2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
P pamukefe canım Rabbim eşinle ve doğacak bebeğine huzurlu , sırt sırta omuz omuza verdiğiniz ...kimseye muhtaç olmadığınız günler nasip etsin canım

Bende her şeyimi eşimle döndürüp çeviririm ... Hayat ortağım ...
Annem ben bekarken vefat etti ... bi babacığım var 700 km ötemde 72 yaşında ..
Başka da yok .

Eşimin ailesi ile öyleyiz işte:)) kötü de değil ..iyi de .. mesafe ile yürüyor ilişkimiz 13 senedir .

Runkli canım evet ölçümler arası +/- 3-5 gün fark oluyor .

melaike06 canım öncelikle sağlığın için kilo almamış olmana çoooook sevindim

Prensesin Melisa'yı da hemen ekliyorum tablomuza

Ne kadar sevmesen bile Kaynanana yaratıkk demen biraz üzücü
Kimse kimseye muhtac kalmasin tabi Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin
Emin ol seninde öyle bir kv olsun benim dediğimden daha farklı bişey söylersin
Ben bu hayatta şunu öğrendim kimseyi anlamadan tanımadan yorum yapmamayi
Birde biseyi başıma gelmeden anlamayı
Ben böyle bir kv dem olacağını kırk yıl düşunsem aklıma gelmezdi

Misafirin başımın üstünde de evimde de yeri yok valla, eşimde biliyor. Ablası gelmek istedi geçenlerde ki hiç görüşmem normalde dinleniyor misafir ağırlayacak durumda değiliz dedi.

Ausencia canım şeker falan yok değil mi sende yada gizli şeker.. çok kilo almışsın canım dikkat et biraz vücuduna zarar verirsin allah korusun.. Kalp damar tansiyon şeker hepsini etkileyebilir bu durum Allah korusun canım dikkat et.. Gerçi bebeğin sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama bebeğinin sağlıklı anneye ihtiyacı var.. Doktorun kızmadı mı hiç?

Saol canim benim amin cumlemize insallah

Geçmiş olsun canım tekrardan. Inşallah sağlıklı sıhhatli geçer gebeliğin allah başka dert vermesin. Onları sağ salim alalım kucağımıza da o yeter.
Saol canim insallah Rabbim hicbirimizi ewlatla we saglikla imtihan etmesin ikisiylede imtihan oldum bu aralar Rabbim beterini wermesin bununla gecsin insallah. Zaten hersey onlar icin Rabbim kimseye acisini yasatmasin bizede yasatmasin insallah

Geçmiş olsun arkadaşım. Insallah en kısa zamanda toparlarsın benim şubatın 6 sında kontrolüm, bakalım hayırlısıyla bekliyoruz içimdeki bücür neymiş , Nasıl olmuş :)r
Saol canim insallah.. Hadi bakalim minigini gormeye az kalmis saglikli sihhatli bi prenses olsun insallah o minik Rabbim saglikla sihhatle zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin insallah miniklerimizi

Misafirin başımın üstünde de evimde de yeri yok valla, eşimde biliyor. Ablası gelmek istedi geçenlerde ki hiç görüşmem normalde dinleniyor misafir ağırlayacak durumda değiliz dedi.

Bizim ki tövbe öyle diyemez bende diyemem.. ama insanlar keşke biraz düşünceli olsa empati yapsa..

Eşim olsa herşeyime yardım eder. Yokluğu çok belli.. gelmeyin diyemiyorum maalesef hiç öyle bir yapım yok. Eşim de diyebilecek biri değil zatennn

69 mu ben daha 17+5 yani 18. içindeyim ve 69 u gördüm kuzum senin çok normal 20. haftada

Canım işte dr kaç kilo aldığına bakmıyor ki , kaç aldığına bakıyor
ben oğlumda 90 la hamile kaldım , hiç kilo almıyordum ...hep aferin diyordu dr şimdi 69 ... hep nasihat

Ausencia canım yarışıyoruz valla seninle ne olcak halimiz sen en azından 69 gördün beeeen bugün hastane tartıldım 99 olmuşum aaayyy çok fena oldum

sende çook aldın ya ben menü yazmaya başladım yine ... takımda da ... en azından frenliyorum biraz .

bu ara biraz tutmalıyız en azından sabit çünkü son iki ayda illa gelecek

yok canım tüm tetkiklerim , tahlillerim iyi çıkar hep .

Benim durumum şu , ben yoğun spor hayatı olan ..sağlıklı beslenmenin kitabı yazacak kadar iyi ve detaylı beslenen bir durumdan ..gebeliğin şımarıklığı ile .... amaaan yiyeyim ne olacak dedim vücut o kadar sistemli beslenmeden birden bol karbona ..sıfır spora geçince haftada 1-2 kilo aldım , ayda 4-5 kilo ...

Güzel haberler canım ...

Haftasina göre herşeyi normal gelisimi iyi dedi nf si 4.3 olctu bende sormayı unuttum biraz yüksek gibi sanki kafama takıldı bidahakine 20 şubatta gidicem detaylı için o zamana kadar kafama takarım ben şimdi bunu sizce yuksekmi kizlar sizlerinki kaçtı 16 haftada bilen bi yorumlasin bana ya

canım benim hadi hayırlı olsun oğullarımız kız abisi olacak demek .... Hayırlı evlatlar olsunlar ...yazayım hemen ...

isim durumun ne ? biz daha netleşemedik

Ben mi çok nazlıyım yoksa sizler mi çok güçlüsünüz ya. Eşin yok, eve alışverişe yemeğe herşeye bir başınasın birde sana yük oluyorlar ve sen dayanabiliyorsun. Ben olsam basardım yaygarayı

Ben de senin gibiyim.yapmazdim herhalde ya da öyle alismadigimiz için de olabilir.kayinvalidem annem hep önüme koyar cayima kadar .hiç alistirmamisim onlar beni alistirmis demekki ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…