- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.621
canım 46 ne yaa.Yanımda olsan kapı dışarı ederdim seni
ben 46 olsam 55 olana kadar durmadan yerdimben çok yiyorum diye strese girmeye başladım ki henüz kilo da almadım 65 ten 60 a kadr düştüm ama 61 e çıksam üzülürüm açıkçası.
Ya anladım canim benimcanım benimde henüz çıkmadı var biraz ama çok az gerçekten. Oğlumda 25 -26 gibi hafif belli oluyordu
Ya gercekten öyle, oğlum fırıldak gibi pıtır pıtırdı hatta korkuyodum bu çocuk doğunca beni perişan edecek diye bu hanım hiç istifini bozmuyor dün ilk pıtpıtları aldım bugün de yemekten sonra uzanınca bi defa pıtladı başka yok öksürdüm hapşırdım sağa sola döndüm yok bana mısın demiyor maymun etti beniBu kızlar cidden nazlı keyfi gelince pıtpıtlıyor genelde dalgalar
47 yle hamile kalmıştım bi decanım 46 ne yaa.Yanımda olsan kapı dışarı ederdim seni
ben 46 olsam 55 olana kadar durmadan yerdimben çok yiyorum diye strese girmeye başladım ki henüz kilo da almadım 65 ten 60 a kadr düştüm ama 61 e çıksam üzülürüm açıkçası.
iç karnın dar demek ki :)Bir benim karnım mi belli oluyor yadışardan 6 aylık gibi gorunuyo resmen. Ama çok minyonum ondan herhalde.
Carrefoursadan almıştım ben kıyafet ve camasırların olduğu bölümde büyükçe bir sepette vardı karışık renk ve bedenlerde varsa ordan bak canım, ben alalı baya oluyor ama hala var sanırım inşallah bulursun ömrümde böyle rahat bişey görmedim :)
Kiz petek yok mu at onun üzerineyok kız içeride kuruyor soguk odada burası yagmurlu :)
Ya gercekten öyle, oğlum fırıldak gibi pıtır pıtırdı hatta korkuyodum bu çocuk doğunca beni perişan edecek diye bu hanım hiç istifini bozmuyor dün ilk pıtpıtları aldım bugün de yemekten sonra uzanınca bi defa pıtladı başka yok öksürdüm hapşırdım sağa sola döndüm yok bana mısın demiyor maymun etti beni
47 yle hamile kalmıştım bi debenim kilo alma sorunum var yesem de içsem de kilo durmuyor metobolizmam da hızlı değil tam aksine çokkk yavaş, ilkte de 6kilo alıp 52 kiloyla doğum yapmıştım. Geçen doktorla konuştuk bebeğin gelişimi iyi o yüzden problem değil dedi bende kilo almak istiyorum malesef zayıflıkta bi yerden sonra yoruyor
iç karnın dar demek ki :)
ben kendi kalıbıma baya büyük almama rağmen son zamanlarda yine sıkmıştı normal çamaşır. en güzeli o dikişsizler yada direk hamile külodları. Alırken toptan değil de göbüşün poponun büyüme durumuna göre almak lazım durup durup bir anda kilo alınınca hepsi elinde kalıyo insanınKiz lohusaliykende hani hala gobek olacagi cin kullanabilirz bu kilotlari yani izi gozukmuyo ya pijamada falan rahat ederizinsallah bulursam alicam bnde ic camasirindan kac beden buyuk olmasi gerekiyo ki ilk defa alicam bn :/
Adıyla yaşasın inşallah :) bende heyecanla sabırsızlıkla o sert tekmeleri bekliyorum dünyanın en güzel hissi olsa gerek :)Kız beni bayadır maymun etti bu cadı yaa ismi de belli oldu Allahın izni ile erva kızımızın ismibende hep oynasın istiyorum eşimde dur azcık vakşt geçsin az dur diceksin diyor ya gelsin de diyim
Fazilet hanımcım reklama girdikçe buraya koşuyorum katınvalideme misafir geldi benim günüm
ben kendi kalıbıma baya büyük almama rağmen son zamanlarda yine sıkmıştı normal çamaşır. en güzeli o dikişsizler yada direk hamile külodları. Alırken toptan değil de göbüşün poponun büyüme durumuna göre almak lazım durup durup bir anda kilo alınınca hepsi elinde kalıyo insanın
yukarıda ki mesajım yarım kalmıştı tamamını yazamadan yeni mesaj alıntılamışım kafa kalmadı yeminle/////Fazilet hanımcım reklama girdikçe buraya koşuyorum katınvalideme misafir geldi benim günüm/////
ben kendi kalıbıma baya büyük almama rağmen son zamanlarda yine sıkmıştı normal çamaşır. en güzeli o dikişsizler yada direk hamile külodları. Alırken toptan değil de göbüşün poponun büyüme durumuna göre almak lazım durup durup bir anda kilo alınınca hepsi elinde kalıyo insanın
Kizlar isim konusunda ne dusunuyorsunuz? Ben cok asiri yeni isimlerden hoslanmiyorum. Bircogunun anlami surekli cennetteki birseyle bagdastiriliyor ve aslinda gercek anlaminin o olmadigini falan okuyorum. Oyle olunca da klasik isimler daha guzel geliyor. Zeynep ismini cok seviyorum peygamber efendimizin kizinin adi oldugu icin koymak istiyorum. Ama cok da bilindik bi isim olunca yanina da uyumlu olabilecek kisa isim olarak ece dusunduk. Zeynep ece yani
Ama sonra da dusundumki iki isim verince birini kullanacakmisim gibi geliyor ve tek isim olursa sanki ismini daha cok benimseyecekmisim gibi hissediyorum siz ne dusunuyorsunuz ? Tek isim olursa ne olabilir. Bi ara zümra ismini cok sevmistim anlaminda ahlakli guzel kadin yaziyordu ama sonra arastirdim ki zumreden turetilmis ve anlami sadece kalabalik topluluk anlamina geliyormus
Ayy canim benimmm eger bebegin saglikliysa senden sanslisi yok bunu unutma:) kiz kiyafetleri cok cici ama ben erkek kiyafetlerini de cok begeniyorum koca adam gibi gomlekler papyonlar renkli pantolonlar falan :) hic oyle dusunme. Rabbim oyle buyuk ki en hayirlisini o biliyor sana hayirli olacak evlat erkektir belki ama sen kendini her ikisine de hazirla :) rabbim once hayirlisini hayirliysa da gonlunden geceni nasip eylesin insallahAhh kız olsaydı onu ben koyacaktım rüyamda görmüştüm . . Ebrar zümra koyacaktım . ..ama nasip tabi herşey evet canm manası çok güzel bi isim . Şimdi hala umudum war 12+5te %100degil ama erkek dedi bakalim 17 haftada gidicem onda da erkek derse oba göre umudu kescem. Sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil tabi tek üzüldüğüm o cici kız kıyafetlerini alamayacağım ve de ebrar zümra koyamayagim .
Bana dr ilaç vermiyor ne yaptıysam vermedi. En sonunda bebekteki sorunların vitaminlerden kaynaklanma ihtimali olduğunu bu nedenle herşeyi doğal yoldan almamı söyledi.Ben de öyle yapiyorum. Çok şükür gelişimi 3-4 gün önden gidiyor.
decavit ve kan hapı verdi cnm
Ben de tesettürluyum canım . Yarım atlet gibi görüntüsü içinde süngerimsi bir kalıp var adini bilmiyorum ne deniyor hicbir şekilde disardan belli etmiyor . Rahatta çok kuklanip memnun kalınca baska renklerini aldim.Yarım atlet kullananlar nasıl oluyor ki ya hani tesettürlüyüm dışarıdan dikkat çeken bir görüntü olur diye çekiniyorum ben
biz sobayla ısınıyoruz dogalgaz geçmiyor burdan :)Kiz petek yok mu at onun üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?