2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar 17+2 yiz bugun.kac ayligiz 5 diyor hamile takibimde ama??
canım 17+2 değilsin hamilelik takviminde 17. haftanın içinde olduğunu dile getiriyor.Normalde sen 16+2 günlüksün yani 17.haftanın içindesin.Buda 4.ayın son haftalarındasın demek 18+0 olduğunda 5 aylığın içinde olacaksın

şuana kadar azar işitmedim her an işitebilirim hamile kalmadan önce hergün düzgün spor yapan biriydim onun zararı bana bu
Ah arkadaşım ah spor yaparız dert yapmayız dert ya aslında var ya doktor sıkmasa kendim almışım kilo umrumda değil bebek sağlıklı olsun da. Bi tanıdığım benim gibiydi hamileyken kız süzldü. Bu da bizim şansımız napalım.
Hatta perinatolog için iki isim verdi ama sen alabilirsen 1.sine al randevu diğeri kiloya takık çok canını sıkabilir üzer seni dedi.

Canim ben burdaki takvime gore degil doktorun dedigine gore gidiyorum zaten.ama suan 5.ayin icine girmisim herkes oyle dedi.bugun 17+3um

Bende normal zamanda yememki gibi yiyorum hatta bulantim oldugunda daha az yiyorum noldu anlamadım 6 kiloda ben almismim diger hamilelikte de 27 kilo aldim hamilelikte su icsem yariyor bana anlamis degilim

benim artık tutmam lazım yada diyetisyene gitmem lazım dur demem lazım kendime ben bu gidişle 150 falan olurum allah korusun

Bende normal zamanda yememki gibi yiyorum hatta bulantim oldugunda daha az yiyorum noldu anlamadım 6 kiloda ben almismim diger hamilelikte de 27 kilo aldim hamilelikte su icsem yariyor bana anlamis degilim
ben dozuttum valla ne yalan diyeyim ekmeği kesicem tekrar çıkarıcam hayatımdan ve yürüyüş yapıcam tekrar bakalım etki edecek mi

ben ekmek nedir bilmezdim ağzıma sürmezdim anam hamile olduğumu öğrendiğim günden beri löp löp yiyorum ekmeği
Iste ben bekarligimdan beri boyleyim o yuzden vazgecemiyorum. Mesela kahvaltida bir tane ekmek yiyebilirm ekmegi bol tutarim hep. Esimde kiziyor bakalim bana kac kilo aldiracak

Ben 85 le hamile kaldım. Şimdi 83 küsürlerde oynuyor. Ya çalışan arkadaşlar ögle yemeğini nasıl hallediyorsunuz. Ben evde yemek yapamıyorum yorgunluktan. Öğlen patatesli pide yedim mesela. Sağlıksız olduğunun farkındayım ama üseniyorum ev yemeğini yapan yerler uzak baya

iş yerine yemek gelmiyor mu canım

maalsef ben de saçma yiyorum bazen evden getirebilsem aslında iyi olcak ama her gün taşınmıyor bir de evde aynı işte aynı yemek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…