2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnşallah canım karnımızdakilere bu dünyada sağ Salim, Meleklerimizede öbür dünyada Allah’ın izniyle kavuşuruz

Bende de tık yok canım ilk bebeğim 20 den önce hissettim ama tam kaçtı hatırlamıyorum

Hiç bu kadar saçma bir tespit duymadım. Çocuk nasibiyle gelir derler bunun kızı erkeği olmaz biz de erkek olacağını öğrendik bir sonraki gün eşimin yurt dışı işi oldu.
Lütfen üzülmeyin her şerde bir hayır vardır. Daha iyi kısmet var demek ki sizi bekleyen böyle düşünün

Cahiliye dönemi geride kaldı diyorum, sonra konuşulanlara bakıyorum, aşamıyoruz bazı şeyleri.. O konuşanın oğlu yok mu? Ya da erkek torunu, kardeşi Vs.. Bir erkek ailesine o derece sıkıntı verse, bu kadar erkek bu ülkeyi ne hale getirirdi?
Bunu söyleyene "kız-erkek bebek bize huzur, bereket getirecek ama bu tür zihniyetler bu ülkeye çok şey kaybettiriyor" deyiverin..
Nice alimleri, peygamberleri düşünün.. Felaket mi değil mi?

Rabbim sağlıklı, sıhhatli, bizlere ve Vatanına-Milletine-Bayrağına sadık hayırlı evlatlar versin hepimize..

bı ben sanıyordum
bende her gece 4 te duzenlı kalkıorum ılk günden berı nerdeyse azda olsa tuvaletımı yapıp tekrar uyumaya calısıorum kaşınmaya başladıysan lılerac kreme basla.
evet malesef düzenli 4 te kalkıyom heral bebikte o saatte kalkıcak doğunca diyomkrem konusunda kararsızım aslında bio-oil duymustum kullanan bir hamileden onu alacaktım eczaneci o zaman 3ayluktık gerek yok şimdi bolbolnemlendir bebe yağıyla diyince bebeyğı almıştık ama dün gece baya şiştim çatlıcak gibi olunca bir arastıram dedim mustela markasıda cıktı catlak olmadı diyen . Doğal olması önemli benim için onun için Ender Saraç doğal yag karısımını da yapabilirim . Doktorumuda danışıp alacam

ben de arada kaçamak yapıyorum cips konusunda ama şu ana kadar maks iki üç kere filan yemişimdir

inşallah tutacam artık

Kizlar selam hamile pantolonu alicam nasipse bugun kac beden alsam doguma kadar giyebilirim acaba?74kiloyum suan birde badi alicam uzerime onunde hamile legosu oluyor hani xl mi almali yoksa xxl mi
?suzler nasil aldiniz

canım ben kendi bedenimi alıyorum 2 tanede 38 beden var kılo falan alırsm onları giyerim.. yani kilo almaya başladıkça.. zaten çok ilerlerse preeklampsi falan olursam yine ödemden hiçbirşey giyemem.. o yüzden 7-8 ayı çıkarabileyim yeter bana.. bugun de aldım likralı pantolonlardan.. çok uyguna geldi lcw de çok güzel br modeldii. hamilelik bitimindede giymeye devam ederim çok güzel modelleri

Hiç alakası yok. Kusura bakmayın ama kim dediyse densizlik etmiş. Valla bazılari bile bile hamile insanın canını sıkıyor valla bak kasıtlı ... benim ilk bebeğim erkek ve o zamanlar o kadar çok sıkıntımız vardı ki isyan edecek duruma gelmiştik Allah affetsin ama oğlumun doğumu yla hayatımız harika oldu , Herşey yoluna girdi

canım hiç karşılaştırma valla.. benim oğlum 14. haftadan itibaren tekme tokat başlamıştı ilk gebeliğim olduğu halde oynaşıyorduk sürekli.. hatta erkek olduğunu ben eşime ne zaman yaklaşsam sarılsam tekme tokat başlardı içimde hemde eşim kendi vücudunda hissederdi tekmeleri ordan anlamıştık o kada rgüzel oluyordu ki e malum erkek çocuklar anneye derler

şimdi bu bebeğim kız.. arada bir oyanşıyor çok nadir tekme atıyor.. 18 e geldik tekmeleri yeni hissediyorum.. bu da kız oldupu öyle belliki babasının sesini duyunca elini hissedince kıpırdanıp duruyor.. zilli işte :) babasının kızı olacak..

Kızlar bebişlerin hareketini ilk ne zaman hissettiniz? Ve nasıl bişeydi yani duygularınız nedir ? Çok merak ediyorum ilk pıt deyişi ne zaman hissedicem diye :)

Kızlar nihayet Eve döndük ama bu sefer çok yorucu oldu yolculuk aktarmaliydi ve valizler çok doluydu :) 20 günlük tatil için 5 kere uçak yolculuğu yaptım şehir içi vs. Canım çıktı şu hamile halimle ama neyseki evdeyiz çok şükür. Uzun bir süre uçağa binmek istemiyorum :)

hoş gelmiş prensesin o zaman annesi , ekliyorum ama adını boş bırakıyorum şimdilik

Maşallah canım prensese ben daha hiç bişey hissetmedim oğlumu 16 haftada hissetmistim

çok değişiyor , bende Yusufta 22 de ancak hisssettim , o da iki pıt pıt :)))

Ya güzel arkadaşım , hadi söyleyen cehalet içinde ...sen neden buna inanıp kendini dara sokuyorsun ???

hiç olur mu yahu ?

Bak dua tesbihim dilimde diyorsun , Alllah kabul etsin ... Senin Rabbim hiç yarattığı cinsi lanetli gibi bereketten uzak mı getirir dünyaya ? Olur mu yahu hiç ??

Yapmayın gözünüzü seveyim .

Kizlar ya emekler pozisyonundaydm tlfnumu yerdeki prize takiyodm bi kac saniye oyle kalip telefonla ugrastim. Kalkinca bianda kasigima cok kotu bi agri girdi 5 6 saniye surdu cok agridi ama bebegime bisey olmamistir dimi ?

olur canım , normal çok ... bizlerde de ani harekette ... ters bi harekette oluyor

Ben de mustela kullandım ilk gebeliğimde çatlak yoktu bi de bebe yağı bu gebeliğimde de kullanmaya başladım mustela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…