- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.741
Cinsiyeti öğrenen annisler
Tam olarak kaçıncı haftada öğrendiniz?
Ben erken gidip düşük bi olasılık yerine net birşey duymak istiyorum. Ne kadar beklemem gerek acaba?
Kızlar normalde belki imkansız ama bugün göbeğimi açtım bakıyordum sağ tarafta yumurta gibi şişlik oluştu. Boyle pır pır etti gördüm sonra bağırdım heyecandan saniyelik bişeydi..hala şoktaym
günaydın canım aminnnnYeni yilin ilk sabahindan herkese gunaydinnn
Yeni yil hepimize saglik, huzur, mutluluk ve bebislerimizi getirsin
Saglicakla dogsunlar insallah
Ben gobegime vurmayı birakali cok oldu.bacaktan diz kapagiyla bacağın basladigi yerin orda kismina ama tam one degil yanlara dogru vuruyorum tam ustu aciyor hemsire de oyle onerdi orda kas daha fazla olurmus.yanlara vurmak daha iyi.iki parmagimda sıkıştırıp dik aciyla sokuyorum ve cok yavas veriyorum ilaci bitene kadar elim oyle kaliyor.bittikten sonra kenarina parmaklarmla masaj yapiyorum dağıtıyorum ilaci.kesinlikle beze olmuyor ve morarmiyor artk.eskiden ne cektim felaket beze ve morarma vardi.artk olmuyor taktik gelistirdimama damara denk getirmemeye dikkat et iyice bakarak bul vuracagin yeri
Babystory canımGünaydınnn güzel annelerr
Bu resim çekildiğimizde üzerinde gebelikhaftalarının da yazdığı uygulama hangisi bilen var mı ?
Erkek cocuklar oyle oluyor ya, benim oglum 14.haftadan sonra bir baslamisti hareketlenmeye hayretler icinde kaliyordum icimde bi suru baloncuklar patliyodu sanki :)) bu ikinci hanim hiiiccc arada bi iki pitpit yapiyo o kadar.
Oglum da korkuyodum cok hareketli olcak diye tam tersi bi cocuk oldu sakin ve uysal bi bebekti hala da oyle :) bu sefer ki korkutuyor sessiz atin ciftesi pek olurmus tum enerjisini dogumdan sonraya sakliyor galiba :))
Valla nasıl oluyor bilmiyorum ama benim karnımda 4 tane var şu an dağılmıyorda meret. Bende bugün bacaktan denedim. En kolay karından vuruluyor bence bacak canımı yaktı. Biraz rahat bırakmak adına bacaktan devam edicek gibiyimcanım beze falan nasıl oluyor.. ben surekli göbeğimden vuruyorum doğurana kadar da ordan vururum heralde. Bne daha çnce sezeryan olduğum için acıtmıyor iğne hala his yok orada... morarma çok az beze falan zaten yok. Ama herkeste varmış acaba yanlış mı vuruyorum diye düşünmedim değil. Zaten o kadar yakıyor ki asit gibi hissetsem hayatta vuramam..
Blackbluee1 canım gözünaydın çok güzel bir duygu özellikle 8 aylıkken falan artık ayak topuklarını dirseklerini falan ayırt edebileceksin
Öğretmen olarak değilde genel olarak bir memurun doğum raporu hariç 40 gün rapor hakkı var. 40 gün sonrası için heyet raporu gerekiyor.Bir öğretmenin kaç ay rapor hakkı var ta m olarak bende öğretmenim eylülde rapor alcmm inşallah. Ama pek bilgim yok
Benim daha belli bile değil yaBende sabırsızlıkla o günleri beklemekteyim:)
Benim daha belli bile değil ya
Babystory canım
Valla nasıl oluyor bilmiyorum ama benim karnımda 4 tane var şu an dağılmıyorda meret. Bende bugün bacaktan denedim. En kolay karından vuruluyor bence bacak canımı yaktı. Biraz rahat bırakmak adına bacaktan devam edicek gibiyim
canım beze falan nasıl oluyor.. ben surekli göbeğimden vuruyorum doğurana kadar da ordan vururum heralde. Bne daha çnce sezeryan olduğum için acıtmıyor iğne hala his yok orada... morarma çok az beze falan zaten yok. Ama herkeste varmış acaba yanlış mı vuruyorum diye düşünmedim değil. Zaten o kadar yakıyor ki asit gibi hissetsem hayatta vuramam..
40 gün rapor hakkı var yılda beşer beşer alırsan 2 ay almış oluyorsun.heyet raporu var üç aylık ama bu bitmeyen ohal durumundan dolayı doktorlar vermiyor.sansliysan bulursun . Bebek 2 aylikkende bırakıp okula gidemezk jnsan :/Bir öğretmenin kaç ay rapor hakkı var ta m olarak bende öğretmenim eylülde rapor alcmm inşallah. Ama pek bilgim yok
Maşallah subhanallahKızlar normalde belki imkansız ama bugün göbeğimi açtım bakıyordum sağ tarafta yumurta gibi şişlik oluştu. Boyle pır pır etti gördüm sonra bağırdım heyecandan saniyelik bişeydi..hala şoktaym
Benimde yaBenim daha belli bile değil ya
Beze bende de yok. İkinci hamileliğim ilkinde de olmadı ve doğurana kadar göbekten yaptım. Yine göbekten yapıyorum. Sadece damara denk gelince morarıyor.canım beze falan nasıl oluyor.. ben surekli göbeğimden vuruyorum doğurana kadar da ordan vururum heralde. Bne daha çnce sezeryan olduğum için acıtmıyor iğne hala his yok orada... morarma çok az beze falan zaten yok. Ama herkeste varmış acaba yanlış mı vuruyorum diye düşünmedim değil. Zaten o kadar yakıyor ki asit gibi hissetsem hayatta vuramam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?