2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ay o çukurambar fiyatları hep çok pahalı. Burda da koru ve lokman hekim var arayıp sorcam bakalm

Birde şu var, her aya girer girmez söylesem 5 6 diye 9. aya girer girmez başlarlar, doğurdun mu ? hadi daha doğurmadın mı ? ya senin karnın küçük mü bu aya göre ? az mı yedin ? cehalet tavan ben sinirden 10 11 ay tutarım yavrumu içerde herhalde, en iyisi hafta hem zaten haftayla çok anlamıyorlar

Canım bende ankaradayım, özele gidiyorum koruya bizim hastanemizde yapmıyorlar. Ben doktorumla konuştum nereye yönlendireceğini sordum atatürk hastanesinde bir doktor önerdi. Sincana yakın sayılmaz tabi ama başka devlet hastanelerine gidebilirsin diye yazdım :/

J jelibons doktorun kim ? :)

Son düzenleme:
Benim de kaniyordu hem de resmen kan tukuruyordum cok fenaydi dis doktoru arkadasima danistim parodontaks kullan dedi dis etine iyi geliyo hamilelikte dedi cidden kullandigimdna beri daha az kaniyo eskiisi kadar degil azaldi
bir çok kişi paradontax önermiş alayım inş. işe yarar bende de

fotoğraf olayına Allahtan benim eşim karşı nazardan korktuğu için hiç paylaşım yapmamı istemez :)

Hüseyin Pehlivan canım

Ayy benimde memnun musun kendisinden ?
5 arkadaşımın doğumuna girdi 1 arkadaşım en başından beri kendisine muayene oluyor bende 16. haftada gittim ilk kez doğum paketi aldık rahat bir dr sevdim bu ayda ayrintiliya gidecegim için 24. haftaya randevu aldım pakette 8 muayene hakkı var dolmasın dedim

sen ne zamandır gidiyorsun ?

Ben gebelikten önce rutin kontrollere çukurambara gidiyordum hamileliğimin ilk haftaları da gittim, sonra bi gece hastalanınca acile sincana gittik o gece hüseyin beyi gördüm zaten çok araştırmıştım hakkında hep iyi şeyler duydum zaten sincan geneli özele gidecekse hep onu ya da faika ceylan hanımı tercih ediyorlar. Öyle yani 12 haftadan beri gidiyorum sempatik bir doktor, güler yüzlü, çoğu şeyi sormadan anlatıyor sorunca da gayet güzel cevap veriyor, bebeğimin kalp atışlarına ritim tutuyor felan :) ama aceleci bir yapısı var 10 dakika sürmüyor kontroller :)) birde doğumumuz bayrama denk geliyor ya korkuyorum kendisi olmazsa diye..

Tablet olmadığı için içerisinde alkol bulunmaz ama omegamax multivitamin değil.balik yağı kapsülü.yani decavit ve Elevit muadili bir ilaç degilm
Canım Efa vit diye omega 3 ve vitamin katkılı şurup var çocuklara da veriliyor onun hakkında bilgin var mı kullanabilirmiyiz hamilelikte

Canım d vit i kaçıncı haftadan itibaren alıyorsun bende pzt ölçtürcem

fotoğraf olayına Allahtan benim eşim karşı nazardan korktuğu için hiç paylaşım yapmamı istemez :)
Zaten bizim başımıza da ne geldiyse foto yükledikten sonra geldi önce kıkırdaklarının gelişmediğini öğrendik sonra da kalp hastalığını. Oğlumun yıldızı düşük şu anda bile bi foto bi video yüklesem hemen ardından ya hasta oluyor ya düşüyor illa ki bişey oluyor. Benim akrabalarla aram iyi değil ama hepsi de beni takip etmekten geri kalmıyorlar kenafir gözlüler ağızlarından hayatta maşallah kelimesi çıkmaz artık foto paylaşırken kendim özellikle maşallah filan ekliyorum

Allhim bu kv birgun hamilelikte cinnet gecirdi gerkcesi ile öldürecem millet gidiyor sabah 7de kalkıyorum yollayip yatıyorum. Saat 8 olmadan kapıya vuruyor.
vuruyor da vuruyor. Çıkıp bas bas bağırmak geliyor icimdenn zaten bütün gece uyuamıyorum ne isin var benimle yaaa

Al bendende o kadar ya bi türlü dalamadım oraya dön buraya dön sabaha karşıda yağmurla uyandım cama nasıl vuruyor normalde korkmam ama bi korku girdi içime tkr zor uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…