2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah bağışlasın canım yavrularını, peki senin ili Doğum arası 3 sene falan olmuş olacak ssvd için en az 5 sene olması gerekir diye duymuştum bende çok istiyorum benim 2,5 sene falan olacak
Canım sezaryen yapan da aynı doktorum. Ssvd için iki sene geçmiş olması yeterli sanırım. Bazen bı sene bile geçenler yapıyormuş,doktoruma çok güveniyorum hem normal doğum yanlısı,hem de bebeği riske atmaz gerekirse sezaryene de alır. İnşallah bu bebeğimde bı aksilik olmaz normal doğum yapabilirim

Kızlar ya dünden beri sadece sağ göğsümde ara ara iğne batiyormus gibi bir his oluyor ama sadece sağ da , Daha önce yaşayan var mı ? Biri iğne batiriyor gibi hissedilir derecede
Usutmus olabilirsin canım,bana da olmuştu geçenlerde. Sıcak su torbası koy,biraz düzelir

Banada hep öyle diyorlar bende ayrıntılıyı bekliyorum iyi çıksın bende başlayacağım gerçi kızımdan kalan eşyalarda var büyük şeyler eksik bende, bende şu an kendimi tatmin için İnstagramdaki çekilişlere katılıyorum ufak tefek bi iki şey çıktı onlarla mutlu oluyorum

Biz de Amine Sare diye seviyorduk erkek çıktı bütün kız yelekleri battaniyeleri sandığa geri girdi

Kızlar bir arkadaşımız vardı Limonagacim dı galiba kullanıcı adı, nerelerde ? Acaba ben mi denk gelmiyorum iletilerine ? Bir ara girememistim okuyamamistim çok geçmişi. Merak ettim arkadaşı

bana da sadece 6haftalıkken yapılmıştı bi daha da yapılmadı özelde ki doktorum kan hapını şimdi vermycem dedi sadece decavit verdi, dünde devlette ki doktorum kan hapı kullanman gerek deyip kan hapı da verdi bugün ona da başladım. Decavit zaten bi multivitamin sizde eksiklik varsa bile tamamlar stres yapmayın

Kızlar ya dünden beri sadece sağ göğsümde ara ara iğne batiyormus gibi bir his oluyor ama sadece sağ da , Daha önce yaşayan var mı ? Biri iğne batiriyor gibi hissedilir derecede
hamileliğimin ilk haftalarında oluyordu canım hatta bu belirtiyle şüphelenmiştim ilk :) hormonlar süt üretimi için hazırlanıyor sanırım

Umarım değişmez bizim de elbiselerimiz pembe zıbınlarımız ne olacak bilmiyorum benimde çevremde ki insanların %90 kız dedi ama gel gör ki :))
Biz de Amine Sare diye seviyorduk erkek çıktı bütün kız yelekleri battaniyeleri sandığa geri girdi
Sare ismini bende çok severim ama tek isim koymak istiyorduk, hadi şimdi kolaysa Amine kadar güzel bir erkek ismi bulalım

canım rutin testlerde herşey normal çıkıyor ama vitamin ilacı da kullanıyorum aslında bilemedim.. b 12 folat herşey oratalama çıkmıştı ama bilemedim.. başımda saç kalmayacak bu giişle
Biotin ine baktır canım kan verdiğinde, benim o düşük çıktı, ben de de fena dökülüyor

Kızlar bir arkadaşımız vardı Limonagacim dı galiba kullanıcı adı, nerelerde ? Acaba ben mi denk gelmiyorum iletilerine ? Bir ara girememistim okuyamamistim çok geçmişi. Merak ettim arkadaşı
Canım o arkadaş rahim ağzına dikiş artırmıştı ondan sonra çok girmedi ama iyiydi en son,uzun süre girmeyen arkadaşları merak ediyoruz. Ben de ecaterina arkadaşımızı merak ediyorum,iyidir inşallah

mi-nick bana doktorum kan hapı vermedi vitaminle ilgili hiç bir şey de demedi 12.ci haftada verdiğini kullanıyorum ben kan hapına daha geç başlanıyor sanıyordum arayıp sorsam mı ?
Ben 14 e kadar folikasit kullandım canım sonra vitamin başlıycaz dedi özelde ki doktorum kan değerin çok düşük değil o yüzden kan hapına şimdi başlamıycam dedi daha sonra tahlil yapıp verecekti dün devlette ki doktorum direk kullanman lazım deyip verdi hemen kan hapını. İlk gebeliğimde de 12 biter bitmez kan ve vitamine başlamıştım. Doktorlar neden hep ayrı telden çalıyor anlamıyorum.

Gözünüz aydın olsun canım sağlıkla gelsin prensesiniz, kaşıntılar çatlak habercisi bol bol nemlendir karnını göğsünü bacaklarını filan benim sırtım dahil her yerim çatladı ilkinde şimdi pek umursamıyorum

Bana 16 da vermişti kan hapını

O zaman 20ye kadar beklemeyim ben arayıp söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…