2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Slm kızlar...bende şifayı kaptımburun akıntısı göz yaşarması müthiş vücut kırgınlığı ...önerisi olan var mı?

Slm kızlar...bende şifayı kaptımburun akıntısı göz yaşarması müthiş vücut kırgınlığı ...önerisi olan var mı?
Çok geçmiş olsun canım, geçenlerde ben de oldum bir kaç gün şiddetli oluyor sonra hafifliyor. Burun tıkanıklığı için tuzlu su yap baya iyi geliyor.

Ausencia canm kilo heralde vücuda göre değişiyor ben 1.68 boyundayım 77 ile hamile kaldm 74 e düştüm 4 aylık hamileyim . Ins çok almam zaten 5 6 kilo fazlam wardi 3 kilo verdim ama tabi ben hic kusmadm yemegi rahat yedim hic aclik cekmedim ona ragmen vermisim bakalim ilerleyen aylarda ne olcak

Oyle canım benim sat 14 ağustostu normalde işte düzensiz olunca elden bsy gelmiyor sen nasılsın iyisinizdir inşallah

Sağol canım...yapıyorum..burnum aksine şarıl şarıl akıyor silmekten yara oldune zor elimiz kolumuz bağlı şükür buna da
Canm bende yeni anlattm 3 gün çok kötü geçti dudağım felan patladı yara oldu . Grip geçti ama bu yara ile uğraşıyorum. Nane limon her zaman iyi geliyo ya

Oyle canım benim sat 14 ağustostu normalde işte düzensiz olunca elden bsy gelmiyor sen nasılsın iyisinizdir inşallah
iyi diyelim iyi olsun canım ağır bir şekilde soğuk algınlığı yaşıyorum ömrümde böyle öksürük burun akıntısı vs yaşamadım nerdeyse bir ay oldu atlatamıyorum cuma gününe randevu aldım artık doktora gideceğim eridim bittim resmen

Kızlar ya ayıptır söylemesi bu yuzdeki sivilceler ne zaman geçiyor
oğlumda yüzüm ay gibi parlıyodu bunda da yüzüm sivilceden gözükmüyor üçer beşer çıkıyor geçmiyolar

Çoook geçmiş olsun canim benim hamilelikte Grip çok zor inşalalh bi an önce iyi olursun . Benimde ogluşum olucak ama çirkinleştim derler ya erkekler annelerine güzellik verir kızlar o güzelliği alır ters köşe olduk mu

Sağol kuzum.

O zaman güzel mi güzel bi oğluşun olucak

Gecmis olsun canim.grip olan anneciklerimize Allah acil sifalar versin
Benim de yuzum parliyor kiz bebisim ama benim guzelligimden otlanmiyor sagolsun sivilceler yavastan çıkmaya basladi ama normalde daha sık cikardi smdi daha guzel cildim masaallah diyim kendime.gebelik yaradi bana simdilik.sonrasini Allah bilir

Canm bende yeni anlattm 3 gün çok kötü geçti dudağım felan patladı yara oldu . Grip geçti ama bu yara ile uğraşıyorum. Nane limon her zaman iyi geliyo ya
Benimde dudaklarım soyuluyor..çok geçmiş olsun..nane derken taze nane demi?limonla beraber demleyip içmeli o halde..bir de dediğiniz gibi bende 3,5 kg verdim kg fazlası olanlar bu şekilde oluyor sanırım.zayıf insanlar daha hızlı kg alıyor gibi...

Evet benimde soyuldu bi yerden de yara patlak verdi . Yok kuru nane koyarsan daha güzel olur Ama az at 1 tatlı kaşığı 1 limonu da yuvarlak dilimlerle 4e böl 1.5 su bardağı ile 10dk kaynat oh miss . Ya ben kiloyu gösteren tiplerden değilim o yüzden sıkıntı olmadi boyum kısa olmadigi için ama 6 kilo fazlam wardi 3ü gitti ins almam da ya zaten sinirdaym dogumda da tamamı gider insaAllah sağlıklı doğanlarda ne kaldı surda 5 ay war

Iyi aksamlar kizlar
Canım sıkıldı bugün baya benim .Tiroid icin kan tahlili vermeye gitmisken özele cinsiyetini göstermeyen bebegime tekrar bakalım dedik . Geçen salı devletteki doktor kız demişti , Cuma özelde bebek uyuyor gostermedi doktor %80 erkeğe benziyor dedi. Bugün de gittik cinsiyeti icin erkek dedi . Bende devlette kız demişlerdi dedim. Erkek dedi burda Çıkınti var dedi. Ben anlamadım ya devletteki doktor çok net gosterdi bu bacak arası buda tutusu diye . Bu özeldeki de pipisi var diyor bide demez mi sen doktor doktor gez çoğunluk ne derse ona inanirsin diye sinirlerimi bozdu. Bide çıkarken erken gelme, vaktinde gel bir ay sonra diyor . Sanki onu gormeye gidiyorum. Cinsiyeti belli olsun dedim . Kizda olsa erkek de olsa sevecegim benim çocuğum. Erkek hissediyordum ilk çocuğumun erkek olmasini istiyordum abisi olsun korusun kollasin diye . Doktor Kiz deyince sevindik herkese haber verdik hayaller kurduk kv, gorumcemler pembe pembe tulumlar takım, yelekler alıp geldi . Şimdi erkek dedi doktor kaldim öyle kime ne diyecem . Babamiz kız istiyordu ama erkek deyince onada sevindi tabi başladı bu sefer erkekle hayaller kurmaya . Dedim kurma sen yine de belli değil başa döndük biz erkek mi kız mi . Doktordan soğudum doktora üzunca bir sure gitmem. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayirli evlat versin hic önemli değil cinsiyeti . Kuzumu ne olursa olsun sevecez sonuçta

Canım inan devlettekine çok guven olmuyor çünkü cihazları özeldeki gibi iyi değil sen öezeldekine güven ve zaten 17 ye girmissin cıkıntı ya vardır ya yoktur görduyse erkekdir ama doktorun bu tavrı benimde hoşuma gitmedi ısınamadıysan değiştir bence insan ilk çocuğu olunca heyecanlı oluyor anlayışlı olmalıydı laf sokmuş resmen

T
Tekderdimiz bu olsun insaAllah
Biraz daha bekle canm bakalim kesinlessin bende 14+5te gittim özel erkek dedi ama bakalim bende kız istiyordum o cicileri giydirmek için can atıyordum bakalm herşeyin hayırlısını versin inşaAllah Rabbim az sabır her halimize vin şükür sağlıklı olsunlarda

Amaaan canım doktoru hiç takma boşver. Ben de doktorum erkek demişti 2 hafta sonra başka doktora gittim dayanamayıp ondan da fikir almak icin o da erkek dedi. İstediğim kadar doktora giderim ona neymiş. Kız dedikten sonra erkeğe dönebiliyor ama erkek dediyse genelde doğru çıkıyormuş canım. Sanırım erkek seninki de ama diğer randevuya kadar bekle sen yine de. Soranlara da aynen anlatirsin n'olacak :) hayırlısı ve sağlıklısi olsun inşallah

Aman tanrım didim hemen denemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…