- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.781
Bir önceki sayfaya attım canım orda görebilirsin. Ben şuan 15 haftalığım mesela 4. Ayimdayim diyorumSagol cnm atarsan iyi olur
:) tesekkurler mart ayından sonra nasil gecer anlamayız bileİlk Trimester 13. Haftaya kadar ya.. 3ay bitmiş oluyor.. Şuan 3.ayı doldurduk diyebilirsin, yine 15.hafta bittiğinde 3,5 aylık diyebilirsin.. 2 hafta sonra 4.ay bitecek inşallah.. 2 hafta sonra 4.ayımız bitti diyeceksin.. Gibi gidiyorrrşuan 4.ay ile ilgili birşey diyeceksek, 4.ay içerisindeyiz diyebilirsin anca..
Bende 15+2 ayniyizBir önceki sayfaya attım canım orda görebilirsin. Ben şuan 15 haftalığım mesela 4. Ayimdayim diyorum
Benim bulantim hiç olmadı sadece stres fazlaydı şimdi rahattım sukur bizim erkek %85 cuma günü kontrolümüz var bakalimŞimdilik gayet iyi şükür sıkıntı yok cinsiyeti henüz bilmiyoruz haftaya kontrol var o zaman öğreniriz herhalde :) bulantılar geçti ilk trimestr bitti artık rahat donemdeyiz
Aynen öyle valla.. Koca bir karın ile.. Hem vakit geçsin hem geçmesin isteyeceğiz.. Allah bizlere ve bebeklerimize sağlık versin inşallah.:) tesekkurler mart ayından sonra nasil gecer anlamayız bile
Arkadaşlar hepinize saglikli hamilelik ve saglikli bebisler diliyorum. Sorumu maruz görün ama cok kafama taktiğim birsey. Erkek bebek bekleyen annelere sorum olacak hamile kaldiginiz dönemlerdeki birleşmelerde islakmiydiniz yani vajinal akinti(yumurtlama dönemi akintisi) varmiydi? Ben genelde kuruyumdur ve kuru dönemde gebe kaldim bu durumda kesin kiz olur diyorlar. Tabiki hersey nasip kismet ama ayni durumda olup oglu olan arkadaslar varmi cok merak ediyorum
Merak cok kötü bisey.. peki bulanti yada göğüs hassasiyeti yasadinizmi. Cevab icin teşekkurederimBen erkek bebek bekliyorum ve inan hiç hatırlamıyorum. Bence bunun bir alakası yoktur cinsiyetle ilgili böyle birçok teori var kimisin de tutuyor kimsinde tutmuyor bunu da yeni duydum..
Bence en kesin yol beklemek
Ben de nasil oldugunu hatirlamiyorum ama bu tarz seyler genelde degisiyor. Benim ilk hamileligim. Neler neler okudum asermesinden tutun tesbih yuzuk falina kadarArkadaşlar hepinize saglikli hamilelik ve saglikli bebisler diliyorum. Sorumu maruz görün ama cok kafama taktiğim birsey. Erkek bebek bekleyen annelere sorum olacak hamile kaldiginiz dönemlerdeki birleşmelerde islakmiydiniz yani vajinal akinti(yumurtlama dönemi akintisi) varmiydi? Ben genelde kuruyumdur ve kuru dönemde gebe kaldim bu durumda kesin kiz olur diyorlar. Tabiki hersey nasip kismet ama ayni durumda olup oglu olan arkadaslar varmi cok merak ediyorum
:) tüm hamileler olarak ayni hisleri yasiyoruz Allah sagliklariyla imtihan etmesin. Iki kizim var benim onlarda bulantilarim olmustu bunda henüz başlamadı ama benim de sol gögsüm sağdakine göre daha cok sizliyor buyuklük henüz yok ama öyle işte..... nasip....Ben
Ben de nasil oldugunu hatirlamiyorum ama bu tarz seyler genelde degisiyor. Benim ilk hamileligim. Neler neler okudum asermesinden tutun tesbih yuzuk falina kadarmerakinizi da anliyorum aynilarini yasadim ama gercekten en onemli sey bekleyebilmek. Eksiye kiz derler bazilari tatli yiyor kiz oluyor falan. Tersini yasayan cok kisi var arastirirken hepsine denk geldim diyim. Ama bi hurafe bende tuttu kimlerin inanisina gore hatirlayamiyorum ama gogusler dolgunlastiginda sol gogus saga gore daha buyukse kiz diyorlar benim oyleydi hatta esime soruyordum sence oylemi bak oyleyse kizdir bu diyordum o da evet oyle dur bakalm bakicaz diyordu ve benimki kiz tabi bu da bir hurafedir bilemiyorum
Once saglikli olmalari onemli tabiki haklisiniz:) insan haliyle olmayani istiyordur tabi. Ama ayni cinsiyetinde cok guzel yanlari vardir bizde 2 kiz kardesiz bi kiz daha olsa muhtesem olurdu diye dusundum bi an :) umarm gonlunuzden gecen saglikli ve hayirli bir sekilde olur:):) tüm hamileler olarak ayni hisleri yasiyoruz Allah sagliklariyla imtihan etmesin. Iki kizim var benim onlarda bulantilarim olmustu bunda henüz başlamadı ama benim de sol gögsüm sağdakine göre daha cok sizliyor buyuklük henüz yok ama öyle işte..... nasip....
Merak cok kötü bisey.. peki bulanti yada göğüs hassasiyeti yasadinizmi. Cevab icin teşekkurederim
Iyi aksamalar kızlarumarım hekes iyidir bizim yarın 3 lu tarama sonucu belli olucak bizede dua edin güzel teyzeleri biraz heycan var stresliyimde napiyim bilmiyorum
İnşallah cnm bende takmamayı öğrenirim yoksa doğumdan sonradan burnumdan gelicek küçük gorumcem de hamile 7 aylık sanki ben onu kıskandığım için hamile kalmışım gibi davranıyorlar surekliCanım böyle cahil insanlar çevremiz de hep var sadece sende değil. Bulantı ilacı içiyorum diye eşimin babannesi bebeğin sakat olur demişti düşün cinnet sebebive ben bunları takıyordum yani sinirleniyordum sonra hastalandım dedim ki ben sadece bebeğime ve kendime yapıyorum ne yapıyorsam ve kulağımı tıkadım şimdi boşa konuşup kendilerini paralıyorlar takmamak çok hoş
Selam kızlar bronşit olmuşum bide yüksek ateş 4 gündür ne yesem kustum 2 kilo vermişim serum takildi antibiyotik ve parol basladim mecburen insallah bebegime zarar vermemisimdir hiç tadım yoktu bide üstüne gorumcem moralimi sıfırladı arayıp bi geçmiş olsun demediği gibi gebelikte hastalık iyi değilmiş bebekte birsürü soruna neden olurmuş komşusunun öyle olmuş bebegin kalbi delik doğmuş bilmem ne delirtti beni.... sanki ben bilmiyorum isteyerek oldum.. bebegimin olucagini duyduklarında beri anasi kızları ne kadar mutlu olduklarını gösterdiler sagolsunlar zaten şimdide laf sokup sokup burnumdan getiriyorlar hamileliğimi ...benim gebeligin ilk günunden beri neler yaşadığımı bi allah bilir bi ben... bide kalktım saçma sapan insanlarla uğraşıyorum bi düşün yakamdan artık ya benim derdim bana yeter..
Allah razi olsun. Sizede musmutlu herseyin yolunda oldugu hamilelik ve dogum dilerim. Allah esirgesin her ikinizideBenim bulantim yok denecek kadar azdı yani tabi ki herşey kötü kokuyordu ama toplasan 3 kere kusmusumdur. Göğüs hassasiyeti ilk öğrendiğim zamanlarda çok fazlaydı. Merdiven inerken bile çok ağrıyordu göğüslerim. Sonra zamanla azaldı şu an öyle şiş ve ağrı yok. Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu. Ama merak kötü bende yaşadım Tabi ki.
zaman hızla geçiyor merak etme. Ben ne ara 19. Haftadayım hala inanamıyorum. Ileriki aylardaki sayfalara bakıyordum 19 . 20 yazıyordu bizde gelecekmiyiz diuordum bak şimdi gelmişim bile. Simdo kimbilir onlar ne alemde. Iki kızınız varmış allah bağışlasın. Inşallah bir de erkek evladınız olur değişik olur öpüyorum
Allah razi olsun. Sizede musmutlu herseyin yolunda oldugu hamilelik ve dogum dilerim. Allah esirgesin her ikinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?