- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.781
Ben de onu kullaniyorumKızlar ben bugün doktora gittim cinsiyet kesinleşti erkek önceden de erkek demişti . Yalnız bana bi vitamin verdi ELEVIT die içinde absolü alkol die bi alkol war ben bunu içsem mi icmesemmi bilemedim yaaa
Ben de onu kullaniyorum
Neden doktorlar hâlâ Elevit yazıyorlarsa.. Decavit kullanabilirsin canım.. Aile hekimliğinde ücretsiz bile veriliyor.. Bende elimdeki multivitamin bitince Decavit'e başlayacağım..
Neden doktorlar hâlâ Elevit yazıyorlarsa.. Decavit kullanabilirsin canım.. Aile hekimliğinde ücretsiz bile veriliyor.. Bende elimdeki multivitamin bitince Decavit'e başlayacağım..
Bende anlamıyorum kızı nasıl erkek olarak görüyolar insanın kafası allak bullak olur neden dikkatli bakmıyor bu doktorlarBen de 11. Ve 12.haftalarda erkek dedi iki kez.bi hafta snra kiz da olablr dedi sonra kiz çıktı
İlk hareketi 14+3 te aldım ama bu güne kadar hep çoookkk hafif hissettim. İkinci gebeliğim ve daha bugün net, keskin hareketler hissettimArkadaşlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz???
İçin ferah olsun. Hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle.Valla hepsi ayri söylüyor ama oyle korktum ki bisey olursa diye neyse olmaz herhalde yA
Geçmiş olsun.Aman canım, annelik içgüdüleriyle hissetmissin demek ki. İyi ki gitmişsin doktora. Önlem alınır hiç olmazsa. Sağlıkla alalım kucağımiza yavrularimizi..
Hiç deme bugün o gazdan ne çektim,hayatımda ilk defa gaz sancısını bu şekilde yaşıyorum. Berbat bişey..
Gözün aydın cinsiyet netlesmis,haberler güzel :) Ben Ozan Yiğit koyacağım :) Göktuğ da güzel..
Sağlıkla kucağına al inşallah. Adı gibi yiğit olsun.
Daha yeni devit3 verdi günde 15 damla. Tahlil sonucunda dvit düşük çıkmıştı baya. Ama doktorun ne verdiyse güvenebilirsin canım,yılların doktorları kaç hastaları var. Kaç kere bu ilaçları verdiler Allah bilir. O yüzden telaş etme :)
Bugün yazdılar bana da magnorm yani bundan. Daha kullanmadım hiç..
Blackbluee1 gözün aydın canım nihayet atlatmissin darısı bizlere :)
Ahhh kızlar bugün neler çektim. Okula gittim sabah 8de. Sabah8de karın ve bel ağrısı başladı ama iki büklüm oldum.. hayatımda ilk defa böyle bir ağrı yasadim. Hemen müdürden izin aldım hastaneye gittim. Nasıl ağlıyorum ama düşük yapıyorum sandım. Girdim ultrasona bebişim kıpır kıpır keyfi yerinde :) herşey iyi çıktı,suyu,rahim ağzı. İdrar tahlili temiz çıktı.. sancı için bağladılar sancı çıkmadı.. sanırım gaz sancisiydi akşam 5e kadar kivrandim resmen.Magnezyum yazdı ama kullanmadım henüz..
Yani bu kasılmalar ağrılar daha baya baya cekecez, ama bebeklerimizin iyi olduğunu duyduktan sonra tüm ağrılara katlaniyoruz.. yeter ki onlar iyi olsun. Hepimiz sağ salim alalım kucağımiza inşallah.
Perşembe ayrıntılı ultrasona girecem ben de bakalım.. Bu arada yeni gelen,cinsiyet öğrenen arkadaşlara da hayırlı olsun :)
Amin. Bana çok anlamlı gelen isimler bazılarınca alelade söyleniyor. O zaman isim de anlamını yitiriyor. Erdem, Kemal (olgunluk), Agah (bilgili) gibi isimlerin anlamları da hoşuma gider mesela. Erkek ismi bulmak ne zormuş hakikaten.Ben ultrasonla nereme bakıyorlar diye bakıyorum, hala aşağılara bakıyorlar, demek çıkmadı yukarılara diyorum.. Hamilelik yarı delilik valla..
Aynen, sırtüstü yatmayı sevmezdim ama hamilelikte sola yatmaya çalışmaktan dönüveriyorum..
Amin canım inşallah.. Hep Yusuf yüzlüm diyorum.. Bizde de tüm bu isimler var.. Neyi düşünsem, koymuşlar diye sinirleniyorum.. Önceden isimler o kadar anlamlı gelmezdi, şimdi aaa ne kadar güzelmiş ismi diyorum.. Rabbim hayırlı ömürler versin yavrularımıza..
Ben 16 da kıpırtı şeklinde hissettim ama emin olamıyorum bugün hiç olmayınca acaba yanlış mı hissediyorum diyorumO kadar laf ettim ve kizim bugun beni utandirdi masallah diyeyim :)) hastanede sira beklerken ve feci sekilde sıkışmışken vur babam vur öldürdü beni
Ben 16 da kıpırtı şeklinde hissettim ama emin olamıyorum bugün hiç olmayınca acaba yanlış mı hissediyorum diyorum
bebişler ilkse daha hissetmemeniz normal kızlar 22.haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş. Bi de eğer kilo varsa o da hareketlerin hissedilmesini engellermişYaaa ben bi hissedemedim hareketlerini
Ya kızlar, bugün öğleden beri vajinanın sol tarafında bir ağrı var. Vajina kemiği mi yoksa kas mı anlayamıyorum ama vajinanın üst kısmı ve sol tarafında. Doktoruma sordum parol yada minoset alabilirsin ama geçmezse haber ver dedi. Neden oluyor olabilirki? Böyle bir ağrı hissettiğiniz oldu mu?
bebişler ilkse daha hissetmemeniz normal kızlar 22.haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş. Bi de eğer kilo varsa o da hareketlerin hissedilmesini engellermiş
Canım alkol var mı bilmiyorum ama önceki gebeliğimde içerisinde domuz jelatini kullandıklarını kabul etti şirket ister kullan ister kullanma başkasına geçelim demiştiKızlar ben bugün doktora gittim cinsiyet kesinleşti erkek önceden de erkek demişti . Yalnız bana bi vitamin verdi ELEVIT die içinde absolü alkol die bi alkol war ben bunu içsem mi icmesemmi bilemedim yaaa
Ay aynen yaa zayıf olunca hamile pantolonu bulmak da zorlaştıBenimkide birden büyüdü, aynı şekilde göbek deliğinin üzerine kadar çıktı.. bende zayıfım. İç karnımın küçük oldugunu söylüyolar oyuzden bu sekilde oluyormuş.. ileriki aylarda ne olacagız bilmiyorum :)
Ohhh ne güzel demissin afferimhadibeyaaa ne büyük cahilliktir bu! Ben kızım olsun, adı da .... olsun diye belki 10 yıl dua ettim. Çok şükür kızım var. Şimdi de nasipse oğlum olacak. Densiz kpederim annem, babam ve eşimin olduğu 30 kişilik mevlitte bir akrabaya eltimle benim bir erkek doğuramadığımızı söyledi. Ben de artık dayanamayıp "Cinsiyeti belirleyen erkektir. Senin oğullarında iş yok o zaman." dedim. Ağzını açamadı. Terbiyesiz insanlar canını sıkmak için uğraşıyor zaten. İstediklerini verme. Evlatlarımız bizim velinimetlerimiz. Gerisi boş.
Olabilir canımAy evet ilk gebelik ve göbek bölgemde yağlanma dar ondan olabilir galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?