2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende de kasık ağrısı vardı doktora sordum magnezyum verecek misiniz diye o da kasılmalara iyi gelmez bacak kramplarına iyi gelir dedi ama burada da okuduğum kadarıyla sancılara iyi geliyormuş her doktor farklı birşey söylüyor anlamadım

Canim bnde ayniii tipkiiii senin gibiyim.Gorumcem diyokii hicc hamile gibi durmuyosunn :/

Magnorm değilde bana ikili teste gittiğimde magvital vermişti.mg takviyesi alıyorum canim
içerik olarak aynılar galiba canım

bana kasılmalarım için vermişlerdi ama kramplarıma da iyi gelmişti canım

Şeker yüklemesi aile hekimliğinde yapılıyomuydu? Ben bilmiyodum. İnşallah bizimkindede vardır. Daha önce özelde yaptırmıştım.

12 haftada biz sormadan kıza benziyor demişti bugün 16+2yiz ultrasona bakar bakmaz iki bacak bir pipi çıktı karşımıza aa erkek dedi bende yok kordondur dedim baktık baktık pipiymiş
hayırlısı olsun.bende çevrem sağolsun sizinki gibi bir sürpriz olacakmış gibi geliyor.kimse kız olduğuna inanmıyor, üstelik biz pempe işini çok abarttık, yoksa cinsiyet hiiç önemli değilde okadar pempe için de pek rahat edemez gibime geliyor

Teşekkür ederim cevabın için, bugün gittim 2 hafta sonra tkr Kontrol böyle gidecek sanırım Doğuma kadar bebişler iyi olsunda :)

Bende insanlar kendi hamilelikleriyle kıyaslayınca sinir oluyorum sanki herkes aynı, benimde kaybım var allah ne derse o olur ki bizim herkesten daha hevesli olmamız gayet normal çünkü o heveslerimiz acı bi kayıpla kursağımızda kaldı inşallah yaşayamaduğımız herşeyi bu yavrularımızda yaşayacağız Allah’ın izniyle

Abbov Atıl bey’den mi bahsediyorsun? 900 tl yi normalleştirmiştik bide 750 çıktı oh 1.650 yani tabii ki yavrum için gözümde yok da yine ona harcardım bu parayı.
Evet Atıl Bey en pahalısı o eko talep etmeyeceğim kendi bişey görürse yönlendirir zaten ne yapalım yavrularımız iyi olsun yeter kendimizden kısacağız

Merhabalar kızlar 20 haftalik hamileyim az önce kontrolden geldim. Bebek şimdilik iyi fakat doktor bana sana kan tahlili yapmamisiz dedi sinirlerim tepeme çıktı en başta yapılan kan tahlillerim birde 11. Haftada kanamam olmuştu o zaman yapılan tahliller var. Madem yapılması lazım neden ihmal ediliyor. Kan ve demir değerlerine bakacakmis. 30 ocakta detaylı ultrason randevum var o gün hepsini yaparız dedi bebeğim etkilenirmi çok eksik bişey varmı cok korkuyorum şimdilik sadecedecavit kullanıyorum

Yok canım,kızım 2 buçuk yaşında :) Ama kızıma hamileyken kızım buna benzesin diye internetten bulmuştum bu resmi, az buçuk benzediği gibi
Allah bağışlasın canım yavrularını, peki senin ili Doğum arası 3 sene falan olmuş olacak ssvd için en az 5 sene olması gerekir diye duymuştum bende çok istiyorum benim 2,5 sene falan olacak

canım seni çok iyi anlıyorum.. bende diğer bebeğime hep 30 dan sonra alırım diye bekletmişlerdi.. bende listemi yaptım markaları belirledim 28. haftaya gelince hastaneye yattım.. tüm hayallerim suya düşmüştü.. 30 da doğurdum ama yavrum yaşamadı.. tek birşey giydiremeden alamadan herşey mahfvolmuştu... şimdi yine bekle 30 dan sonra alırsın diyorlar bir tane çarpasım geliyor ağızlarına.. öldürmek istiyorum öyle söyleyenleri..büyük eşyaları zaten 30 dan sonra alacağım ama beğendiklerimde kendimi çekmiyorum alıyorum hemen.. onlar da ne halleri varsa görsünler..

Kızlar ya dünden beri sadece sağ göğsümde ara ara iğne batiyormus gibi bir his oluyor ama sadece sağ da , Daha önce yaşayan var mı ? Biri iğne batiriyor gibi hissedilir derecede

Cok sagol canim senin msjindan sonra alip geldim bugun bir de onu deneyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…