2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim korkma benimde ilk ay hamileliğim sırasında düşük çıktı kadin dogumcum doktoruna söyle ilac agir gelmis dozunu düşürsun dedi . Bir sıkıntı olur mu dedim. Yüksekliği sıkıntı düşüklüğü degil demişti . Doktora gittim 50mg den 25 mg düşürdü ilaci. Geçen sali tekrar kontrol vardi bu sefer tsh normal sınırda t3 degeri düşmüş ilaci tekrar arttirdi şimdi 50 mg kullaniyorum. Sordum düşüklüğü sıkıntı yaratır mi bebeğe diye . Hayır dedi sadece arada tutmaya çalışıyorum degerleri ne az ne fazla olmasın . Hamile olduğum çok titiz davranıyor doktorum her ay tekrar tahlil yapıp degerleri arada tutmaya çalışıyor.
Sen kclik kullaniyon canim 50 mgden 25mg düşünce bir ay sonra degerde yükseldi nolmale geldi benim

Ben ilaç kullanmadığım halde 0,02. Dr um düşük zararlı değil yüksek tsh zararlı dedi. İlaç kullanmana da gerek yok dedi

Çok teşekkür ederim cvp için ben 25lik kullanıyordum ona rağmen bu kadar düşmüş acaba şimdi de yükseltmek için mi ilaç verir diye düşündüm

Çok teşekkür ederim cvp için ben 25lik kullanıyordum ona rağmen bu kadar düşmüş acaba şimdi de yükseltmek için mi ilaç verir diye düşündüm
Hamilelik oncesinden tiroid rahatsızlığım var ilac kullanıyordum ben tsh t3 ve t4 değerleri bakip veriyor doktorum canim . Birak dediyse doktorun sıkıntı yapma canim normale döner . Kontrolünü ihmal etme yeter . Ben bir ara sağlık ocağından test yapmıştım degeri normale döndüğünü görüp rahat ediyim diye . . Çok sıkıntı yaparsan canim doktor randevuna da cok varsa biraz zaman gecsin sağlık ocagindan istersin testini

anladim canim tum bolumler icin gecerli mi bu oraya gidipmi randevu almak lazim.
esim de kizdi heryer kalabalik domuzgribi yine patlak vermis hem karninda bebis hem yaninda 4 yasinda cocuk gitme veririz neyse parasini dedi bende hak verdim iptal ettim randevuyu
canim aciklaman icin cok cok tesekkur ederim ama randevumu iptal ettirdim esimle konustuk hastanelerin kalabalikligi bide yanimda 4 yasindaki cimcimeyle gerek yok dedik .kas yapalim derken goz cikarmayalim

Çokk geçmiş olsun canım neyse ki eko temiz çıkmış inşallah nabzın da düzelir benim de bazen tekliyor ama normalde de hep olurdu gebelikle biraz daha arttı sadece nabzım max 93 filan oluyor o durumda. Önemli bişey olmasın da ona da alışırız doğuma kadar
Kızlar bugün benim vajinada bir kasılma oluyor ara ara bir dr karnım arda geriliyor gibi sizdede oluyormu 15 haftaya girdik rahim mi büyüyor bilemedim
bugün bende de ilk kez kasılma oldu çok panikledim oğlumda hep olurdu bunda rahatım diyordum bunda da başladı. Aynı anda bel ve kasıklarım da ağrıyınca korktum baya inşallah sıklaşmaz

Bende kendi memleketime gidip yaptırmayı düşünüyorum orda 200 lira. 500 lira cebime kalır ve ailemi görmek de extra bonus yani ayrıntılı için şehir değiştiriyorum düşün

Bi taşla iki kuş ..iyi fikir olmuş canım

teşekkürler canım ,aynen içim rahatladı epey .

Ay hadi bakalım , kaçta randevu ?

Ausencia çokkk geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine

Çok sağolasım canım

Ausencia bende 13+3 günlūk hamileyim ve sitede yeniyim

Merhabalar hayırlı olsun bebeğin canım .
Ay itibarıyla Temmuz annelerinde oluyorsun .

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-temmuz-anneleri-paylasim-alani.1039513/page-1361

Linke tıklarsan ulaşabilirsin canım .

Teşekkürler minikcim
Gece de geldi bi ... en azından kafam rahattı .
Bel ağrısı bende epeeey var ya ... artmasın inşallah

Müdürüm cok iyi biri cok uskur ALLAHtan. Dun zaten hocamiz da soylemis su cicegi gondermeyin gibisinden. Ya inanin ben de anlayamiyorum. Mecbur gelip gidiyorum okula. ALLAHim korusun insaALLAH ALLAHa emanetiz bebegimle..

A aeengineer

Canım hangi test ile anlaşılıyormuş? Geçen hafta kardeşimde baya ateşlendi, ateşi düşmedi.. Acilde iğne vurup yollamışlar.. Geçmiş olsun bu arada.. İnşallah atlatırsınız kolayca..

aslında çocuk doktoruna gidince onlar ateş diyince hemen infulanza A testi yapıyorlar burundan sümük alınarak test yapılıyor pozitif çıkarsa virüs var demek çoğu insan ya ihmalden ya da farkında olmadan ayakta atlatıyor zaten iyileşme süresi 5-7 gün ; 7 gün sonunda diğer insanara bulaşma riski de yok oluyor

kızlar dün ilk defa biri bana hamile olduğum için yer verdi Hep derdim hamileliğim ilerleyince toplu taşımaya binerim diye ama oğlumda nasip olmamıştı.. Her yere eşimle gidiyordum ama son zamanlarda çok kullanmaya başladım.. Nasıl anladı bilemiyorum ama son birkaç gündür çıktı biraz göbeğim kendimde zayıfım heralde oyle anladı diyorum
ama yinede utandım o kadar kişi içinde.. Dar falanda giymemiştim.. Teyzemlere gidecektim vazgeçtim onlar kesin anlar

Canım yaş 31 şehir istanbul sat 24 eylül tahmini doğum 30 haziran cinsiyet kız ilk bebeğim hamileliğimin başından bu yana bir sürü arkadaşımdan uzaklastim zaten. Sürekli kaybımın hatırlatılmasından nefret ediyorum. Sanki unutmuşum gibi bak öncekini düşün heveslenme demeleri bana beni korumaya çalışmaları gibi gelmiyor. En sinir olduğumda normal yoldan hamile kalan arkadaşlarımın yaşadığım onca şeyi bildikleri halde beni kendi hamilelikleriyle kıyaslamaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…