2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hic sorma canım o sivilceler bende de var iyice cirkinlestim ve zayıfladım

Ic bacak cok acitmiyo canim benim biraz yagli oldugu icin olabilir

Ben 16 bitti gittim net öğrendim canım
Teşekkür ederim. Erkek mi dedi. Hayırlı olsun inşallah

Bn 16. Haftada ogrendm.Direk erkek dedi benziyo falan demedi 16.haftada net olarak belli oluyor ztn:)

Erkek çocuk kızdan daha çok belli oluyor o değişmiyor ama kız derlerse erkekle karıştırabilir diyorlar da.

Benim bir oğlusum var iki yaşında onda da garanti olsun diye 19 a kadar beklemiştim.

16 da gideyim inşallah. Teşekkürler cevap için. Allah saglıkla kavuştursun oğlusuna

Sagol canm Allah razi olsun Amin insallah❤

Evet erkek :) sagol insalah hepimizinki

Eşimle aram nasıl olsun geldi 10 günlük izne. Hep akrabalarıyla geçirdik. Şimdi de izin bitti geri gitti bu sefer biraz uzun gidecek sanırım. Geldiginde karnim kocamannn olacak...
Allah hakkimizda en hayirlisini versin inşaAllah buda bi imtihan bekle bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Gerçekten çok fazla haraket ediyor. Daha küçücük olmasına rağmen büyüdüğünde isim çok zor. Hele doğduğunda hiperaktif mi olacak ne olacak bu sıpa

Gerçekten çok fazla haraket ediyor. Daha küçücük olmasına rağmen büyüdüğünde isim çok zor. Hele doğduğunda hiperaktif mi olacak ne olacak bu sıpa
Erkek cocuklar oyle oluyor ya, benim oglum 14.haftadan sonra bir baslamisti hareketlenmeye hayretler icinde kaliyordum icimde bi suru baloncuklar patliyodu sanki :)) bu ikinci hanim hiiiccc arada bi iki pitpit yapiyo o kadar.

Oglum da korkuyodum cok hareketli olcak diye tam tersi bi cocuk oldu sakin ve uysal bi bebekti hala da oyle :) bu sefer ki korkutuyor sessiz atin ciftesi pek olurmus tum enerjisini dogumdan sonraya sakliyor galiba :))

Evet kızlar devletteyim.32.haftadan önce verilir mi diye merak etmiştim sezeryan durumunda. Rapor almak istemiyorum rapor hakkımı ylulde kullanmak istiyorum
Bir öğretmenin kaç ay rapor hakkı var ta m olarak bende öğretmenim eylülde rapor alcmm inşallah. Ama pek bilgim yok

Günaydınnn güzel annelerr
Bu resim çekildiğimizde üzerinde gebelikhaftalarının da yazdığı uygulama hangisi bilen var mı ?

Günaydın kızlar. Yeni bir yıla başladık. Hemde bizim için büyük anlam taşıyan bir yıla inşallah güzel anlarla, güzel anılarla geçiririz. Gece yılbaşı programlarını izledik 1 e kadar. Sabahta oğlum sayesinde erkenden kalktık. Şuan çok başım ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…