- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.801
Teşekkür ederim cnm zormuş valla hamileyken hasta olmak ilaç içiyorsun vicdan azabı cekiyosun yemek yiyemiyosun vicdan azabı cekiyosun...gerçekten önemli olan ben ve bebeğim ama cadı kazanı işte kaynayıp duruyo...Aah kuzum Geçmiş olsun sen sadece bebeğine odaklan lütfen.
Nasıl daha kolay iyi olurum diye düşün
Karnın da bebişin var onunla aşk yasa ya.. Ben takmıyorum artık kimin ne dediğini boşver gitsin. Önemli olan sen ve bebeğinn.
Nispet yapıyorlar. Hepsi aynı sanırım bunalrın. Takma asla kafana
yatarken mi otururken mi yoksa ayaktamı daha cok hissediyorsun cnmBizim bıcır 12 buçuk 1 dedim mi uyanıyor teyzeleri. Ben de sırf bunu hissetmek için uyumuyorum
benımde 2-3 gündür başladı ve cok afedersin acı suda geliyor agzıma :/Çok kötü midem yanıyo. Ağzımdan alev cıkıyo sanki. Uyuyamıyorum
Otururken ve yatarken..yatarken mi otururken mi yoksa ayaktamı daha cok hissediyorsun cnm
Teşekkür ederim cnm zormuş valla hamileyken hasta olmak ilaç içiyorsun vicdan azabı cekiyosun yemek yiyemiyosun vicdan azabı cekiyosun...gerçekten önemli olan ben ve bebeğim ama cadı kazanı işte kaynayıp duruyo...
hareket ettirmek için birşey yapmıyorsun demi :)Otururken ve yatarken..
ayakta pek farkına varmıyorum tabi ki bi işle meşgulsem.
yoksa her şekilde hissetmek mümkün. Bir de ben özellikle bu saati bekliyorum ya dikkatli dikkatli :)
Yok önceden biseyler yiyip yatıyorsun sırt üstü ama şimdi yapmıyorum kendi kendine uyanıyor. Saatini de öğrendim :)hareket ettirmek için birşey yapmıyorsun demi :)
3lü tarama yaptırmayanlar var mı? benım doktorum 2li iyi cıktıysa 3lü önermiyoruz dedi. aklıma takıldı ama benım yaa
ne güzel maşAllahh ❣Yok önceden biseyler yiyip yatıyorsun sırt üstü ama şimdi yapmıyorum kendi kendine uyanıyor. Saatini de öğrendim :)
sen neden yapmak istemedin cnm. ben 2li test daha güvenilir diye duymuştum ama ne kadar dogru bilemicemBenim doktorum da 2 li iyi çıksa dahi 3 lü yap dedi ben yapmadımm
sen neden yapmak istemedin cnm. ben 2li test daha güvenilir diye duymuştum ama ne kadar dogru bilemicem
Gumlerimiz ayni canim bugun 15+1. Sen ultrasona gore mi takip ediyosun sata gore miBende 15+2 ayniyiz
canım 16+1 de öğrendim cinsiyeti...16+1 de net olarak öğrendik canım ..
oyyyyyyyyyyyyyyyy
Hayırlı olsun paşan canım , hemen ekleyeyimmcanım 16+1 de öğrendim cinsiyeti...
liste de adım vardı.
erkek bebek geliyor :)
Kizlar sizle bir sey paylasmak istiyorumm. Benim ilk hamileligim. Evlendigim ay hamile kaldim:) zaten istiyordum bekarligimdan beri de icimde hep erkenden anne olmak vardi. Buraya kadar tamam ama kafamda bi korku var. Biliyorum bazilarina garip gelecek ama bebegimin ilk hareket ettigini hissettigimde korkacagimi dusundum hep onceden berionunla hergun konusuyorum seviyorum cok baglandim ama hani boyle icimde bisey kiprascak ya korkuyorum smdiden korkcakmisim gibi geliyor oyle olmaz dimi :/ Ben de biraz telas panik var da ondan sanirim
Kızlar merhaba. Bende haziran annesi olacağım inşallah sizlerle aynı heyecanı paylaşıyorum buralarda yeniyim herkese iyi akşamlar
Selam kızlar bronşit olmuşum bide yüksek ateş 4 gündür ne yesem kustum 2 kilo vermişim serum takildi antibiyotik ve parol basladim mecburen insallah bebegime zarar vermemisimdir hiç tadım yoktu bide üstüne gorumcem moralimi sıfırladı arayıp bi geçmiş olsun demediği gibi gebelikte hastalık iyi değilmiş bebekte birsürü soruna neden olurmuş komşusunun öyle olmuş bebegin kalbi delik doğmuş bilmem ne delirtti beni.... sanki ben bilmiyorum isteyerek oldum.. bebegimin olucagini duyduklarında beri anasi kızları ne kadar mutlu olduklarını gösterdiler sagolsunlar zaten şimdide laf sokup sokup burnumdan getiriyorlar hamileliğimi ...benim gebeligin ilk günunden beri neler yaşadığımı bi allah bilir bi ben... bide kalktım saçma sapan insanlarla uğraşıyorum bi düşün yakamdan artık ya benim derdim bana yeter..
Bizim bıcır 12 buçuk 1 dedim mi uyanıyor teyzeleri. Ben de sırf bunu hissetmek için uyumuyorum
Ausencia 1 hafta fazla söyledin yineGünaydınlaaaaar
19.haftamda başladı ...yolu yarıladım neredeyse şükür .
Son günleerde en büyük sıkıntım , kalbimdeki çarpıntılar .... çok normal olduğu yazıyor bu dönem için ama ... beni yoruyor .
Iki iş yapsam ya da yürüsem nefes nefese kalıyorum , kalbim çarpıyor .
Bi de kabuslaaar ... nasıl bir bilinçaltı bu ..geceye 3-5 seri korku filmi sığdırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?