- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.081
Myhsa Cnm gözün aydın maşallah darısı başımıza inşallah..
Kızlar İzmir’de de hava yıkılıyor Allah hayırlı yağmurlar versin
Ne güzel yaa maşallah kuzucuğuna, darısı benim de başıma inşallah. Detaylıya daha 3-4 hafta zaman var benim. Çok heyecanlanıyorum
Myhsa canım gözün aydın
Gözün aydınmaaaşallah 21cm o kadar büyüdüler mi
Çoook teşekkür ederim kızlarMaşallah canım gözün aydın
Neyse canim sık dişini az kalmis
bende ilk bebekten öyle biliyordum ama en son gittiğimde direkt 14 cm demiştiBana hiç boy söylemediler ben kendim fl ölçümünü 7ile çarpıyorum bebeğin boyu çıkıyor. Sizde mi öyle bakıyorsunuz boyuna
Boy ölçümünü o şekilde öğreniyorduk biz, en son 15.5 cm di, fl ölçümünü 7ile çarpıp baksana bakalım doktorunun söylediği ile aynı sonuç mu çıkıcakYoo ben bilmiyordum öyle biseyi de senden duydum :)
Ben unuttum ultroson goruntusunu almayı ordan hesaplicaktimda doktorda vermediBana hiç boy söylemediler ben kendim fl ölçümünü 7ile çarpıyorum bebeğin boyu çıkıyor. Sizde mi öyle bakıyorsunuz boyuna
Tamam ins ama sincan lokman hekim ve sincan koru yu diorm. Sen nerde oturuyosnO ikisini ben de merak ediyordum canım öğrenince buraya yazar mısın?
Aynen onları sormuştum. Eryamandayım ben.Tamam ins ama sincan lokman hekim ve sincan koru yu diorm. Sen nerde oturuyosn
Ben gebelikten önce rutin kontrollere çukurambara gidiyordum hamileliğimin ilk haftaları da gittim, sonra bi gece hastalanınca acile sincana gittik o gece hüseyin beyi gördüm zaten çok araştırmıştım hakkında hep iyi şeyler duydum zaten sincan geneli özele gidecekse hep onu ya da faika ceylan hanımı tercih ediyorlar. Öyle yani 12 haftadan beri gidiyorum sempatik bir doktor, güler yüzlü, çoğu şeyi sormadan anlatıyor sorunca da gayet güzel cevap veriyor, bebeğimin kalp atışlarına ritim tutuyor felan :) ama aceleci bir yapısı var 10 dakika sürmüyor kontroller :)) birde doğumumuz bayrama denk geliyor ya korkuyorum kendisi olmazsa diye..
Boy ölçümünü o şekilde öğreniyorduk biz, en son 15.5 cm di, fl ölçümünü 7ile çarpıp baksana bakalım doktorunun söylediği ile aynı sonuç mu çıkıcak
He tamam canm dakikam yenilensin ariycam zaten gidemiyorum ztb yeAynen onları sormuştum. Eryamandayım ben.
Ben 21 de yaptıracagım. Acıbadem hastanesindeMerhaba kızlar belki daha önce konuşmuşsunuzdur ama geçmiş okuyamadım..o yüzden tekrardan soruyorsam kusura bakmayın 17+0 im doktor bir sonraki kontrole detaylı usg sonuçları ile gel dedi. Istanbul da siz nerede yaptırdınız. Ve özellikle kaçıncı hafta da yapılıyor. Yaptıranlar tecrübelerini yazabilir mi ?
MaşallahEvet canım 23.8 çıkıyor doğru
Evet bazen benimki de demiyor iyi bir yöntem mis Sağ olMaşallaho zaman o şekilde öğrenmeye devam benim doktorlar boyunu söylemiyorlar hiç :)
C
Canm sende mi sincandasn hangi hastanede ı dediginiz doktirlar
Evet canım bende sincan yakınındayım sincan korudan bahsediyoruz
Muayene ücreti ne kadar canm paket mi aldn dogum için
olur canım 15 tatilden sonra bana uyar elvankentteyim bende
Allah yardımcın olsun canım ama işin gerçekten çok zorEdiyorum canım ya vallahi dün belim çok ağrıdı kendileri yetmezmiş gibi bide kardeşlerini falan çağırıyorlar. Dedim artık belim ağrıyor birini cagirmadan önce bana sorun. Ben ayakta duramiyorum uykumu alamiyorum falam dedim sikayetlendim. Gitsinelr diye inan herşey yapıyorum çaktırmadan ama yok..
Olur tabiki neden olmasın başka varsa ankaradan olan ortak bi yerde daha kalabalık da bulusabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?