2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben dozuttum valla ne yalan diyeyim ekmeği kesicem tekrar çıkarıcam hayatımdan ve yürüyüş yapıcam tekrar bakalım etki edecek mi
İnşallah cok almayiz canım ekmek cokta yemiyorum ama hareketsizlikten sanirim ya da duzensiz beslenmemi bilmedim ben eskiden ne guzel hep 50li kilolardaydim banada diyetisyen yolu gozuktu

Iste ben bekarligimdan beri boyleyim o yuzden vazgecemiyorum. Mesela kahvaltida bir tane ekmek yiyebilirm ekmegi bol tutarim hep. Esimde kiziyor bakalim bana kac kilo aldiracak
canım ben cok yemem ama hani taze ekmeğin buram buram kokusu olur ya onu alırsam 3 4 ekmek yiyebilirim o kadar severim o kokuyu.. fırın önünden geçmek istemiyorum bu yüzden.. ama bak eğer çok yediğin için müzdaripsen benim gibi tam buğday ekmeğine geç her gün 1 dilimden fazlasını yedirmiyor hemde sağlıklı.. protein ağırlıklı besleniyorsun ve kilo almıyorsun.. dene bence

Kizlar kulun kula duasi cok onemliymis yarin ozele gidecem ins
hayirli olsun canim kacinci haftada doktor kiz dedi

iş yerine yemek gelmiyor mu canım
Yok canım talepte bulunuldu. Yemek için gelen tabakların temiz gönderilmesi şartıyla kurum onayladı. Bulaşık için hademelere ek ücret verelim dedik kabul etmediler. Herkes tabağını yıkasın dedik. Onuda kabul etmediler.Askıda kaldı o yüzden

Doktorunuz ne zaman kiz demisti ve ne zaman kesinlesti erkek oldugu acaba. Hayirli olsun saglikla gelsin :)

12 haftada biz sormadan kıza benziyor demişti bugün 16+2yiz ultrasona bakar bakmaz iki bacak bir pipi çıktı karşımıza aa erkek dedi bende yok kordondur dedim baktık baktık pipiymiş

sezeryanın s sini aklıma getirmiyorum. hem bana ters kalıyor o taraflar ben eriklide oturuyorum. kemal e devam edeyim ben :) ama ayrıntılı için kesinlikle Ahmet yılmaza gidicem...

Kızlar magnorm kullanan var mı? İlk gebeliğim de bu sahte kasılmalar için kullanıyordum dün akşam şiddetli kasılma ve beraberinde bel kasık ağrım oldu daha önce olmadığı için dün doktora danışmamıştım, ama şimdi eşime eczaneden daha önce kullandığım bu tableti al dedim doktoru verip kullanan var mı?

Ben kullanıyorum canım kalça kemiğimden diz kapağıma kadar kramplar giriyordu çok şükür düzenli kullanınca geçti

Üniversite hastanesine gidiyorum bugune kadar hiç cinsiyet tahmininde bulunmadılar 15+6 da randevum bu cuma günü inşlah bişey söylerler alışveriş yapmak istiyorum çok heyecanlıyım bu konuda

Ben kullanıyorum canım kalça kemiğimden diz kapağıma kadar kramplar giriyordu çok şükür düzenli kullanınca geçti
Hala veriliyor demek ki hamilelere, aradan uzun zaman geçince tereddüt etmiştim şimdi rahatça kullanabilirim çok teşekkür ederim

selam bayanlar, sağlık ocağına gittim izlenim için aradılar kan tahlili için kan aldılar kiloma tansiyona ve bebeğin kalp atımına baktılar. 1kg almışım bu zamana kadar çok iyi dedi hemşire dedim inşallah hep böyle devam eder sağlıklı bişekilde bu sürecim dedim. 19şubatta tekrardn çağırdılar. şeker yüklemesi ve tetanoz aşısı için. şeker yüklemesinde kararsızım yapmak istemiyorum onu. bu cuma doktor randevum var ona danışıcam durumu bakalım o ne diyecek.... cuma günü cinsiyetini görürüz inşallah. kızım mı oğluşum mu demeliyim bilmem gerek artık

Magnorm değilde bana ikili teste gittiğimde magvital vermişti.mg takviyesi alıyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…