2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben geldimmmmmmmmmm

Şimdi geçmişe döneceğim , meraktayım kuzulardan yeni haberler var mı

ben dün gece uykudan nefes alamayacak kadar sıkışmış uyandım , kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu ...
tansiyonuma baktı eşim hemen 10-7 gayet iyi ... nabız 10 dk içinde bir 100 oldu bir 70 ... kalbim öyle bir tekledi dedim gidiyorum , eşhedüüüü .... cidden çok korktum ... saat gece 3 ... eşim diyor kalk dr a ... dedim dur sabah ola hele (acilllere Allahım düşürmesin ama hep ertelerim o işleri)

bu gün kardiyolojiden randevu aldım gittim ..hem ekg çekildi , hem ekokardiyo (kalp usg si ) ... Şükür k taş gibi kalp ...

gebeliğin tetiklediği bir durum dedi dr .. nabız kontrolüne devam edin ... bu şekilde iniş çıkışlar çok sık olursa holter takıp takibe alırız dedi .orda da 10-7 çıktı tansiyonum ...

yani aklınızda bulunsun . Allahım yaşatmasın da, ciddi kalp spazmı gibi bir ağrı idi ( ki gerçekten canım kıymetli değildir) ama temiz çıktı kalp geçmişim ...

Kilon da iyi dedi önce .... ama dedim aldığım kilo fazla ... öğrenince evet dedi o da etkilidir .aman dikkat .

canim universite icin 182 yi aradim sehir universitelerine randevu veremiyoruz dedi mhrs de zaten gozukmuyor nasil randevu alicam ben buraya
Görüklüde oturmuyormusun canım git Uludağ üniversitesine kadın Doğuma direk randevunu al ben çok gittim hatta Prof Mehmet Aral Atalay’a gidiyordum ben ona kolay alamıyorsun özel hastalara bakıyor ama çok iyi bir doktordur bir gün git dene en azından şansını denersin

Geçmiş olsun ablam

çok sevindim o kadr umutsuz vakayken tuutu mu yani çok fazla okuyamadım bir kaç mesajını görmüştüm ben de istiyorum bu ay ebenmde eşimde problem var değerler çok yüksek değil
Teşekkür ederim cnm inşallah en yakın zamanda seninde olur umudunu yitirme dua et herşey allahtan tabiki bende çok uğraştım bitkisel olarak sonra test yaptircakri eşim 3 ay olmuştu o güzel haberi aldık inşallah isteyen herkese verir rabimm

Ausencia beni de dahil edersen sevinirim.
Yaşım 31, Denizli.
Sat tarihim 15 Eylül.

Merhaba Ausencia bizim de cinsiyet belli oldu erkek,yaşım 34 , 25 haziran Doğum tarihimiz .istanbuldayım tablo ya eklersen sevinirim

hoşgeldiniz , tabloya ekledim bilgilerinizi ... eksik bilgileri kontrol edip yazarsanız sevinirim .

Ausencia canım tabloya ekleyebilirsin kesin oğlum olacakmış

ekledim canım hayırlı olsun paşan

Ausencia canım bu arada biz Mercimegimize isim isim koyduk
GÖKTUĞ
Tabloya ekleyebilir misin ?

ismi ile yaşasın canım , çok güzel isim ..ekledim Göktuğ paşayı da

bir kızım vardı şimdi de oğlum olacağını öğrendim allahıma şükürler olsun sağlıkla gelsin insallah

Hayırlı olsun canım , ekledim tabloya

Cinsiyetimiz %100 kız
Ausencia canimm bizim de ismimizi de tabloya ekleyebilir misin :) begüm olacak nasipse :)

Oy Begüm hanımlar mı geliyormuş ekledim canım prensesini

Bizimde erkek nasip olursa ismimiz ÇINAR eklerseniz sevinirim

Kızlar bugün benim vajinada bir kasılma oluyor ara ara bir dr karnım arda geriliyor gibi sizdede oluyormu 15 haftaya girdik rahim mi büyüyor bilemedim
Geçmiş olsun canım benim pek bilgim yok ama burdan öğrendiğim kadar dediğin gibi rahim genişliyor bende de arada vajinamda degsik bi ağrı oluyor

15+2 yiz Biz , Ama geçen haftadan bu yana baya farketti benim göbis :) Şaka gibi ya ne çabuk değişiyor artık vücut. 9 aya kadar ne oluruz Acaba :)))) ikinci olmasına rağmen hala bu mucizeye inanamıyorum ben :)

Eklentiler

• IMG-20180108-WA0003.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 111

Bilmiyorum onu sormadım çünkü gittiğim hastanede tek bir doktor yapıyor prof. Olduğu için mi bilmiyorum birtek o yapıyor demişti doktorum

Riskli gebelik durumunu net bilemiyorum canım.. Mimar Sinan-Bursa Teknik Üniversitesi metro durağından çıkıp, 10-15dkya hastanenin girişine gelirsin.. Oraya çıkış yolu hafif yokuş, tek zorluğu o.. Benim bildiğim E12-E13 otobüsleri var onlar üniversiteden Şevket Yılmaz'a kadar geliyorlar.. Sana yakınsa güzergahlarına bakabilirsin..
Kadın doğumda pembe bir bina.. Metrodan inip Cami tarafına, boş bir araziden, üniversiteyi sağında bırakarak yürürsen Şevket Yılmaz yazısına varıyorsun ya, bina direk önünde kalıyor.. Otobüsle gelirsen de, yukarıda indiğin için aşağıya doğru, gri binayı solunda bırakarak inmen lazım.. Zaten kadın doğum binasının karşısında kantin var, kolay bulursun..
Umarım anlatabilmişimdir..

Böyle bir durumu kimse atlamaz diye düşünüyorum.. Neden koca şehirde bir iki yer bakar ki? İlginç.. Fiyatı yine 300 tl imiş.. Bakalım benim zamanım var, bir ihtimal değiştiririm.. Benim cuma günü de Şevket Yılmaz hastanesinde randevum var, orada da bakılırsa bir nebze rahatlayabilirim..

Bursa'dansınız sanırım. Jimerdeki bayanı bende çok duydum.ben ilk hamileliğimde Ahmet yılmaz A gitmiştim memnun kalmıştım.şimdi kime giderim bilmiyorum yine Ahmet beye gidebilirim...Buarada hangi doktora gidiyorsunuz

Aynen canım.. Ben ilk gebeliğimde Cenk beye gidiyordum.. İkincide tekrar ona gideyim dedim.. Gittim, yok tabi, ayrılmış.. Bende Nuray hocaya başladım.. Hep Cenk beye geçerim dedim ama özel yazahanede olması bana güven veremedi bir türlü.. Nuray hocaya gidiyorum bakalım.. Gayet ılımlı, hoş bir bayan ama sezeryan sever bir doktor.. Buna çok takılıyorum.. Umi plaza yakın mı bilemiyorum ama Cenk beye gidebilirsin gözün kapalı, Nuray Hanımda bir gözün açık olmalı muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…