifa giden oglum oldugu icin pek girmeye firsatim olmuyor ama genellikle okumaya calisiyorum yazilanlari kilo almayanlari duydukca sasiriyorum dogrusu. . Ben 16 haftadayim kiz bebisim olucak insallah ve 7 kilo aldim 1 oturusta bi ekmek yiyip kilo almayanlardandm ama suan fena halde hızlı gidiyorum karnmda oyle bir cktiki herkes ikiz ve 5-6 aylik saniyor.

Günaydın hayırlı pazarlar canlar
Rabbime teslimiyet kadar rahatlatıcı birsey yok Rabbim herseyin en iyisini bilir . Bizim ve bebeklerimiz için en hayırlısıni versin. Bebeklerimizi sag salim sağlıkla kucaklarimiza alınca bu yaşadıklarımız stres ,sıkıntı, üzüntü lerimizi unutacaz inşallah.

Sabah sabah rüyamda mi gördüysem artık düşündükçe rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…