2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bencede kız yılı olucak 10 tane kız duydum 1 tane erkek kendi çevremde ama bu topik erkekler önde

Kızlar bisey sorucam ne olur beni rahatlatın allah rızası için.Kiz çocuk bereketiyle gelir erkek çocuğu darlık getirir diye bir tanıdığımız geçenlerde konuştu böyle.daha bebeğinin cinsiyetinide bilmiyorduk.o günlerde eşiminde kadro ataması vardı.ve bu kişi kız çocuğu ışte bereketiyle geliyor dedi. alışına 2 gün kala eşime kadro verilemiycegini söylediler
dünya testimize döndü.ve cinsiyetinide doktor erkek dedi.olumsuzca konuşan tanıdığımız oğlan ışte dediğim gibi dedi bu kezde.sıkıntimdan kendimi sıkmaktan eşimin yaşadığı sıkıntı üstüne hamileliğin oynattığı hormonlar çok kotuyum yani.boyle bisey var mdir.siz ne diyorsunuz.elimde tesbih ha bire dua ediyorum.Allaha sığınıyorum.yorumlarinizi bekliyorum

Ya Allah aşkına kim bunu söyleyen öyle seymi olur kız erkek ne farkı var çocuk rizkiyla gelir her geldiği eve bolluk bereket getirir nasibinizde yokmus olmamis kadro isi bunu bebege baglamak ne kadar bagnaz bir dusunce bence sen o akrabanla daha fazla görüşüp canini hiç boş yere sıkma canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı cunku

sağol canım bencede farketmez kız erkek ama ışte toplumdaki bağnaz düşünce lafların kötü düsüncelerin önüne geçilmiyor.dilini baglayamiyorsun insanların.allah razı olsun çok Sağolasın

Büyük saçmalık. Hatta hurafeligin daniskası diyorum..
Her çocuk bereketiyle gelir..
Böyle şeyleri çocuğa bağlamayın bence vardır bir hayır deyin

Bayanlar ben birazdan hamile pantolon almaya çıkacağım.38 bedenim sizce kaç beden alayım su an 62 kilo oldum
;Ben 38 bedenim ve 38 aldım çünkü hamile kalıpları geniş oluyor ve 5 kilo almama rağmen hala geniş duruyor pantolon üstümde.

Kizlar ya emekler pozisyonundaydm tlfnumu yerdeki prize takiyodm bi kac saniye oyle kalip telefonla ugrastim. Kalkinca bianda kasigima cok kotu bi agri girdi 5 6 saniye surdu cok agridi ama bebegime bisey olmamistir dimi ?

organik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum tavsiye ederim

Bazı kimselerde saçma sapan düşünceler oluyor, erkek çocuk önde tutulup kız çocuğa burun kıvırıyorlar, bazıları da erkek çocuğu olanları kıskanıp aptal saptal rivayetler uyduruyorlar. Bence karşınızdaki kişi haset ve sizin canınızı sıkmak isteyen bi kimse. Bu saçmalığı kafanıza takmayın lütfen. Kaale almanızı hormonlarınıza bağlıyorum.

Kizlar ya emekler pozisyonundaydm tlfnumu yerdeki prize takiyodm bi kac saniye oyle kalip telefonla ugrastim. Kalkinca bianda kasigima cok kotu bi agri girdi 5 6 saniye surdu cok agridi ama bebegime bisey olmamistir dimi ?
Hızlı ani hareket edince bana da ağrı giriyor.

Gule gule giysin kuzucuk cnm neler aldin bakalim
sağolasın canım internetten aldım gelince diğer topiğe yüklüycem

böyle büyük bir saçmalık yok. Ben oğluma hamile kaldım eşim işten çıkarıldı bizim ne evimiz be eşyamız vardı kayınvalidemlerle bir kalıyoduk, doğuma iki ay kala eşim tekrar işe girdi evimiz oldu en baştan ev döşedik, hamileyken nasıl olacak diye düşünürken oğlum dünyaya geldiğinde herşeyimiz dört dörtlüktü çok şükür. Biz neye sahip olduysak oğlumun gelişiyle oldu. Her çocuk berekettir her çocuk nimettir lütfen saçma sapan hurafelere kulağınızı tıkayın.

Kimse cevap yazmamış kahverengi leke gelen var mı arkadaşlar
bu haftalarda lekelenme sebebi genelde bebeğin eşi aşağıdaysa oluyor. Doktora gittiniz mi? Uzanın yormayın kendinizi devamlı olarak gelirse mutlaka doktora görünün geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…