2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun arkadaşım. Insallah en kısa zamanda toparlarsın benim şubatın 6 sında kontrolüm, bakalım hayırlısıyla bekliyoruz içimdeki bücür neymiş , Nasıl olmuş :)r

Ausencia canım merhabalar uzun aradan sonra şişko ve şeker problemli gebe geldi:)) şükürler olsun herşey yolunda kadım doğum ve endokrin doktoru aynı anda takip ediyor şekeri kontrol altında tutmaya çalışıyorlar heeep diyetteyim:)) ve hiçç kilo almadım şüküler olsun ilk 5 ay kilo almam yasakmış:)) bu arada 2. prensesim geliyor isminede ablası karar verdi melisa olacak inşaallah:)) geçmiş coook uzun fırsat buldukça okurum artık...

bütün arkadaşlara tekrar merhabalar herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirmesini diliyor çabucak sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alacağımız günlerin gelmesini istiyorum:))

P pamukefe ben yemek yapmaya gelmedim diye açık açık söyleyen insana sen neden bu halinle kalkıp yemek bırakıyorsun. Kendin ye kimseyi düşünme, bence en kısa zamanda gönder gitsinler. Ben dün işteyken annem evime gitti 3 çeşit yemek yaptı. Yapmasa yemem biliyor kendime yeticek halim yok başkasıyla hiç uğraşmam eziyet etme kendine lütfen

Bence en güzeli onlarınmış dert etmiyorlardı hiç birşeyi aaa gebeyim aaaa doğurdum tamam birde evde tarlada bahçe de doğurur işe devam edenler varmış anlatıyor büyüklerim şimdi biz yok cinsiyet yok hareket etmedi yok kustum yok amaaamnn en iyisi onlarmış ama en rahatı da bizleriz nazlıyız herkese naz yapabiliyoruz

Merhaba kızlar ben bugün tekrardan Dr. Gittim ultrason da gördüm kuzumu sordum cinsiyeti kıza benziyor dedi net göstermiyor kendisini ama kız dedi sırf ayrıntlıya randevu almak için gittim ama bu gidişle özele gitcem sanırım çok insan vardı sıra öyle böyle değildi 20 ve 24.haftalarda bu ayrıntılı yapılıyormuş

O nasıl şey öyle ya .. bir anne bunu nasıl yapar. Çok bencil bir insanmış.. o madem söylüyor sende söyle, kimse bu halde senin canını sıkamaz, annen bile olsa hakkı yok.. yazık günah yaa

Nasıl oluyor bu kadar sürede göremiyorlar.. benimki 12. Haftada kız dedi yüzde 70, 15 de de kesin kız dedi.. nerdeyse 5aylık olucaz hala kesin biley diyememeleri saçma geliyor

Doktorumla konuştum kan hapına 24 haftada başlayacakmış 12.haftada verdiğine devam etmemi söyledi. Çok mu geç sağlık ocağına gitsem mi ?

ben olsam şimdiye çoktan göndermiştim madem öyle gitsinler evlerine kendine iki lokma hazırlar yersin bi de onları düşünmek zorunda kalmazsın bu halinle. Üvey anne dahi olsa bu şekilde davranması normal değil

Kızlar bpd,fl,ac ölçümleri farklı cıkıyor sizdede oylemi?
evet canım her ölçüm arasında 4-5 gün fark var

Slm bayanlar bayadir giremedim ben internet hakkım bitti
Sizler nasılsınız
Beni sorarsanız ben iyiyim Allah'a şükürler olsun yarın randevum var devlette üçlü test yaptıracağım
Cinsiyeti eminim DAHA ERKEKN DİYE SOYLEMEZLER BU DEVLET HASTANESİ DOKTORLARİ NE TUHAF DEMEZ CİNSİYETİ.
BNDE CUMA GUNU OZLE GİDECEGİM.orda cinsiyeti insalhh öğrenirim
.ayrıntılı ultrason randvusuda alayım bari
Bende durumlar böylebirde anneden konu açılmış
Bende bazen beklediğim ilgiyi görmeyince üzülüyorum annemden
Kv zaten yaşıyor musunuz diye sormaz tuhaf bir yaratık
Bende Allah eld n ayaktan düşürmesin kendim yapıyorum Allah varya kimseyi muhtaç etmesin başkasına.hafta sonu
Annemlerin ablamı iki yengem ve yegenlerim geldi 5 çocuk toplam 12 kişiydik
Yemek yaptım temizlik yaptım hepsini kendim hazırladım alışveriş kendim yaptım belim nasıl ağrıdı ama kimseye muhtaç olmadan çağırdım yedik içtik eğlendik
Mutfağı yöntemler topladı sofrayı onlar kurdu onlar gelince hicbisey yapmadım.makinaya bulaşıkları diziler evi topladılar gittiler.
Allah razı olsun
Gidince onlarda çok iyi ağırlar
Allah bizlere güç kuvvet versin kimseye muhtaç etmesin bizi
Bebeklerimiz güçlü olsun bizlerde insalhh
PAMUKEFE kendine dikkat et Allah güçunu artırsın ne diyim

Canım ya :/ maalesef her anne bir değil keşke annen daha düşünceli olsa ne olacak bi kap yemek yapsa torunu olacak hem de zor elde edilen :/ üzme tatlı canını

Çoğu zaman kimse kimseyi düşünmüyor ki eşim yok tek kalıyorum kv kl eşimin dayısı teyzeleri çocukları hep biz de toplanıyorlar yemek hazırlıyorum yemek yiyip çay icip saat 12 yi geçince gidiyorlar. 12 den sonra zaten ben ne iş yapıyım.
Onair çay içerken ben yemek masasını topluyorum. Bulasikalri hallediyorumm bir yandan cay servisi yapiyorum. Biri diyor ki çekirdeğimi yıka. Biri diyor çay soğumuş biri diyor biraz ac getir. Belim kopuyor kopuyor... yemek bulaşıkları bitiyor bu sefer çay çekirdek ıvır zıvır bulasikalri yapıyorum tam oturuyorum bunlar gidiyor. Heryer cekirdek cekyatlarin alti kabuk. Cocukalr çay dökmüş. Sabah yaparım deyip yatıyorum sabahta eğile eğile cekyatların altını süpürüyorum. Sonra kasılmam oluyor. Evime gelen misafir başımın üstünde yeri var ama. Bunların amacı gelinin evinde toplanmak.. eğlenmek. Biri de demiyor ki bu kız hamile.. insanlar çok riyakâr

Kızlar merhaba !!

Bebeğini hissedemeyenler için söylüyorum için suyu tuvalete gitmeyin sıkışin yani

Bugün dolmuşta giderken acayip sıkıştım Allah'ım bir vuruyor anlatamam.. her vuruşta sanki kaçıracak gibi oldum ama çok komikti ilk defa bu kadar net hissettim

Tavsiye edilecek birşey değil ama çok net hissettiriyor kendini bicirigim

Çok güzel bişey evet. Bende dün eltimle oturuyordum gece 3 falan. Onlar 4 senelik evli ve çocukları yok henüz.. hamilelik Nasil oynuyormu bebek falan diye konuşuyoruz. Kaynım gelince susuyoruz..
O üzülüyormuş.. elim karnımda anlatıyordum. Kaynım girdi başka bişey konuşmaya başladık.
Birden güm diye bi vurdu. Ben birden irkildim..
Ilk defa bu kadar sert vurdu. napacagimi şaşırdım yanlarinda. Ama çok güzeldi.

Aa benimde öndeymiş sanırım dr demişti ondan mı hşssedemiyorum bende acaba ilk kızımı 18 19 da falan hissetmiştim sanırım

Ne kadar sevmesen bile Kaynanana yaratıkk demen biraz üzücü
Kimse kimseye muhtac kalmasin tabi Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin

Ay ne gıcık bi durum ya canım ne düşüncesizler böyle şeyleri okuduğumda bile sinirleniyorum gelmeyin yorgunum de valla bana gelselerde kendileri yaparlar ya da eşim hizmet eder kolumu kaldırmaya halim yok başkasına hiç hizmet etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…