- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.841
Canım sezaryen yapan da aynı doktorum. Ssvd için iki sene geçmiş olması yeterli sanırım. Bazen bı sene bile geçenler yapıyormuş,doktoruma çok güveniyorum hem normal doğum yanlısı,hem de bebeği riske atmaz gerekirse sezaryene de alır. İnşallah bu bebeğimde bı aksilik olmaz normal doğum yapabilirimAllah bağışlasın canım yavrularını, peki senin ili Doğum arası 3 sene falan olmuş olacak ssvd için en az 5 sene olması gerekir diye duymuştum bende çok istiyorum benim 2,5 sene falan olacak
Usutmus olabilirsin canım,bana da olmuştu geçenlerde. Sıcak su torbası koy,biraz düzelirKızlar ya dünden beri sadece sağ göğsümde ara ara iğne batiyormus gibi bir his oluyor ama sadece sağ da , Daha önce yaşayan var mı ? Biri iğne batiriyor gibi hissedilir derecede
Banada hep öyle diyorlar bende ayrıntılıyı bekliyorum iyi çıksın bende başlayacağım gerçi kızımdan kalan eşyalarda var büyük şeyler eksik bende, bende şu an kendimi tatmin için İnstagramdaki çekilişlere katılıyorum ufak tefek bi iki şey çıktıcanım seni çok iyi anlıyorum.. bende diğer bebeğime hep 30 dan sonra alırım diye bekletmişlerdi.. bende listemi yaptım markaları belirledim 28. haftaya gelince hastaneye yattım.. tüm hayallerim suya düşmüştü.. 30 da doğurdum ama yavrum yaşamadı.. tek birşey giydiremeden alamadan herşey mahfvolmuştu...şimdi yine bekle 30 dan sonra alırsın diyorlar bir tane çarpasım geliyor ağızlarına.. öldürmek istiyorum öyle söyleyenleri.. büyük eşyaları zaten 30 dan sonra alacağım ama beğendiklerimde kendimi çekmiyorum alıyorum hemen.. onlar da ne halleri varsa görsünler..
Biz de Amine Sare diye seviyorduk erkek çıktıKızlaaaarrrrrdoktora gittik tam 4 aydır kız hissettiğim bir aydır kızım aminem diye sevdiğim yavrum erkek çıktı ben şok asla üzülmedim ama ailem ben kız sanıp bir iki bişey almıştık daha doğrusu doktorumuz kız demişti. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum çok şaşkınım
bana da sadece 6haftalıkken yapılmıştı bi daha da yapılmadı özelde ki doktorum kan hapını şimdi vermycem dedi sadece decavit verdi, dünde devlette ki doktorum kan hapı kullanman gerek deyip kan hapı da verdi bugün ona da başladım. Decavit zaten bi multivitamin sizde eksiklik varsa bile tamamlar stres yapmayınMerhabalar kızlar 20 haftalik hamileyim az önce kontrolden geldim. Bebek şimdilik iyi fakat doktor bana sana kan tahlili yapmamisiz dedi sinirlerim tepeme çıktı en başta yapılan kan tahlillerim birde 11. Haftada kanamam olmuştu o zaman yapılan tahliller var. Madem yapılması lazım neden ihmal ediliyor. Kan ve demir değerlerine bakacakmis. 30 ocakta detaylı ultrason randevum var o gün hepsini yaparız dedi bebeğim etkilenirmi çok eksik bişey varmı cok korkuyorum şimdilik sadecedecavit kullanıyorum
hamileliğimin ilk haftalarında oluyordu canım hatta bu belirtiyle şüphelenmiştim ilk :) hormonlar süt üretimi için hazırlanıyor sanırımKızlar ya dünden beri sadece sağ göğsümde ara ara iğne batiyormus gibi bir his oluyor ama sadece sağ da , Daha önce yaşayan var mı ? Biri iğne batiriyor gibi hissedilir derecede
hayırlısı olsun.bende çevrem sağolsun sizinki gibi bir sürpriz olacakmış gibi geliyor.kimse kız olduğuna inanmıyor, üstelik biz pempe işini çok abarttık, yoksa cinsiyet hiiç önemli değilde okadar pempe için de pek rahat edemez gibime geliyor
Sare ismini bende çok severim ama tek isim koymak istiyorduk, hadi şimdi kolaysa Amine kadar güzel bir erkek ismi bulalımBiz de Amine Sare diye seviyorduk erkek çıktıbütün kız yelekleri battaniyeleri sandığa geri girdi
Çok teşekkürler kızlar,güler yüzlü bebişim benimAllah'ım hepimizin yavrularını korusun kollasin,sağ salim alalım kucaklarimiza inşallah
Biotin ine baktır canım kan verdiğinde, benim o düşük çıktı, ben de de fena dökülüyorcanım rutin testlerde herşey normal çıkıyor ama vitamin ilacı da kullanıyorum aslında bilemedim.. b 12 folat herşey oratalama çıkmıştı ama bilemedim.. başımda saç kalmayacak bu giişle
Canım o arkadaş rahim ağzına dikiş artırmıştı ondan sonra çok girmedi ama iyiydi en son,uzun süre girmeyen arkadaşları merak ediyoruz. Ben deKızlar bir arkadaşımız vardı Limonagacim dı galiba kullanıcı adı, nerelerde ? Acaba ben mi denk gelmiyorum iletilerine ? Bir ara girememistim okuyamamistim çok geçmişi. Merak ettim arkadaşı
Kızlar bir arkadaşımız vardı Limonagacim dı galiba kullanıcı adı, nerelerde ? Acaba ben mi denk gelmiyorum iletilerine ? Bir ara girememistim okuyamamistim çok geçmişi. Merak ettim arkadaşı
mi-nick bana doktorum kan hapı vermedi vitaminle ilgili hiç bir şey de demedi 12.ci haftada verdiğini kullanıyorum ben kan hapına daha geç başlanıyor sanıyordum arayıp sorsam mı ?
Ben 14 e kadar folikasit kullandım canım sonra vitamin başlıycaz dedi özelde ki doktorum kan değerin çok düşük değil o yüzden kan hapına şimdi başlamıycam dedi daha sonra tahlil yapıp verecekti dün devlette ki doktorum direk kullanman lazım deyip verdi hemen kan hapını. İlk gebeliğimde de 12 biter bitmez kan ve vitamine başlamıştım. Doktorlar neden hep ayrı telden çalıyor anlamıyorum.mi-nick bana doktorum kan hapı vermedi vitaminle ilgili hiç bir şey de demedi 12.ci haftada verdiğini kullanıyorum ben kan hapına daha geç başlanıyor sanıyordum arayıp sorsam mı ?
Gözünüz aydın olsun canım sağlıkla gelsin prensesiniz, kaşıntılar çatlak habercisi bol bol nemlendir karnını göğsünü bacaklarını filan benim sırtım dahil her yerim çatladı ilkinde şimdi pek umursamıyorumKizlar iyi aksamlar.
Uzun zamandir yazamadim. Dün doktora gittik bebisim iyi cok sükür kizimiz oluyor nasipse.
Sira isim aramaya geldi.
Bide kizlar benim vucudumu bir ka haftadir bir kasinti basti. Kasimicam diyorum ama yara oldu her yerim kasimakdan
Bana 16 da vermişti kan hapını
Ben 14 e kadar folikasit kullandım canım sonra vitamin başlıycaz dedi özelde ki doktorum kan değerin çok düşük değil o yüzden kan hapına şimdi başlamıycam dedi daha sonra tahlil yapıp verecekti dün devlette ki doktorum direk kullanman lazım deyip verdi hemen kan hapını. İlk gebeliğimde de 12 biter bitmez kan ve vitamine başlamıştım. Doktorlar neden hep ayrı telden çalıyor anlamıyorum.
Ara söyle için rahat etsinO zaman 20ye kadar beklemeyim ben arayıp söyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?