2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
23 Ocak detaylı ultrason randevum var , 21+1 olacak nasipse .

O ay kendi dr umdan randevu almadım . Nasıl olsa doya doya görüp bilgi alacağım

200 tl ücreti . burada geçmişi okurken ücretleri gördüm hele de İstanbul

Canım kızın hayırlı olsun ekleyeyim dedim ama baktım sen tabloda yokmuşsun .

Diğer konuda , gerçekten insanlar çok anlayışsız . Konuşmak için konuşan çok .. bu söz nereye gider , kırar mı üzer mi hiç düşünmeden ...
Hayatımda bu tür insanlara ''amaaaan o da böyle işte''.... ''patavatsız onu bilmiyor musun '' ....''he de geç'' tarzında yaklaşmıyorum uzun zamandır ... bana ne deli ise , ne konuştuğunu bilmiyor ise ben mi çekeceğim sıkıntısını ? bana aynı hatayı bir daha yapmasın diye muhakkak uyarıyorum , gerekirse de ..anlamıyorsa yani ... hiç görüşmem .
sende hiç sıkma canını ...
Çıkar keyfini doya doya mucizen o senin

çok çok geçmiş olsun ... bu ara çok salgın evet .
Tüm şikayetleri yapmana ayrıca sevindim .

bir daha geçirmezsin diye biliyorum canım bende .

Canım bende 13. Haftada öğrendim yüzde 3 4 hatayla kız dedi

Canım 380 e eko da çekiyorsa çok iyi benim gittiğim Prof ayrıntılı 900 eko da ayrıyetten 750 falan

Benimde 15 ocak benim de 200 tl

Bu tetanoz isi cok karisik.gecen fakultede doc.e gittigimizde kadin kendi gebeliginde vurdurmamis son bes yil içinde vurulduysan gerek yok dedi.ama bakanlik doz doz vurulsun diyor.ha cezası yok aile hekimlerine.bizde vurdurmasak da olur ben kurtajda iki yil once vurdurmustum koruyuculugu devam ederms ama sanirim icim rahat etmez cekerim o aciyi yine vurdururum bi ara

Bende kendi memleketime gidip yaptırmayı düşünüyorum orda 200 lira. 500 lira cebime kalır ve ailemi görmek de extra bonus yani ayrıntılı için şehir değiştiriyorum düşün

Kızlar benim tsh 2.93 tü ilaç kullandım iki hafta önce gittim 0.014 e düşmüş ilacı kestik bugün kontrole gittim yine 0.014 çok canım sıkıldı bu durumu yaşayan var mı veya tsh düşüklüğü yaşayan nette pek hoş şeyler okumadım

Hosgeldiiiin canım,yokluğun hissediliyor gerçekten. Aman dikkat, Allah'tan ciddi bişey yokmuş. Neyse sen de bı check-up yaptırmış gibi olmuşsun kafan rahatlamış. Benim yarın randevum var çoook heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…