- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.741
Âmin canımbende çok karışık rüya gördüm sanırım burda okuduğumuz için etkilendik ilk zamanlar sürekli bebeğime zarar geldiğini görüyordum
tamamen psikolojik bence,Allah hayırlara çıkarsın canım
kac haftaliksin canimselam kızlar nasılsınzı geçmiş baya birikmiş valla okumaya üşendimhaftasonu aof sınavı vardı onun telaşesi dünde kontrol derken bi türlü buraya girmek nasip olmadı. dün doktora gittik şükür herşeyimiz iyiydi detaylı için 2 hafta sonra gel dedi ve %100 kız dendi 2 prenses annesi olacağım inşallah. boyumuz hatırlamıyorum ama kilomuz 261 grmış bizden haberler böyle
Katılıyorum demedim canım . Sadece bunu bir kitapta görmüştüm . Insanlar böyle tepki veriyor oyuzden mi böyle deniyor gibisinden yoksa Allah iki cinsiyete de seviniyor ama insanların geneli farklı tepki verebiliyor.sağlıklı hayırlı olsun. şükür sebebim o benim bebeğimKızın için dedikleri çok mantıksız.. Üzülme, kafana takma canım.. Ama son söze katılıp, yazmana bile üzüldüm.. Rabbim ne yarattığını, kime ne vereceğini biliyor zaten.. İki cinsiyeti yaratanda, insanlara ne zaman, hangisini vereceğini bilen de O.. Erkek olacağını duyup üzülen gereksiz insanlar da, kız olacağını duyup üzülen gereksiz insanlarda var.. Erkek desen, ona da üzülen olurdu eminim.. Onlara ne ise.. Saçma insanlar yüzünden kendini üzme, bebeğini hiç üzme.. Ananız, babanız siz doğduğunuzda üzülmüş olabilir ama ben kızım olacağı için çok mutluyum de, geç..
Kizlar kac haftalik+gunluk oldugunuzu ultrasona goremi takip ediyorsunuz yoksa son adet tarihinize gore kendiniz mi hesapliyosunuz ? Ultrason benimkini surekli farkli cikariyor. Bazen 3 4 gun geri bazen bi gun ileri. Sorana kendi adet tarihime gore olani mi soylemem gerekiyor
Güzel sözmüş. Evladın cinsiyet ayrımının hala yapıldığına inanamıyorum ya çok üzücü tamam anne baba bi evladı varsa diğer cinsiyeti merak edip isteyebilir ama etrafa ne oluyor anlamıyorum. Herkese Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.Canım aynen herkes öyle diyor.neyse yine de hayırlı olsun diyen de varherhalde bu yüzden erkek çocuk doğunca müjdesi insanlara kız doğunca müjdesi Allah a verilir deniyor
Kızdan erkeğe döneni duyuyoruz da erkekten kıza döneni ilk defa duydumhayir iki hafta once esime cikintiyi gosterdi iste oglunun pipisi dedi.esim tam bu fikre alisti ne soyledigini unutmus olmali doktorum bu defa %80 kiz dedi eger demesekki iki hafta once erkek deyip gostermistiniz diye.kiz diyip gonderecek kismet bende detayliyi bekleyenlerdenim
evet canım çok fayda ediyormuş yarası beter oluyor benim hic kanamadi ama ucu yoktu her ağzına aldığında sırtıma bıçak saplanıyor gibi aciyordu ben saklamaya başladım ayva çekirdeklerini yine lansinoh göğüs ucu kremide çok iyi geliyorKuzlar burada yazılmış mıydı hatırlamıyorum ama ayva çekirdeği saklayın biraz buzlukta ya da bi poşetin içinde bi kaç kişiden duydum en son hafta sonu arkadaşım da önerdi. Göğüste çatlak ya da yara olursa ayva çekirdeğini gül suyuna koyup jelini sürünce çok iyi geliyormuş. Bizim dönemde ayva bulmak zor olur çünkü. Hem doğal bir yöntem.
iyi hatırlattın sağol ben de göğüs yarası olmamıştı ama bunda olur diye korkuyorum çünkü etrafımda olanlar vardı çok zor ağlayarak emziriyorlardı ben ilkinde hiç bişey yapmadım ama basıma da gelmedi yine de ayva çekirdeği ve e vitamini kapsulu bulundurucam bir de evde kantaron yağı bulundurumKuzlar burada yazılmış mıydı hatırlamıyorum ama ayva çekirdeği saklayın biraz buzlukta ya da bi poşetin içinde bi kaç kişiden duydum en son hafta sonu arkadaşım da önerdi. Göğüste çatlak ya da yara olursa ayva çekirdeğini gül suyuna koyup jelini sürünce çok iyi geliyormuş. Bizim dönemde ayva bulmak zor olur çünkü. Hem doğal bir yöntem.
Gebeliğin bu haftasında böyle tuhaf rüyalar görmek normalmiş kızlarbende çok karışık rüya gördüm sanırım burda okuduğumuz için etkilendik ilk zamanlar sürekli bebeğime zarar geldiğini görüyordum
tamamen psikolojik bence,Allah hayırlara çıkarsın canım
Ben kızimda uni baby yenidoğan ıslak mendil kullanmıştım,pişik olmadı hiç. O da Mayıs doğumlu. Yine öyle yaparım sanırım :)ben çok alışveriş yapmayacağım ama ufaktan eksiklere başlıyorum önce mermerşahi kumaş alıcam birkaç metre ağız bezi yaparım bol bol herşeye kullanırım diyorum kızımdan kalanlarda duruyor daha çok yapmışız. ter bezi için malum yaz olacak emzirirken kafaları çok terliyor. ağız bezi olarak bir boy keser dikerim bir de altını alırken ilk zamanlar pamuk kullanmayı düşünüyorum yaz bebeği olacakalr çoğu zaman yıkarız popoları.baktım bebek pamukları bile çok pahalıya geliyor arada bu bezden de kullanırım diyorum yıkar kaynatır tekrar kullanırım zor olur mu acaba ya da pamuk stoklasam mı? her pamukta kullanılmıyor. tecrübeliler siz napacaksınız?
kızım da unibaby yenidoğan kullandım bir sorun olmadı pişik falan olmadı kıs bebeğiydi. kolay geldi ıslak mendil ama bunda ilk aylar pamuk düşünüyorum sık sık yıkarım diye düşünüyorum bebekler cok isilik oluyor yaz aylarında çok kötü bişeyTecrübeli değilim ama popoyu rahat yıkayana kadar yeni doğan ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum.bir sıkıntı olursa pamuk kullanırım
Amin cnm kimseyi sınamasın rabbim iyi olmasina da çok sevindim yavrunun vallaben bi kaç çesidini denedim o damlaların ama hiç biri fayda etmedi, en güzeli kimyon/rezene ve her beslenme sonrası mutlaka gaz çıkarma seansı
yok canım üzülmem bu konuda, oğlum iyi çok şükür kontrollerimiz bu yaz itibariyle yılda bire indi. Rabbim beterinden korusun kimseyi evladıyla ve sağlığıyla sınamasın.
iç karnın dardır canım su fazlalığında da karın büyük oluyor ama o daha çok son haftalara doğru olan birşey diye biliyorum
18+4 günlüğüz canımkac haftaliksin canim
Birde ben varım bu şekilde başka bir doktor erkek dedi 12.haftada hemde %90Kızdan erkeğe döneni duyuyoruz da erkekten kıza döneni ilk defa duydum
Benim göğüs uçlarım yara oldu hatta sağ göğsüm kabuk oldu yaradanevet canım çok fayda ediyormuş yarası beter oluyor benim hic kanamadi ama ucu yoktu her ağzına aldığında sırtıma bıçak saplanıyor gibi aciyordu ben saklamaya başladım ayva çekirdeklerini yine lansinoh göğüs ucu kremide çok iyi geliyor
Gebeliğin bu haftasında böyle tuhaf rüyalar görmek normalmiş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?