2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben folik asiti 2.ayıma kadar kullandım şimdi 2 aydır decavit, demir ilacı ve d vitamini kullanıyorum. Dr.a sorun isterseniz kullanmak gerekiyor bence bunlardan.

Arkadaşlar decavitin içinde zaten d vitamini var ekstradan baska d vitamini de mi kullanıyorsunuz? Dr bana da verdi ama çoğu insan bırak iki farklı d vitaminini hiç icmiyor diye kaçamak olarak kullanmiyorum

Arkadaşlar decavitin içinde zaten d vitamini var ekstradan baska d vitamini de mi kullanıyorsunuz? Dr bana da verdi ama çoğu insan bırak iki farklı d vitaminini hiç icmiyor diye kaçamak olarak kullanmiyorum

Ben kullanıyorum bana verdi dr.lar hep. Kış hamilesiyiz belki ondandır diye düşündüm. Güneş gördüğümüz yok çünkü. İkisi fazla gelir mi bilemiyorum ama.

Kizlar kac haftalik+gunluk oldugunuzu ultrasona goremi takip ediyorsunuz yoksa son adet tarihinize gore kendiniz mi hesapliyosunuz ? Ultrason benimkini surekli farkli cikariyor. Bazen 3 4 gun geri bazen bi gun ileri. Sorana kendi adet tarihime gore olani mi soylemem gerekiyor

Ayy, iki tane ne güzel.. Amin canım, sağlıklı, sıhhatli gelsinler inşallah..

Kan hapi dediginiz demir ilaci mi oluyor :) bana da doktorum decavit ve d vitamini verdi 16. Haftada baslatti 30. Haftaya kadsr bunlar, 30. Haftadan sonra demir ilaci almaya baslariz dedi
Evet canım, demir ilacı.. Bende yeni başladım ilaca, iki kez içtim daha.. Mg da ikinci haftamdayım.. Multivitami 7.haftadan beri içtiriyor sağolsun..

Canım aynen herkes öyle diyor.neyse yine de hayırlı olsun diyen de var herhalde bu yüzden erkek çocuk doğunca müjdesi insanlara kız doğunca müjdesi Allah a verilir deniyor

Son adet tarihine göre söylüyorum ben hep. Çünkü ilerde veya geride çıkması ultrasonda ki ölçümlere göre değişebilir. Son adet tarihi en garantisi :)

Adet günüme göre söylyorum ben, dr.a göre ultrasonda 1 hafta ilerideyim ama iri bir bebek olduğu için öyle diyorlar bence. Siz adet gününüzü dikkate alın bence.

bende son adet tarihime gore hesapliyorum ultrason cihazindan cihazina farklilik gosterebiliyor

Kızlar Akşam bir rüya gördüm, kötü değildi ama iyi de değildi :/ rüyamda bi kadın kendisi ebeymis, bebeğimi içimden çıkarıyor alttan ama kendim de istiyorum cinsiyeti öğrenmek için. Neyse içi su dolu kavanoza koyuyoruz ve eşimle oğluma gösteriyorum erkekmiş, pipisi vardı aa diyorum bir oğlumuz daha olacak ve gülüyorum Neyse sonra ebe bebeği geri koyuyordu alttan, kordonu falanda vardı bebeğin, koyalım ki daha vaktin var diyordu. Hayır olsun.korkmadım ama ürktüm uyanınca

bende durup durup atistiriyorum midem bombos sanki yedikten yarim saat sonra ama nereye gidiyosa henuz ben almadim kilo.hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsinde allah kilo alsamda yirtilsamda cok umursamiyorum

Canım aynen herkes öyle diyor.neyse yine de hayırlı olsun diyen de var herhalde bu yüzden erkek çocuk doğunca müjdesi insanlara kız doğunca müjdesi Allah a verilir deniyor

Kızın için dedikleri çok mantıksız.. Üzülme, kafana takma canım.. Ama son söze katılıp, yazmana bile üzüldüm.. Rabbim ne yarattığını, kime ne vereceğini biliyor zaten.. İki cinsiyeti yaratanda, insanlara ne zaman, hangisini vereceğini bilen de O.. Erkek olacağını duyup üzülen gereksiz insanlar da, kız olacağını duyup üzülen gereksiz insanlarda var.. Erkek desen, ona da üzülen olurdu eminim.. Onlara ne ise.. Saçma insanlar yüzünden kendini üzme, bebeğini hiç üzme.. Ananız, babanız siz doğduğunuzda üzülmüş olabilir ama ben kızım olacağı için çok mutluyum de, geç..

bende son adet tarihime gore hesapliyorum ultrason cihazindan cihazina farklilik gosterebiliyor
canim benim son adet tarihim yok.gelmiyodu kendileri.o sira kalmisim.dr ilk kontrollerde 15 haftalik diyodu yani su ana gore.bu hafta net 17 hafta dedi 18 degil dedi.bide 2 hafta onden gidiyorum ben yani bebegim.sen ultrasondakini baz al cunku bebegin boyu kilosu oranini makina haftaya gore olcuyor.bu haftada bu kadar olmali diyor.mesela ben 17+2yim bugun.ultrason diyoki 17+5.3-5 gun degissede sen haftaya bak.17-20 haftalar 5 ay gebeligi gosteriyor sende buna gore soyle

selam kızlar nasılsınzı geçmiş baya birikmiş valla okumaya üşendim haftasonu aof sınavı vardı onun telaşesi dünde kontrol derken bi türlü buraya girmek nasip olmadı. dün doktora gittik şükür herşeyimiz iyiydi detaylı için 2 hafta sonra gel dedi ve %100 kız dendi 2 prenses annesi olacağım inşallah. boyumuz hatırlamıyorum ama kilomuz 261 grmış bizden haberler böyle

bende çok karışık rüya gördüm sanırım burda okuduğumuz için etkilendik ilk zamanlar sürekli bebeğime zarar geldiğini görüyordum
tamamen psikolojik bence,Allah hayırlara çıkarsın canım

aslinda benimde adet tarihleri duzensizdi hatta dr ilk başta kendisi belirledi bundan sonra sorduklarında bunu söylemelisin dedi geç döllenme olmus benim Üzerin e adet falan oldum karışık yani

Ben 80 le kaldim 77-78gordum kusmaktan simdi 79-80 arasi gidip geliyor.gobegimde cikmadi henuz kipirtida hissedemiyorum sende durum nasil
Benim zaten göbeğim var bebeğin getirdiği bir büyüme yok bence. Kıpırtı bende hissetmiyorum. 22. Hafta gibi hissedermişim doktorum öyle söylüyor.

hayir iki hafta once esime cikintiyi gosterdi iste oglunun pipisi dedi.esim tam bu fikre alisti ne soyledigini unutmus olmali doktorum bu defa %80 kiz dedi eger demesekki iki hafta once erkek deyip gostermistiniz diye.kiz diyip gonderecek kismet bende detayliyi bekleyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…