- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #16.941
Bende yarından itibaren yürüyüş yapıcam kendime kısıtlama getiricem böyle giderse 150 kilo olurumCanım işte dr kaç kilo aldığına bakmıyor ki , kaç aldığına bakıyor
ben oğlumda 90 la hamile kaldım , hiç kilo almıyordum ...hep aferin diyordu drşimdi 69 ... hep nasihat
sende çook aldın yaben menü yazmaya başladım yine ... takımda da ... en azından frenliyorum biraz .
bu ara biraz tutmalıyız en azından sabit çünkü son iki ayda illa gelecek
yok canım tüm tetkiklerim , tahlillerim iyi çıkar hep .
Benim durumum şu , ben yoğun spor hayatı olan ..sağlıklı beslenmenin kitabı yazacak kadar iyi ve detaylı beslenen bir durumdan ..gebeliğin şımarıklığı ile .... amaaan yiyeyim ne olacak dedimvücut o kadar sistemli beslenmeden birden bol karbona ..sıfır spora geçince haftada 1-2 kilo aldım , ayda 4-5 kilo ...
Güzel haberler canım ...
S SoydanayseBiz de Amine Sare diye seviyorduk erkek çıktıbütün kız yelekleri battaniyeleri sandığa geri girdi
Ben mi çok nazlıyım yoksa sizler mi çok güçlüsünüz ya. Eşin yok, eve alışverişe yemeğe herşeye bir başınasın birde sana yük oluyorlar ve sen dayanabiliyorsun. Ben olsam basardım yaygarayı
Sürekli böyle toplanıyorlarmı sende ya bu nasıl iş KV de te söyle bari hamilesin sen en nazlanman gereken zaman aslında yazık yaOnların düşünmesi lazım onlar bu kadar düşüncesizken ben hala kalp kıran bir insan olamıyorum
Teşekkür ederim tatlim evet kiz abisi olucak lar kismetsecanım benim hadi hayırlı olsunoğullarımız kız abisi olacak demek .... Hayırlı evlatlar olsunlar ...yazayım hemen ...
isim durumun ne ? biz daha netleşemedik
Ben de senin gibiyim.yapmazdim herhalde ya da öyle alismadigimiz için de olabilir.kayinvalidem annem hep önüme koyar cayima kadar .hiç alistirmamisim onlar beni alistirmis demekki ondan
Eşine söylesen çaktırmadan annesine karımın da çok kasılması var dinlenmesi gerek felan deseOnların düşünmesi lazım onlar bu kadar düşüncesizken ben hala kalp kıran bir insan olamıyorum
Valla cnm banada bugün 16+3te kız dediler ama ben kendimi hiç kız annesi gibi hissetmiyorum bana hala erkekmis gibi geliyorGecen hafta 15+3 yuzde 90 erkek bu hafta 16+3 kesin kiz dendi simdi hangisi olduguna inanamyorum bebisimide ne diye sevsem bilmiyorum hangisi dogrudurki
Ama bu dönemde olması gereken de biraz bu ..
12de kıza benzetti 16da erkek dedi ben hala emin değilim ama
Eşine söylesen çaktırmadan annesine karımın da çok kasılması var dinlenmesi gerek felan dese
Sürekli böyle toplanıyorlarmı sende ya bu nasıl iş KV de te söyle bari hamilesin sen en nazlanman gereken zaman aslında yazık ya
Galiba erkek annelerinde bu duygu oluyor bende aynen oyleyim kız dedi ama emin olamadı bende hep erkek hissettim kafam karıştıValla cnm banada bugün 16+3te kız dediler ama ben kendimi hiç kız annesi gibi hissetmiyorum bana hala erkekmis gibi geliyor
Ay gerçekten çok üzüldüm .bizde KV ye ayda yılda bir gidiyoruz orda da ben oyleyim ama şükür ki çok gitmiyoz seni çok iyi anlıyorum eşinde gelin olarak yapman gerektiğini söylüyodur kesinYooo özellikle bize de toplanıyorlar. Çünkü onlara gitseler. Kendileri oturup konuşamıyor. Ama Ben hizmet edince çok güzel sohbet ediyolar
Yok kendini yorma diyor ama burda olsa yaptrmazdi ama yok işteAy gerçekten çok üzüldüm .bizde KV ye ayda yılda bir gidiyoruz orda da ben oyleyim ama şükür ki çok gitmiyoz seni çok iyi anlıyorum eşinde gelin olarak yapman gerektiğini söylüyodur kesin
12 de kız dendi 13 ve 15 te erkek dendi
Ayyy ben olsam çıldırırdım, ilk hamileliğimde de şimdi de eve misafir almıyorum sadece günüm vardı onu da atlattım şükür. Ben tatlı şeker ufak tefek bi gelinim ama gelen misafir çekinir benden herşeyime yardım ederler geçen gün’de eşimin kuzeni çerez kasesini düşürdü yanlışlıkla, bir panik bir panikÇoğu zaman kimse kimseyi düşünmüyor ki eşim yok tek kalıyorum kv kl eşimin dayısı teyzeleri çocukları hep biz de toplanıyorlar yemek hazırlıyorum yemek yiyip çay icip saat 12 yi geçince gidiyorlar. 12 den sonra zaten ben ne iş yapıyım.
Onair çay içerken ben yemek masasını topluyorum. Bulasikalri hallediyorumm bir yandan cay servisi yapiyorum. Biri diyor ki çekirdeğimi yıka. Biri diyor çay soğumuş biri diyor biraz ac getir. Belim kopuyor kopuyor... yemek bulaşıkları bitiyor bu sefer çay çekirdek ıvır zıvır bulasikalri yapıyorum tam oturuyorum bunlar gidiyor. Heryer cekirdek cekyatlarin alti kabuk. Cocukalr çay dökmüş. Sabah yaparım deyip yatıyorum sabahta eğile eğile cekyatların altını süpürüyorum. Sonra kasılmam oluyor. Evime gelen misafir başımın üstünde yeri var ama. Bunların amacı gelinin evinde toplanmak.. eğlenmek. Biri de demiyor ki bu kız hamile.. insanlar çok riyakâr
ben ikili üçlü yaptırmadım nf ne demek onu da bilmiyorum canımHaftasina göre herşeyi normal gelisimi iyi dedi nf si 4.3 olctu bende sormayı unuttum biraz yüksek gibi sanki kafama takıldı bidahakine 20 şubatta gidicem detaylı için o zamana kadar kafama takarım ben şimdi bunu sizce yuksekmi kizlar sizlerinki kaçtı 16 haftada bilen bi yorumlasin bana ya
Diyeti doğumdan sonra yap canım yediklerine dikkat et çokta aşırı sayılmaz aldığın kiloKızlar 60 la hamile kaldım şimdi 65 kilo oldum 5 kilo almışım çok değil mi ya moralim bozuluyor geri verebilir miyim bı kaç ay diyet yapsam hamileyken diyet yapılır mı minigimi etkiler mi burda komşum benimle aynı ayda hamile arkadaşım daha hiç kilo almadı bende mi bir tuhaflık var
sizler kaç kilo aldınız
Ayyy ben olsam çıldırırdım, ilk hamileliğimde de şimdi de eve misafir almıyorum sadece günüm vardı onu da atlattım şükür. Ben tatlı şeker ufak tefek bi gelinim ama gelen misafir çekinir benden herşeyime yardım ederler geçen gün’de eşimin kuzeni çerez kasesini düşürdü yanlışlıkla, bir panik bir panikyahu dur nolacak sanki çay mı döktün dedim günün sonunda ne bi bulaşığım vardı ne bişey sdece ertesi gün evi ben süpürdüm eşime de sildirdim bitti gitti valla kendime kimseyi yük yapamam yeterince ağrımız sızımız var.
ben ikili üçlü yaptırmadım nf ne demek onu da bilmiyorum canım
Bende hiç kilo almadım. Kimi hamile az alır kimi hamile cok alır bence senin diyet yapacak bir durumun yok abartı bir durum yok çünkü ortada. DoğumdAn sonra verirsin inşallah. Doğumdan sonra bir kısmı gidiyor. Bide emzirmek bu konuda çok işe yarıyo daha hızlı kilo veriliyo...Kızlar 60 la hamile kaldım şimdi 65 kilo oldum 5 kilo almışım çok değil mi ya moralim bozuluyor geri verebilir miyim bı kaç ay diyet yapsam hamileyken diyet yapılır mı minigimi etkiler mi burda komşum benimle aynı ayda hamile arkadaşım daha hiç kilo almadı bende mi bir tuhaflık var
sizler kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?