2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bende bazen yiyorum.
Kola kahve vs . Icmiyorum ama cips çikolata yiyorum

canım bak ben 16+5teyim.dr erkek dedi biz kız bekliyorduk yanılma olur diye 8 şubat detaylı ultrason bekliyoruz.oglanda olsa kızda bana farketmiyor aslında ALLAHIN sağlıkla kulağımıza aldirsinda.dun gece yemekten 10 dk sonra koltuğa sırtını sayarım oturdum.bisey içerden pit dedi vurdu 5 dk sonra tekrar hissettim.bendede gaz şişkinlik var ama bu gaz şişkinlik değildi eminim.erken belki ama önceden 2 kurtajim var.belki geniştir diye dusunuyorum

erken değil erkekse özellile cok hareketlıler bende 17+2 yım 15 den beri ole oynuyor. hatta oynatmak ıcın et ve cıkolata yrsen daha hareketlı

Bizim de ilk bebek erkek kız farketmiyor aslında.zaten hiç sormadan söyledi doktor.herhalde ozaman benim hissettiklerim de bebiş olabilir.
Ben 26ocakta kısmetse detaylı ultrasona giricem.

Bizim de ilk bebek erkek kız farketmiyor aslında.zaten hiç sormadan söyledi doktor.herhalde ozaman benim hissettiklerim de bebiş olabilir.
Ben 26ocakta kısmetse detaylı ultrasona giricem.
hayırlısıyla iyi çıkar inşallah detaylı ultrasonda.allah hepimize hayirlisini versin inşallah.

Kizlar doktordan geldim cok sükür sikinti bende degil aletdeymis doktorsa tansiyonum benim aletle 14/11 cikti doktor ölcünce kendi aletleriyle 11/7 cikti yani cok iyi. Hafifledim resmen. Bilekden degil dirsek tarafindan ölcen aletlerden alin eczaneden yada saglik merkezlerinden dedi aleti. Öyle yapicam.

Kolayi ben ara ara iciyorum. Kahveye bayilan ben artik tiksiniyorum resmen. Makyajimi makse crem falan normal bi sekilde kullaniyorum.

Hasta arkadasa acil sifalar diliyorum rabbin evlatlarina bagislasin insallah.

Saka maka sabah 6.30 dan beri ayaktayim disarda baya isim vardi. daha oturmadim simdi kizi alip eve gidicem ve en az iki saat de evde temizlik isim var. Sonrada görümceme gidip yerimdem kalkmicam

Esim de var canim biliyorum nasil bisey olduğunu. Ama benim ailemde yok hamilelikte birden beliri verdi. Ama bacaklarim da da var.
Kan basincindan dolayimi bilmiyorum ki sorucam pazartesi..

O zaman rahat ol canım kalıcı bişey değildir illa ki ciltte beden de değişiklikler oluyor gebelikte

Hsyırlı cumalar canlar
Her gece düzenli 4 te kalkıyom . aksam 10,30 yatsamda 11 de yatsamda 12 de yatsamda,dünde 1 de yattım ama uyandım yine dedim sabah oldu heraltuvaletimi tuttm çatlıyacak gibiydi karnım bu baktım yine 4 tuvalete gittim o kadarda yokmus ama karnım nasıl acıyor yırttılcak gibi hemen bebeyağı sürdüm çatlayacam diye . Bir gündebaya büyüdü heral benim minnağm . Daha tık yok ama hiç hissettirmiyor annesine de
Göbekleriniz nasıl ben kiloluyum ama cok acıyor yanlarım artık , kaşınıyor .alan geniş bende olmaz diyordum ama dün o çatlıyacakmış gibi his korkuttu beni

bı ben sanıyordum
bende her gece 4 te duzenlı kalkıorum ılk günden berı nerdeyse azda olsa tuvaletımı yapıp tekrar uyumaya calısıorum kaşınmaya başladıysan lılerac kreme basla.

Çok sevindim canım yanlış çıkmasına.
Kızlar cilt bakımında retinol içeren yani kırışıklık giderici içerikli ürünlerden kaçınmak lazımmış bir de aliminyum içeren tüm ürünlerde paraben vs var nerdeyse ama bu iki içerik önemli diye duymuştum.

Gözün aydın canım çok sevindim bende 14/9 tansiyonla bir hafta sağlık ocagının takibinde kaldım . düşmeyince doktoruma gittik artık ordada16/ 9 cıktı,tansiyon Çok önemli,ilac verdi ama baslama dedi . İki saatte bir ölç dedi iki kere 15 üstü çıkarsa basla dedi . Ben tabi bir hafta boynca tuz yok boll su içerek tansiyonumu normale getirdi şükür .kullanmadımda ilacı hiç. Ebe demişti bilekten değil koldan olçenler daha dogru sonuc alınıyor diye . Hafta içi ağlık ocagına gittimde hafta sonu nöbetçi ecaneye gidip durunca olmadı tabi . Tansiyon aletlerine baktık hangisini önerirsiniz diye sorunca . Tansiyon ölçtüğü aleti göterdi .Bu nu kullanıyoruz bu marka çok iyi hem şuan inidirimde dedi . İndirimde olunca bide sağlık ocagımdada o marka aletle ölçmüşlerdi ondan aldık artık . Şimdi takipteyiz her gün şükür iyiyiz Rabbim inşallah kimseye yasatmaz sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız

canım sanki bunu yaşayan bir arkadaş vardı ... ismini hatırlayamadım işte .

şöyle bir netten baktım ama dr yazılarına , eğer rahim kapalı ise , senin kanamam yok ise endişe edilecek bir durum değilmiş ve ilerleyen haftalarda rahmin büyümesi ile beraber bebek yukarı çıkarmış .
ferah tut sende içini canım

ben de arada kaçamak yapıyorum cips konusunda ama şu ana kadar maks iki üç kere filan yemişimdir

Ausencia Canım bence tam net kız diyeseye kadar boş kalsın

tamam canım siliyorum hemen .

Lcw den ve e ebebekten bi sürü şey aldım Allahım utandrmasın inşallah

hayırlı günlerde giysin annesi

bu arada tembel deme yahu , ben 3 hafta önce tık bile hissetmiyordum bak coştu şimdi :))

yaaaa cips zararlı yeme tamam ama hikaye çok tatlı gülümsedim .

canım çooook sevindim ya .
Hemen yeni bir alet al . bence kulaklıklı al gerçekten kolay kullanımı .

hadi gözün aydın , lokum gibiymiş tansiyonun

Benim de aşagida cnm.dr bebek icin bi sıkinti olmaz ,bana ağri yapar dedi.ve ayiptir soylemesi vajina kemigim cok agri yapiyor.baski yapiyor oraya demek ki

Kızlar bugün 3lü tarama için doktora gittim bir sıkıntı yoktu eve geldim kahverengi leke geldi silince bunu yaşayan var mı

Amin canım inşallah sen bebeginimi kaybettin kac haftalikti çok üzüldüm simdi bu duruma insallah bunu sağlıcakla kucağına alırsın

canım 30 haftalık gebelik zehirlenmesinden doğum yapmıştım.. 5 gün dayanabildi yavrum sonra Allah yanına aldı melek oldu...şimdi benim suretimde bir melek tarafından bakılıyor.. İnşallah bu sefer suretimdeki bir melek değil de aslım bakar bebeğime..

Ausencia canım bu arada benim minnağım sanırım kesin olarak kız prensesim olacak inşallah.. zilli bir kızım olacak

ismini şimdilik asel düşünüyorum belki lina ama her an değiştirebilirim o yüzden ismi yazmasan da olabilir

Bu arada şu böbreklerimin düzeldiğini gördüğümden beri bir mutluluk çok güzel bir umut var içimde hamileliğimle ilgili.. inşallah 35 haftayı geçerim bu sefer.. bebeğim güçlenir küvöze girmeden alıırm kucağıma

Bizim de aynen böyle oldu kız denildi sonra elimize bundan daha belirgin daha büyük bir pipili resim verildi ona rağmen ikna olamadım insan neye inanacağını şaşırıyor

Bayanlar ben birazdan hamile pantolon almaya çıkacağım.38 bedenim sizce kaç beden alayım su an 62 kilo oldum
aynıyız ben de bir tane 36 bir tane 38 aldım önceki hamileliğimden de 40 ve 42 bedenler mevcut çalıştığım için tek pantolon beni idare etmez. bence suan sadece göbekten aldıysan hangi bedeni giyiyorsan onu al. bacakların da kalınlaştıysa bir beden büyük al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…