- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.861
maşAllah baya ileride cıkmış. belli cnm erkekmişSat göre 16+4 ultrason göre 18 canımbugun öğrendik daha. Senin bebisin cinsiyeti belli oldu mu
Canm bebeğinin cinsiyeti neBenim doktorum da 2 li iyi çıksa dahi 3 lü yap dedi ben yapmadımm
Peki ultrason da yanılma payı çok olur mu canımCanim duzensizlik varsa mecbur ultrasona ayak uydurcaksin
Evet canım rahim genişlediği için oradaki kaslar ve bağlarda gerilmeye neden oluyor.Ya kızlar kasıkların da ağrı olan varmı böyle anlık iğne batar gibi oluyor bi kaç defa üst üste sonra geçiyor genişlediğimiz için oluyordur dimi
Evet canım rahim genişlediği için oradaki kaslar ve bağlarda gerilmeye neden oluyor.
Canm bebeğinin cinsiyeti ne
Malesef canim hele ki usg makinasi eski bi makinaysa yanilmalar cok oluyor. Arkadasimin bebegine iri bebek normal dogum yapamazsin alalim dediler 38.haftada aldilar ve bebek 2kilo civarlarinda dogdu şok olduk. Böyle veya tersi çok örnek var ultrasona çok bel bağlamamak lazım düzenli adet görüp satını biliyorsan sata göre takip etmek en güzeli. Bilmiyorsan da mecbur ultrasona göre takip ediyosunPeki ultrason da yanılma payı çok olur mu canım
Banada en fazla 3.300 olacak dedi dr. Normal doğum yaptım 3.900 doğdu. Bilseydim normal doğurmaZdım sanırım.Malesef canim hele ki usg makinasi eski bi makinaysa yanilmalar cok oluyor. Arkadasimin bebegine iri bebek normal dogum yapamazsin alalim dediler 38.haftada aldilar ve bebek 2kilo civarlarinda dogdu şok olduk. Böyle veya tersi çok örnek var ultrasona çok bel bağlamamak lazım düzenli adet görüp satını biliyorsan sata göre takip etmek en güzeli. Bilmiyorsan da mecbur ultrasona göre takip ediyosun
Ben o son günler 2kilo civarlarını dıydugumda çok üzülmüştüm hamileliğim zor geçmişti iki lokma yesem üçüncü lokmayı yiyemiyordum ve doğuma kadar kendimi suçlayıp durdum bebeğim benim yüzümden beslenemedi diye, son muayenenin üzerinden bi kaç gün geçti ve oğlum 3160 gram olarak dünyaya geldi ne mutlu olmuştum ama ah ahh..Banada en fazla 3.300 olacak dedi dr. Normal doğum yaptım 3.900 doğdu. Bilseydim normal doğurmaZdım sanırım.
Merhaba kızlar, bizde haftasonu cinsiyeti öğrendik, bir oğlum daha olacak Allah nasip ederse, Ausencia listeye ekleyebilir misin rica etsem.
Kizlar kilo almaya basladinizmi? Ben yarin tam 16 haftalik oluyorum ama karnm daha cok cikmadi yemek sonrasi siskinlik gibi duruyor. Henuz kilo da almadm. 56 ile basladim arada 56.5 geliyorum sonra yine 56 oyle gidip geliyor
Rüyalar konusunda haklısın, o kadar çok alakasız rüya görüyorum ki:) Bu arada bugün cinsiyeti öğrendik kız :) Tabloya eklersen canım.
Ya kızlar kasıkların da ağrı olan varmı böyle anlık iğne batar gibi oluyor bi kaç defa üst üste sonra geçiyor genişlediğimiz için oluyordur dimi
Herkesin yeni yılı kutlu olsun
Her şeyden önce sağlık getirsin ..
Şeker yuklemesini bende merak ediyorum ilk gebeligimde yaptirmistim şimdi her kafadan bir ses çıkıyor kimi diyor zararlı kimi diyor yapılmalı sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
sanki yapılmaz da sonra bir sıkıntı çıkarsa kendimi suçlarım gibi hissediyorum o yuzden yine yaptiracagim galiba
1.derece akrabalarında şeker hastası yoksa, kilo problemin yoksa ve de normalde yediklerine dikkat ediyorsan yani şekerli gıdalar çok tüketmemeye özen gösteriyorsan bence risk durumunda değilsindir ben kendim için böyle düşünüyorum... ama gebelikte şeker de riskli bir durum insan emin olamıyor ben yaptırmak istemiyorum bakalım dr ne diyecek istersen doktoruna bu şekilde sor sen de
Bende hiçbiri de yok bende yaptırmak istemiyorum. Ama doktor şimdi diyecek bu ne hiç-bir şey yaotirmiyosun :)ACOG( Amerikan Obstetrik ve Jinekolog Kong) eğer gebelerde şu şartların tümü varsa, bu testin gerekli olmadığını tavsiye etmektedir:
1- 25 yaşın altında olmak
2 -Gebelikten önce normal kiloda olmak
3 -Gestasyonel gebelik riskinin düşük olduğu bir etnik gruba dahil olmak
4 -Birinci derece akrabalarında diyabet bulunmamak
5 -Önceden anormal kan şekeri saptanmamış olmak
6 -Önceki gebeliklerinde sorun yaşamamış olmak
7 -Önceki gebeliklerinde yaşına göre büyük bebek doğurmamış olmak
Ben de bu yaziyi okudum ama karar yine de bizlere kalmis
Merhaba Kızlar ben 16 haftalık gebeyım yer yer kasıkalrımda sızı agrılar oluyor bazen elımı karnıma koyuyorum nabız gıbı bırsey duyuorum acabab benım nabız sesımmı bebegınmı sesı ayırt edemıyorum bebegın hareketlerını hıssedenler olduysa nasıl bır sey oluyor dun ben sankı karnımda mısır patlamaıs gıbı 3 dakıka seyler hıssettım gazmı bebıs hareketımı ayırt edemıyorum
Canım ben henüz hissetmedigim için yorum yapmadım sana , bazen de araya kaynıyor yazdıklarımız. Yoksa arkadaşlar elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Bebisimi hissetigimde anlatırım nasıl bir his olduğunu :) ilk kızimda hissettiklerimi de ilerleyen haftalarında hatırlıyorum en başta nasıl anladım hiç hatırlamıyorumben ne zamandır bırsey yazıyorum kımse hemen hemen cevap vermıyor bana
Geçenlerde annem dedi ki, kalbinin sesini duyuyor musun..Merhaba Kızlar ben 16 haftalık gebeyım yer yer kasıkalrımda sızı agrılar oluyor bazen elımı karnıma koyuyorum nabız gıbı bırsey duyuorum acabab benım nabız sesımmı bebegınmı sesı ayırt edemıyorum bebegın hareketlerını hıssedenler olduysa nasıl bır sey oluyor dun ben sankı karnımda mısır patlamaıs gıbı 3 dakıka seyler hıssettım gazmı bebıs hareketımı ayırt edemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?