- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.721
Bu arada teyzeleri Allah nasip ederse kızımız geliyorBabayla isim savaşımız başladı. Dilem ismini çok beğeniyorum ama kabul etmiyor. Çok şükür herşey yolunda demire başlayacağız. Beslenmeme dikkat etmemi istedi. Bundan sonra yapabilirim insallah. Bugün benim için çok zordu. Muayene sırasını beklerken benden önceki kızın bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendiğine şahit oldum. Olduğum yere yıkıldım. Sıram gelene kadar ağladım. İçim yandı acıyı çeken biliyor. Allah sabrını artırır inşallah.
İki tane kıyafet aldım diye bir sürü şey duydum yahu. Heves etme isim düşünme daha erken diye diye sinir ettiler. İsim düşünüyorum diye saplantılısın dedi bugün bir arkadaşım, kocasının ceketi üzerine düşse hamile kalan şanslılardan değilim benim heyecan yapmam seninde anlamaman çok normal kalbini kırmayayım dedim. Geriyorlar beni. Birde durduk yere anlatmıyorum sorduklarında söylüyorum yinede aptal saptal yorumlar.
kızlar moralim çok bozuk oğlum ctsi ateşlenmişti Düzcedeydik, Düzcede maalesef doğru düzgün özel hastane yok devlet hastanesine acile gttik pratisyen baktı pek ilgili değildi ben domuz gribinden şüphelenmiştim çünkü geçen yılda ne yazıkki oğlum ve ben yakalanmştıkbiliyorum nasıl bişi olduğunu dr teste gerek yok şimdilik eğer 3 gün sürerse ateş ptsi çocuk doktoruna gelirsiniz dedi bişi yapamadık ama içim içimi yedi bugün istanbula dönünce hemen doktora gittik ve maalesef test sonucu pozitif çıktı bende bişi yok inş da olmaz ama o gerizekalı doktora o kadar büyük nefret duyuorum ki her yere şikayet ettim. bu hastalıkta ilk 48 saat çok önemli. Aklınızda bulunsun yüksek ateş olursa ve hiç düşmüyorsa hemen test yaptırın bu ara çok salgın varmış kendi kadın doğum doktorum mutlaka aşı yaptır demişti ah ahh dinlemedim çok üzgünüm.
Kizlarrrr bi bu ekeiskti yaaaanasinifi ogretmeniyim simdi 1. Sinif hocamiz aradi, sinifinda su cicegi geciren varmis kardesi benim sinfiimda olan var. Hamilelikte su cicegiccok tehlikeliymis.. ben cocuklugumda gecirmisim. Birdaha gecirme ihtimalim var mi cok korktum ya
Aslında kötü bı şekilde soylemedifade hemşire günahını almıyım ahh yarın 19 haftaya giricez aşı çok acıtıyor mu peki
Riskler çok düşük çünkü:)
Cidden mi ne kadar güzel canım yarın 19 giriyoruz inşalalh daha erken değil mi tetanoz aşısı icinGunlerimz aynii Biliyomsn bizde yarin 18 olucaz Ve bn tetanoz oldm
Teşekkürler:))ekledim canım Çınar paşamızı da listeye
Canım bende 13. Haftada öğrendim yüzde 3 4 hatayla kız dediIyigeceler kızlar bende allahın izniyle temmuz annesi olacağım geçen hafta ikili teste 12 haftalikken devlette Prof ben sormadan kızım olacağını söyledi dedim daha erken değil mi diye gösterdi erkekte böyle kizda böyle oluyor diye tabi ben anlaMadim çıkışta birdaha sordum yüzde 80 kız dedi sonradan erkeğe döner mi? Allah sizede Hayırlısı yla bebesinizi kucagıniza almayi nasip etsin
Pardon cnm bnimkide 19Cidden mi ne kadar güzel canım yarın 19 giriyoruz inşalalh daha erken değil mi tetanoz aşısı icin
Canım 380 e eko da çekiyorsa çok iyi benim gittiğim Prof ayrıntılı 900 eko da ayrıyetten 750 falanKizlaar nasılsınız ??
Uzun zamandır yoktum nasıl gidiyor ?
Detaylı ultrason hakkında düşünceniz neler ?
3 yerden fiyat aldım
175. TL
250. TL
380 TL
olmak üzere, aralarında ki fark 380 TL olan kalp ekosu çekiyor. Az çok araştırdım ve detaylı ultrason da önemli olan da kalp ekosu olduğunu okudum.. Eşimle de böyle paylaşınca o da 380lik olsun o zaman dedi. Çünkü diğerleri kalp ekosu çekmiyor kalbe ayrıntılı bakılıyor sorun varsa çocuk kalp cerrahina yönlendiriyoruz dedi . Hal böyle olunca benim de kafamkafam bayağı karşıtı. Tecrübeli anneler ve konu hakkında bilgi sahibi olanlardan rica ediyorum bilgilerini paylaşabilirler mı ?
Bu arada şubatın ilk haftası olacak detaylı ultrason çekimi.
şu an kesin kız mı canımCanım bende 13. Haftada öğrendim yüzde 3 4 hatayla kız dedi
23 Ocak detaylı ultrason randevum var , 21+1 olacak nasipse .
O ay kendi dr umdan randevu almadım . Nasıl olsa doya doya görüp bilgi alacağım
200 tl ücreti . burada geçmişi okurken ücretleri gördümhele de İstanbul
Bende iki kez olucam biraz tırsıyorumPardon cnm bnimkide 19
Bilmiyorm 17+5 tim yaptigimda 8 subatta yine olucaz
Dilem bence çok güzel arkadaşımın kızının adı olmasa koyardım anlamı da huzur sanırımKızlar inci nasıl ya da ezgi, gerçi benim gönlüm dilem den yana ama herkes muhalefet
Evet 15. Haftada da kendi dr um direkt kız dedi ayrıntılı da bence yanılma az olur ama sana yüzde 80 demiş yüzde 20 yanılma payın varşu an kesin kız mı canım
Bende kendi memleketime gidip yaptırmayı düşünüyorum orda 200 lira. 500 lira cebime kalır ve ailemi görmek de extra bonus yani ayrıntılı için şehir değiştiriyorum düşün23 Ocak detaylı ultrason randevum var , 21+1 olacak nasipse .
O ay kendi dr umdan randevu almadım . Nasıl olsa doya doya görüp bilgi alacağım
200 tl ücreti . burada geçmişi okurken ücretleri gördümhele de İstanbul
Bende iki kez olucam biraz tırsıyorum
Hosgeldiiiin canım,yokluğun hissediliyor gerçekten. Aman dikkat, Allah'tan ciddi bişey yokmuş. Neyse sen de bı check-up yaptırmış gibi olmuşsun kafan rahatlamış. Benim yarın randevum var çoook heyecanlıyımBen geldimmmmmmmmmm
Şimdi geçmişe döneceğim , meraktayım kuzulardan yeni haberler var mı
ben dün gece uykudan nefes alamayacak kadar sıkışmış uyandım , kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu ...
tansiyonuma baktı eşim hemen 10-7 gayet iyi ... nabız 10 dk içinde bir 100 oldu bir 70 ... kalbim öyle bir tekledi dedim gidiyorum , eşhedüüüü .... cidden çok korktum ... saat gece 3 ... eşim diyor kalk dr a ... dedim dur sabah ola hele (acilllere Allahım düşürmesin ama hep ertelerim o işleri)
bu gün kardiyolojiden randevu aldım gittim ..hem ekg çekildi , hem ekokardiyo (kalp usg si ) ... Şükür k taş gibi kalp ...
gebeliğin tetiklediği bir durum dedi dr .. nabız kontrolüne devam edin ... bu şekilde iniş çıkışlar çok sık olursa holter takıp takibe alırız dedi .orda da 10-7 çıktı tansiyonum ...
yani aklınızda bulunsun . Allahım yaşatmasın da, ciddi kalp spazmı gibi bir ağrı idi ( ki gerçekten canım kıymetli değildir) ama temiz çıktı kalp geçmişim ...
Kilon da iyi dedi önce .... ama dedim aldığım kilo fazla ... öğrenince evet dedi o da etkilidir .aman dikkat .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?