- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.681
Canım çok geçmiş olsun inşallah sana geçmeden oğlunda çabucak atlatırkızlar moralim çok bozuk oğlum ctsi ateşlenmişti Düzcedeydik, Düzcede maalesef doğru düzgün özel hastane yok devlet hastanesine acile gttik pratisyen baktı pek ilgili değildi ben domuz gribinden şüphelenmiştim çünkü geçen yılda ne yazıkki oğlum ve ben yakalanmştıkbiliyorum nasıl bişi olduğunu dr teste gerek yok şimdilik eğer 3 gün sürerse ateş ptsi çocuk doktoruna gelirsiniz dedi bişi yapamadık ama içim içimi yedi bugün istanbula dönünce hemen doktora gittik ve maalesef test sonucu pozitif çıktı bende bişi yok inş da olmaz ama o gerizekalı doktora o kadar büyük nefret duyuorum ki her yere şikayet ettim. bu hastalıkta ilk 48 saat çok önemli. Aklınızda bulunsun yüksek ateş olursa ve hiç düşmüyorsa hemen test yaptırın bu ara çok salgın varmış kendi kadın doğum doktorum mutlaka aşı yaptır demişti ah ahh dinlemedim çok üzgünüm.
Çok geçmiş olsun praytisyen doktorlar açıkçası genelde pek bir şey bilmeyen doktorlar . Çok geçmiş olsun tekrar umarım çabucak atlatır eğer şu anda asi yapabiliyorsan yaptırkızlar moralim çok bozuk oğlum ctsi ateşlenmişti Düzcedeydik, Düzcede maalesef doğru düzgün özel hastane yok devlet hastanesine acile gttik pratisyen baktı pek ilgili değildi ben domuz gribinden şüphelenmiştim çünkü geçen yılda ne yazıkki oğlum ve ben yakalanmştıkbiliyorum nasıl bişi olduğunu dr teste gerek yok şimdilik eğer 3 gün sürerse ateş ptsi çocuk doktoruna gelirsiniz dedi bişi yapamadık ama içim içimi yedi bugün istanbula dönünce hemen doktora gittik ve maalesef test sonucu pozitif çıktı bende bişi yok inş da olmaz ama o gerizekalı doktora o kadar büyük nefret duyuorum ki her yere şikayet ettim. bu hastalıkta ilk 48 saat çok önemli. Aklınızda bulunsun yüksek ateş olursa ve hiç düşmüyorsa hemen test yaptırın bu ara çok salgın varmış kendi kadın doğum doktorum mutlaka aşı yaptır demişti ah ahh dinlemedim çok üzgünüm.
Sabah akşam dedi canım banaMagvitali nezaman içmen gerekiyormuş.bana 12haftada verdi ama ben 1haftafannberi içiyorum midem bulandigi için içmekte zorlandim. ben Birgün kalsiyum bir gün onun içiyorum ama doktoruma sorucam hmsonu
İns benimde geçer adet sancısı gibi desem bilemedigim bir durum içindeyim sabah akşam icecekmisim dün içtim bugün 2 gün henüz geçmediCanım ben aynı durumu yaşadım 19 haftalık gebeyim 14.haftada kasıklarımda kasılma basen ve kalçamda bıçak gibi ağrı oluyordu doktorum magnezyum verdi (magnorm) ondan sonra kasılma ve ağrılarım geçti
hissetmen lazım gibi net bir cümle kurması çok mantıksız. İlk gebelikte 22 ye kadar hissedilmemesi normalKızlar az önce hemşiremiz aradı aşı için geldi dedi haftaya dedi bebeğin hareketlerini hiseediyormusun ? Aynen şöyle dedim nasıl bsy olduğunu bilmiyorum ki nabız gibi mi? yok dedi hiswetemn lazım
oğlumdayken vardı bu haftalarda kasılmalarım açıklık yok diye ilaç falan almamıştım ama 27.haftada acillik olunca orda ki dr magnezyum vermişti magnorm diye baya iyi gelmiştikızlar 17 haftalık gebeyim 4,5 gündür ağrım kasıklarımda löp löp bır parca var sankı rahatsızlık verıyordu oluyordu bugün doktora gittim üstten baktı rahimde kasılma var dedi birde alttan baktı bu sefer rahimde açılma yok dedi rahım uzunlugu 3 yada 4 cm dedı magnezyum vardi magvıtal faydasını gorumutum benım gıbı bunu yasyayn oldumu bugunde kalcama agrı gırıp cıkıyor
Tekrar geçirilmez diye biliyorum canım gercekten bu insanlar bi alem hasta çocuğu okula göndermek nedir yaKizlarrrr bi bu ekeiskti yaaaanasinifi ogretmeniyim simdi 1. Sinif hocamiz aradi, sinifinda su cicegi geciren varmis kardesi benim sinfiimda olan var. Hamilelikte su cicegiccok tehlikeliymis.. ben cocuklugumda gecirmisim. Birdaha gecirme ihtimalim var mi cok korktum ya
sağol canımm evet hep kızın olacak diyordun bende hep kız hissediyordum :) Allahım gönlümdekini verdi inşallah sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder hepimzin bebeğiyle beraberGözün aydın canim sağlıkla kucağına alırsın ıns ben kiz olduğunu hissetmiştim:))
Magnezyum ilacı kullanıyor musun canım? Magnezyum takviyesi alman gerekebilir..
Bir kere geciren birdaha gecirmez diyolar bir de aile hekimine sordum o da oyle dedi bilemedim..
canim ben hic gitmrdim o hastaneye Haddinden fazla uzak bana gorukledeyim ben:) mecburen orda bi doktordan randvu alip onun yonlendirmesi gerekecektir.bakarlar mi acaba bi bakayim randevulara tavsiye edeceginiz bir doktor varmiBursa’daki arkadaşlar Şevket Yılmaz da varmış ayrıntılı bilginiz olsun Perinatoloji mehmet özgür akkurt arkadaşım bu hastane de çalışıyor dr önerdi
Ah ah gel de laf anlat canim nasil bir dusunce yapisi inan bilmiyorum.. hem de boylesi bi hastalikta nasil gonderirler hic anlamiyorumhissetmen lazım gibi net bir cümle kurması çok mantıksız. İlk gebelikte 22 ye kadar hissedilmemesi normal
oğlumdayken vardı bu haftalarda kasılmalarım açıklık yok diye ilaç falan almamıştım ama 27.haftada acillik olunca orda ki dr magnezyum vermişti magnorm diye baya iyi gelmişti
Tekrar geçirilmez diye biliyorum canım gercekten bu insanlar bi alem hasta çocuğu okula göndermek nedir ya
sağol canımm evet hep kızın olacak diyordun bende hep kız hissediyordum :) Allahım gönlümdekini verdi inşallah sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder hepimzin bebeğiyle beraber
Ne ilginç insanlar var yaa.. Tüm okula yayılsın diye yolladı herhalde..Iste gel de anlat bazi velilere.. cocuğu kabarik kabarik okula göndermiş ya..
O zaman ondandır canım.. Bana ara ara ağrılar giriyor ama çok kötü olmadım şimdiye kadar.. Ama geçen haftadan beri Mg takviyesi alıyorum..Yok canm kullandigim tek ilac demir eksikligi.Yeni basladj bu agri dunden var.Doktorumda ay sonuna kadar yokk.Baska doktora gidicem insallah.Aatirim ona bu agrilarimi
Engin beyi tanımıyorum ama onun odasının önü insan kaynıyor.. Nedenini merak etmiştim.. Yüksek riskli gebelik'lerle ilgileniyormuş meğer..bursada ki arkadaslar persembeye sevket yilmazdan yuksek riskli gebelik engin akkaya dan randevu aldim ins.bakar ve detaylu ultrasona yonlendirir
kızlar 17 haftalık gebeyim 4,5 gündür ağrım kasıklarımda löp löp bır parca var sankı rahatsızlık verıyordu oluyordu bugün doktora gittim üstten baktı rahimde kasılma var dedi birde alttan baktı bu sefer rahimde açılma yok dedi rahım uzunlugu 3 yada 4 cm dedı magnezyum vardi magvıtal faydasını gorumutum benım gıbı bunu yasyayn oldumu bugunde kalcama agrı gırıp cıkıyor
canim hic bildigim bi yer degil hastanenin sadece onunden arabayla gecmistim .Engin beyi tanımıyorum ama onun odasının önü insan kaynıyor.. Nedenini merak etmiştim.. Yüksek riskli gebelik'lerle ilgileniyormuş meğer..
Ne ilginç insanlar var yaa.. Tüm okula yayılsın diye yolladı herhalde..
Müdür arasın, gelsin alsın çocuklarını.. Bende bir daha geçirilmez diye biliyorum.. Dikkat etmekte fayda var.. Müdür aramazsa, ben geçirmedim üstelik hamileyim o zaman rapor alıp gideyim deyin..
O zaman ondandır canım.. Bana ara ara ağrılar giriyor ama çok kötü olmadım şimdiye kadar.. Ama geçen haftadan beri Mg takviyesi alıyorum..
OluR canım şuan biraz işim var ama en kisa zamanda atıcamCnm bana özelden sonuclarinin fotosunu atabilirmisn?:)
Aslında kötü bı şekilde soylemedifade hemşire günahını almıyım ahh yarın 19 haftaya giricez aşı çok acıtıyor mu pekihissetmen lazım gibi net bir cümle kurması çok mantıksız. İlk gebelikte 22 ye kadar hissedilmemesi normal
oğlumdayken vardı bu haftalarda kasılmalarım açıklık yok diye ilaç falan almamıştım ama 27.haftada acillik olunca orda ki dr magnezyum vermişti magnorm diye baya iyi gelmişti
Tekrar geçirilmez diye biliyorum canım gercekten bu insanlar bi alem hasta çocuğu okula göndermek nedir ya
sağol canımm evet hep kızın olacak diyordun bende hep kız hissediyordum :) Allahım gönlümdekini verdi inşallah sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder hepimzin bebeğiyle beraber
Ben 2 sene önce jimerde yaptırmıştım tuba hanım radyalog o yapmıştı fiyatı 250-350 arasıydı tam hatırlayamadım.Memnun kalmıştım aslında 25-30 dk arası baktı herşeyine.Şimdi dediğin gibi arkadaşlar kafamı karıştırdı perinatologa mı gitsem acaba diye ama araştırdım biraz pek kimse bulamadım büyük ihtimalle yine jimer de yaptırırım.Merhaba canım.. Nuray hoca randevu al deyince aldık direk, 2 Şubat'a .. Bugün arkadaşların yazılarını görünce bir düşünesim geldi.. Sen ne yapacaksın? Birde Tuğba hanım diye biri bakıyormuşta, branşını da sormadım..
Ben çıkarmıyorum ama bulantılarım fazla.. Aç karnına hayatta içemem.. İğneden vazgeçtim cidden.. Ağrım hâlâ geçmedi.. Sağol canım bilgilendirdiğin için..
Benim aklıma M ile başlayıp A ile biten Melisa ismi geldi..
Canım hangi test ile anlaşılıyormuş? Geçen hafta kardeşimde baya ateşlendi, ateşi düşmedi.. Acilde iğne vurup yollamışlar.. Geçmiş olsun bu arada.. İnşallah atlatırsınız kolayca..
O çocukların okulda ne işi varmış? Yollamasın annesi.. Dikkat et canım, maske kullan bence..
Ben Şevket yılmaza gidiyorum.. Bu cuma randevum var.. Bakalım detaylı için doktorcuğum ne diyecek.. Ama bu tür muayeneler için doktor yönlendirmeli diye biliyorum.. Belkide farklıdır prosedür..
Evet önce kadın Doğuma o seni gönderiyor bugün mhrsden baktım randevu vermiyorMerhaba canım.. Nuray hoca randevu al deyince aldık direk, 2 Şubat'a .. Bugün arkadaşların yazılarını görünce bir düşünesim geldi.. Sen ne yapacaksın? Birde Tuğba hanım diye biri bakıyormuşta, branşını da sormadım..
Ben çıkarmıyorum ama bulantılarım fazla.. Aç karnına hayatta içemem.. İğneden vazgeçtim cidden.. Ağrım hâlâ geçmedi.. Sağol canım bilgilendirdiğin için..
Benim aklıma M ile başlayıp A ile biten Melisa ismi geldi..
Canım hangi test ile anlaşılıyormuş? Geçen hafta kardeşimde baya ateşlendi, ateşi düşmedi.. Acilde iğne vurup yollamışlar.. Geçmiş olsun bu arada.. İnşallah atlatırsınız kolayca..
O çocukların okulda ne işi varmış? Yollamasın annesi.. Dikkat et canım, maske kullan bence..
Ben Şevket yılmaza gidiyorum.. Bu cuma randevum var.. Bakalım detaylı için doktorcuğum ne diyecek.. Ama bu tür muayeneler için doktor yönlendirmeli diye biliyorum.. Belkide farklıdır prosedür..
Üniversiteye gitsene o zaman bana uzak olmasa üniversiteye gitcem ama 1 saat yol sürüyorcanim ben hic gitmrdim o hastaneye Haddinden fazla uzak bana gorukledeyim ben:) mecburen orda bi doktordan randvu alip onun yonlendirmesi gerekecektir.bakarlar mi acaba bi bakayim randevulara tavsiye edeceginiz bir doktor varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?