2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O saatte gerekçesi neymiş

benim de ağırlaşmadan yapmam lazım bunları ne alemdeler acaba :) bizim aynı döneme geliyor allahtan kıyafetler işe yarayacak :)
Ayni donem olmasi iyi olmus. Bende bir bakayim dedim ozellikle beyazlar sandık lekesi olmuş artik temizlerden bir şeyler uydurmaya calisacam. Baya bir sey cikar diye bekliyordum hayal kirikligina ugradim.

O saatte gerekçesi neymiş

Ben ne biliyim uff duyamzliktan geliyorum ama uyuamıyorum da kalkiyorum 10 da evden gitmiş oluyor sıkılıyo sanırım. Evine git sıkılıyorsan neden ısrarla bende kalıyorsunuz aile boyu sömestr geldi diye.. oğulları olsa neyse diycem ama o da yok. Ne alaka yanii

ne düşüncesiz insanlar, kadın zaten hamile bırakın da kafa dinlesin bi dinlensin ama yoookkk senin acilen kendini geri çekmen lazım bence biraz nazlan iyi değilim de, gece uyuyamadım de git odana filan ne bilim istenmediklerini belli et

Gözün aydın maaaşallah 21cm o kadar büyüdüler mi

Ediyorum canım ya vallahi dün belim çok ağrıdı kendileri yetmezmiş gibi bide kardeşlerini falan çağırıyorlar. Dedim artık belim ağrıyor birini cagirmadan önce bana sorun. Ben ayakta duramiyorum uykumu alamiyorum falam dedim sikayetlendim. Gitsinelr diye inan herşey yapıyorum çaktırmadan ama yok..

Maşallah canım gözün aydın

Ayni evdemisiniz su an canim Allah yardim etsin

çok yoğun ya dr galiba tüm Sincan geliyor
bayrama gelmesinden çok korkuyorum ben ya milletin suratı çekilmez inan ama dr a sordum ben bakın hocam ramazan bayramına geliyor burda olmazsanız ben hiç paket almayım çünkü doğuma sizin girmenizi isterim dedim oda ramazan bayramında burdayım kurban bayramında izinliyim her türlü gelirim doğumuna merak etme dedi insallah öyle olur

Kızlar bir de bu haftaya kadar boy ölçümleri baş-popo arasıydı. 22. Hafta itibarı ile baş-topuk ölçeceklerini soylediler..

Yüzsüzler demek ki ne desen boş

Ayni evdemisiniz su an canim Allah yardim etsin

Evet canım eşim görevde az kaldı bitmesine son 1 veya 1 buçuk ay. Onlar da fırsat bu fırsat deyip geldiler 1 aydır burdalar. Eşim izne geldi hafta sonu 2 günlük sadece onda bile rahat bırakmadılar sınava gidiyoruz sabahın köründe cümbür cemaat geliyolar sinemaya gitmeye kalksak hepsi ayaklaniyor vazgeciyoruz falan çok zoruma gidiyor ama napiyim eşim için onun hatri için..

Neyse canim sık dişini az kalmis

İçimi rahatlattın valla çok sevindim şuan korunun seminerleri oluyor gelirsen tanışırız çok sevinirim :) geçen bize hastaneyi gezdirdiler ev ortamı gibi sıcak samimi, hemşirelerde donanımlı, bilmiyorum benim şimdilik hoşuma gitti, doğum biraz da şans işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…