- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.921
Emin ol seninde öyle bir kv olsun benim dediğimden daha farklı bişey söylersinNe kadar sevmesen bile Kaynanana yaratıkk demen biraz üzücü
Kimse kimseye muhtac kalmasin tabiRabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin
Misafirin başımın üstünde de evimde de yeri yok valla, eşimde biliyor. Ablası gelmek istedi geçenlerde ki hiç görüşmem normalde dinleniyor misafir ağırlayacak durumda değiliz dedi.Çoğu zaman kimse kimseyi düşünmüyor ki eşim yok tek kalıyorum kv kl eşimin dayısı teyzeleri çocukları hep biz de toplanıyorlar yemek hazırlıyorum yemek yiyip çay icip saat 12 yi geçince gidiyorlar. 12 den sonra zaten ben ne iş yapıyım.
Onair çay içerken ben yemek masasını topluyorum. Bulasikalri hallediyorumm bir yandan cay servisi yapiyorum. Biri diyor ki çekirdeğimi yıka. Biri diyor çay soğumuş biri diyor biraz ac getir. Belim kopuyor kopuyor... yemek bulaşıkları bitiyor bu sefer çay çekirdek ıvır zıvır bulasikalri yapıyorum tam oturuyorum bunlar gidiyor. Heryer cekirdek cekyatlarin alti kabuk. Cocukalr çay dökmüş. Sabah yaparım deyip yatıyorum sabahta eğile eğile cekyatların altını süpürüyorum. Sonra kasılmam oluyor. Evime gelen misafir başımın üstünde yeri var ama. Bunların amacı gelinin evinde toplanmak.. eğlenmek. Biri de demiyor ki bu kız hamile.. insanlar çok riyakâr
69 mu20. haftada + 13 kg69 ları gördüm artık
Saol canim benim amin cumlemize insallah
Aminnnn canum . Her birimizi korusun Allahım , sağlıkla geçirelim .
Erva prensesini ekliyorum annesi , ismi ile yaşasın
Bu isimde çok güzel.canım ... değiştiriyorum tabloda
Tekrar geçmiş olsun canım .
Rabbim bundan sonrasında hastalık sıkıntı yüzü göstermesin
Anneciğini öperim .... bence de sırt üstü yatabilmeliyiiiz ... :) biri bunu savunmalı
Uyuyamıyorum ne sağda ne solda ... nefesim daralıyor iyice
Aminnn canım sağolasın
Canım üzme kendini lütfeeen .
Ne zaman dönecek eşin ?
Açıkca söylesen , anne bu tarz konışmaların beni üzüyor , yoruyor diye ...
Yemekte yapsın bi zahmet !
Sende tek olsan bi boğazına her şeyle doyardın ...şimdi onlar var diye ....
Günaydınnnn .... haftan kaç tam olarak ? Tskvimin yok .
Ama ben kendimden örnek vereyim ...20.hafta içindeyim ... artık boyuda ağırlığı da hatrı sayılır . O yüzden eskisi gibi tek bir yeerde hissetmiyorum .
Yani ayağı ile başı arası 15-20 cm fark ... bi çarpsa kasık üstü ..bi dönse göbek ortası :)
Saol canim insallah Rabbim hicbirimizi ewlatla we saglikla imtihan etmesin ikisiylede imtihan oldum bu aralar Rabbim beterini wermesin bununla gecsin insallah. Zaten hersey onlar icin Rabbim kimseye acisini yasatmasin bizede yasatmasin insallahGeçmiş olsun canım tekrardan. Inşallah sağlıklı sıhhatli geçer gebeliğin allah başka dert vermesin. Onları sağ salim alalım kucağımıza da o yeter.
Saol canim insallah.. Hadi bakalim minigini gormeye az kalmis saglikli sihhatli bi prenses olsun insallah o minik Rabbim saglikla sihhatle zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin insallah miniklerimiziGeçmiş olsun arkadaşım. Insallah en kısa zamanda toparlarsınbenim şubatın 6 sında kontrolüm, bakalım hayırlısıyla bekliyoruz içimdeki bücür neymiş , Nasıl olmuş :) r
Misafirin başımın üstünde de evimde de yeri yok valla, eşimde biliyor. Ablası gelmek istedi geçenlerde ki hiç görüşmem normalde dinleniyor misafir ağırlayacak durumda değiliz dedi.
Ay ne gıcık bi durum ya canım ne düşüncesizler böyle şeyleri okuduğumda bile sinirleniyorum gelmeyin yorgunum de valla bana gelselerde kendileri yaparlar ya da eşim hizmet eder kolumu kaldırmaya halim yok başkasına hiç hizmet etmem
Aa benimde öndeymiş sanırım dr demişti ondan mı hşssedemiyorum bende acaba ilk kızımı 18 19 da falan hissetmiştim sanırım
69 muben daha 17+5 yani 18. içindeyim ve 69 u gördüm kuzum senin çok normal 20. haftada
Ausencia canım yarışıyoruz valla seninle ne olcak halimiz sen en azından 69 gördün beeeen bugün hastane tartıldım 99 olmuşum aaayyy çok fena oldum
Ausencia canım şeker falan yok değil mi sende yada gizli şeker.. çok kilo almışsın canım dikkat et biraz vücuduna zarar verirsin allah korusun.. Kalp damar tansiyon şeker hepsini etkileyebilir bu durum Allah korusun canım dikkat et.. Gerçi bebeğin sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama bebeğinin sağlıklı anneye ihtiyacı var.. Doktorun kızmadı mı hiç?
Slm kızlar..dr kontrolümüz çok şükür iyi geçti..minikler 150 şer gr:)maşallah..biri kesin erkek diğerinin posizyonu pek iyi değildi tam göremedik..bir dahaki ay detaylıya gireceğim o zaman netleştiririz dedi..üçlü test için kan verdim bi de bizden Haberler böyle..
Selam kızlar bugün bende bebişin ciniyetini öğrendim kızmış bana hep erkek gibi geliyodu oglusuma kız kardeş geliyo sağlıklı sıhhatli elı yüzü düzgün hayırlı evlat olsunda oğlanı kızı hayırlısı inşallahAusencia
Çoğu zaman kimse kimseyi düşünmüyor ki eşim yok tek kalıyorum kv kl eşimin dayısı teyzeleri çocukları hep biz de toplanıyorlar yemek hazırlıyorum yemek yiyip çay icip saat 12 yi geçince gidiyorlar. 12 den sonra zaten ben ne iş yapıyım.
Onair çay içerken ben yemek masasını topluyorum. Bulasikalri hallediyorumm bir yandan cay servisi yapiyorum. Biri diyor ki çekirdeğimi yıka. Biri diyor çay soğumuş biri diyor biraz ac getir. Belim kopuyor kopuyor... yemek bulaşıkları bitiyor bu sefer çay çekirdek ıvır zıvır bulasikalri yapıyorum tam oturuyorum bunlar gidiyor. Heryer cekirdek cekyatlarin alti kabuk. Cocukalr çay dökmüş. Sabah yaparım deyip yatıyorum sabahta eğile eğile cekyatların altını süpürüyorum. Sonra kasılmam oluyor. Evime gelen misafir başımın üstünde yeri var ama. Bunların amacı gelinin evinde toplanmak.. eğlenmek. Biri de demiyor ki bu kız hamile.. insanlar çok riyakâr
Ben de senin gibiyim.yapmazdim herhalde ya da öyle alismadigimiz için de olabilir.kayinvalidem annem hep önüme koyar cayima kadar .hiç alistirmamisim onlar beni alistirmis demekki ondanBen mi çok nazlıyım yoksa sizler mi çok güçlüsünüz ya. Eşin yok, eve alışverişe yemeğe herşeye bir başınasın birde sana yük oluyorlar ve sen dayanabiliyorsun. Ben olsam basardım yaygarayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?