- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.801
Canim detaylı ultrason u bekle orda ihtimal biraz aha kuvvetliGecen hafta 15+3 yuzde 90 erkek bu hafta 16+3 kesin kiz dendi simdi hangisi olduguna inanamyorum bebisimide ne diye sevsem bilmiyorum hangisi dogrudurki
İnşallah cok almayiz canım ekmek cokta yemiyorum ama hareketsizlikten sanirim ya da duzensiz beslenmemi bilmedim ben eskiden ne guzel hep 50li kilolardaydim banada diyetisyen yolu gozuktuben dozuttum valla ne yalan diyeyim ekmeği kesicem tekrar çıkarıcam hayatımdan ve yürüyüş yapıcam tekrar bakalım etki edecek mi
canım ben cok yemem ama hani taze ekmeğin buram buram kokusu olur ya onu alırsam 3 4 ekmek yiyebilirim o kadar severim o kokuyu.. fırın önünden geçmek istemiyorum bu yüzden.. ama bak eğer çok yediğin için müzdaripsen benim gibi tam buğday ekmeğine geç her gün 1 dilimden fazlasını yedirmiyor hemde sağlıklı.. protein ağırlıklı besleniyorsun ve kilo almıyorsun.. dene benceIste ben bekarligimdan beri boyleyim o yuzden vazgecemiyorum. Mesela kahvaltida bir tane ekmek yiyebilirm ekmegi bol tutarim hep. Esimde kiziyor bakalim bana kac kilo aldiracak
Maşallah ne güleç :)
hayirli olsun canim kacinci haftada doktor kiz dediKızlaaaarrrrrdoktora gittik tam 4 aydır kız hissettiğim bir aydır kızım aminem diye sevdiğim yavrum erkek çıktı ben şok asla üzülmedim ama ailem ben kız sanıp bir iki bişey almıştık daha doğrusu doktorumuz kız demişti. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum çok şaşkınım
kizlar kusura bakmayin onceki mesajda yanlislik oldu cok onceki mesaj orda kayitli kalmisKizlar kulun kula duasi cok onemliymis yarin ozele gidecem ins
hayirli olsun canim kacinci haftada doktor kiz dedi
Yok canım talepte bulunuldu. Yemek için gelen tabakların temiz gönderilmesi şartıyla kurum onayladı. Bulaşık için hademelere ek ücret verelim dedik kabul etmediler. Herkes tabağını yıkasın dedik. Onuda kabul etmediler.Askıda kaldı o yüzdeniş yerine yemek gelmiyor mu canım
Bnim sol kolum tutulmustu saga vurdurdmHangi kola vuruyorlarona göre ben sağda yatarım hep solaynı vursunlaaarrrr
Doktorunuz ne zaman kiz demisti ve ne zaman kesinlesti erkek oldugu acaba. Hayirli olsun saglikla gelsin :)
Kizlar kulun kula duasi cok onemliymis yarin ozele gidecem ins
hayirli olsun canim kacinci haftada doktor kiz dedi
maşallah canım nasıl güzel poz vermiş Allah nazarlardan esirgesin
sezeryanın s sini aklıma getirmiyorum. hem bana ters kalıyor o taraflar ben eriklide oturuyorum. kemal e devam edeyim ben :) ama ayrıntılı için kesinlikle Ahmet yılmaza gidicem...Aynen canım.. Ben ilk gebeliğimde Cenk beye gidiyordum.. İkincide tekrar ona gideyim dedim.. Gittim, yok tabi, ayrılmış.. Bende Nuray hocaya başladım.. Hep Cenk beye geçerim dedim ama özel yazahanede olması bana güven veremedi bir türlü.. Nuray hocaya gidiyorum bakalım.. Gayet ılımlı, hoş bir bayan ama sezeryan sever bir doktor.. Buna çok takılıyorum.. Umi plaza yakın mı bilemiyorum ama Cenk beye gidebilirsin gözün kapalı, Nuray Hanımda bir gözün açık olmalı muhakkak
Kızlar magnorm kullanan var mı? İlk gebeliğim de bu sahte kasılmalar için kullanıyordum dün akşam şiddetli kasılma ve beraberinde bel kasık ağrım oldu daha önce olmadığı için dün doktora danışmamıştım, ama şimdi eşime eczaneden daha önce kullandığım bu tableti al dedim doktoru verip kullanan var mı?
Hala veriliyor demek ki hamilelere, aradan uzun zaman geçince tereddüt etmiştim şimdi rahatça kullanabilirim çok teşekkür ederimBen kullanıyorum canım kalça kemiğimden diz kapağıma kadar kramplar giriyordu çok şükür düzenli kullanınca geçti
Magnorm değilde bana ikili teste gittiğimde magvital vermişti.mg takviyesi alıyorum canimKızlar magnorm kullanan var mı? İlk gebeliğim de bu sahte kasılmalar için kullanıyordum dün akşam şiddetli kasılma ve beraberinde bel kasık ağrım oldu daha önce olmadığı için dün doktora danışmamıştım, ama şimdi eşime eczaneden daha önce kullandığım bu tableti al dedim doktoru verip kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?