- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.821
ultrasona gore 15 +2 sata göre 14+3 cnmGumlerimiz ayni canim bugun 15+1. Sen ultrasona gore mi takip ediyosun sata gore mi
Ausencia 1 hafta fazla söyledin yinesanırım senin bebiş 1 hafta önde gidiyor o yüzden böyle söylüyorsun
Yaaa hayırlı uğurlu olsun o zaman sağlıkla gelsin büyüsünBenim bulantim hiç olmadı sadece stres fazlaydı şimdi rahattım sukur bizim erkek %85 cuma günü kontrolümüz var bakalim
Benim ikili testim iyi çıkmisti doktorum bana bıraktı yaptırıp yaptirmamayi. Ben yaptirmadim bugün kontrolum vardı sadece kızımı gördüm geldim taramayı yaptirmicam.3lü tarama yaptırmayanlar var mı? benım doktorum 2li iyi cıktıysa 3lü önermiyoruz dedi. aklıma takıldı ama benım yaa
ilk kızımda ben de hareketlerini fark ettiğimde çok korkmuş ve garip hissetmiştim. sanki içimde balık yüzüyor da akvaryum gibi birşeyim ama 1-2 güne alıştım. resmen içim bir tuhaf olurdu. sakın korkma garip hissetmen doğal kendini sakın suçlamaKizlar sizle bir sey paylasmak istiyorumm. Benim ilk hamileligim. Evlendigim ay hamile kaldim:) zaten istiyordum bekarligimdan beri de icimde hep erkenden anne olmak vardi. Buraya kadar tamam ama kafamda bi korku var. Biliyorum bazilarina garip gelecek ama bebegimin ilk hareket ettigini hissettigimde korkacagimi dusundum hep onceden berionunla hergun konusuyorum seviyorum cok baglandim ama hani boyle icimde bisey kiprascak ya korkuyorum smdiden korkcakmisim gibi geliyor oyle olmaz dimi :/ Ben de biraz telas panik var da ondan sanirim
Sağlıkla huzurla kucağına al ıns cmm hepimizin bebekleri vakti geldiğinde kucağımiza almayı allah nasip etsin ınsYaaa hayırlı uğurlu olsun o zaman sağlıkla gelsin büyüsünbende bugün öğrendim ki kızım olacakmış
Şeker yüklemesi için fikriniz nedir dr yapacağını söyledi ama nezaman bilmiyorum18+1 im canım, 19.hafta içindeyim . seninde yarın 19.haftanın içindesiniz yazmaya başlayacak
Doktorum yapalim derse yapicam Ben. Eger farkedilmesse hamilelik sekeri bebek icin cok tehlikeliŞeker yüklemesi için fikriniz nedir dr yapacağını söyledi ama nezaman bilmiyorum
Sen ultrasonu baz alma canim cok yaniltiyor hafta ilerledikce dogru olcumler yapilamiyor bu sefer de bebegin gelisimi geri filan gozukebiliyor sen satini baz al. Oglum da 38.haftada 35 haftalik gozukup kilosu da 2300-2400 gr 47 cm gozukurken bi kac gun sonra dogum yaptim ve bebegim 3kilodan fazla 52cm dogmustu ultrason olcumleri yaniltiyorultrasona gore 15 +2 sata göre 14+3 cnm
İnşallah canımSağlıkla huzurla kucağına al ıns cmm hepimizin bebekleri vakti geldiğinde kucağımiza almayı allah nasip etsin ıns
Çok şükür canımIyi haberlerini bekliyoruz kuzum
teşekkürler cnm ❣ kaç haftalıksın suan? kızının cinsiyetini ne zaman ögrendin?Benim ikili testim iyi çıkmisti doktorum bana bıraktı yaptırıp yaptirmamayi. Ben yaptirmadim bugün kontrolum vardı sadece kızımı gördüm geldim taramayı yaptirmicam.
Ozaman 14+2 yizSen ultrasonu baz alma canim cok yaniltiyor hafta ilerledikce dogru olcumler yapilamiyor bu sefer de bebegin gelisimi geri filan gozukebiliyor sen satini baz al. Oglum da 38.haftada 35 haftalik gozukup kilosu da 2300-2400 gr 47 cm gozukurken bi kac gun sonra dogum yaptim ve bebegim 3kilodan fazla 52cm dogmustu ultrason olcumleri yaniltiyor
Canım çok haklisin ama benim adet duzensizligim var ben bi ara gittim 15+4 du bi hafta sonra da 16+4 çıktı hiç bsycik anlamuyorum ya napiyim benSen ultrasonu baz alma canim cok yaniltiyor hafta ilerledikce dogru olcumler yapilamiyor bu sefer de bebegin gelisimi geri filan gozukebiliyor sen satini baz al. Oglum da 38.haftada 35 haftalik gozukup kilosu da 2300-2400 gr 47 cm gozukurken bi kac gun sonra dogum yaptim ve bebegim 3kilodan fazla 52cm dogmustu ultrason olcumleri yaniltiyor
CANIM BENİM YA HAYR OLSUN İNŞALLAH AMA YAŞIM 28 :)
Seni rüyamda gördüm arkadaşım ben ya ... mesajlaşıyormuşuz :)
Daha 16 yaşındayım diyorsun bana , ayyyy diyorum sen daha bebeksin
Merhabalar hoş geldinnn Haziran annelerine
Oyy benim güzel arkadaşım .... ilk değil bunların seni üzmeleri ..sonda olmayacak belli ....
Üzülme hiç ...yapıştır cevabını sonra tıka kulaklarını .
Nee içine içine dertleniyorsun değmez
bu tablodan ilk sayfaya koyayım ben , aklımız karışınca bakarız canım .
Hmmmm desene doğduğunda da o saatler uyanma saati olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?