- 11 Ocak 2018
- 231
- 673
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.181
canım sanki bunu yaşayan bir arkadaş vardı ... ismini hatırlayamadım işte .
şöyle bir netten baktım ama dr yazılarına , eğer rahim kapalı ise , senin kanamam yok ise endişe edilecek bir durum değilmiş ve ilerleyen haftalarda rahmin büyümesi ile beraber bebek yukarı çıkarmış .
ferah tut sende içini canım
Benim de aşagida cnm.dr bebek icin bi sıkinti olmaz ,bana ağri yapar dedi.ve ayiptir soylemesi vajina kemigim cok agri yapiyor.baski yapiyor oraya demek ki
12 haftalıkken kız dedi 16 haftalıkken erkekCanim kaç haftalikken kız dedi
Amin inşallahLcw den ve e ebebekten bi sürü şey aldım Allahım utandrmasın inşallah
Peki önce kız sonra erkek demişsin erkeği Kum syldi ve ne zanBana 16+4 ye sormadan söyledi doktor.hatta yarın kendi doktoruma gidicem kesinlestitmeye.dun devlete gittim oradaki doktor sormadan söyledi cinsiyeti zaten biliyodursunuz kız bebek dedi
Arkadaşlar göbeğimin çatlamasından çok korkuyorum ve çatlak kremleri hakkında çok araştırma yapıyorum iki gündür. Ulaştığım bilgileri sizinle paylaşayım. 1 aydır Lierac Phytolastil Gel kullanıyorum bitmek üzere diye yeni sipariş vereyim derken yabancı bir sitede denk geldim ve gördüm ki jelin içinde 5 ayrı paraben ve 12 çeşit kanserojen, allerjen ve toksik madde varlinkini de vereyim bakmak isteyenlere
http://www.ewg.org/skindeep/product/467685/LIERAC_Paris_Phytolastil_Gel_(old_formulation)/#.Wlihr6hl_IU
Ve gördüm ki piyasadaki diğer isim yapmış, ünlenmiş, çok kullanılan markalarda da benzer katkı maddeleri var (search kısmına merak ettiğiniz ürün adlarını yazıp aratabilirsiniz). Ayrıca bunları doktorların tavsiye etmesi de ayrı ironik tabi ben bu bilgilerden sonra onların önerdikleri ilaç firmalarıyla anlaşmalı olduklarını düşünüyorum.
Her neyse diyeceğim o ki ben bu kimyasal kremlerden vazgeçtim ve doğal yağ arayışına girdim. Abimin eşi Akzer çatlak yağı kullandığını ve hiç çatlağının olmadığını söyledi gerçekten de pamuk gibi kız sıfır çatlak. kokusu da güzel baktım. Merak ettiğim bu yağdan kullanan ve sonuç alan oldu mu aranızda? Bir de yine araştırmalarım sonucu piyasadaki doğal yağ diye satılan yağların çoğunun sağlık bakanlığından onaysız ve karışımlarının %90'ının çiçek yağı, %10'unun ise esans olduğunu öğrendim.
Sizin ya da çevrenizin kullanıp memnun kaldığı bir marka, yağ ya da herhangi bir doğal karışım oldu mu?
canım ben hamile kalmadan 114 kilodan 77 kiloya düştüm kiloluyken çokça çatlağın oldu.bolca yüzdüğüm için sakman çatlakları yok oldu karın çalıştım gayet iyiydim şimdi 16 hafta bitmek üzere hamileliği herzaman yasamiycaksin.bu zamanlar tatlı zamanlar.tadini çıkar bırak catlarsada çatlasın.dertlenme.ha illaki istemiyorum dersen tatlı badem yağını piyasadaki içinde para en içermeyen ornegörneğin dalin bebek yayına karistir sur karnına hem ucuz olur hem besler cildini hem uzun kullanırsın.bolcada şu iç.catlama genetik catliycaksin zaten fazla yasa etmeArkadaşlar göbeğimin çatlamasından çok korkuyorum ve çatlak kremleri hakkında çok araştırma yapıyorum iki gündür. Ulaştığım bilgileri sizinle paylaşayım. 1 aydır Lierac Phytolastil Gel kullanıyorum bitmek üzere diye yeni sipariş vereyim derken yabancı bir sitede denk geldim ve gördüm ki jelin içinde 5 ayrı paraben ve 12 çeşit kanserojen, allerjen ve toksik madde varlinkini de vereyim bakmak isteyenlere
http://www.ewg.org/skindeep/product/467685/LIERAC_Paris_Phytolastil_Gel_(old_formulation)/#.Wlihr6hl_IU
Ve gördüm ki piyasadaki diğer isim yapmış, ünlenmiş, çok kullanılan markalarda da benzer katkı maddeleri var (search kısmına merak ettiğiniz ürün adlarını yazıp aratabilirsiniz). Ayrıca bunları doktorların tavsiye etmesi de ayrı ironik tabi ben bu bilgilerden sonra onların önerdikleri ilaç firmalarıyla anlaşmalı olduklarını düşünüyorum.
Her neyse diyeceğim o ki ben bu kimyasal kremlerden vazgeçtim ve doğal yağ arayışına girdim. Abimin eşi Akzer çatlak yağı kullandığını ve hiç çatlağının olmadığını söyledi gerçekten de pamuk gibi kız sıfır çatlak. kokusu da güzel baktım. Merak ettiğim bu yağdan kullanan ve sonuç alan oldu mu aranızda? Bir de yine araştırmalarım sonucu piyasadaki doğal yağ diye satılan yağların çoğunun sağlık bakanlığından onaysız ve karışımlarının %90'ının çiçek yağı, %10'unun ise esans olduğunu öğrendim.
Sizin ya da çevrenizin kullanıp memnun kaldığı bir marka, yağ ya da herhangi bir doğal karışım oldu mu?
Lcw den ve e ebebekten bi sürü şey aldım Allahım utandrmasın inşallah
Bana ilk kez cinsiyet söylediler siz yukarıdaki arkadaşa sormussunuz ben fazladan cevap vermiş oldum sizePeki önce kız sonra erkek demişsin erkeği Kum syldi ve ne zan
ben 7 ayın bitmesini bekliyorum almak için.o günü sag salim görürsem inşallah böyle düşünüyorum. ne güzel sen başlamışsın çok sevindim.insallah hayırlısıyla kucagimizada almayı nasip eder inşallah.bu arada kızlar 2018 kız bebek mi erkek bebek yılımı olacak.kimi okuduysam kız diyor erkek çok yok galibaAmin inşallah
inşallah canım :)
hayırlı günlerde giysin annesi
bu arada tembel deme yahu , ben 3 hafta önce tık bile hissetmiyordum bak coştu şimdi :))
Bence kız yılı, yani ben kızım olacağını hiç sanmazdım kız hissettiğim halde kesin erkek olur diyodum ama kız oldu, kız kardeşimin kızı olacak eltimin bebeğini de kıza benzetmiş doktoru, yakın cevremde erkek olanı henüz duymadım :)ben 7 ayın bitmesini bekliyorum almak için.o günü sag salim görürsem inşallah böyle düşünüyorum. ne güzel sen başlamışsın çok sevindim.insallah hayırlısıyla kucagimizada almayı nasip eder inşallah.bu arada kızlar 2018 kız bebek mi erkek bebek yılımı olacak.kimi okuduysam kız diyor erkek çok yok galiba
Maşallah canım prensese ben daha hiç bişey hissetmedim oğlumu 16 haftada hissetmistimya ben artık çok net dışarıdan oynamalı yaşıyorum hareketleri ..... ya kızım bi zeyna gücündeya da sını bilemedim
çok güzel ya
hareket ederken açıp bakıyorum derin denizin dalgaları gibi kabarıp iniyor falan
ben 7 ayın bitmesini bekliyorum almak için.o günü sag salim görürsem inşallah böyle düşünüyorum. ne güzel sen başlamışsın çok sevindim.insallah hayırlısıyla kucagimizada almayı nasip eder inşallah.bu arada kızlar 2018 kız bebek mi erkek bebek yılımı olacak.kimi okuduysam kız diyor erkek çok yok galiba
ben 7 ayın bitmesini bekliyorum almak için.o günü sag salim görürsem inşallah böyle düşünüyorum. ne güzel sen başlamışsın çok sevindim.insallah hayırlısıyla kucagimizada almayı nasip eder inşallah.bu arada kızlar 2018 kız bebek mi erkek bebek yılımı olacak.kimi okuduysam kız diyor erkek çok yok galiba
Amin cnm insallah üzüldüm ama rabbimin takdiri işte elden bişey gelmiyocanım 30 haftalık gebelik zehirlenmesinden doğum yapmıştım.. 5 gün dayanabildi yavrum sonra Allah yanına aldı melek oldu...şimdi benim suretimde bir melek tarafından bakılıyor.. İnşallah bu sefer suretimdeki bir melek değil de aslım bakar bebeğime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?