2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ya heveslenmek gayet normal canım boşver sen onları :)

Kızlar 20. Haftamıza yaklaştık. Gittiğim hastanede detaylı ultrason 200 tl. Dediler sizce nasıl.?
Bunu yaptırmak istiyorum alllah göstermesin bir sıkıntı varsa öğrenebilelim diye

200 çok iyimiş ama radyologmu bakıyor perinatolog mu bu önemli.

Radistanbul da radyologlarmı bakıyor perinatologlarmı biliyor musunuz?

Aa hala varmı o gripten ülkemiz de ya. Çok dikkatli ol sana bulaşmasın, bebişine de acil şifalar canım..

kızlar 17 haftalık gebeyim 4,5 gündür ağrım kasıklarımda löp löp bır parca var sankı rahatsızlık verıyordu oluyordu bugün doktora gittim üstten baktı rahimde kasılma var dedi birde alttan baktı bu sefer rahimde açılma yok dedi rahım uzunlugu 3 yada 4 cm dedı magnezyum vardi magvıtal faydasını gorumutum benım gıbı bunu yasyayn oldumu bugunde kalcama agrı gırıp cıkıyor

Kizlarrrr bi bu ekeiskti yaaa anasinifi ogretmeniyim simdi 1. Sinif hocamiz aradi, sinifinda su cicegi geciren varmis kardesi benim sinfiimda olan var. Hamilelikte su cicegiccok tehlikeliymis.. ben cocuklugumda gecirmisim. Birdaha gecirme ihtimalim var mi cok korktum ya

Kızlar bebişlere hemen hemen hepimiz isim arayışındayız ya da bulduk. Bizimde aklımızda bir kaç isim vardı. biraz yazı okudum genelde koyulan isimler kişiliği etkilermiş. Bugün düşündüğümüz isimlerin kişilik analizlerini ararken bu sayfaya denk geldim ve çok beğendim her anlamda yorumlanmış isimler kişilik analizleri gibi çok bilgi verici sayfa sizinlede paylaşmak istedim.
http://www.ismininanlamibu.com/

Magvitali nezaman içmen gerekiyormuş.bana 12haftada verdi ama ben 1haftafannberi içiyorum midem bulandigi için içmekte zorlandim. ben Birgün kalsiyum bir gün onun içiyorum ama doktoruma sorucam hmsonu

kuzum eko olması şart mı ayrıntılı diyoruz ya ona da bakmıyor mu sizler tecrübelisiniz normal de bilmediğim için soruyorum kusura bakma
Estağfurullah canım detaylıda da kalbe bakıyorlar ama çok detaya girmiyorlar fetal eko sadece bebeğin kalp sistemine yönelik bi inceleme çeşidi, malesef benim oğlumun kalp problemi detaylı ultrasonda gözükmemişti herşeyi normal denmişti bende bilmediğimden hiç fetal eko nedir neden yapılır arastırmamıştım. Şimdi oğlumda problem var, önemsiz ve ufakta olsa benimde bi kalp rahatsızlığım var korkuyorum bunda da olursa diye. O yüzden özellikle fetal eko benim için çok çok önemli, bence herkes yaptırmalı sonradan süprizler yaşamamak adına

Gözün aydın canim sağlıkla kucağına alırsın ıns ben kiz olduğunu hissetmiştim:))

Canım ben aynı durumu yaşadım 19 haftalık gebeyim 14.haftada kasıklarımda kasılma basen ve kalçamda bıçak gibi ağrı oluyordu doktorum magnezyum verdi (magnorm) ondan sonra kasılma ve ağrılarım geçti

Bursa’daki arkadaşlar Şevket Yılmaz da varmış ayrıntılı bilginiz olsun Perinatoloji mehmet özgür akkurt arkadaşım bu hastane de çalışıyor dr önerdi

Dikkat et derim canm Allah korsunn

Kzlar sag kasigimda dunden beri agri var Sag bacagima vuruyoo Normal mi Yasayan var mi

Canım merhaba sen detaylı ultrasonu jimerde mi yaptıracaksın ?
Merhaba canım.. Nuray hoca randevu al deyince aldık direk, 2 Şubat'a .. Bugün arkadaşların yazılarını görünce bir düşünesim geldi.. Sen ne yapacaksın? Birde Tuğba hanım diye biri bakıyormuşta, branşını da sormadım..

Ben çıkarmıyorum ama bulantılarım fazla.. Aç karnına hayatta içemem.. İğneden vazgeçtim cidden.. Ağrım hâlâ geçmedi.. Sağol canım bilgilendirdiğin için..

benim adim mine zaten :))))
Benim aklıma M ile başlayıp A ile biten Melisa ismi geldi..

Canım hangi test ile anlaşılıyormuş? Geçen hafta kardeşimde baya ateşlendi, ateşi düşmedi.. Acilde iğne vurup yollamışlar.. Geçmiş olsun bu arada.. İnşallah atlatırsınız kolayca..

O çocukların okulda ne işi varmış? Yollamasın annesi.. Dikkat et canım, maske kullan bence..

Bursa’daki arkadaşlar Şevket Yılmaz da varmış ayrıntılı bilginiz olsun Perinatoloji mehmet özgür akkurt arkadaşım bu hastane de çalışıyor dr önerdi
Ben Şevket yılmaza gidiyorum.. Bu cuma randevum var.. Bakalım detaylı için doktorcuğum ne diyecek.. Ama bu tür muayeneler için doktor yönlendirmeli diye biliyorum.. Belkide farklıdır prosedür..

Iste gel de anlat bazi velilere.. cocuğu kabarik kabarik okula göndermiş ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…