2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkür ederim cnm zormuş valla hamileyken hasta olmak ilaç içiyorsun vicdan azabı cekiyosun yemek yiyemiyosun vicdan azabı cekiyosun...gerçekten önemli olan ben ve bebeğim ama cadı kazanı işte kaynayıp duruyo...

Kaynasın kaynayabildigi kadar. Sen kulaklarını kapat

Otururken ve yatarken..
ayakta pek farkına varmıyorum tabi ki bi işle meşgulsem.
yoksa her şekilde hissetmek mümkün. Bir de ben özellikle bu saati bekliyorum ya dikkatli dikkatli :)
hareket ettirmek için birşey yapmıyorsun demi :)

3lü tarama yaptırmayanlar var mı? benım doktorum 2li iyi cıktıysa 3lü önermiyoruz dedi. aklıma takıldı ama benım yaa

Kizlar sizle bir sey paylasmak istiyorumm. Benim ilk hamileligim. Evlendigim ay hamile kaldim:) zaten istiyordum bekarligimdan beri de icimde hep erkenden anne olmak vardi. Buraya kadar tamam ama kafamda bi korku var. Biliyorum bazilarina garip gelecek ama bebegimin ilk hareket ettigini hissettigimde korkacagimi dusundum hep onceden beri onunla hergun konusuyorum seviyorum cok baglandim ama hani boyle icimde bisey kiprascak ya korkuyorum smdiden korkcakmisim gibi geliyor oyle olmaz dimi :/ Ben de biraz telas panik var da ondan sanirim

Günaydınlaaaaar

19.haftamda başladı ...yolu yarıladım neredeyse şükür .

Son günleerde en büyük sıkıntım , kalbimdeki çarpıntılar .... çok normal olduğu yazıyor bu dönem için ama ... beni yoruyor .

Iki iş yapsam ya da yürüsem nefes nefese kalıyorum , kalbim çarpıyor .

Bi de kabuslaaar ... nasıl bir bilinçaltı bu ..geceye 3-5 seri korku filmi sığdırıyorum

Dünyanın en güzel hislerinden biri olduğunu farkedince ,tümkorkuların geçecek canım emin ol hep hareket etsin diye bekleyeceksin

Seni rüyamda gördüm arkadaşım ben ya ... mesajlaşıyormuşuz :)
Daha 16 yaşındayım diyorsun bana , ayyyy diyorum sen daha bebeksin

Kızlar merhaba. Bende haziran annesi olacağım inşallah sizlerle aynı heyecanı paylaşıyorum buralarda yeniyim herkese iyi akşamlar

Merhabalar hoş geldinnn Haziran annelerine

Oyy benim güzel arkadaşım .... ilk değil bunların seni üzmeleri ..sonda olmayacak belli ....
Üzülme hiç ...yapıştır cevabını sonra tıka kulaklarını .
Nee içine içine dertleniyorsun değmez

bu tablodan ilk sayfaya koyayım ben , aklımız karışınca bakarız canım .

Bizim bıcır 12 buçuk 1 dedim mi uyanıyor teyzeleri. Ben de sırf bunu hissetmek için uyumuyorum

Hmmmm desene doğduğunda da o saatler uyanma saati olabilir

Ausencia 1 hafta fazla söyledin yine sanırım senin bebiş 1 hafta önde gidiyor o yüzden böyle söylüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…