- 12 Kasım 2017
- 122
- 248
- 18
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.221
Bende de sık idrara çıkma ve kasiklarima bas ki yapıyor ins yukarı çıkar kanalım kapalı seninki de kapalimi
Ay çok heyecanlı sağlıkla giysin inşallah paylaş bizimledeLcw den ve e ebebekten bi sürü şey aldım Allahım utandrmasın inşallah
Kacta canmBejan19 cumartesi koru da seminer var canım
İnşallah canım karnımızdakilere bu dünyada sağ Salim, Meleklerimizede öbür dünyada Allah’ın izniyle kavuşuruzcanım 30 haftalık gebelik zehirlenmesinden doğum yapmıştım.. 5 gün dayanabildi yavrum sonra Allah yanına aldı melek oldu...şimdi benim suretimde bir melek tarafından bakılıyor.. İnşallah bu sefer suretimdeki bir melek değil de aslım bakar bebeğime..
Bende de tık yok canım ilk bebeğim 20 den önce hissettim ama tam kaçtı hatırlamıyoruminşallah canım :)
Ben bi hata yapıp sürekli ilk hamileliğimle karşılaştırma yapıyorum, tabi birbiriyle tamamen farklı olunca da kafayı takıyorum :) bu aralar çok işsizim kendime uğraş bulmam lazım :)
Ben saçımada onu kullanıyorum banyoya girmeden 1 2 saat kalıyororganik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum tavsiye ederim
Kacta canm
Hiç bu kadar saçma bir tespit duymadım. Çocuk nasibiyle gelir derler bunun kızı erkeği olmazKızlar bisey sorucam ne olur beni rahatlatın allah rızası için.Kiz çocuk bereketiyle gelir erkek çocuğu darlık getirir diye bir tanıdığımız geçenlerde konuştu böyle.daha bebeğinin cinsiyetinide bilmiyorduk.o günlerde eşiminde kadro ataması vardı.ve bu kişi kız çocuğu ışte bereketiyle geliyor dedi. alışına 2 gün kala eşime kadro verilemiycegini söylediler
dünya testimize döndü.ve cinsiyetinide doktor erkek dedi.olumsuzca konuşan tanıdığımız oğlan ışte dediğim gibi dedi bu kezde.sıkıntimdan kendimi sıkmaktan eşimin yaşadığı sıkıntı üstüne hamileliğin oynattığı hormonlar çok kotuyum yani.boyle bisey var mdir.siz ne diyorsunuz.elimde tesbih ha bire dua ediyorum.Allaha sığınıyorum.yorumlarinizi bekliyorum
Cahiliye dönemi geride kaldı diyorum, sonra konuşulanlara bakıyorum, aşamıyoruz bazı şeyleri.. O konuşanın oğlu yok mu? Ya da erkek torunu, kardeşi Vs.. Bir erkek ailesine o derece sıkıntı verse, bu kadar erkek bu ülkeyi ne hale getirirdi?Kızlar bisey sorucam ne olur beni rahatlatın allah rızası için.Kiz çocuk bereketiyle gelir erkek çocuğu darlık getirir diye bir tanıdığımız geçenlerde konuştu böyle.daha bebeğinin cinsiyetinide bilmiyorduk.o günlerde eşiminde kadro ataması vardı.ve bu kişi kız çocuğu ışte bereketiyle geliyor dedi. alışına 2 gün kala eşime kadro verilemiycegini söylediler
dünya testimize döndü.ve cinsiyetinide doktor erkek dedi.olumsuzca konuşan tanıdığımız oğlan ışte dediğim gibi dedi bu kezde.sıkıntimdan kendimi sıkmaktan eşimin yaşadığı sıkıntı üstüne hamileliğin oynattığı hormonlar çok kotuyum yani.boyle bisey var mdir.siz ne diyorsunuz.elimde tesbih ha bire dua ediyorum.Allaha sığınıyorum.yorumlarinizi bekliyorum
evet malesef düzenli 4 te kalkıyom heral bebikte o saatte kalkıcak doğunca diyombı ben sanıyordum
bende her gece 4 te duzenlı kalkıorum ılk günden berı nerdeyse azda olsa tuvaletımı yapıp tekrar uyumaya calısıorum kaşınmaya başladıysan lılerac kreme basla.
ben de arada kaçamak yapıyorum cips konusunda ama şu ana kadar maks iki üç kere filan yemişimdir
inşallah tutacam artıktamam canım siliyorum hemen .
hayırlı günlerde giysin annesi
bu arada tembel deme yahu , ben 3 hafta önce tık bile hissetmiyordum bak coştu şimdi :))
yaaaa cips zararlı yeme tamam ama hikaye çok tatlıgülümsedim .
canım çooook sevindim ya .
Hemen yeni bir alet al . bence kulaklıklı al gerçekten kolay kullanımı .
hadi gözün aydın , lokum gibiymiş tansiyonun
Aynen bende sacıma kaşıma:)yemeklerde salatalarda kullanan bile varBen saçımada onu kullanıyorum banyoya girmeden 1 2 saat kalıyor
Kizlar selam hamile pantolonu alicam nasipse bugun kac beden alsam doguma kadar giyebilirim acaba?74kiloyum suan birde badi alicam uzerime onunde hamile legosu oluyor hani xl mi almali yoksa xxl mi
?suzler nasil aldiniz
Hiç alakası yok. Kusura bakmayın ama kim dediyse densizlik etmiş. Valla bazılari bile bile hamile insanın canını sıkıyor valla bak kasıtlı ... benim ilk bebeğim erkek ve o zamanlar o kadar çok sıkıntımız vardı ki isyan edecek duruma gelmiştik Allah affetsin ama oğlumun doğumu yla hayatımız harika oldu , Herşey yoluna girdiKızlar bisey sorucam ne olur beni rahatlatın allah rızası için.Kiz çocuk bereketiyle gelir erkek çocuğu darlık getirir diye bir tanıdığımız geçenlerde konuştu böyle.daha bebeğinin cinsiyetinide bilmiyorduk.o günlerde eşiminde kadro ataması vardı.ve bu kişi kız çocuğu ışte bereketiyle geliyor dedi. alışına 2 gün kala eşime kadro verilemiycegini söylediler
inşallah canım :)
Ben bi hata yapıp sürekli ilk hamileliğimle karşılaştırma yapıyorum, tabi birbiriyle tamamen farklı olunca da kafayı takıyorum :) bu aralar çok işsizim kendime uğraş bulmam lazım :)
Kızlar bebişlerin hareketini ilk ne zaman hissettiniz? Ve nasıl bişeydi yani duygularınız nedir ? Çok merak ediyorum ilk pıt deyişi ne zaman hissedicem diye :)
Ausencia canım bu arada benim minnağım sanırım kesin olarak kız prensesim olacak inşallah.. zilli bir kızım olacak
ismini şimdilik asel düşünüyorum belki lina ama her an değiştirebilirim o yüzden ismi yazmasan da olabilir
Bu arada şu böbreklerimin düzeldiğini gördüğümden beri bir mutluluk çok güzel bir umut var içimde hamileliğimle ilgili.. inşallah 35 haftayı geçerim bu sefer.. bebeğim güçlenir küvöze girmeden alıırm kucağıma
Maşallah canım prensese ben daha hiç bişey hissetmedim oğlumu 16 haftada hissetmistim
Kızlar bisey sorucam ne olur beni rahatlatın allah rızası için.Kiz çocuk bereketiyle gelir erkek çocuğu darlık getirir diye bir tanıdığımız geçenlerde konuştu böyle.daha bebeğinin cinsiyetinide bilmiyorduk.o günlerde eşiminde kadro ataması vardı.ve bu kişi kız çocuğu ışte bereketiyle geliyor dedi. alışına 2 gün kala eşime kadro verilemiycegini söylediler
Kizlar ya emekler pozisyonundaydm tlfnumu yerdeki prize takiyodm bi kac saniye oyle kalip telefonla ugrastim. Kalkinca bianda kasigima cok kotu bi agri girdi5 6 saniye surdu cok agridi ama bebegime bisey olmamistir dimi ?
Ben de mustela kullandım ilk gebeliğimde çatlak yoktu bi de bebe yağı bu gebeliğimde de kullanmaya başladım mustelaevet malesef düzenli 4 te kalkıyom heral bebikte o saatte kalkıcak doğunca diyomkrem konusunda kararsızım aslında bio-oil duymustum kullanan bir hamileden onu alacaktım eczaneci o zaman 3ayluktık gerek yok şimdi bolbolnemlendir bebe yağıyla diyince bebeyğı almıştık ama dün gece baya şiştim çatlıcak gibi olunca bir arastıram dedim mustela markasıda cıktı catlak olmadı diyen . Doğal olması önemli benim için onun için Ender Saraç doğal yag karısımını da yapabilirim . Doktorumuda danışıp alacam
inşallah tutacam artık
ay bitiyorKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldnz toplam haydin sohbete :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?