- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.201
Bencede kız yılı olucak 10 tane kız duydum 1 tane erkek kendi çevremde ama bu topik erkekler öndeben 7 ayın bitmesini bekliyorum almak için.o günü sag salim görürsem inşallah böyle düşünüyorum. ne güzel sen başlamışsın çok sevindim.insallah hayırlısıyla kucagimizada almayı nasip eder inşallah.bu arada kızlar 2018 kız bebek mi erkek bebek yılımı olacak.kimi okuduysam kız diyor erkek çok yok galiba
Hcg değerinden anlasiliyomuki gözünüz aydın bu arada sağlıcakla gelsin paşa insallahKızlar bugün öğrendim cinsiyetini erkekmiş sağlıklı çok şükür gerçekten de ikili taramada hcg değerim den erkek gibi duruyor du
Ya Allah aşkına kim bunu söyleyen öyle seymi olur kız erkek ne farkı var çocuk rizkiyla gelir her geldiği eve bolluk bereket getirir nasibinizde yokmus olmamis kadro isi bunu bebege baglamak ne kadar bagnaz bir dusunce bence sen o akrabanla daha fazla görüşüp canini hiç boş yere sıkma canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı cunkuKızlar bisey sorucam ne olur beni rahatlatın allah rızası için.Kiz çocuk bereketiyle gelir erkek çocuğu darlık getirir diye bir tanıdığımız geçenlerde konuştu böyle.daha bebeğinin cinsiyetinide bilmiyorduk.o günlerde eşiminde kadro ataması vardı.ve bu kişi kız çocuğu ışte bereketiyle geliyor dedi. alışına 2 gün kala eşime kadro verilemiycegini söylediler
dünya testimize döndü.ve cinsiyetinide doktor erkek dedi.olumsuzca konuşan tanıdığımız oğlan ışte dediğim gibi dedi bu kezde.sıkıntimdan kendimi sıkmaktan eşimin yaşadığı sıkıntı üstüne hamileliğin oynattığı hormonlar çok kotuyum yani.boyle bisey var mdir.siz ne diyorsunuz.elimde tesbih ha bire dua ediyorum.Allaha sığınıyorum.yorumlarinizi bekliyorum
sağol canım bencede farketmez kız erkek ama ışte toplumdaki bağnaz düşünce lafların kötü düsüncelerin önüne geçilmiyor.dilini baglayamiyorsun insanların.allah razı olsun çok SağolasınYa Allah aşkına kim bunu söyleyen öyle seymi olur kız erkek ne farkı var çocuk rizkiyla gelir her geldiği eve bolluk bereket getirir nasibinizde yokmus olmamis kadro isi bunu bebege baglamak ne kadar bagnaz bir dusunce bence sen o akrabanla daha fazla görüşüp canini hiç boş yere sıkma canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı cunku
Kızlar bisey sorucam ne olur beni rahatlatın allah rızası için.Kiz çocuk bereketiyle gelir erkek çocuğu darlık getirir diye bir tanıdığımız geçenlerde konuştu böyle.daha bebeğinin cinsiyetinide bilmiyorduk.o günlerde eşiminde kadro ataması vardı.ve bu kişi kız çocuğu ışte bereketiyle geliyor dedi. alışına 2 gün kala eşime kadro verilemiycegini söylediler
dünya testimize döndü.ve cinsiyetinide doktor erkek dedi.olumsuzca konuşan tanıdığımız oğlan ışte dediğim gibi dedi bu kezde.sıkıntimdan kendimi sıkmaktan eşimin yaşadığı sıkıntı üstüne hamileliğin oynattığı hormonlar çok kotuyum yani.boyle bisey var mdir.siz ne diyorsunuz.elimde tesbih ha bire dua ediyorum.Allaha sığınıyorum.yorumlarinizi bekliyorum
;Ben 38 bedenim ve 38 aldım çünkü hamile kalıpları geniş oluyor ve 5 kilo almama rağmen hala geniş duruyor pantolon üstümde.Bayanlar ben birazdan hamile pantolon almaya çıkacağım.38 bedenim sizce kaç beden alayım su an 62 kilo oldum
Ay yok artık:)ben sacıma haftada bir maske bile yapıyorumMakyaji ben de yapiyorum da jelleri bilemedm kimisi demis ki sac kremi bile zararli kimyasal falan demis. Kullanmasam saclarm birbirine girer boyumun yarisi sac
Ay yok artık:)ben sacıma haftada bir maske bile yapıyorumMakyaji ben de yapiyorum da jelleri bilemedm kimisi demis ki sac kremi bile zararli kimyasal falan demis. Kullanmasam saclarm birbirine girer boyumun yarisi sac
organik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum tavsiye ederimArkadaşlar göbeğimin çatlamasından çok korkuyorum ve çatlak kremleri hakkında çok araştırma yapıyorum iki gündür. Ulaştığım bilgileri sizinle paylaşayım. 1 aydır Lierac Phytolastil Gel kullanıyorum bitmek üzere diye yeni sipariş vereyim derken yabancı bir sitede denk geldim ve gördüm ki jelin içinde 5 ayrı paraben ve 12 çeşit kanserojen, allerjen ve toksik madde varlinkini de vereyim bakmak isteyenlere
http://www.ewg.org/skindeep/product/467685/LIERAC_Paris_Phytolastil_Gel_(old_formulation)/#.Wlihr6hl_IU
Ve gördüm ki piyasadaki diğer isim yapmış, ünlenmiş, çok kullanılan markalarda da benzer katkı maddeleri var (search kısmına merak ettiğiniz ürün adlarını yazıp aratabilirsiniz). Ayrıca bunları doktorların tavsiye etmesi de ayrı ironik tabi ben bu bilgilerden sonra onların önerdikleri ilaç firmalarıyla anlaşmalı olduklarını düşünüyorum.
Her neyse diyeceğim o ki ben bu kimyasal kremlerden vazgeçtim ve doğal yağ arayışına girdim. Abimin eşi Akzer çatlak yağı kullandığını ve hiç çatlağının olmadığını söyledi gerçekten de pamuk gibi kız sıfır çatlak. kokusu da güzel baktım. Merak ettiğim bu yağdan kullanan ve sonuç alan oldu mu aranızda? Bir de yine araştırmalarım sonucu piyasadaki doğal yağ diye satılan yağların çoğunun sağlık bakanlığından onaysız ve karışımlarının %90'ının çiçek yağı, %10'unun ise esans olduğunu öğrendim.
Sizin ya da çevrenizin kullanıp memnun kaldığı bir marka, yağ ya da herhangi bir doğal karışım oldu mu?
Olabiliyor merak edilecek birşey yok cnm hepimizde oluyorKizlar ya emekler pozisyonundaydm tlfnumu yerdeki prize takiyodm bi kac saniye oyle kalip telefonla ugrastim. Kalkinca bianda kasigima cok kotu bi agri girdi5 6 saniye surdu cok agridi ama bebegime bisey olmamistir dimi ?
Bazı kimselerde saçma sapan düşünceler oluyor, erkek çocuk önde tutulup kız çocuğa burun kıvırıyorlar, bazıları da erkek çocuğu olanları kıskanıp aptal saptal rivayetler uyduruyorlar. Bence karşınızdaki kişi haset ve sizin canınızı sıkmak isteyen bi kimse. Bu saçmalığı kafanıza takmayın lütfen. Kaale almanızı hormonlarınıza bağlıyorum.Kızlar bisey sorucam ne olur beni rahatlatın allah rızası için.Kiz çocuk bereketiyle gelir erkek çocuğu darlık getirir diye bir tanıdığımız geçenlerde konuştu böyle.daha bebeğinin cinsiyetinide bilmiyorduk.o günlerde eşiminde kadro ataması vardı.ve bu kişi kız çocuğu ışte bereketiyle geliyor dedi. alışına 2 gün kala eşime kadro verilemiycegini söylediler
Hızlı ani hareket edince bana da ağrı giriyor.Kizlar ya emekler pozisyonundaydm tlfnumu yerdeki prize takiyodm bi kac saniye oyle kalip telefonla ugrastim. Kalkinca bianda kasigima cok kotu bi agri girdi5 6 saniye surdu cok agridi ama bebegime bisey olmamistir dimi ?
Kimse cevap yazmamış kahverengi leke gelen var mı arkadaşlar
Karından baktılar canımİki hafta once vajinal ultrasondan sonra kan gelmisti benden biraz
sağolasın canım internetten aldım gelince diğer topiğe yüklüycemGule gule giysin kuzucuk cnm neler aldin bakalim
böyle büyük bir saçmalık yok. Ben oğluma hamile kaldım eşim işten çıkarıldı bizim ne evimiz be eşyamız vardı kayınvalidemlerle bir kalıyoduk, doğuma iki ay kala eşim tekrar işe girdi evimiz oldu en baştan ev döşedik, hamileyken nasıl olacak diye düşünürken oğlum dünyaya geldiğinde herşeyimiz dört dörtlüktü çok şükür. Biz neye sahip olduysak oğlumun gelişiyle oldu. Her çocuk berekettir her çocuk nimettir lütfen saçma sapan hurafelere kulağınızı tıkayın.Kızlar bisey sorucam ne olur beni rahatlatın allah rızası için.Kiz çocuk bereketiyle gelir erkek çocuğu darlık getirir diye bir tanıdığımız geçenlerde konuştu böyle.daha bebeğinin cinsiyetinide bilmiyorduk.o günlerde eşiminde kadro ataması vardı.ve bu kişi kız çocuğu ışte bereketiyle geliyor dedi. alışına 2 gün kala eşime kadro verilemiycegini söylediler
bu haftalarda lekelenme sebebi genelde bebeğin eşi aşağıdaysa oluyor. Doktora gittiniz mi? Uzanın yormayın kendinizi devamlı olarak gelirse mutlaka doktora görünün geçmiş olsunKimse cevap yazmamış kahverengi leke gelen var mı arkadaşlar
çok çok Sağolasın allah razı olsun.bende kismetiyle gelecek ALLAHIN izniyle diyorum.allahin sen doğacak evladımın yüzüne bak diye dua ediyorum sabah akşam.allahim yardımcımız olacak inşallah çok inanıyorum.cok ama çok tşk ederim biraz içime şu serpildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?