- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.661
Canım sonuclarimiz birbirine çok yakınTeşekkür ederim cnm☺❤
ya heveslenmek gayet normal canım boşver sen onları :)İki tane kıyafet aldım diye bir sürü şey duydum yahu. Heves etme isim düşünme daha erken diye diye sinir ettiler. İsim düşünüyorum diye saplantılısın dedi bugün bir arkadaşım, kocasının ceketi üzerine düşse hamile kalan şanslılardan değilim benim heyecan yapmam seninde anlamaman çok normal kalbini kırmayayım dedim. Geriyorlar beni. Birde durduk yere anlatmıyorum sorduklarında söylüyorum yinede aptal saptal yorumlar.
Kızlar 20. Haftamıza yaklaştık. Gittiğim hastanede detaylı ultrason 200 tl. Dediler sizce nasıl.?
Bunu yaptırmak istiyorum alllah göstermesin bir sıkıntı varsa öğrenebilelim diye
canım ben anadolu yakasındayım benim cevreden aldığım fıyatlar 200-400 arasında ben kararımı verdim radistanbulda yaptıracağım radyologların daha iyi oldupunu duydum.. ayrıca benim özeldeki doktorum ekstra ucret almadan yapacak ikili de aynıydı.. 155 tl muayene ucretı verıyorum.. devlette yaptıracgım ayrıca ama bılemıyorum tam ne zamana alabılırım belkıde alamam.. almama ıhtımalıme karsı radistanbulda olacak..ayrıca okudugum kadarıyla radistanbulda 3 4 kere cagırıyorlar ucretsız ayrınıtolılar 3 ay boyunca devam ediyormuş ama bakalım..
kızlar moralim çok bozuk oğlum ctsi ateşlenmişti Düzcedeydik, Düzcede maalesef doğru düzgün özel hastane yok devlet hastanesine acile gttik pratisyen baktı pek ilgili değildi ben domuz gribinden şüphelenmiştim çünkü geçen yılda ne yazıkki oğlum ve ben yakalanmştıkbiliyorum nasıl bişi olduğunu dr teste gerek yok şimdilik eğer 3 gün sürerse ateş ptsi çocuk doktoruna gelirsiniz dedi bişi yapamadık ama içim içimi yedi bugün istanbula dönünce hemen doktora gittik ve maalesef test sonucu pozitif çıktı bende bişi yok inş da olmaz ama o gerizekalı doktora o kadar büyük nefret duyuorum ki her yere şikayet ettim. bu hastalıkta ilk 48 saat çok önemli. Aklınızda bulunsun yüksek ateş olursa ve hiç düşmüyorsa hemen test yaptırın bu ara çok salgın varmış kendi kadın doğum doktorum mutlaka aşı yaptır demişti ah ahh dinlemedim çok üzgünüm.
safari_go canım sonuclarimiz birbirine çok yakın bana remzi dedi doktor allahin izniyle seninkide temiz
Gerekli diye biliyorumBizimde 500 tl mis detaylı ultrason şartmı acaba bunu yaptırmak dr istiycem demişti
Magvitali nezaman içmen gerekiyormuş.bana 12haftada verdi ama ben 1haftafannberi içiyorum midem bulandigi için içmekte zorlandim. ben Birgün kalsiyum bir gün onun içiyorum ama doktoruma sorucam hmsonukızlar 17 haftalık gebeyim 4,5 gündür ağrım kasıklarımda löp löp bır parca var sankı rahatsızlık verıyordu oluyordu bugün doktora gittim üstten baktı rahimde kasılma var dedi birde alttan baktı bu sefer rahimde açılma yok dedi rahım uzunlugu 3 yada 4 cm dedı magnezyum vardi magvıtal faydasını gorumutum benım gıbı bunu yasyayn oldumu bugunde kalcama agrı gırıp cıkıyor
Estağfurullah canım detaylıda da kalbe bakıyorlar ama çok detaya girmiyorlar fetal eko sadece bebeğin kalp sistemine yönelik bi inceleme çeşidi, malesef benim oğlumun kalp problemi detaylı ultrasonda gözükmemişti herşeyi normal denmişti bende bilmediğimden hiç fetal eko nedir neden yapılır arastırmamıştım. Şimdi oğlumda problem var, önemsiz ve ufakta olsa benimde bi kalp rahatsızlığım var korkuyorum bunda da olursa diye. O yüzden özellikle fetal eko benim için çok çok önemli, bence herkes yaptırmalı sonradan süprizler yaşamamak adınakuzum eko olması şart mı ayrıntılı diyoruz ya ona da bakmıyor mu sizler tecrübelisiniz normal de bilmediğim için soruyorum kusura bakma
Gözün aydın canim sağlıkla kucağına alırsın ıns ben kiz olduğunu hissetmiştim:))amin canım hepimizin evladı sağlıcakla gelsin inşallah :)
sağol kuzum çok şükür artık net :)
4 hfta 28güne tekabül ediyor tam bir ay değil ama öyle kabul etmek insanlara laf anlatmak açısından daha kolay :)
bana fetal eko şart oğlumun rahatsızlığı olduğu için, bugün zübeyde de ki doktora söyledim oglumun durumunu, bu şekilde hikayesi olan gebeleri dörtçelik cocuk hastanesine yönlendiriyolarmış. orda kalp doktorları tarafından ücretsiz fetal eko çekiliyor şimdiden randevu al dedi hem özelde detaylı+fetal eko yaptırıcam hemde ayrıca dörtçelikte sadece fetal eko çektircem bakalım
sağol canımmm hepsi sağlıcakla gelsinnn
ya bana baya baya herşeyi gösterdi bi rahatsızlığın bi sıkıntın var mı diye sordu, ultrasonda herşeyi gösterdi hatta başka nesini göstersemm diye düşünürken cinsiyetini sordum kız dedi bak bacak arası boş erkekte böyle olmuyor dedi bi kaç şey daha sordum cevapladı güzel geçti muayene bir ay sonra tekrar görüşelim dedi bu doktordan çok memnunum inşallah gitmez bi yere
sağolasın canımmm :)
Canım ben aynı durumu yaşadım 19 haftalık gebeyim 14.haftada kasıklarımda kasılma basen ve kalçamda bıçak gibi ağrı oluyordu doktorum magnezyum verdi (magnorm) ondan sonra kasılma ve ağrılarım geçtikızlar 17 haftalık gebeyim 4,5 gündür ağrım kasıklarımda löp löp bır parca var sankı rahatsızlık verıyordu oluyordu bugün doktora gittim üstten baktı rahimde kasılma var dedi birde alttan baktı bu sefer rahimde açılma yok dedi rahım uzunlugu 3 yada 4 cm dedı magnezyum vardi magvıtal faydasını gorumutum benım gıbı bunu yasyayn oldumu bugunde kalcama agrı gırıp cıkıyor
Kizlarrrr bi bu ekeiskti yaaaanasinifi ogretmeniyim simdi 1. Sinif hocamiz aradi, sinifinda su cicegi geciren varmis kardesi benim sinfiimda olan var. Hamilelikte su cicegiccok tehlikeliymis.. ben cocuklugumda gecirmisim. Birdaha gecirme ihtimalim var mi cok korktum ya
Merhaba canım.. Nuray hoca randevu al deyince aldık direk, 2 Şubat'a .. Bugün arkadaşların yazılarını görünce bir düşünesim geldi.. Sen ne yapacaksın? Birde Tuğba hanım diye biri bakıyormuşta, branşını da sormadım..Canım merhaba sen detaylı ultrasonu jimerde mi yaptıracaksın ?
Ben çıkarmıyorum ama bulantılarım fazla.. Aç karnına hayatta içemem.. İğneden vazgeçtim cidden.. Ağrım hâlâ geçmedi.. Sağol canım bilgilendirdiğin için..Bana devlette ve özeldeki doktorum ikisinde aynı ilacı verdi gyneferon draje.hergun içiyorum.yani her geceama ben kendim gece yatarken içmeye karar verdim doktoruna sor istersen aç karınla içmek gerek.sabah aç karınla tiroid ilacı içtiğim için gece bunu içiyorum hem bulanan midemi daha da bulandırmiyor.tiroid ilacını bile bazen çıkarıyorum sabah sabah su içtigim için .
Benim aklıma M ile başlayıp A ile biten Melisa ismi geldi..benim adim mine zaten :))))
Canım hangi test ile anlaşılıyormuş? Geçen hafta kardeşimde baya ateşlendi, ateşi düşmedi.. Acilde iğne vurup yollamışlar.. Geçmiş olsun bu arada.. İnşallah atlatırsınız kolayca..kızlar moralim çok bozuk oğlum ctsi ateşlenmişti Düzcedeydik, Düzcede maalesef doğru düzgün özel hastane yok devlet hastanesine acile gttik pratisyen baktı pek ilgili değildi ben domuz gribinden şüphelenmiştim çünkü geçen yılda ne yazıkki oğlum ve ben yakalanmştıkbiliyorum nasıl bişi olduğunu dr teste gerek yok şimdilik eğer 3 gün sürerse ateş ptsi çocuk doktoruna gelirsiniz dedi bişi yapamadık ama içim içimi yedi bugün istanbula dönünce hemen doktora gittik ve maalesef test sonucu pozitif çıktı bende bişi yok inş da olmaz ama o gerizekalı doktora o kadar büyük nefret duyuorum ki her yere şikayet ettim. bu hastalıkta ilk 48 saat çok önemli. Aklınızda bulunsun yüksek ateş olursa ve hiç düşmüyorsa hemen test yaptırın bu ara çok salgın varmış kendi kadın doğum doktorum mutlaka aşı yaptır demişti ah ahh dinlemedim çok üzgünüm.
O çocukların okulda ne işi varmış? Yollamasın annesi.. Dikkat et canım, maske kullan bence..Kizlarrrr bi bu ekeiskti yaaaanasinifi ogretmeniyim simdi 1. Sinif hocamiz aradi, sinifinda su cicegi geciren varmis kardesi benim sinfiimda olan var. Hamilelikte su cicegiccok tehlikeliymis.. ben cocuklugumda gecirmisim. Birdaha gecirme ihtimalim var mi cok korktum ya
Ben Şevket yılmaza gidiyorum.. Bu cuma randevum var.. Bakalım detaylı için doktorcuğum ne diyecek.. Ama bu tür muayeneler için doktor yönlendirmeli diye biliyorum.. Belkide farklıdır prosedür..Bursa’daki arkadaşlar Şevket Yılmaz da varmış ayrıntılı bilginiz olsun Perinatoloji mehmet özgür akkurt arkadaşım bu hastane de çalışıyor dr önerdi
Magnezyum ilacı kullanıyor musun canım? Magnezyum takviyesi alman gerekebilir..Kzlar sag kasigimda dunden beri agri var Sag bacagima vuruyoo Normal mi Yasayan var mi
Iste gel de anlat bazi velilere.. cocuğu kabarik kabarik okula göndermiş ya..Merhaba canım.. Nuray hoca randevu al deyince aldık direk, 2 Şubat'a .. Bugün arkadaşların yazılarını görünce bir düşünesim geldi.. Sen ne yapacaksın? Birde Tuğba hanım diye biri bakıyormuşta, branşını da sormadım..
Ben çıkarmıyorum ama bulantılarım fazla.. Aç karnına hayatta içemem.. İğneden vazgeçtim cidden.. Ağrım hâlâ geçmedi.. Sağol canım bilgilendirdiğin için..
Benim aklıma M ile başlayıp A ile biten Melisa ismi geldi..
Canım hangi test ile anlaşılıyormuş? Geçen hafta kardeşimde baya ateşlendi, ateşi düşmedi.. Acilde iğne vurup yollamışlar.. Geçmiş olsun bu arada.. İnşallah atlatırsınız kolayca..
O çocukların okulda ne işi varmış? Yollamasın annesi.. Dikkat et canım, maske kullan bence..
Ben Şevket yılmaza gidiyorum.. Bu cuma randevum var.. Bakalım detaylı için doktorcuğum ne diyecek.. Ama bu tür muayeneler için doktor yönlendirmeli diye biliyorum.. Belkide farklıdır prosedür..
Bir kere geciren birdaha gecirmez diyolar bir de aile hekimine sordum o da oyle dedi bilemedim..Dikkat et derim canm Allah korsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?