2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bende almıyorum ya 52 de çakıldım kaldım 1 senedir.

Bu kızlar cidden nazlı keyfi gelince pıtpıtlıyor genelde dalgalar
Ya gercekten öyle, oğlum fırıldak gibi pıtır pıtırdı hatta korkuyodum bu çocuk doğunca beni perişan edecek diye bu hanım hiç istifini bozmuyor dün ilk pıtpıtları aldım bugün de yemekten sonra uzanınca bi defa pıtladı başka yok öksürdüm hapşırdım sağa sola döndüm yok bana mısın demiyor maymun etti beni
47 yle hamile kalmıştım bi de benim kilo alma sorunum var yesem de içsem de kilo durmuyor metobolizmam da hızlı değil tam aksine çokkk yavaş, ilkte de 6kilo alıp 52 kiloyla doğum yapmıştım. Geçen doktorla konuştuk bebeğin gelişimi iyi o yüzden problem değil dedi bende kilo almak istiyorum malesef zayıflıkta bi yerden sonra yoruyor

Bir benim karnım mi belli oluyor ya dışardan 6 aylık gibi gorunuyo resmen. Ama çok minyonum ondan herhalde.
iç karnın dar demek ki :)

Ben de oğlumda 48 le hamile kalıp 68 le doğuma gitmiştim ama sadece top gibi karnım vardı ama bu sefer enine genişledi m ve daha hızlı kilo alıyorum. Zaten 52 ydim hamilelikten önce kilomu seviyordum , boy da olunca fazla durmuyordu ama şimdi TR ye gelince aldım bayağı ve moralim bozuluyor yavaş yavaş :)

Kiz lohusaliykende hani hala gobek olacagi cin kullanabilirz bu kilotlari yani izi gozukmuyo ya pijamada falan rahat ederiz insallah bulursam alicam bnde ic camasirindan kac beden buyuk olmasi gerekiyo ki ilk defa alicam bn :/

Kız beni bayadır maymun etti bu cadı yaa ismi de belli oldu Allahın izni ile erva kızımızın ismi bende hep oynasın istiyorum eşimde dur azcık vakşt geçsin az dur diceksin diyor ya gelsin de diyim

Fazilet hanımcım reklama girdikçe buraya koşuyorum katınvalideme misafir geldi benim günüm
Kiz lohusaliykende hani hala gobek olacagi cin kullanabilirz bu kilotlari yani izi gozukmuyo ya pijamada falan rahat ederiz insallah bulursam alicam bnde ic camasirindan kac beden buyuk olmasi gerekiyo ki ilk defa alicam bn :/
ben kendi kalıbıma baya büyük almama rağmen son zamanlarda yine sıkmıştı normal çamaşır. en güzeli o dikişsizler yada direk hamile külodları. Alırken toptan değil de göbüşün poponun büyüme durumuna göre almak lazım durup durup bir anda kilo alınınca hepsi elinde kalıyo insanın

Kız beni bayadır maymun etti bu cadı yaa ismi de belli oldu Allahın izni ile erva kızımızın ismi bende hep oynasın istiyorum eşimde dur azcık vakşt geçsin az dur diceksin diyor ya gelsin de diyim
Adıyla yaşasın inşallah :) bende heyecanla sabırsızlıkla o sert tekmeleri bekliyorum dünyanın en güzel hissi olsa gerek :)

Kizlar isim konusunda ne dusunuyorsunuz? Ben cok asiri yeni isimlerden hoslanmiyorum. Bircogunun anlami surekli cennetteki birseyle bagdastiriliyor ve aslinda gercek anlaminin o olmadigini falan okuyorum. Oyle olunca da klasik isimler daha guzel geliyor. Zeynep ismini cok seviyorum peygamber efendimizin kizinin adi oldugu icin koymak istiyorum. Ama cok da bilindik bi isim olunca yanina da uyumlu olabilecek kisa isim olarak ece dusunduk. Zeynep ece yani
Ama sonra da dusundumki iki isim verince birini kullanacakmisim gibi geliyor ve tek isim olursa sanki ismini daha cok benimseyecekmisim gibi hissediyorum siz ne dusunuyorsunuz ? Tek isim olursa ne olabilir. Bi ara zümra ismini cok sevmistim anlaminda ahlakli guzel kadin yaziyordu ama sonra arastirdim ki zumreden turetilmis ve anlami sadece kalabalik topluluk anlamina geliyormus

Hmm haklisin canm bnm cok sagol yardimci oldun❤❤❤

yukarıda ki mesajım yarım kalmıştı tamamını yazamadan yeni mesaj alıntılamışım kafa kalmadı yeminle

Ahh kız olsaydı onu ben koyacaktım rüyamda görmüştüm . . Ebrar zümra koyacaktım . .. ama nasip tabi herşey evet canm manası çok güzel bi isim . Şimdi hala umudum war 12+5te %100degil ama erkek dedi bakalim 17 haftada gidicem onda da erkek derse oba göre umudu kescem. Sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil tabi tek üzüldüğüm o cici kız kıyafetlerini alamayacağım ve de ebrar zümra koyamayagim .

Ayy canim benimmm eger bebegin saglikliysa senden sanslisi yok bunu unutma:) kiz kiyafetleri cok cici ama ben erkek kiyafetlerini de cok begeniyorum koca adam gibi gomlekler papyonlar renkli pantolonlar falan :) hic oyle dusunme. Rabbim oyle buyuk ki en hayirlisini o biliyor sana hayirli olacak evlat erkektir belki ama sen kendini her ikisine de hazirla :) rabbim once hayirlisini hayirliysa da gonlunden geceni nasip eylesin insallah

Hiç bir ilaç kullanmıyormuşum şimdi canım en azından folik asit

Akşam akşam acil yaptık bizde uzun zamandır vücudunda bir iğneleme kaşıntı vardı son iki gündür hepten azdı akşam üstü agladım artık acı çektim dr gittik dr gerzek başından sağmak için bir ilaç yazdı ilacı aldım hamileler içemez diyor sinir oldum hareket esince geçiyor ama oturunca başlıyor iğnelemeye vücudum

Yarım atlet kullananlar nasıl oluyor ki ya hani tesettürlüyüm dışarıdan dikkat çeken bir görüntü olur diye çekiniyorum ben
Ben de tesettürluyum canım . Yarım atlet gibi görüntüsü içinde süngerimsi bir kalıp var adini bilmiyorum ne deniyor hicbir şekilde disardan belli etmiyor . Rahatta çok kuklanip memnun kalınca baska renklerini aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…