- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.901
Geçmiş olsun arkadaşım. Insallah en kısa zamanda toparlarsınBu ara hastane operasyon derken pek giremiyorum canim rahim agzi yetmezligi yuzunden rahim agzima dikis atildi we rahim agzinda iyi huylu tümör olusmustu o alindi surekli dinlenmede we ilaclarla geciriyorum gunlerimi Allah bundan asagi dusurmesin insallah sen naptin cinsiyetin subattaydi galiba bebis nasil
Canım selim taha daha iyi olmuş gerçekten dolu dolu geliyor kulağa ben cok beğendim
Bence en güzeli onlarınmış dert etmiyorlardı hiç birşeyi aaa gebeyim aaaa doğurdum tamam birde evde tarlada bahçe de doğurur işe devam edenler varmış anlatıyor büyüklerim şimdi biz yok cinsiyet yok hareket etmedi yok kustum yok amaaamnn en iyisi onlarmış ama en rahatı da bizleriz nazlıyız herkese naz yapabiliyoruzYıne 4 te uyandım lavaboya gitmek icinyok ya zorladım uyumak icin . Yok yok yok saat 6 oldu .
Anneme anlatıyorm ıkı gundur uyuyamıyorum sırt üstü yatmamak için sag sol yatacam dıye bır orya bır buraya taşıyorum ayagıma koyduğum yastığı dıye. Artık bel agrısıyla uyanıyorum dedım. Niye dedı sırt üstü yatmıyon . Anlattım yok kan kalbe gider yok bebek brslenemiyor . Kim demiş onu ben yattım hamileliklerımdebirşey olmadı diyor .Gelince şunu pişireyim ye diyor yok onu hamileler yemez diyorum . Eee ben yedim diyor . Aşı vurulacam diyom. Ben vurulmadım diyor . Annem iyi yaşamısız biz dedim .
Yazık annem ya Kıyamam ne testleri biliyor 2liy miş 3 lüymüş ne utrasona girmiş doğunca öğrenmiş cinsiyetimide .
Biz mi sanşlıı onlar mı bilemedim .Ögrenmednn bilmeden daha mı iyiydi ki. Şimdi herseyi öğrenip biliyoruz niye böyle oldu diye dert edeniyoruz.
O nasıl şey öyle ya .. bir anne bunu nasıl yapar. Çok bencil bir insanmış.. o madem söylüyor sende söyle, kimse bu halde senin canını sıkamaz, annen bile olsa hakkı yok.. yazık günah yaaEşim aslında cuma dönüyor fakat bir hafta durup yine gidecek Mart başında temelli dönmüş olacak. Ona da ses edemiyorum kendi ailen diyecek oralarda uzulecek her telefonda sana bakıyorlar mi diyor evet diyorum. Kedimiz var bizim bir de onun kumunu temizliyorlar mi diyor evet diyorum. Halbuki her şeyi yalnızım gibi ben yapıyorum. Ben söyledim dün hatta babam da destek verdi bana fakat annem istemiyor kız yapmamı yapmicam buraya yemek yapmaya gelmedim ben dedi. Artık kabullendim okula gitmedigim gün iki üç çeşit yemek yapıp bırakıyorum. Geldiğimde çok beklemeyeyim diye. Aslında sasirmamam ve uzulmemem lazım çünkü geçen yıl kolumdan ameliyat olduğumda annem omzuma kadar alçı ile kocan baksın diyerek beni bırakıp gitti. Gittikleri gün evde ne yemek ne de bir bardak su vardı Sürahide. Ve 90 gün raporluydum eşim geldi akşam yemek yaptı doyurdu beni. Şimdi de böyle olması çok normal
Nasıl oluyor bu kadar sürede göremiyorlar.. benimki 12. Haftada kız dedi yüzde 70, 15 de de kesin kız dedi.. nerdeyse 5aylık olucaz hala kesin biley diyememeleri saçma geliyorMerhaba kızlar ben bugün tekrardan Dr. Gittim ultrason da gördüm kuzumu sordum cinsiyeti kıza benziyor dedi net göstermiyor kendisini ama kız dedi sırf ayrıntlıya randevu almak için gittim ama bu gidişle özele gitcem sanırım çok insan vardı sıra öyle böyle değildi 20 ve 24.haftalarda bu ayrıntılı yapılıyormuş
özeldeki dr yüzde 90 kız dedi bana da 12-13.haftalar da ama devlettekiler ilk defa dediNasıl oluyor bu kadar sürede göremiyorlar.. benimki 12. Haftada kız dedi yüzde 70, 15 de de kesin kız dedi.. nerdeyse 5aylık olucaz hala kesin biley diyememeleri saçma geliyor
ben olsam şimdiye çoktan göndermiştim madem öyle gitsinler evlerine kendine iki lokma hazırlar yersin bi de onları düşünmek zorunda kalmazsın bu halinle. Üvey anne dahi olsa bu şekilde davranması normal değilHayır annem turp gibi ve birazda o yüzden benim ne kalp hastaligima ne de tansiyon yüzünden tuzlu şeyler yemedigime inanıyor. Artık ileri gidip esin geldiğinde bu kez kaynanan gelsin bile dedi ben de gelebilirsen gelsin o yemek yapıyor temizlik yapıyor dedim.
Ben 6 ay önce beni evlatlık edinliklerini öğrendim sanırım o yüzden şu an böyle davranıyor. Küçükken büyüttüm şimdi benden bu kadar diye ki kendisi de üç kez düşük yapmış bilmesi lazım ama anlatamıyorum. Teyzem tembihleyip gönderdim onu dedi fakat olmuyor. Doğal olarak ben hala evlatlık mevzusunda iken yaptıkları iyice canımı acıtıyor. Hamilelik duygusalligi da var tabi
evet canım her ölçüm arasında 4-5 gün fark varKızlar bpd,fl,ac ölçümleri farklı cıkıyor sizdede oylemi?
Canım ya :/ maalesef her anne bir değil keşke annen daha düşünceli olsa ne olacak bi kap yemek yapsa torunu olacak hem de zor elde edilen :/ üzme tatlı canınıEşim aslında cuma dönüyor fakat bir hafta durup yine gidecek Mart başında temelli dönmüş olacak. Ona da ses edemiyorum kendi ailen diyecek oralarda uzulecek her telefonda sana bakıyorlar mi diyor evet diyorum. Kedimiz var bizim bir de onun kumunu temizliyorlar mi diyor evet diyorum. Halbuki her şeyi yalnızım gibi ben yapıyorum. Ben söyledim dün hatta babam da destek verdi bana fakat annem istemiyor kız yapmamı yapmicam buraya yemek yapmaya gelmedim ben dedi. Artık kabullendim okula gitmedigim gün iki üç çeşit yemek yapıp bırakıyorum. Geldiğimde çok beklemeyeyim diye. Aslında sasirmamam ve uzulmemem lazım çünkü geçen yıl kolumdan ameliyat olduğumda annem omzuma kadar alçı ile kocan baksın diyerek beni bırakıp gitti. Gittikleri gün evde ne yemek ne de bir bardak su vardı Sürahide. Ve 90 gün raporluydum eşim geldi akşam yemek yaptı doyurdu beni. Şimdi de böyle olması çok normal
Kızlar merhaba !!
Bebeğini hissedemeyenler için söylüyorum için suyu tuvalete gitmeyin sıkışin yani
Bugün dolmuşta giderken acayip sıkıştım Allah'ım bir vuruyor anlatamam.. her vuruşta sanki kaçıracak gibi oldum ama çok komikti ilk defa bu kadar net hissettim
Tavsiye edilecek birşey değil ama çok net hissettiriyor kendini bicirigim
Aa benimde öndeymiş sanırım dr demişti ondan mı hşssedemiyorum bende acaba ilk kızımı 18 19 da falan hissetmiştim sanırımGünaydin kizlar
Yine her tarafim kasiniyor..cok kasidigim yerler kabar kabar oldu bide yara cildircam yakinda. Doktor ilac yazdi ama ben hamilelikte cok mecbur kalmadikca karsiyim ilaca. Biraz daha idare edim olmazsa mecbur baslicam herhalde.
Ben daha bebisi hissedemiyorum. Platenza ön taraftaymis gec hissedersin dedi doktor. Büyük kizimi 20. Haftada hissetmeye baslamisim baktim gecen günlügüne.
Niye sende kaliyorlar madem öyle? Ne kadar kalacaklar daha? Annen anlayissiz birine benziyor babanla konussan? En azindan gitseler evlerine bari rahat edersin
Evet canım bende hepsi ayrı telden çalıyor bazıları 2 3 gün bazıları 5 gün ilerdeKızlar bpd,fl,ac ölçümleri farklı cıkıyor sizdede oylemi?
Slm bayanlar bayadir giremedim ben internet hakkım bitti
Sizler nasılsınız
Beni sorarsanız ben iyiyim Allah'a şükürler olsun yarın randevum var devlette üçlü test yaptıracağım
Cinsiyeti eminim DAHA ERKEKN DİYE SOYLEMEZLER BU DEVLET HASTANESİ DOKTORLARİ NE TUHAF DEMEZ CİNSİYETİ.
BNDE CUMA GUNU OZLE GİDECEGİM.orda cinsiyeti insalhh öğrenirim
.ayrıntılı ultrason randvusuda alayım bari
Bende durumlar böylebirde anneden konu açılmış
Bende bazen beklediğim ilgiyi görmeyince üzülüyorum annemden
Kv zaten yaşıyor musunuz diye sormaz tuhaf bir yaratık
Bende Allah eld n ayaktan düşürmesin kendim yapıyorum Allah varya kimseyi muhtaç etmesin başkasına.hafta sonu
Annemlerin ablamı iki yengem ve yegenlerim geldi 5 çocuk toplam 12 kişiydik
Yemek yaptım temizlik yaptım hepsini kendim hazırladım alışveriş kendim yaptım belim nasıl ağrıdı ama kimseye muhtaç olmadan çağırdım yedik içtik eğlendik
Mutfağı yöntemler topladı sofrayı onlar kurdu onlar gelince hicbisey yapmadım.makinaya bulaşıkları diziler evi topladılar gittiler.
Allah razı olsun
Gidince onlarda çok iyi ağırlar
Allah bizlere güç kuvvet versin kimseye muhtaç etmesin bizi
Bebeklerimiz güçlü olsun bizlerde insalhh
PAMUKEFE kendine dikkat et Allah güçunu artırsın ne diyim
Ay ne gıcık bi durum ya canım ne düşüncesizler böyle şeyleri okuduğumda bile sinirleniyorum gelmeyin yorgunum de valla bana gelselerde kendileri yaparlar ya da eşim hizmet eder kolumu kaldırmaya halim yok başkasına hiç hizmet etmemÇoğu zaman kimse kimseyi düşünmüyor ki eşim yok tek kalıyorum kv kl eşimin dayısı teyzeleri çocukları hep biz de toplanıyorlar yemek hazırlıyorum yemek yiyip çay icip saat 12 yi geçince gidiyorlar. 12 den sonra zaten ben ne iş yapıyım.
Onair çay içerken ben yemek masasını topluyorum. Bulasikalri hallediyorumm bir yandan cay servisi yapiyorum. Biri diyor ki çekirdeğimi yıka. Biri diyor çay soğumuş biri diyor biraz ac getir. Belim kopuyor kopuyor... yemek bulaşıkları bitiyor bu sefer çay çekirdek ıvır zıvır bulasikalri yapıyorum tam oturuyorum bunlar gidiyor. Heryer cekirdek cekyatlarin alti kabuk. Cocukalr çay dökmüş. Sabah yaparım deyip yatıyorum sabahta eğile eğile cekyatların altını süpürüyorum. Sonra kasılmam oluyor. Evime gelen misafir başımın üstünde yeri var ama. Bunların amacı gelinin evinde toplanmak.. eğlenmek. Biri de demiyor ki bu kız hamile.. insanlar çok riyakâr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?