- 4 Ocak 2018
- 491
- 430
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.821
Bende de kasık ağrısı vardı doktora sordum magnezyum verecek misiniz diye o da kasılmalara iyi gelmez bacak kramplarına iyi gelir dedi ama burada da okuduğum kadarıyla sancılara iyi geliyormuş her doktor farklı birşey söylüyor anlamadımKızlar magnorm kullanan var mı? İlk gebeliğim de bu sahte kasılmalar için kullanıyordum dün akşam şiddetli kasılma ve beraberinde bel kasık ağrım oldu daha önce olmadığı için dün doktora danışmamıştım, ama şimdi eşime eczaneden daha önce kullandığım bu tableti al dedim doktoru verip kullanan var mı?
kızlar merhaba
kaç kilo aldınız göbeğinin çıktımı acaba?
ben gecn ay doktora gittiğimde hiç kilo almamşsın demişti doktor şimdide çok fazla karnımın çktıgı söylenemz
yemek yiyince bi şişiyo gaz oluyo falan sonra eski haline dönüyo
sizde durumlar ne :)
içerik olarak aynılar galiba canımMagnorm değilde bana ikili teste gittiğimde magvital vermişti.mg takviyesi alıyorum canim
bana kasılmalarım için vermişlerdi ama kramplarıma da iyi gelmişti canımBende de kasık ağrısı vardı doktora sordum magnezyum verecek misiniz diye o da kasılmalara iyi gelmez bacak kramplarına iyi gelir dedi ama burada da okuduğum kadarıyla sancılara iyi geliyormuş her doktor farklı birşey söylüyor anlamadım
maşallaaah
Maşallah ne güleç :)
maşallah canım nasıl güzel poz vermiş Allah nazarlardan esirgesin
Çok teşekkürler kızlar,güler yüzlü bebişim benimOy maşallah ne tatlı poz vermiş canım ya
Amin inşallahÇok teşekkürler kızlar,güler yüzlü bebişim benimAllah'ım hepimizin yavrularını korusun kollasin,sağ salim alalım kucaklarimiza inşallah
Canim bnde ayniii tipkiiii senin gibiyim.Gorumcem diyokii hicc hamile gibi durmuyosunn :/
Şeker yüklemesi aile hekimliğinde yapılıyomuydu? Ben bilmiyodum. İnşallah bizimkindede vardır. Daha önce özelde yaptırmıştım.selam bayanlar, sağlık ocağına gittim izlenim için aradılar kan tahlili için kan aldılar kiloma tansiyona ve bebeğin kalp atımına baktılar. 1kg almışım bu zamana kadar çok iyi dedi hemşire dedim inşallah hep böyle devam eder sağlıklı bişekilde bu sürecim dedim. 19şubatta tekrardn çağırdılar. şeker yüklemesi ve tetanoz aşısı için. şeker yüklemesinde kararsızım yapmak istemiyorum onu. bu cuma doktor randevum var ona danışıcam durumu bakalım o ne diyecek.... cuma günü cinsiyetini görürüz inşallah. kızım mı oğluşum mu demeliyim bilmem gerek artık
ilk gebeliğimde de bana dediler hatta glikozu aldım sonra hastanede yaptırdım. yaptırmadım ama yapılıyor...Şeker yüklemesi aile hekimliğinde yapılıyomuydu? Ben bilmiyodum. İnşallah bizimkindede vardır. Daha önce özelde yaptırmıştım.
hayırlısı olsun.bende çevrem sağolsun sizinki gibi bir sürpriz olacakmış gibi geliyor.kimse kız olduğuna inanmıyor, üstelik biz pempe işini çok abarttık, yoksa cinsiyet hiiç önemli değilde okadar pempe için de pek rahat edemez gibime geliyor12 haftada biz sormadan kıza benziyor demişti bugün 16+2yiz ultrasona bakar bakmaz iki bacak bir pipi çıktı karşımıza aa erkek dedi bende yok kordondur dedim baktık baktık pipiymiş
Teşekkür ederim cevabın için, bugün gittim 2 hafta sonra tkr Kontrol böyle gidecek sanırım Doğuma kadar bebişler iyi olsunda :)Hamilelik oncesinden tiroid rahatsızlığım var ilac kullanıyordum ben tsh t3 ve t4 değerleri bakip veriyor doktorum canim . Birak dediyse doktorun sıkıntı yapma canim normale döner . Kontrolünü ihmal etme yeter . Ben bir ara sağlık ocağından test yapmıştım degeri normale döndüğünü görüp rahat ediyim diye . . Çok sıkıntı yaparsan canim doktor randevuna da cok varsa biraz zaman gecsin sağlık ocagindan istersin testini
Bende insanlar kendi hamilelikleriyle kıyaslayınca sinir oluyorum sanki herkes aynı, benimde kaybım var allah ne derse o olur ki bizim herkesten daha hevesli olmamız gayet normal çünkü o heveslerimiz acı bi kayıpla kursağımızda kaldı inşallah yaşayamaduğımız herşeyi bu yavrularımızda yaşayacağız Allah’ın izniyleCanım yaş 31 şehir istanbul sat 24 eylül tahmini doğum 30 haziran cinsiyet kız ilk bebeğimhamileliğimin başından bu yana bir sürü arkadaşımdan uzaklastim zaten. Sürekli kaybımın hatırlatılmasından nefret ediyorum. Sanki unutmuşum gibi bak öncekini düşün heveslenme demeleri bana beni korumaya çalışmaları gibi gelmiyor. En sinir olduğumda normal yoldan hamile kalan arkadaşlarımın yaşadığım onca şeyi bildikleri halde beni kendi hamilelikleriyle kıyaslamaları
Evet Atıl Bey en pahalısı o eko talep etmeyeceğim kendi bişey görürse yönlendirir zaten ne yapalım yavrularımız iyi olsun yeter kendimizden kısacağızAbbov Atıl bey’den mi bahsediyorsun? 900 tl yi normalleştirmiştik bide 750 çıktı oh 1.650 yani tabii ki yavrum için gözümde yok da yine ona harcardım bu parayı.
Maaşallah
Yok canım,kızım 2 buçuk yaşında :) Ama kızıma hamileyken kızım buna benzesin diye internetten bulmuştum bu resmi, az buçuk benzediği gibiMaaşallahya birde bişey sorucam bu avatardaki de kızın mı
Allah bağışlasın canım yavrularını, peki senin ili Doğum arası 3 sene falan olmuş olacak ssvd için en az 5 sene olması gerekir diye duymuştum bende çok istiyorum benim 2,5 sene falan olacakYok canım,kızım 2 buçuk yaşında :) Ama kızıma hamileyken kızım buna benzesin diye internetten bulmuştum bu resmi, az buçuk benzediği gibi
Bende insanlar kendi hamilelikleriyle kıyaslayınca sinir oluyorum sanki herkes aynı, benimde kaybım var allah ne derse o olur ki bizim herkesten daha hevesli olmamız gayet normal çünkü o heveslerimiz acı bi kayıpla kursağımızda kaldı inşallah yaşayamaduğımız herşeyi bu yavrularımızda yaşayacağız Allah’ın izniyle
Cok sagol canim senin msjindan sonra alip geldim bugun bir de onu deneyim:)canım ben cok yemem ama hani taze ekmeğin buram buram kokusu olur ya onu alırsam 3 4 ekmek yiyebilirim o kadar severim o kokuyu.. fırın önünden geçmek istemiyorum bu yüzden.. ama bak eğer çok yediğin için müzdaripsen benim gibi tam buğday ekmeğine geç her gün 1 dilimden fazlasını yedirmiyor hemde sağlıklı.. protein ağırlıklı besleniyorsun ve kilo almıyorsun.. dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?