- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.741
Canim korkma benimde ilk ay hamileliğim sırasında düşük çıktı kadin dogumcum doktoruna söyle ilac agir gelmis dozunu düşürsun dedi . Bir sıkıntı olur mu dedim. Yüksekliği sıkıntı düşüklüğü degil demişti . Doktora gittim 50mg den 25 mg düşürdü ilaci. Geçen sali tekrar kontrol vardi bu sefer tsh normal sınırda t3 degeri düşmüş ilaci tekrar arttirdi şimdi 50 mg kullaniyorum. Sordum düşüklüğü sıkıntı yaratır mi bebeğe diye . Hayır dedi sadece arada tutmaya çalışıyorum degerleri ne az ne fazla olmasın . Hamile olduğum çok titiz davranıyor doktorum her ay tekrar tahlil yapıp degerleri arada tutmaya çalışıyor.Kızlar benim tsh 2.93 tü ilaç kullandım iki hafta önce gittim 0.014 e düşmüş ilacı kestik bugün kontrole gittim yine 0.014 çok canım sıkıldı bu durumu yaşayan var mı veya tsh düşüklüğü yaşayan nette pek hoş şeyler okumadım
Ben ilaç kullanmadığım halde 0,02. Dr um düşük zararlı değil yüksek tsh zararlı dedi. İlaç kullanmana da gerek yok dediKızlar benim tsh 2.93 tü ilaç kullandım iki hafta önce gittim 0.014 e düşmüş ilacı kestik bugün kontrole gittim yine 0.014 çok canım sıkıldı bu durumu yaşayan var mı veya tsh düşüklüğü yaşayan nette pek hoş şeyler okumadım
İçimi rahatlatttın teşekkür ederim, yarın göstereceğim dr aBen ilaç kullanmadığım halde 0,02. Dr um düşük zararlı değil yüksek tsh zararlı dedi. İlaç kullanmana da gerek yok dedi
Çok teşekkür ederim cvp için ben 25lik kullanıyordum ona rağmen bu kadar düşmüş acaba şimdi de yükseltmek için mi ilaç verir diye düşündümCanim korkma benimde ilk ay hamileliğim sırasında düşük çıktı kadin dogumcum doktoruna söyle ilac agir gelmis dozunu düşürsun dedi . Bir sıkıntı olur mu dedim. Yüksekliği sıkıntı düşüklüğü degil demişti . Doktora gittim 50mg den 25 mg düşürdü ilaci. Geçen sali tekrar kontrol vardi bu sefer tsh normal sınırda t3 degeri düşmüş ilaci tekrar arttirdi şimdi 50 mg kullaniyorum. Sordum düşüklüğü sıkıntı yaratır mi bebeğe diye . Hayır dedi sadece arada tutmaya çalışıyorum degerleri ne az ne fazla olmasın . Hamile olduğum çok titiz davranıyor doktorum her ay tekrar tahlil yapıp degerleri arada tutmaya çalışıyor.
Sen kclik kullaniyon canim 50 mgden 25mg düşünce bir ay sonra degerde yükseldi nolmale geldi benim
Hamilelik oncesinden tiroid rahatsızlığım var ilac kullanıyordum ben tsh t3 ve t4 değerleri bakip veriyor doktorum canim . Birak dediyse doktorun sıkıntı yapma canim normale döner . Kontrolünü ihmal etme yeter . Ben bir ara sağlık ocağından test yapmıştım degeri normale döndüğünü görüp rahat ediyim diye . . Çok sıkıntı yaparsan canim doktor randevuna da cok varsa biraz zaman gecsin sağlık ocagindan istersin testiniÇok teşekkür ederim cvp için ben 25lik kullanıyordum ona rağmen bu kadar düşmüş acaba şimdi de yükseltmek için mi ilaç verir diye düşündüm
anladim canim tum bolumler icin gecerli mi bu oraya gidipmi randevu almak lazim.Görüklüde oturmuyormusun canım git Uludağ üniversitesine kadın Doğuma direk randevunu al ben çok gittim hatta Prof Mehmet Aral Atalay’a gidiyordum ben ona kolay alamıyorsun özel hastalara bakıyor ama çok iyi bir doktordur bir gün git dene en azından şansını denersin
canim aciklaman icin cok cok tesekkur ederim ama randevumu iptal ettirdim esimle konustuk hastanelerin kalabalikligi bide yanimda 4 yasindaki cimcimeyle gerek yok dedik .kas yapalim derken goz cikarmayalimRiskli gebelik durumunu net bilemiyorum canım.. Mimar Sinan-Bursa Teknik Üniversitesi metro durağından çıkıp, 10-15dkya hastanenin girişine gelirsin.. Oraya çıkış yolu hafif yokuş, tek zorluğu o.. Benim bildiğim E12-E13 otobüsleri var onlar üniversiteden Şevket Yılmaz'a kadar geliyorlar.. Sana yakınsa güzergahlarına bakabilirsin..
Kadın doğumda pembe bir bina.. Metrodan inip Cami tarafına, boş bir araziden, üniversiteyi sağında bırakarak yürürsen Şevket Yılmaz yazısına varıyorsun ya, bina direk önünde kalıyor.. Otobüsle gelirsen de, yukarıda indiğin için aşağıya doğru, gri binayı solunda bırakarak inmen lazım.. Zaten kadın doğum binasının karşısında kantin var, kolay bulursun..
Umarım anlatabilmişimdir..
Böyle bir durumu kimse atlamaz diye düşünüyorum.. Neden koca şehirde bir iki yer bakar ki? İlginç.. Fiyatı yine 300 tl imiş.. Bakalım benim zamanım var, bir ihtimal değiştiririm.. Benim cuma günü de Şevket Yılmaz hastanesinde randevum var, orada da bakılırsa bir nebze rahatlayabilirim..
Ausencia bende 13+3 günlūk hamileyim ve sitede yeniyim
Çokk geçmiş olsun canım neyse ki eko temiz çıkmış inşallah nabzın da düzelir benim de bazen tekliyor ama normalde de hep olurdu gebelikle biraz daha arttı sadece nabzım max 93 filan oluyor o durumda. Önemli bişey olmasın da ona da alışırız doğuma kadarBen geldimmmmmmmmmm
Şimdi geçmişe döneceğim , meraktayım kuzulardan yeni haberler var mı
ben dün gece uykudan nefes alamayacak kadar sıkışmış uyandım , kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu ...
tansiyonuma baktı eşim hemen 10-7 gayet iyi ... nabız 10 dk içinde bir 100 oldu bir 70 ... kalbim öyle bir tekledi dedim gidiyorum , eşhedüüüü .... cidden çok korktum ... saat gece 3 ... eşim diyor kalk dr a ... dedim dur sabah ola hele (acilllere Allahım düşürmesin ama hep ertelerim o işleri)
bu gün kardiyolojiden randevu aldım gittim ..hem ekg çekildi , hem ekokardiyo (kalp usg si ) ... Şükür k taş gibi kalp ...
gebeliğin tetiklediği bir durum dedi dr .. nabız kontrolüne devam edin ... bu şekilde iniş çıkışlar çok sık olursa holter takıp takibe alırız dedi .orda da 10-7 çıktı tansiyonum ...
yani aklınızda bulunsun . Allahım yaşatmasın da, ciddi kalp spazmı gibi bir ağrı idi ( ki gerçekten canım kıymetli değildir) ama temiz çıktı kalp geçmişim ...
Kilon da iyi dedi önce .... ama dedim aldığım kilo fazla ... öğrenince evet dedi o da etkilidir .aman dikkat .
bugün bende de ilk kez kasılma oldu çok panikledim oğlumda hep olurdu bunda rahatım diyordum bunda da başladı. Aynı anda bel ve kasıklarım da ağrıyınca korktum baya inşallah sıklaşmazKızlar bugün benim vajinada bir kasılma oluyor ara ara bir dr karnım arda geriliyor gibi sizdede oluyormu 15 haftaya girdik rahim mi büyüyor bilemedim
Bende kendi memleketime gidip yaptırmayı düşünüyorum orda 200 lira. 500 lira cebime kalır ve ailemi görmek de extra bonus yani ayrıntılı için şehir değiştiriyorum düşün
Hosgeldiiiin canım,yokluğun hissediliyor gerçekten. Aman dikkat, Allah'tan ciddi bişey yokmuş. Neyse sen de bı check-up yaptırmış gibi olmuşsun kafan rahatlamış. Benim yarın randevum var çoook heyecanlıyım
Ausencia çokkk geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine
Ausencia bende 13+3 günlūk hamileyim ve sitede yeniyim
Çokk geçmiş olsun canım neyse ki eko temiz çıkmış inşallah nabzın da düzelir benim de bazen tekliyor ama normalde de hep olurdu gebelikle biraz daha arttı sadece nabzım max 93 filan oluyor o durumda. Önemli bişey olmasın da ona da alışırız doğuma kadar
bugün bende de ilk kez kasılma oldu çok panikledim oğlumda hep olurdu bunda rahatım diyordum bunda da başladı. Aynı anda bel ve kasıklarım da ağrıyınca korktum baya inşallah sıklaşmaz
GünaydınnGünaydınlaaaar
Mutluuu sallanmayan:) Salılar her birimize
Hangi kola vuruyorlarkiz iki gun üzerine uyuyamiyosun kolunun.Uzanamiyosn falan bnimki hala agriyor
GünaydınlarGünaydınlaaaar
Mutluuu sallanmayan:) Salılar her birimize
Müdürüm cok iyi biri cok uskur ALLAHtan. Dun zaten hocamiz da soylemis su cicegi gondermeyin gibisinden. Ya inanin ben de anlayamiyorum. Mecbur gelip gidiyorum okula. ALLAHim korusun insaALLAH ALLAHa emanetiz bebegimle..Ne ilginç insanlar var yaa.. Tüm okula yayılsın diye yolladı herhalde..
Müdür arasın, gelsin alsın çocuklarını.. Bende bir daha geçirilmez diye biliyorum.. Dikkat etmekte fayda var.. Müdür aramazsa, ben geçirmedim üstelik hamileyim o zaman rapor alıp gideyim deyin..
O zaman ondandır canım.. Bana ara ara ağrılar giriyor ama çok kötü olmadım şimdiye kadar.. Ama geçen haftadan beri Mg takviyesi alıyorum..
Anlamı gönüllere deva, gönül ilacı canımDilem bence çok güzel arkadaşımın kızının adı olmasa koyardım anlamı da huzur sanırım
Canım yaş 31 şehir istanbul sat 24 eylül tahmini doğum 30 haziran cinsiyet kız ilk bebeğimCanım kızın hayırlı olsunekleyeyim dedim ama baktım sen tabloda yokmuşsun .
Diğer konuda , gerçekten insanlar çok anlayışsız . Konuşmak için konuşan çok .. bu söz nereye gider , kırar mı üzer mi hiç düşünmeden ...
Hayatımda bu tür insanlara ''amaaaan o da böyle işte''.... ''patavatsız onu bilmiyor musun '' ....''he de geç'' tarzında yaklaşmıyorum uzun zamandır ... bana ne deli ise , ne konuştuğunu bilmiyor ise ben mi çekeceğim sıkıntısını ? bana aynı hatayı bir daha yapmasın diye muhakkak uyarıyorum , gerekirse de ..anlamıyorsa yani ... hiç görüşmem .
sende hiç sıkma canını ...
Çıkar keyfini doya doyamucizen o senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?