2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende yarından itibaren yürüyüş yapıcam kendime kısıtlama getiricem böyle giderse 150 kilo olurum

Onların düşünmesi lazım onlar bu kadar düşüncesizken ben hala kalp kıran bir insan olamıyorum

canım benim hadi hayırlı olsun oğullarımız kız abisi olacak demek .... Hayırlı evlatlar olsunlar ...yazayım hemen ...

isim durumun ne ? biz daha netleşemedik
Teşekkür ederim tatlim evet kiz abisi olucak lar kismetse bizimkisi her ne kadar bu duruma pek memnun olmasada ilk günden beri erkek istiyodu cunku kız isimi daha düşünmedim canım erkek olsaydı Aral istiyoduk abisi aras çünkü ama kız olunca bizede supriz oldu

Ben de senin gibiyim.yapmazdim herhalde ya da öyle alismadigimiz için de olabilir.kayinvalidem annem hep önüme koyar cayima kadar .hiç alistirmamisim onlar beni alistirmis demekki ondan

Ama bu dönemde olması gereken de biraz bu ..
S Soydanayse NasilYarDiyeyim kızlar kaçıncı haftada kız dendi sonra kaçıncıda erkek denildi acaba ?

12de kıza benzetti 16da erkek dedi ben hala emin değilim ama
Onların düşünmesi lazım onlar bu kadar düşüncesizken ben hala kalp kıran bir insan olamıyorum
Eşine söylesen çaktırmadan annesine karımın da çok kasılması var dinlenmesi gerek felan dese

Ben de yarın doktora gideceğim ama devlet hastanesine acaba cinsiyet söyler mi.kendi doktoruma haftasonu gidicem.insanlar hepsi cinsiyetini soruyor.en sonunda biz de meraklandikbakalim gösterecek mi

Ama bu dönemde olması gereken de biraz bu ..

12de kıza benzetti 16da erkek dedi ben hala emin değilim ama

Eşine söylesen çaktırmadan annesine karımın da çok kasılması var dinlenmesi gerek felan dese

Diyemez ki anca bana diyor yorma kendini diye..
Bugünde pasta yap dedi bende dedim ki tamm ben hazırlarken sende sosu karıştır o zaman dedim oda ben namaz kılacam dedi gitti gelmedi.. böyle insan laftan anlarmi

Sürekli böyle toplanıyorlarmı sende ya bu nasıl iş KV de te söyle bari hamilesin sen en nazlanman gereken zaman aslında yazık ya

Yooo özellikle bize de toplanıyorlar. Çünkü onlara gitseler. Kendileri oturup konuşamıyor. Ama Ben hizmet edince çok güzel sohbet ediyolar

Yooo özellikle bize de toplanıyorlar. Çünkü onlara gitseler. Kendileri oturup konuşamıyor. Ama Ben hizmet edince çok güzel sohbet ediyolar
Ay gerçekten çok üzüldüm .bizde KV ye ayda yılda bir gidiyoruz orda da ben oyleyim ama şükür ki çok gitmiyoz seni çok iyi anlıyorum eşinde gelin olarak yapman gerektiğini söylüyodur kesin

Kızlar 60 la hamile kaldım şimdi 65 kilo oldum 5 kilo almışım çok değil mi ya moralim bozuluyor geri verebilir miyim bı kaç ay diyet yapsam hamileyken diyet yapılır mı minigimi etkiler mi burda komşum benimle aynı ayda hamile arkadaşım daha hiç kilo almadı bende mi bir tuhaflık var
sizler kaç kilo aldınız

Ay gerçekten çok üzüldüm .bizde KV ye ayda yılda bir gidiyoruz orda da ben oyleyim ama şükür ki çok gitmiyoz seni çok iyi anlıyorum eşinde gelin olarak yapman gerektiğini söylüyodur kesin
Yok kendini yorma diyor ama burda olsa yaptrmazdi ama yok işte

Ayyy ben olsam çıldırırdım, ilk hamileliğimde de şimdi de eve misafir almıyorum sadece günüm vardı onu da atlattım şükür. Ben tatlı şeker ufak tefek bi gelinim ama gelen misafir çekinir benden herşeyime yardım ederler geçen gün’de eşimin kuzeni çerez kasesini düşürdü yanlışlıkla, bir panik bir panik yahu dur nolacak sanki çay mı döktün dedim günün sonunda ne bi bulaşığım vardı ne bişey sdece ertesi gün evi ben süpürdüm eşime de sildirdim bitti gitti valla kendime kimseyi yük yapamam yeterince ağrımız sızımız var.
ben ikili üçlü yaptırmadım nf ne demek onu da bilmiyorum canım

Diyeti doğumdan sonra yap canım yediklerine dikkat et çokta aşırı sayılmaz aldığın kilo

Canım o karşındaki insanla alakalı gerçekten

Bende hiç kilo almadım. Kimi hamile az alır kimi hamile cok alır bence senin diyet yapacak bir durumun yok abartı bir durum yok çünkü ortada. DoğumdAn sonra verirsin inşallah. Doğumdan sonra bir kısmı gidiyor. Bide emzirmek bu konuda çok işe yarıyo daha hızlı kilo veriliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…