- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.641
haftada 1 defa mı ben hergün içiyorum ve doguma kadar dedi doktorumDecavit banada hafta bir defa almamı söylemişti bu dr aynı kitabı okumadılarmı acaba hepsi farklı konuşuyor sagol tatlım cevap için
haftada 1 defa mı ben hergün içiyorum ve doguma kadar dedi doktorum
sen yanlış anlamayasın cnm kutunun üstünede mi haftada bi yazıldı. istersen hastanenin sayfasına girip gunde kaç kere yazdıgına bakabiliyorsun bilgin olsunTahlilde iyi görmüştü değerleri ama şimdi düşmüştür kesin yeniden tahlil yaptıracam o zaman belki her gün iç diyecek
sen yanlış anlamayasın cnm kutunun üstünede mi haftada bi yazıldı. istersen hastanenin sayfasına girip gunde kaç kere yazdıgına bakabiliyorsun bilgin olsun
sağlık ocagına gittin mi o da hergün oneriyor.Yok canım dr kendisi söyledi şöyle anlatayım devlete gidiyordum 11 hafaya kadar devletteki dr her gün yazmış artık kendi dr gitmeye başladım ona sormadan hareket etmek istemedim o da bana hafta 1 içmeme yeterli olacağını söyledi ama bu eski tahlillerime göre konuştu ocak 20 si gibi tekrar gidecem dr tahlilerimi yenileyecem o zamana
bende yaglıyorum heryerimi baya sürütorum ama ben :) sabah bi kalkıyorum yumusacık :)Kızlar önceden çatlak kremini sürüyordum. Emmiyordu vücut yani biraz zaman alıyorum. Ama şimdi sürüyorum. Sürdüğümle çekmesi bir oluyor. Iyice anladım vücudumuzun cok neme ihtiyacı var..
doktora git cnm ya da gidincs soyle inşAllah geçer Allah'ın izniyle ❣AMİNNBir de kızlar göğsümün üstünde köprücük kemiğine doğru böyle soyulmalar başlamıştı pul pul ama küçük kucuk yakından bakınca görülüyordu. Şimdi aynısı yüzümde de oluyor kaşımın üstü alnım dudak üstüm pul pul oldu. Bir yandan da sivilceler çıkıyor bu ne yaman celiski
bende yaglıyorum heryerimi baya sürütorum ama ben :) sabah bi kalkıyorum yumusacık :)
Daha da çok var gitmeme bakalım inşallah geçerdoktora git cnm ya da gidincs soyle inşAllah geçer Allah'ın izniyle ❣AMİNN
sirkeyle silsen nasıl olur acaba ?Daha da çok var gitmeme bakalım inşallah geçer
Amin insaAllah canm benim evet bende öyle düşünüyorum. Allahım sağlıklı sıhhatli versin inşaAllah:) bebisimiziAyy canim benimmm eger bebegin saglikliysa senden sanslisi yok bunu unutma:) kiz kiyafetleri cok cici ama ben erkek kiyafetlerini de cok begeniyorum koca adam gibi gomlekler papyonlar renkli pantolonlar falan :) hic oyle dusunme. Rabbim oyle buyuk ki en hayirlisini o biliyor sana hayirli olacak evlat erkektir belki ama sen kendini her ikisine de hazirla :) rabbim once hayirlisini hayirliysa da gonlunden geceni nasip eylesin insallah
Aynı şekilde pullanma bende de var göğsümde 9-10. Haftalarda başlamıştı yüzüm full sivilce ikişer üçer çıkıyolar normalde makyaj yapmayan ben mecbur kapatıcı sürüyorm yoksa kötü hissediyorum kendimiBir de kızlar göğsümün üstünde köprücük kemiğine doğru böyle soyulmalar başlamıştı pul pul ama küçük kucuk yakından bakınca görülüyordu. Şimdi aynısı yüzümde de oluyor kaşımın üstü alnım dudak üstüm pul pul oldu. Bir yandan da sivilceler çıkıyor bu ne yaman celiski
sağlık ocagına gittin mi o da hergün oneriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?