2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de onu kullaniyorum

Canm kadınlar kulübünde domuz katkısı warmis die konuşulmuş ve alkol de yazıyor prospektuste kullanma istersen dini açıdan bende yarın gidip eczaneye değiştireceğim . Prospektüs okumadan ilaç icmedigim için şükür içmedim değiştir istersen sende sonuçta haram alkol

Neden doktorlar hâlâ Elevit yazıyorlarsa.. Decavit kullanabilirsin canım.. Aile hekimliğinde ücretsiz bile veriliyor.. Bende elimdeki multivitamin bitince Decavit'e başlayacağım..

Canm doktor decavit yazmış adam dedi elimizde elevit var ikisi de aynı dedi bende o yüzden aldm prospektus okumadan ilaç icimedigim için içmeden gördüm yarın gidip vericem degistircem

Neden doktorlar hâlâ Elevit yazıyorlarsa.. Decavit kullanabilirsin canım.. Aile hekimliğinde ücretsiz bile veriliyor.. Bende elimdeki multivitamin bitince Decavit'e başlayacağım..

Canım bende multivitamin kullanıyorum doktor bitince devam etmemi söylemişti ama aile hekimliği decavit vermişti, decaviti kullanırsan ek bişey kullanacak mısın ?

Valla hepsi ayri söylüyor ama oyle korktum ki bisey olursa diye neyse olmaz herhalde yA
İçin ferah olsun. Hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle.
Geçmiş olsun.
Amin. Bana çok anlamlı gelen isimler bazılarınca alelade söyleniyor. O zaman isim de anlamını yitiriyor. Erdem, Kemal (olgunluk), Agah (bilgili) gibi isimlerin anlamları da hoşuma gider mesela. Erkek ismi bulmak ne zormuş hakikaten.

hadibeyaaa ne büyük cahilliktir bu! Ben kızım olsun, adı da .... olsun diye belki 10 yıl dua ettim. Çok şükür kızım var. Şimdi de nasipse oğlum olacak. Densiz kpederim annem, babam ve eşimin olduğu 30 kişilik mevlitte bir akrabaya eltimle benim bir erkek doğuramadığımızı söyledi. Ben de artık dayanamayıp "Cinsiyeti belirleyen erkektir. Senin oğullarında iş yok o zaman." dedim. Ağzını açamadı. Terbiyesiz insanlar canını sıkmak için uğraşıyor zaten. İstediklerini verme. Evlatlarımız bizim velinimetlerimiz. Gerisi boş.

Geçmis olsun...Ne zamandır ben bu ağrıyı çekiyorum.Ve her dr a gittiğimde aşağıda baya ağrım var diyorum,önemsemiyor mu anlamiyor mu bilmiyorum.Benim bebek aşağida acaba o mu ağri yapiyor.çünkü dr demisti bebek asgida oldugu icin anneye agri yapabilir dedi.

Kızlar ben bugün doktora gittim cinsiyet kesinleşti erkek önceden de erkek demişti . Yalnız bana bi vitamin verdi ELEVIT die içinde absolü alkol die bi alkol war ben bunu içsem mi icmesemmi bilemedim yaaa
Canım alkol var mı bilmiyorum ama önceki gebeliğimde içerisinde domuz jelatini kullandıklarını kabul etti şirket ister kullan ister kullanma başkasına geçelim demişti

Ohhh ne güzel demissin afferim

Ben de geçen haftadan beri hissetmeye başladım ama hergün değil ve az az içerden pıt pıt hareketler oğlumda 19. / 20. Haftalar arasında bariz vücudu nu hareket ettirdigini hissetmiştim ama bu ikinci biraz ağır olacak galiba :) oğlum fenaydı hiç durmazdı Hele ki 30.haftadan sonra eşimin sesini Eve geldigini duyunca :) Şaka gibiydi ama gerçekten fazla babaci :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…