- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.161
Ilk üç ayy ne kahve ictim ne çay ne zararlı olur diye paketli hiçbirşey yemedim. Taki yigenim gözümün önünde cips yiyene kadarotizmli hemde hiperaktif yigenim var 8 yaşında çok tatli masallah tompikte eşimle çok ugrasiriz sıkıştırz ,sarılır öperiz . Cipstee sevdiğimdendi paketi actı nasıl koktu . Kalabalık aile ortamı var eşime kısık sesle ^^canım cips çekti^^ dedim .Eşimin yanındaydı yiğenim . Eşim cips paketini üstüme attı ^sen ye ben oyalarım^^ dedi. tabi eşim Yiğenimle bogusmaya girdi bana vakit kazandırmak için bende cipsi yedim . bunu iki üç kezzz tekrarlayıp çocuktan çok yedimdi Hamilelik sen nelere kadirsin . Tabi o tadı alıınca 2 ,3 kez aldık sonra devamı geldi yiyince çok pişman oluyorum üzülüyorum ama canım cok istiyor. Eşime alma bir daha dedim ama dün yine alıp yedim .
canım bak ben 16+5teyim.dr erkek dedi biz kız bekliyorduk yanılma olur diye 8 şubat detaylı ultrason bekliyoruz.oglanda olsa kızda bana farketmiyor aslında ALLAHIN sağlıkla kulağımıza aldirsinda.dun gece yemekten 10 dk sonra koltuğa sırtını sayarım oturdum.bisey içerden pit dedi vurdu 5 dk sonra tekrar hissettim.bendede gaz şişkinlik var ama bu gaz şişkinlik değildi eminim.erken belki ama önceden 2 kurtajim var.belki geniştir diye dusunuyorumBen sanki birşeyler hissediyorum kızlar karnimda.pitirnpitir birşeyler oluyor sanki.normalde çok gaz problemim vardı biraz geçti onunla karıştırıyor olamam herhalde .baya heyecanlanıyorum acaba diyorum.daha da çok küçük ama saskinim.ilk gebeligim acaba doğru mu hissediyorum
canım bak ben 16+5teyim.dr erkek dedi biz kız bekliyorduk yanılma olur diye 8 şubat detaylı ultrason bekliyoruz.oglanda olsa kızda bana farketmiyor aslında ALLAHIN sağlıkla kulağımıza aldirsinda.dun gece yemekten 10 dk sonra koltuğa sırtını sayarım oturdum.bisey içerden pit dedi vurdu 5 dk sonra tekrar hissettim.bendede gaz şişkinlik var ama bu gaz şişkinlik değildi eminim.erken belki ama önceden 2 kurtajim var.belki geniştir diye dusunuyorum
Bizim de ilk bebek erkek kız farketmiyor aslında.zaten hiç sormadan söyledi doktor.herhalde ozaman benim hissettiklerim de bebiş olabilir.canım bak ben 16+5teyim.dr erkek dedi biz kız bekliyorduk yanılma olur diye 8 şubat detaylı ultrason bekliyoruz.oglanda olsa kızda bana farketmiyor aslında ALLAHIN sağlıkla kulağımıza aldirsinda.dun gece yemekten 10 dk sonra koltuğa sırtını sayarım oturdum.bisey içerden pit dedi vurdu 5 dk sonra tekrar hissettim.bendede gaz şişkinlik var ama bu gaz şişkinlik değildi eminim.erken belki ama önceden 2 kurtajim var.belki geniştir diye dusunuyorum
hayırlısıyla iyi çıkar inşallah detaylı ultrasonda.allah hepimize hayirlisini versin inşallah.Bizim de ilk bebek erkek kız farketmiyor aslında.zaten hiç sormadan söyledi doktor.herhalde ozaman benim hissettiklerim de bebiş olabilir.
Ben 26ocakta kısmetse detaylı ultrasona giricem.
Esim de var canim biliyorum nasil bisey olduğunu. Ama benim ailemde yok hamilelikte birden beliri verdi. Ama bacaklarim da da var.
Kan basincindan dolayimi bilmiyorum ki sorucam pazartesi..
Hsyırlı cumalar canlar
Her gece düzenli 4 te kalkıyom . aksam 10,30 yatsamda 11 de yatsamda 12 de yatsamda,dünde 1 de yattım ama uyandım yinededim sabah oldu heraltuvaletimi tuttm çatlıyacak gibiydi karnım bu baktım yine 4 tuvalete gittim o kadarda yokmus ama karnım nasıl acıyor yırttılcak gibi hemen bebeyağı sürdüm çatlayacam diye . Bir gündebaya büyüdü heral benim minnağm . Daha tık yok ama hiç hissettirmiyor annesine de
Göbekleriniz nasıl ben kiloluyum ama cok acıyor yanlarım artık , kaşınıyor .alan geniş bende olmaz diyordum ama dün o çatlıyacakmış gibi his korkuttu beni
Çok sevindim canım yanlış çıkmasına.Kizlar doktordan geldim cok sükür sikinti bende degil aletdeymis doktorsa tansiyonum benim aletle 14/11 cikti doktor ölcünce kendi aletleriyle 11/7 cikti yani cok iyi. Hafifledim resmen. Bilekden degil dirsek tarafindan ölcen aletlerden alin eczaneden yada saglik merkezlerinden dedi aleti. Öyle yapicam.
Kolayi ben ara ara iciyorum. Kahveye bayilan ben artik tiksiniyorum resmen. Makyajimi makse crem falan normal bi sekilde kullaniyorum.
Hasta arkadasa acil sifalar diliyorum rabbin evlatlarina bagislasin insallah.
Saka maka sabah 6.30 dan beri ayaktayim disarda baya isim vardi. daha oturmadim simdi kizi alip eve gidicem ve en az iki saat de evde temizlik isim var. Sonrada görümceme gidip yerimdem kalkmicam
Kizlar doktordan geldim cok sükür sikinti bende degil aletdeymis doktorsa tansiyonum benim aletle 14/11 cikti doktor ölcünce kendi aletleriyle 11/7 cikti yani cok iyi. Hafifledim resmen. Bilekden degil dirsek tarafindan ölcen aletlerden alin eczaneden yada saglik merkezlerinden dedi aleti. Öyle yapicam.
Kolayi ben ara ara iciyorum. Kahveye bayilan ben artik tiksiniyorum resmen. Makyajimi makse crem falan normal bi sekilde kullaniyorum.
Saka maka sabah 6.30 dan beri ayaktayim disarda baya isim vardi. daha oturmadim simdi kizi alip eve gidicem ve en az iki saat de evde temizlik isim var. Sonrada görümceme gidip yerimdem kalkmicam
Kızlar ben çarşamba doktora gittim 3lu tarama ve cinsiyeti kesinleştirmek için doktor dediki bebeğin çok asagida kanalın kapalı sıkıntı yok ama yukarda olması lazm dedi neden aşağıdaysa onu merak ediyorum bilginiz warmi. Sali tekrar gidicem 3lunun sonucu için ve cinsiyeti de göremedi sizden sorum neden aşağıda nasıl yukarı çıkar bu sıkıntı mi
ben de arada kaçamak yapıyorum cips konusunda ama şu ana kadar maks iki üç kere filan yemişimdirIlk üç ayy ne kahve ictim ne çay ne zararlı olur diye paketli hiçbirşey yemedim. Taki yigenim gözümün önünde cips yiyene kadarotizmli hemde hiperaktif yigenim var 8 yaşında çok tatli masallah tompikte eşimle çok ugrasiriz sıkıştırz ,sarılır öperiz . Cipstee sevdiğimdendi paketi actı nasıl koktu . Kalabalık aile ortamı var eşime kısık sesle ^^canım cips çekti^^ dedim .Eşimin yanındaydı yiğenim . Eşim cips paketini üstüme attı ^sen ye ben oyalarım^^ dedi. tabi eşim Yiğenimle bogusmaya girdi bana vakit kazandırmak için bende cipsi yedim . bunu iki üç kezzz tekrarlayıp çocuktan çok yedimdi Hamilelik sen nelere kadirsin . Tabi o tadı alıınca 2 ,3 kez aldık sonra devamı geldi yiyince çok pişman oluyorum üzülüyorum ama canım cok istiyor. Eşime alma bir daha dedim ama dün yine alıp yedim .
Lcw den ve e ebebekten bi sürü şey aldım Allahım utandrmasın inşallah
Ilk üç ayy ne kahve ictim ne çay ne zararlı olur diye paketli hiçbirşey yemedim. Taki yigenim gözümün önünde cips yiyene kadarotizmli hemde hiperaktif yigenim var 8 yaşında çok tatli masallah tompikte eşimle çok ugrasiriz sıkıştırz ,sarılır öperiz . Cipstee sevdiğimdendi paketi actı nasıl koktu . Kalabalık aile ortamı var eşime kısık sesle ^^canım cips çekti^^ dedim .Eşimin yanındaydı yiğenim . Eşim cips paketini üstüme attı ^sen ye ben oyalarım^^ dedi. tabi eşim Yiğenimle bogusmaya girdi bana vakit kazandırmak için bende cipsi yedim . bunu iki üç kezzz tekrarlayıp çocuktan çok yedimdi Hamilelik sen nelere kadirsin . Tabi o tadı alıınca 2 ,3 kez aldık sonra devamı geldi yiyince çok pişman oluyorum üzülüyorum ama canım cok istiyor. Eşime alma bir daha dedim ama dün yine alıp yedim .
Kizlar doktordan geldim cok sükür sikinti bende degil aletdeymis doktorsa tansiyonum benim aletle 14/11 cikti doktor ölcünce kendi aletleriyle 11/7 cikti yani cok iyi. Hafifledim resmen. Bilekden degil dirsek tarafindan ölcen aletlerden alin eczaneden yada saglik merkezlerinden dedi aleti. Öyle yapicam.
Kızlar ben çarşamba doktora gittim 3lu tarama ve cinsiyeti kesinleştirmek için doktor dediki bebeğin çok asagida kanalın kapalı sıkıntı yok ama yukarda olması lazm dedi neden aşağıdaysa onu merak ediyorum bilginiz warmi. Sali tekrar gidicem 3lunun sonucu için ve cinsiyeti de göremedi sizden sorum neden aşağıda nasıl yukarı çıkar bu sıkıntı mi
Amin canım inşallah sen bebeginimi kaybettin kac haftalikti çok üzüldüm simdi bu duruma insallah bunu sağlıcakla kucağına alırsın
Kızlar selam,
Doktorumuz önce kız dedi şimdi erkek resimde pipisi de gayet belirgin aslında ama ben yine de emin olmak istiyorum anlayan varsa bakar mısınız? Oğluşum mu olacak şimdi benimkız erkek farketmez ama sabırsızlanıyorum işte
aynıyız ben de bir tane 36 bir tane 38 aldım önceki hamileliğimden de 40 ve 42 bedenler mevcut çalıştığım için tek pantolon beni idare etmez. bence suan sadece göbekten aldıysan hangi bedeni giyiyorsan onu al. bacakların da kalınlaştıysa bir beden büyük al canımBayanlar ben birazdan hamile pantolon almaya çıkacağım.38 bedenim sizce kaç beden alayım su an 62 kilo oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?