- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.841
sen en azından yoğurt yiyorsun ben onu bile yemiyorum napıcam bilmiyorum aklıma bile gelmiyorKızlar gün içerisin de neler pişirip yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz ? Eşim sebze yemiyor acaba öğle kendime ayrı sebze yemeğimi pişirsem ? Yalnızım ne yiyeceğimi şaşırdımbir de ben evde yapılmış yoğurt yiyemiyorum hazır yiyorum buna da canım sıkılıyo
hayırlı olsun canımMerhaba kızlar, bizde haftasonu cinsiyeti öğrendik, bir oğlum daha olacak Allah nasip ederse, Ausencia listeye ekleyebilir misin rica etsem.
Amin canım sağolasınhayırlı olsun canım
Canım hayatta hissedebileceğin en güzel his, hiç korkmana gerek yok, öyle korkulacak gibi bir kıpırtı değilKizlar sizle bir sey paylasmak istiyorumm. Benim ilk hamileligim. Evlendigim ay hamile kaldim:) zaten istiyordum bekarligimdan beri de icimde hep erkenden anne olmak vardi. Buraya kadar tamam ama kafamda bi korku var. Biliyorum bazilarina garip gelecek ama bebegimin ilk hareket ettigini hissettigimde korkacagimi dusundum hep onceden berionunla hergun konusuyorum seviyorum cok baglandim ama hani boyle icimde bisey kiprascak ya korkuyorum smdiden korkcakmisim gibi geliyor oyle olmaz dimi :/ Ben de biraz telas panik var da ondan sanirim
Sebze kesinlikle ye canim mesala ıspanak pırasa ben işte olduğum için düzenli saatlerde yemem içmem ve herşeyden alıyorum et sevmem ama yeşil mercimek yiyorum vs gibi meyve ve cevizimi sütünü yanımda getiriyorum arada yiyorum yemene icmene dikkat et derimKızlar gün içerisin de neler pişirip yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz ? Eşim sebze yemiyor acaba öğle kendime ayrı sebze yemeğimi pişirsem ? Yalnızım ne yiyeceğimi şaşırdımbir de ben evde yapılmış yoğurt yiyemiyorum hazır yiyorum buna da canım sıkılıyo
O kipirdiyi hissedene kadar kötüydüm şimdi hissedidigim için daha rahatim ve en güzel şey kıpırtı benceCanım hayatta hissedebileceğin en güzel his, hiç korkmana gerek yok, öyle korkulacak gibi bir kıpırtı değil
Bende yemem yoğurt süt laktozsuz ve ayran iciyorumsen en azından yoğurt yiyorsun ben onu bile yemiyorum napıcam bilmiyorum aklıma bile gelmiyor
sen en azından yoğurt yiyorsun ben onu bile yemiyorum napıcam bilmiyorum aklıma bile gelmiyor
Sebze kesinlikle ye canim mesala ıspanak pırasa ben işte olduğum için düzenli saatlerde yemem içmem ve herşeyden alıyorum et sevmem ama yeşil mercimek yiyorum vs gibi meyve ve cevizimi sütünü yanımda getiriyorum arada yiyorum yemene icmene dikkat et derim
aklıma gelmiyor canım ya normalde sütü her sabah içiyorum peynir desen öyle yiyorum bunları da yoğurt hiç zerre aklıma gelmiyor normalde de yiyemezdim sade yoğurt iki kaşıktan sonra midem bulanırdıTiksindin mi canım ? Süt içebiliyor musun en azından
Ispanaktan tiksindim yiyemiyorum, yeşil mercimek daha evimizde hiç pişmemiştir eşim aç ölse yemez bundan sonra ayrı pişirmem lazım galiba yemeklerimi, ne yazık ki senin kadar şanslı değilim
aklıma gelmiyor canım ya normalde sütü her sabah içiyorum peynir desen öyle yiyorum bunları da yoğurt hiç zerre aklıma gelmiyor normalde de yiyemezdim sade yoğurt iki kaşıktan sonra midem bulanırdı
İnşallah canım♡♡Herkese iyi seneler 2018 sağlık,mutluluk huzur en önemliside bize bebeklerimizi getirsin sağ Salim 2018 de karnımızda 2019 da da inşallah kucağımızda sağlıklı bir şekilde gireriz :*
Canim duzensizlik varsa mecbur ultrasona ayak uydurcaksinCanım çok haklisin ama benim adet duzensizligim var ben bi ara gittim 15+4 du bi hafta sonra da 16+4 çıktı hiç bsycik anlamuyorum ya napiyim ben
Günaydınlaaaaar
19.haftamda başladı ...yolu yarıladım neredeyse şükür .
Son günleerde en büyük sıkıntım , kalbimdeki çarpıntılar .... çok normal olduğu yazıyor bu dönem için ama ... beni yoruyor .
Iki iş yapsam ya da yürüsem nefes nefese kalıyorum , kalbim çarpıyor .
Bi de kabuslaaar ... nasıl bir bilinçaltı bu ..geceye 3-5 seri korku filmi sığdırıyorum
Sat göre 16+4 ultrason göre 18 canımteşekkürler cnm ❣ kaç haftalıksın suan? kızının cinsiyetini ne zaman ögrendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?