2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cinsiyeti öğrenen annisler
Tam olarak kaçıncı haftada öğrendiniz?
Ben erken gidip düşük bi olasılık yerine net birşey duymak istiyorum. Ne kadar beklemem gerek acaba?

16+1 de net olarak öğrendik canım ..

oyyyyyyyyyyyyyyyy

canım beze falan nasıl oluyor.. ben surekli göbeğimden vuruyorum doğurana kadar da ordan vururum heralde. Bne daha çnce sezeryan olduğum için acıtmıyor iğne hala his yok orada... morarma çok az beze falan zaten yok. Ama herkeste varmış acaba yanlış mı vuruyorum diye düşünmedim değil. Zaten o kadar yakıyor ki asit gibi hissetsem hayatta vuramam..

Yaaa öyle mi umarım benim ki de sessiz sakin bir bebek olur

Valla nasıl oluyor bilmiyorum ama benim karnımda 4 tane var şu an dağılmıyorda meret. Bende bugün bacaktan denedim. En kolay karından vuruluyor bence bacak canımı yaktı. Biraz rahat bırakmak adına bacaktan devam edicek gibiyim

canım benim şu sezeryan olmasa hayatta vuramazdım.. nasıl yakıyor sanki asit.. sezeryan yerinde çok az hissediyorum. sağa sola vursam biraz yerimde 10 kere zıplıyorum acısına.. bacak kol hayatta dokunmam ben

Beze olmuyorsa ne mutlu sana bilye var sanki icinde sertlesiyor.ama benim de artk olmuyor zaten yanlis degildir vucuduna girsin ilac tamam:)

Bende dün ilk defa karından tutup deriyi iğneyi dik sokarak yaptım iğne ucu girince yittim iyice sokunca iğneyi enjekte ettim.ilk girerken batiyorya çok zor bu ya dedim vallaha iğne işi zor Allah hepimize yardım etsin.ben ilk gebeligimde vurmamistim bu ney yaaa zormuş.
Neyse başa geldi bir kere çekecek bacak ve kolu hiccccccc denemedim bile
Kızım hastalanınca bacağından iğne vuruldu yavrum hiç bukadar aglamamisti diyordu anne iğnenin ne olur sakın bacağından vurma çok acıyor diyor ben sana yardım ederim karnından vur diyor
Canım benim
Birde kızlar ben temmuz annesinin Allah'ım yazın doğum yapmak çok zor doğumdan çıkınca hastanede yanmıştır Allah'ım ter ter yandım eve gittim emzirdim bebekte bende yerin suyun icind kalıyorduk yazın doğum zor ama bebeğe bakmak büyütmek kolay
İnce çit çitli kısa kollu bodyle büyüdü
Yıkadığı hemen kurur balkona as kışın kurutmak zor çamaşır çok çıkar bebekten sizden .
Bebeği yıkamak yazın kolay hemen yıka saçını kurut yatır hemen uyur yıkandıktan sonra
Yazın taze meyve sebze çok olur hemen yemek pişirilir meyve çok olur taze olur
Sizede bebeğe faydalı
Yani avantajlar çok dediğim gibi
Yazın efil efil giyin çık hemen
Dışarı çıkmak kolay olur
Birde sm2014 sen Kayseri'deki oturuyorsun
Bende amma karışık yazdım oradan oraya kusura bakmayın
Hii temizlik yaptık bitti eşimle beraber şimdi kızımla portakal soslu muhallebi kıvamına tatlı yapacağız hafta sonu yengeme yedik beğendik bizde yapacağız kızımın beslenmesine
Şimdilik bukadar görüşürüz:))

Bir öğretmenin kaç ay rapor hakkı var ta m olarak bende öğretmenim eylülde rapor alcmm inşallah. Ama pek bilgim yok
40 gün rapor hakkı var yılda beşer beşer alırsan 2 ay almış oluyorsun.heyet raporu var üç aylık ama bu bitmeyen ohal durumundan dolayı doktorlar vermiyor.sansliysan bulursun . Bebek 2 aylikkende bırakıp okula gidemezk jnsan :/

Beze bende de yok. İkinci hamileliğim ilkinde de olmadı ve doğurana kadar göbekten yaptım. Yine göbekten yapıyorum. Sadece damara denk gelince morarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…