2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım çok geçmiş olsun inşallah sana geçmeden oğlunda çabucak atlatır

Çok geçmiş olsun praytisyen doktorlar açıkçası genelde pek bir şey bilmeyen doktorlar . Çok geçmiş olsun tekrar umarım çabucak atlatır eğer şu anda asi yapabiliyorsan yaptır

İns benimde geçer adet sancısı gibi desem bilemedigim bir durum içindeyim sabah akşam icecekmisim dün içtim bugün 2 gün henüz geçmedi

Kızlar az önce hemşiremiz aradı aşı için geldi dedi haftaya dedi bebeğin hareketlerini hiseediyormusun ? Aynen şöyle dedim nasıl bsy olduğunu bilmiyorum ki nabız gibi mi? yok dedi hiswetemn lazım
hissetmen lazım gibi net bir cümle kurması çok mantıksız. İlk gebelikte 22 ye kadar hissedilmemesi normal

oğlumdayken vardı bu haftalarda kasılmalarım açıklık yok diye ilaç falan almamıştım ama 27.haftada acillik olunca orda ki dr magnezyum vermişti magnorm diye baya iyi gelmişti

Tekrar geçirilmez diye biliyorum canım gercekten bu insanlar bi alem hasta çocuğu okula göndermek nedir ya
Gözün aydın canim sağlıkla kucağına alırsın ıns ben kiz olduğunu hissetmiştim:))
sağol canımm evet hep kızın olacak diyordun bende hep kız hissediyordum :) Allahım gönlümdekini verdi inşallah sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder hepimzin bebeğiyle beraber

Bursa’daki arkadaşlar Şevket Yılmaz da varmış ayrıntılı bilginiz olsun Perinatoloji mehmet özgür akkurt arkadaşım bu hastane de çalışıyor dr önerdi
canim ben hic gitmrdim o hastaneye Haddinden fazla uzak bana gorukledeyim ben:) mecburen orda bi doktordan randvu alip onun yonlendirmesi gerekecektir.bakarlar mi acaba bi bakayim randevulara tavsiye edeceginiz bir doktor varmi

Ah ah gel de laf anlat canim nasil bir dusunce yapisi inan bilmiyorum.. hem de boylesi bi hastalikta nasil gonderirler hic anlamiyorum

bursada ki arkadaslar persembeye sevket yilmazdan yuksek riskli gebelik engin akkaya dan randevu aldim ins.bakar ve detaylu ultrasona yonlendirir

Iste gel de anlat bazi velilere.. cocuğu kabarik kabarik okula göndermiş ya..
Ne ilginç insanlar var yaa.. Tüm okula yayılsın diye yolladı herhalde..
Müdür arasın, gelsin alsın çocuklarını.. Bende bir daha geçirilmez diye biliyorum.. Dikkat etmekte fayda var.. Müdür aramazsa, ben geçirmedim üstelik hamileyim o zaman rapor alıp gideyim deyin..

Yok canm kullandigim tek ilac demir eksikligi.Yeni basladj bu agri dunden var.Doktorumda ay sonuna kadar yokk.Baska doktora gidicem insallah.Aatirim ona bu agrilarimi
O zaman ondandır canım.. Bana ara ara ağrılar giriyor ama çok kötü olmadım şimdiye kadar.. Ama geçen haftadan beri Mg takviyesi alıyorum..

bursada ki arkadaslar persembeye sevket yilmazdan yuksek riskli gebelik engin akkaya dan randevu aldim ins.bakar ve detaylu ultrasona yonlendirir
Engin beyi tanımıyorum ama onun odasının önü insan kaynıyor.. Nedenini merak etmiştim.. Yüksek riskli gebelik'lerle ilgileniyormuş meğer..

Gecmis olsun canim.benim bikac ay once de oldu gecenlerde de oldu kasılmalar oluyor hep doktorum serum takviyesi verdi oncekilerde ama smdi artk mg a da basladim.karindan bakip kasilma var dedi vajinal bakip acilma var demisti neyseki yokmus...mg a yeni basladm bakalm

Engin beyi tanımıyorum ama onun odasının önü insan kaynıyor.. Nedenini merak etmiştim.. Yüksek riskli gebelik'lerle ilgileniyormuş meğer..
canim hic bildigim bi yer degil hastanenin sadece onunden arabayla gecmistim .
metro duragi yakinmi oraya bide kadin dogum ana binanin icindemi.
direk yuksek riskli gebelik diye ordan randevu aldim yas 37 ondan isteniyor benden ikinci duzey usg.bende risk grubendayim herhal de deyip ordan aldim kendi kendime.yanlis olmamistir umarim

Gecmis olsn cnm Bakalm insallah gerek kalmaz soylemeye

Aslında kötü bı şekilde soylemedifade hemşire günahını almıyım ahh yarın 19 haftaya giricez aşı çok acıtıyor mu peki

Ben 2 sene önce jimerde yaptırmıştım tuba hanım radyalog o yapmıştı fiyatı 250-350 arasıydı tam hatırlayamadım.Memnun kalmıştım aslında 25-30 dk arası baktı herşeyine.Şimdi dediğin gibi arkadaşlar kafamı karıştırdı perinatologa mı gitsem acaba diye ama araştırdım biraz pek kimse bulamadım büyük ihtimalle yine jimer de yaptırırım.

Evet önce kadın Doğuma o seni gönderiyor bugün mhrsden baktım randevu vermiyor

canim ben hic gitmrdim o hastaneye Haddinden fazla uzak bana gorukledeyim ben:) mecburen orda bi doktordan randvu alip onun yonlendirmesi gerekecektir.bakarlar mi acaba bi bakayim randevulara tavsiye edeceginiz bir doktor varmi
Üniversiteye gitsene o zaman bana uzak olmasa üniversiteye gitcem ama 1 saat yol sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…