2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oyle canim bende oyle iki hamileligimde özel ilgi alaka goremedim tabi cocuk doğduktan baba dedikten sonra filan daha bi alisiyorlar ama yine istedigim kıvamda degil. Mesela ben çocuk olduktan sonra kendime hicbir sey alasim gelmiyor. Hep cocuga almak istiyorum o da beni alisveris kolik olarak görüyor tabi disari cok cikamdigimiz icin gezmeyide alisveriside sevmez beyfendi tirnak makasini bile internetten siparis ettim cocugumun arabasind mama sandalyesini her seyi internetten aldim ama ben cok aldim oluyr halbuki hepsi ihtiyac gecen arkadasimddaa hamile esi yok sterilizasyon makinesi alalim su kiyafetlerde indirim var ben şok ben iptal kiz bikmis magaza gezmekten ayol ne diyorsun bu birsey mi ahap beşiği kaldir sök diyorum tamm hallederiz artık ben söküp koliledim. isifix oto koltugunu tak dedim maşallah bi takmis havada sallaniyor söktum bastan taktim ya ilgi alaka icten gelecek zaten normaldede çok sevmez bu işleri mama sandalyesi puset anakucagu bilimum aletlerin kurulumunu hep ben kendim yaptim. Uzulme boşver senin eşinde görevinden dolayi belki oyle donuklasmistir. Neticede babalar çocuklarını cok sever ama bazıları biraz odunumsu kimi babalar çocuğu kucaga alınca kimi 2 yasina gelesiye babaligi idrak edemezmis her baba bir degil ama tum babalar çocuklarını cok sever onlarda annenin fedakarligina guvenip bir kenara cekiliyor

Aynen öyle sanırım belki de duygulandı kendini dışarı attı bilemiyorum. Ama çok seviyor onu biliyorum. Bizim ki ilgili o konuda bu sfta sonu bebek arabasını seçtik beğendik aldı geldi. Eve gelen herkese bakin biz ne aldık diye gösterdi. Açtı kurdu kaldırdı geri açtı kurdu kaldırdı. Çok hevesli gözlerinden sevinç akiyor bunları yaparken. ama pek duygulasmayi sevmiyor sanırım çekiniyor olabilir bu konuda haklısın..

Siz yolu yarıladınız yorgunluk ağırlık hissi daha fazla dikkat etmek lazım artık canım

Ya ne güzel diyorsun yorgunum dediğimde de aa ne yapıosun ki sende hemen kendini bırakıyorsun diyorlar bu ara çok hassasım haddinden fazla insanlardan kaçmak istiyorum artık düşüncesizce yapılan yorumlardan boğuldum artık

Ben de artık tahammülüm kalmadı o insanlara. bacaklarım ağrıyor falan dediğimde naptın ya daha göbeğin bile yok. Daha biraz büyüsün o zaman görürsün falan diyolar ee ben yalan mı söylüyorum şişiyor ağrıyor işte..

Kaçmak istiyorum inn artık ya daraldım destek olmuyorlarsa da köstekte olmasınlar

Anlayışsız insan çok gerçekten bende nefret ettim insanların yerli yersiz konuşmalarından aylardır kinseyle görüşmüyorum en son yakın bi arkadaşımla buluşalım görüşelim diyorduk o da beni cinsiyeti öğrendiğim de delirtmişti kadına kızım olacak diyorum bence kız değil senin oğlun olur yine diyor e dr kız dedi diyorum şöyle böyle değişir bilmem ne diye cevap veriyor iyice ayarlarımı bozmuştu onla da görüşmüyorum şimdi. Kimseye laf anlatamıyosun millet inadına inadına konuşuyor

Bu insanlarda bi hos.bizim akrabanin iki oglu var ucuncuye gebeliginde dr lar kiz dedi.yedinci ayinda kadina hala cevreden erkek bu karnin sivri erkek diyorlarmis.ya dedim doktorun ne dedi sana kacinci haftandasin cok biliyo millet mubarek.kizi oldu sonucta:) hurafelerle başımız dertte

Bir de böyle tipler var ikinci kızıma hamileyim diyorum ımm ee napıcan hayırlısı niye kızı olan erkek doğurmak mı zorunda veya erkek evladı olan niye böyle düşünülüyor ben hala anlamış değilim böyle bir acınası haller içine giriyorlar ben dert yanmıyorum ki sevincimi paylaşıyorum ay yok ben anladım güzelliği de kötü günü de demiceksin

aynen öyle valla
bana da diyecekleri o, karnım sivri gidiyor doğuma kadar delirtcekler beni kesin

Günaydın , hayırlı güzel bir hafta olur inşallah . Doktora gidecek arkadaslarim da insallah guzel haberlerle döner bizleride mutlulugunuza ortak edersiniz
Gece benim için cok zordu uyanip durdum uyudugumda sürekli korkunç rüyalar gördüm . Alllahim korusun çok kötüydü defalarca beni ve bebegimi öldürme leri , kaçmalarım uyanip uyudukca kötü kötü rüyalar . Uyandikca okudum sürekli de acayip korktum ya titreyerek uyandim hep . Eşimi ise ugurladim bütün kapıları kontrol edip kilitledim. Hala etkisindeyim cook korkuyorum .ilk defa görüyorum böyle Allahim korusun bir daha gormeyeyim sürekli kötü rüya görüyorum diye uyumadimda . Gören arkadaslar vardi böyle durumda ne yapıyorsunuz

günaydın güzel hamişler herkese sağlıklı güzel haber alacağı bir hafta diliyorum:))

bende ikinci kızıma hamileyim öğrenmeden ince herkes bu erkek kesin erkek diye boşboş konuşmalar öğrenince de neyse hayırlısı olsun en hayırlısı kız evlat diye akıllarınca bana moral vermeler diyorum kızım zaten kız kardeş istiyordu onun duaları kabul oldu diyorum sanki ikinci bebeğin cinsiyeti farklı olmak zorunda gibi boş konuşmalardan nefret ediyorum

al benden de o kadar eşim şehir dışında kızımla başbaşa kalıyorum bende kötü rüyalar görüyorum bebeğim doğmuş emziriyorum ama kucağımda nefessiz kalıyor nefesi gidiyor anneme yetiştirmeye çalışıyorum felan böyle kötü rüyadan uyanınca da uyku tamamen gidiyor bol bol okuyup dua ediyorum.Nerde okudum bilmiyorum ama hamilelikte böyle kötü rüyalar olabiliyormuş canım

Banada herkes senın kızın mı olcak diyor hayır oğlum olcak diyorum nasipse. Ama kız gibi ya kesin net mi diyorlar. Genişlemişsin diyorlar basenlerin genişledi diyorlar. Ben kilo alınca genişlerim bu benım vucudumun yapısı diyorum. hmm tmm o zaman diyor susuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…