2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kac haftaliksin canim

Katılıyorum demedim canım . Sadece bunu bir kitapta görmüştüm . Insanlar böyle tepki veriyor oyuzden mi böyle deniyor gibisinden yoksa Allah iki cinsiyete de seviniyor ama insanların geneli farklı tepki verebiliyor.sağlıklı hayırlı olsun. şükür sebebim o benim bebeğim

kıpırtılar tekmeler ne alemde ?? 18 haftalığız daha tık yok bizimkinde hissettiğim kıpırtılar gazdı galıba ilk gebeliğimde de 22 haftalık hissetmiştim. benimkiler biraz tembel oluyor galıba bu arada akıntım var hafif sarı gibi olmaya başladı su içmeyi azalttım bu aralar ancak 1 lt içebildim. en az 2 lt içmek lazım ben vıtamın olarak duosivit diye vitamin kullanıyorum hersey içinde omega bile var. demir hapı da gün aşırı alıyorum kabız yapıyor çünkü

ben son adet tarıhımı baz alıyorum doktor da öyle ama usg da hep ileri de çıkıyor genelde. ilk gebeliğimde 1 hafta 10 gün ileri çıkıyordu ki öyle de oldu 40 haftanın dolacağı tarihten 11 gün önce doğum yaptım. allahın bileceği iş yıne de takıp için sat esas alınıyor

Canım aynen herkes öyle diyor.neyse yine de hayırlı olsun diyen de var herhalde bu yüzden erkek çocuk doğunca müjdesi insanlara kız doğunca müjdesi Allah a verilir deniyor
Güzel sözmüş. Evladın cinsiyet ayrımının hala yapıldığına inanamıyorum ya çok üzücü tamam anne baba bi evladı varsa diğer cinsiyeti merak edip isteyebilir ama etrafa ne oluyor anlamıyorum. Herkese Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.

Kızdan erkeğe döneni duyuyoruz da erkekten kıza döneni ilk defa duydum

Kuzlar burada yazılmış mıydı hatırlamıyorum ama ayva çekirdeği saklayın biraz buzlukta ya da bi poşetin içinde bi kaç kişiden duydum en son hafta sonu arkadaşım da önerdi. Göğüste çatlak ya da yara olursa ayva çekirdeğini gül suyuna koyup jelini sürünce çok iyi geliyormuş. Bizim dönemde ayva bulmak zor olur çünkü. Hem doğal bir yöntem.

evet canım çok fayda ediyormuş yarası beter oluyor benim hic kanamadi ama ucu yoktu her ağzına aldığında sırtıma bıçak saplanıyor gibi aciyordu ben saklamaya başladım ayva çekirdeklerini yine lansinoh göğüs ucu kremide çok iyi geliyor

iyi hatırlattın sağol ben de göğüs yarası olmamıştı ama bunda olur diye korkuyorum çünkü etrafımda olanlar vardı çok zor ağlayarak emziriyorlardı ben ilkinde hiç bişey yapmadım ama basıma da gelmedi yine de ayva çekirdeği ve e vitamini kapsulu bulundurucam bir de evde kantaron yağı bulundurum
unutmadan gül suyuna koymasak da su eklesek te oluyor ayva çekirdeği yağı . doğal gül suyu bulmak zor.

ben çok alışveriş yapmayacağım ama ufaktan eksiklere başlıyorum önce mermerşahi kumaş alıcam birkaç metre ağız bezi yaparım bol bol herşeye kullanırım diyorum kızımdan kalanlarda duruyor daha çok yapmışız. ter bezi için malum yaz olacak emzirirken kafaları çok terliyor. ağız bezi olarak bir boy keser dikerim bir de altını alırken ilk zamanlar pamuk kullanmayı düşünüyorum yaz bebeği olacakalr çoğu zaman yıkarız popoları. baktım bebek pamukları bile çok pahalıya geliyor arada bu bezden de kullanırım diyorum yıkar kaynatır tekrar kullanırım zor olur mu acaba ya da pamuk stoklasam mı? her pamukta kullanılmıyor. tecrübeliler siz napacaksınız?

bende çok karışık rüya gördüm sanırım burda okuduğumuz için etkilendik ilk zamanlar sürekli bebeğime zarar geldiğini görüyordum
tamamen psikolojik bence,Allah hayırlara çıkarsın canım
Gebeliğin bu haftasında böyle tuhaf rüyalar görmek normalmiş kızlar

Ben kızimda uni baby yenidoğan ıslak mendil kullanmıştım,pişik olmadı hiç. O da Mayıs doğumlu. Yine öyle yaparım sanırım :)

Tecrübeli değilim ama popoyu rahat yıkayana kadar yeni doğan ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum.bir sıkıntı olursa pamuk kullanırım
kızım da unibaby yenidoğan kullandım bir sorun olmadı pişik falan olmadı kıs bebeğiydi. kolay geldi ıslak mendil ama bunda ilk aylar pamuk düşünüyorum sık sık yıkarım diye düşünüyorum bebekler cok isilik oluyor yaz aylarında çok kötü bişey

Amin cnm kimseyi sınamasın rabbim iyi olmasina da çok sevindim yavrunun valla

Benim göğüs uçlarım yara oldu hatta sağ göğsüm kabuk oldu yaradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…