2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
sen en azından yoğurt yiyorsun ben onu bile yemiyorum napıcam bilmiyorum aklıma bile gelmiyor

Canım hayatta hissedebileceğin en güzel his, hiç korkmana gerek yok, öyle korkulacak gibi bir kıpırtı değil

Sebze kesinlikle ye canim mesala ıspanak pırasa ben işte olduğum için düzenli saatlerde yemem içmem ve herşeyden alıyorum et sevmem ama yeşil mercimek yiyorum vs gibi meyve ve cevizimi sütünü yanımda getiriyorum arada yiyorum yemene icmene dikkat et derim

sen en azından yoğurt yiyorsun ben onu bile yemiyorum napıcam bilmiyorum aklıma bile gelmiyor

Tiksindin mi canım ? Süt içebiliyor musun en azından

Ispanaktan tiksindim yiyemiyorum, yeşil mercimek daha evimizde hiç pişmemiştir eşim aç ölse yemez bundan sonra ayrı pişirmem lazım galiba yemeklerimi, ne yazık ki senin kadar şanslı değilim

aklıma gelmiyor canım ya normalde sütü her sabah içiyorum peynir desen öyle yiyorum bunları da yoğurt hiç zerre aklıma gelmiyor normalde de yiyemezdim sade yoğurt iki kaşıktan sonra midem bulanırdı

Kizlar kilo almaya basladinizmi? Ben yarin tam 16 haftalik oluyorum ama karnm daha cok cikmadi yemek sonrasi siskinlik gibi duruyor. Henuz kilo da almadm. 56 ile basladim arada 56.5 geliyorum sonra yine 56 oyle gidip geliyor

Merhaba Kızlar ben 16 haftalık gebeyım yer yer kasıkalrımda sızı agrılar oluyor bazen elımı karnıma koyuyorum nabız gıbı bırsey duyuorum acabab benım nabız sesımmı bebegınmı sesı ayırt edemıyorum bebegın hareketlerını hıssedenler olduysa nasıl bır sey oluyor dun ben sankı karnımda mısır patlamaıs gıbı 3 dakıka seyler hıssettım gazmı bebıs hareketımı ayırt edemıyorum

Rüyalar konusunda haklısın, o kadar çok alakasız rüya görüyorum ki:) Bu arada bugün cinsiyeti öğrendik kız :) Tabloya eklersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…