2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
3lü tarama yaptırmayanlar var mı? benım doktorum 2li iyi cıktıysa 3lü önermiyoruz dedi. aklıma takıldı ama benım yaa
Benim ikili testim iyi çıkmisti doktorum bana bıraktı yaptırıp yaptirmamayi. Ben yaptirmadim bugün kontrolum vardı sadece kızımı gördüm geldim taramayı yaptirmicam.

ilk kızımda ben de hareketlerini fark ettiğimde çok korkmuş ve garip hissetmiştim. sanki içimde balık yüzüyor da akvaryum gibi birşeyim ama 1-2 güne alıştım. resmen içim bir tuhaf olurdu. sakın korkma garip hissetmen doğal kendini sakın suçlama

ultrasona gore 15 +2 sata göre 14+3 cnm
Sen ultrasonu baz alma canim cok yaniltiyor hafta ilerledikce dogru olcumler yapilamiyor bu sefer de bebegin gelisimi geri filan gozukebiliyor sen satini baz al. Oglum da 38.haftada 35 haftalik gozukup kilosu da 2300-2400 gr 47 cm gozukurken bi kac gun sonra dogum yaptim ve bebegim 3kilodan fazla 52cm dogmustu ultrason olcumleri yaniltiyor

Herkesin yeni yılı kutlu olsun
Her şeyden önce sağlık getirsin ..

Şeker yuklemesini bende merak ediyorum ilk gebeligimde yaptirmistim şimdi her kafadan bir ses çıkıyor kimi diyor zararlı kimi diyor yapılmalı sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?

sanki yapılmaz da sonra bir sıkıntı çıkarsa kendimi suçlarım gibi hissediyorum o yuzden yine yaptiracagim galiba

Bugün sonuçları almaya gittiğimde görmek istedim minişimi ama maalesef sadece sonuç aldık veee tam 1 ay goremicem napalım beklicez 3luyede çok şükür Rabbime iyi dedi gecistirdi sadece anlayan arkadaşlar var mı acaba sonucu burdan atym

Günaydın anneler, iyi seneler :)

Ne çabuk hissetmeye başlamışsınız ya ben hiç hissetmedim henüz daha.
Bu arada benim de midem yanmaya başladı 1 haftadır, ne tür önlemler almalıyız acaba.

Benim ikili testim iyi çıkmisti doktorum bana bıraktı yaptırıp yaptirmamayi. Ben yaptirmadim bugün kontrolum vardı sadece kızımı gördüm geldim taramayı yaptirmicam.
teşekkürler cnm ❣ kaç haftalıksın suan? kızının cinsiyetini ne zaman ögrendin?

Ozaman 14+2 yiz

Kızlar gün içerisin de neler pişirip yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz ? Eşim sebze yemiyor acaba öğle kendime ayrı sebze yemeğimi pişirsem ? Yalnızım ne yiyeceğimi şaşırdım bir de ben evde yapılmış yoğurt yiyemiyorum hazır yiyorum buna da canım sıkılıyo

Son düzenleme:
Canım çok haklisin ama benim adet duzensizligim var ben bi ara gittim 15+4 du bi hafta sonra da 16+4 çıktı hiç bsycik anlamuyorum ya napiyim ben

CANIM BENİM YA HAYR OLSUN İNŞALLAH AMA YAŞIM 28 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…