2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar göbeğimin çatlamasından çok korkuyorum ve çatlak kremleri hakkında çok araştırma yapıyorum iki gündür. Ulaştığım bilgileri sizinle paylaşayım. 1 aydır Lierac Phytolastil Gel kullanıyorum bitmek üzere diye yeni sipariş vereyim derken yabancı bir sitede denk geldim ve gördüm ki jelin içinde 5 ayrı paraben ve 12 çeşit kanserojen, allerjen ve toksik madde var linkini de vereyim bakmak isteyenlere
http://www.ewg.org/skindeep/product...ytolastil_Gel_(old_formulation)/#.Wlihr6hl_IU
Ve gördüm ki piyasadaki diğer isim yapmış, ünlenmiş, çok kullanılan markalarda da benzer katkı maddeleri var (search kısmına merak ettiğiniz ürün adlarını yazıp aratabilirsiniz). Ayrıca bunları doktorların tavsiye etmesi de ayrı ironik tabi ben bu bilgilerden sonra onların önerdikleri ilaç firmalarıyla anlaşmalı olduklarını düşünüyorum.
Her neyse diyeceğim o ki ben bu kimyasal kremlerden vazgeçtim ve doğal yağ arayışına girdim. Abimin eşi Akzer çatlak yağı kullandığını ve hiç çatlağının olmadığını söyledi gerçekten de pamuk gibi kız sıfır çatlak. kokusu da güzel baktım. Merak ettiğim bu yağdan kullanan ve sonuç alan oldu mu aranızda? Bir de yine araştırmalarım sonucu piyasadaki doğal yağ diye satılan yağların çoğunun sağlık bakanlığından onaysız ve karışımlarının %90'ının çiçek yağı, %10'unun ise esans olduğunu öğrendim.
Sizin ya da çevrenizin kullanıp memnun kaldığı bir marka, yağ ya da herhangi bir doğal karışım oldu mu?

Allah razı olsun canm insaAllah evet kanal kapalı dedi kaşık ağrısı ve bol bol wcye çıkartıyor:)

Benim de aşagida cnm.dr bebek icin bi sıkinti olmaz ,bana ağri yapar dedi.ve ayiptir soylemesi vajina kemigim cok agri yapiyor.baski yapiyor oraya demek ki

Bende de sık idrara çıkma ve kasiklarima bas ki yapıyor ins yukarı çıkar kanalım kapalı seninki de kapalimi

Merhaba ben arifoğluna gittim bana bu yağlardan büyük bir şişeye karışım yaptı. Ben arifoğluna güveniyorum 163 tl tuttu ama büyük bir şişe oldu kokusu çok çok hoşuma gitmedi ne yalan söyleyeyim. Her duştan sonra sürüyorum şimdilik bi çatlağım yok ama garanti veremem. Fikir olsun diye göndereyim dedim.

Kizlar selam hamile pantolonu alicam nasipse bugun kac beden alsam doguma kadar giyebilirim acaba?74kiloyum suan birde badi alicam uzerime onunde hamile legosu oluyor hani xl mi almali yoksa xxl mi
?suzler nasil aldiniz

canım ben hamile kalmadan 114 kilodan 77 kiloya düştüm kiloluyken çokça çatlağın oldu.bolca yüzdüğüm için sakman çatlakları yok oldu karın çalıştım gayet iyiydim şimdi 16 hafta bitmek üzere hamileliği herzaman yasamiycaksin.bu zamanlar tatlı zamanlar.tadini çıkar bırak catlarsada çatlasın.dertlenme.ha illaki istemiyorum dersen tatlı badem yağını piyasadaki içinde para en içermeyen ornegörneğin dalin bebek yayına karistir sur karnına hem ucuz olur hem besler cildini hem uzun kullanırsın.bolcada şu iç.catlama genetik catliycaksin zaten fazla yasa etme

ben 7 ayın bitmesini bekliyorum almak için.o günü sag salim görürsem inşallah böyle düşünüyorum. ne güzel sen başlamışsın çok sevindim.insallah hayırlısıyla kucagimizada almayı nasip eder inşallah.bu arada kızlar 2018 kız bebek mi erkek bebek yılımı olacak.kimi okuduysam kız diyor erkek çok yok galiba

hayırlı günlerde giysin annesi

bu arada tembel deme yahu , ben 3 hafta önce tık bile hissetmiyordum bak coştu şimdi :))
inşallah canım :)

Ben bi hata yapıp sürekli ilk hamileliğimle karşılaştırma yapıyorum, tabi birbiriyle tamamen farklı olunca da kafayı takıyorum :) bu aralar çok işsizim kendime uğraş bulmam lazım :)

Bence kız yılı, yani ben kızım olacağını hiç sanmazdım kız hissettiğim halde kesin erkek olur diyodum ama kız oldu, kız kardeşimin kızı olacak eltimin bebeğini de kıza benzetmiş doktoru, yakın cevremde erkek olanı henüz duymadım :)

Maşallah canım prensese ben daha hiç bişey hissetmedim oğlumu 16 haftada hissetmistim

Bana da erkek yılı gibi geliyor ama bilemiyorum :)

Benimde çevremde o kadar çok erkek bebeğe hamile arkadaşım tanıdığım var ki. bana da erkek yılı gibi geliyor :)

Amin cnm insallah üzüldüm ama rabbimin takdiri işte elden bişey gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…