2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben ultrasonla nereme bakıyorlar diye bakıyorum, hala aşağılara bakıyorlar, demek çıkmadı yukarılara diyorum.. Hamilelik yarı delilik valla..

Aynen, sırtüstü yatmayı sevmezdim ama hamilelikte sola yatmaya çalışmaktan dönüveriyorum..

Amin canım inşallah.. Hep Yusuf yüzlüm diyorum.. Bizde de tüm bu isimler var.. Neyi düşünsem, koymuşlar diye sinirleniyorum.. Önceden isimler o kadar anlamlı gelmezdi, şimdi aaa ne kadar güzelmiş ismi diyorum.. Rabbim hayırlı ömürler versin yavrularımıza..

Beril ismini çok severim çok naif geliyor kulağa. Hatta sürekli bir kızım olursa adını Beril koyacağım diye tutturmuşluğum da vardır :) Şu an değişti tabi, Nisan olacak Allah'ın izniyle :)
Nisan ve Eylül benim de düşündüğüm isimlerdi:) o isimleride çok beğeniyordum ama beril ismini eşimle daha çok beğendik canım ama isim bulma sürecinin bu kadar zor olacağını düşünmemiştik hiç

K Kubra3037 ben de Beril çok severim kız olsaydı düşündüğüm isimlerdendi ama anlamına hiç bakmamıştım umarım anlamı da güzeldir bu da çok önemli seçim için

K Kubra3037 ben de Beril çok severim kız olsaydı düşündüğüm isimlerdendi ama anlamına hiç bakmamıştım umarım anlamı da güzeldir bu da çok önemli seçim için
2 anlamı var
1-) Zümrüt taşının ana maddesi
2-)Peygamber Efendimiz döneminde iffet sahibi kadın

Kızlar herkese merhaba;
geçen hafta tansiyon düşüklüğü olmuştu.sehir dışındaydık dönünce kendi doktoruma bugün göründum bebegim gayet iyi kan verdimsonuclari bekliyorum..dr um 2 hafta onceki rutin kontrolde bebegimin cinsiyetine iste cikintisi erkek dahada degismez demisti.bugun kadinin cok hastasi oldugundan ne soyledigini unutmus olmali %80 kiz dedi.esimle ben saskinliktan kaldik.kiz istiyorduk erkek dedi biraz esim cok kiz olacak diye odaklanip erkegi duyunca hayal kirikligi olmus farketmez saglikli olsunda demis onemsememeye baslamisti bikacgun sonra.simdi 2 hafta sonra %80 kiz deyince sasirdik.neyse cok sevinmeyelim 8 subattaki detayli ultrasonda gorurmuyuz dedik gosterir pozisyonu uygun olursa netlesebilir dedi.ama suan bacaklarini acmiyor cikinti goremiyorum dedi.o zaman dedigimde cikabilir dedi.sastik kaldik.bu konu 8 subattaki detayli ultrasona kaldi anliycaginiz.saglikla sihhatle kucagima aliyimda baska bisey dusunmuyorum.allahim hepimizin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.siz ne diyorsunuz bu duruma

Kızlar bana da D vitamini verilmedi.. Çok ilginç.. Hele Devletteki doktora, kan hapı verecek misiniz dedim de, aaa sana vermedik mi dedi.. 17.haftamda yazdı..

Ben "Vinalac ve EFA Mom"'ı dönüşümlü kullanıyorum, günlük multivitamin diye..
Mg için "Magnezyum Diasporal", Kan hapı içinde "Ferrum Fort"u günlük kullanıyorum..

Günlük; vitamin, kan hapı ve magnezyum olmak üzere toplam üç çeşit takviyem var.. Bunlarda bile zorlanıyorum.. Bunların içinde de D vitamini var diye mi vermediler acaba? Bilemedim.. Aslında mikrogram seviyesinde D vitamini ama sorarım artık bir dahaki aya..

Rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun inşallah.. Doktorlar ve çevre ile derdimiz bitmeyecek

Bize de bir kız, sonra erkek dediler.. Ben doktorların erken haftalarda yorum yapmalarına karşıyım.. Tabi bizlerde öyle doktorları sevmiyoruz da.. Bir tek erkek bebek cinsiyet organını gözümüze sokarsa söylesinler.. Bende kesin sonuç için detaylıyı bekliyorum.. Randevum 2Şubatta.. Öğrenelimde birşeyler alalım son sürat

Ben kız hissediyodum bebeği bi akraba böyle olsun dedi. Bende napıcaksın artık bu devirde gömemiyosunda bakıcaz artık mecbur dedim kaldı.

Ben kız hissediyodum bebeği bi akraba böyle olsun dedi. Bende napıcaksın artık bu devirde gömemiyosunda bakıcaz artık mecbur dedim kaldı.

Bu tip yorumları yapanlarda nedense genelde bayan.. Zamanında aileleri bunları sevmedi, istemedi herhalde.. Nasıl kayınvalidelerinden çektiklerini bizlere çektiriyorlarsa, sevgisizliklerini de böyle vuruyorlar dışarıya.. Yontulamamış erkeklere diyecek sözüm de yok zaten, bu tip kadınlar yetiştirmiş onları, normal.. Siz güzel cevap vermişsiniz.. Cahiliye dönemini geçeli çokkkk oluyor.. Rabbime şükürler olsun ki 3., 4. cinsiyet yok.. Valla ne derlerdi artık bilemiyorum..

Benim dr 16 haftaya kadar birşey söylemedi ki bi sorduğumu halde..16 haftada yaptığı yorum da birinşn kesin erkek olduğu diğerinin pozisyonu uygun değildi tam göremedi bizde detaylıyı bekliyoruz bakalım nasip sağlıkla gelsinler inşallah

Bizim de benzer bir durum oldu :) 12.haftada ikili test için gittiğimizde bir tahminde bulunalım dedi doktorum, inceledi ve %80 erkek dedi. Tabi eşim kız hissediyordu :) anlık bir burukluktan sonra o da alıştırdı kendine oğlu olacağına.. 16.haftada kontrole gittik tekrar bu defa %100 kız dedi :) eşim şaşkın, ben şaşkın kalakaldık. En son 2 gün önce kontrol için gittiğimizde de kız olarak onayladı doktorumuz :) Herşeyden önce sağlıkla dünyaya gelmeleri.. İster erkek olsun ister kız.. Yeterki sağlıkla gelsinler, hayırlı evlat olsunlar inşallah.

kac kg dün canım bende kilolu hamile kaldım 17 haftamdayim 1.5 kg aldım henuz

ben 65,5 gibiydim şuan 67 yim fazla almadım ilk hamileliğimde de 65 ile hamile kalıp 80 le doğuma girmiştim. dr 2. hamilelikte daha az alırsın dedi ama bakalım kısmet :) iştahım çok var durup durup bişiler yemek istiyorum

Herkese merhaba umarım herkes iyidir bulantılar hafiften azaldı çok şükür yavaş yavaş herkes kıpırtıları hissetmeye başlamış bizde tık yok Bende hissetmek istiyorum 2. Hamilelik üstelik. Birde ben hala hiç bir vitamin kullanmıyorum folik asiti de bıraktım hiç bir dr bana bişey vermedi siz kaçıncı haftalar kullandınız

Kan hapi dediginiz demir ilaci mi oluyor :) bana da doktorum decavit ve d vitamini verdi 16. Haftada baslatti 30. Haftaya kadsr bunlar, 30. Haftadan sonra demir ilaci almaya baslariz dedi

Benim de doktorum folik asit bitince 2 ay ilaç yok dedi. Aile hekimim decevit verince kullanmaya başladım doktoruma söyledim migden bulanmıyorsa harika devam et dedi. Magnezyumu da migrene iyi gelir diye başlamak istiyorum dedim. Kesin çözüm değil ama iyi gelebilir dedi. Ben anlamıyorum bazen doktorları illa biz mi araştıralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…