2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar hayirli aksamlar..hepinize saglikli huzurlu hayirli mutlu yillar diliyorum❤
Ins hepimiz bebeklerimjzi saglikla kucamiza aliriz ins.Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin cumlemize
Birşey sorucam şimdi 15 içindeyim yani 3 ay bitti dimi kaç aylık diye soranlara 3 aylıkmi diycez hafta hesabı kafam karışıyor

Birşey sorucam şimdi 15 içindeyim yani 3 ay bitti dimi kaç aylık diye soranlara 3 aylıkmi diycez hafta hesabı kafam karışıyor
Hayır canım 4 aylık diyeceksin. 18. haftaya girince de 5. Ayim dersin. onunla ilgili bi çizelge vardı atayım buraya

Selam kızlar bronşit olmuşum bide yüksek ateş 4 gündür ne yesem kustum 2 kilo vermişim serum takildi antibiyotik ve parol basladim mecburen insallah bebegime zarar vermemisimdir hiç tadım yoktu bide üstüne gorumcem moralimi sıfırladı arayıp bi geçmiş olsun demediği gibi gebelikte hastalık iyi değilmiş bebekte birsürü soruna neden olurmuş komşusunun öyle olmuş bebegin kalbi delik doğmuş bilmem ne delirtti beni.... sanki ben bilmiyorum isteyerek oldum.. bebegimin olucagini duyduklarında beri anasi kızları ne kadar mutlu olduklarını gösterdiler sagolsunlar zaten şimdide laf sokup sokup burnumdan getiriyorlar hamileliğimi ...benim gebeligin ilk günunden beri neler yaşadığımı bi allah bilir bi ben... bide kalktım saçma sapan insanlarla uğraşıyorum bi düşün yakamdan artık ya benim derdim bana yeter..

İlk Trimester 13. Haftaya kadar ya.. 3ay bitmiş oluyor.. Şuan 3.ayı doldurduk diyebilirsin, yine 15.hafta bittiğinde 3,5 aylık diyebilirsin.. 2 hafta sonra 4.ay bitecek inşallah.. 2 hafta sonra 4.ayımız bitti diyeceksin.. Gibi gidiyorrr şuan 4.ay ile ilgili birşey diyeceksek, 4.ay içerisindeyiz diyebilirsin anca..

Canım böyle cahil insanlar çevremiz de hep var sadece sende değil. Bulantı ilacı içiyorum diye eşimin babannesi bebeğin sakat olur demişti düşün cinnet sebebi ve ben bunları takıyordum yani sinirleniyordum sonra hastalandım dedim ki ben sadece bebeğime ve kendime yapıyorum ne yapıyorsam ve kulağımı tıkadım şimdi boşa konuşup kendilerini paralıyorlar takmamak çok hoş

Daha yeni 15+2 yim yazmışsın. Şimdi 15+2 misin yoksa 15 'in içinde misinn bu önemli.??
yani senin aşağıda çıkan gebelik takvimin doğrumu??

Kizlar kn hapi bana alerji yapti sizde var mi böyle bir durum her yerim kabardi krem verdi doktor onu sürüyorum((
cok farklı kan hapları var cnm başka bi kan hapına geçsin doktorun ya da kan srubu yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…