- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.061
O saatte gerekçesi neymişAllhim bu kv birgun hamilelikte cinnet gecirdi gerkcesi ile öldürecem millet gidiyor sabah 7de kalkıyorum yollayip yatıyorum. Saat 8 olmadan kapıya vuruyor.
vuruyor da vuruyor. Çıkıp bas bas bağırmak geliyor icimdenn zaten bütün gece uyuamıyorumne isin var benimle yaaa
Ayni donem olmasi iyi olmus. Bende bir bakayim dedim ozellikle beyazlar sandık lekesi olmuş artik temizlerden bir şeyler uydurmaya calisacam. Baya bir sey cikar diye bekliyordum hayal kirikligina ugradim.benim de ağırlaşmadan yapmam lazım bunları ne alemdeler acaba :) bizim aynı döneme geliyor allahtan kıyafetler işe yarayacak :)
O saatte gerekçesi neymiş
ne düşüncesiz insanlar, kadın zaten hamile bırakın da kafa dinlesin bi dinlensin ama yoookkkBen ne biliyim uff duyamzliktan geliyorum ama uyuamıyorum da kalkiyorum 10 da evden girmiş oluyor sıkılıyo sanırım. Evine git sıkılıyorsan neden ısrarla bende kalıyorsunuz aile boyu sömestr geldi diye.. oğulları olsa neyse diycem ama o da yok. Ne alaka yanii
Gözün aydınÇok teşekkür ederim kızlar şimdi çıktım doktordan.. Maşallah çok tatliydi,herseyimiz çok iyi çıktı şükür Allah'a :) iki eliyle yüzünü kapatıp açtı sonra ceee yaptı annesine :) 21 cm 330 Gr. Hepimiz hep güzel haberlerle gelelim inşallah
ne düşüncesiz insanlar, kadın zaten hamile bırakın da kafa dinlesin bi dinlensin ama yoookkksenin acilen kendini geri çekmen lazım bence biraz nazlan iyi değilim de, gece uyuyamadım de git odana filan ne bilim istenmediklerini belli et
Evet canım büyüdüler tabi ki benimde 24e 390 gr çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsamGözün aydınmaaaşallah 21cm o kadar büyüdüler mi
Biz arkadan geliyoruz ayrıntılıya da 3 4 hafta var en son 13cm falandıkEvet canım büyüdüler tabi ki benimde 24e 390 gr çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Çok teşekkür ederim kızlar şimdi çıktım doktordan.. Maşallah çok tatliydi,herseyimiz çok iyi çıktı şükür Allah'a :) iki eliyle yüzünü kapatıp açtı sonra ceee yaptı annesine :) 21 cm 330 Gr. Hepimiz hep güzel haberlerle gelelim inşallah
Biz arkadan geliyoruz ayrıntılıya da 3 4 hafta var en son 13cm falandık
Ayni evdemisiniz su an canim Allah yardim etsinAllhim bu kv birgun hamilelikte cinnet gecirdi gerkcesi ile öldürecem millet gidiyor sabah 7de kalkıyorum yollayip yatıyorum. Saat 8 olmadan kapıya vuruyor.
vuruyor da vuruyor. Çıkıp bas bas bağırmak geliyor icimdenn zaten bütün gece uyuamıyorumne isin var benimle yaaa
çok yoğun ya dr galiba tüm Sincan geliyorBen gebelikten önce rutin kontrollere çukurambara gidiyordum hamileliğimin ilk haftaları da gittim, sonra bi gece hastalanınca acile sincana gittik o gece hüseyin beyi gördüm zaten çok araştırmıştım hakkında hep iyi şeyler duydum zaten sincan geneli özele gidecekse hep onu ya da faika ceylan hanımı tercih ediyorlar. Öyle yani 12 haftadan beri gidiyorum sempatik bir doktor, güler yüzlü, çoğu şeyi sormadan anlatıyor sorunca da gayet güzel cevap veriyor, bebeğimin kalp atışlarına ritim tutuyor felan :) ama aceleci bir yapısı var 10 dakika sürmüyor kontroller :)) birde doğumumuz bayrama denk geliyor ya korkuyorum kendisi olmazsa diye..
Yüzsüzler demek ki ne desen boşEdiyorum canım ya vallahi dün belim çok ağrıdı kendileri yetmezmiş gibi bide kardeşlerini falan çağırıyorlar. Dedim artık belim ağrıyor birini cagirmadan önce bana sorun. Ben ayakta duramiyorum uykumu alamiyorum falam dedim sikayetlendim. Gitsinelr diye inan herşey yapıyorum çaktırmadan ama yok..
Ayni evdemisiniz su an canim Allah yardim etsin
Bana hiç boy söylemediler ben kendim fl ölçümünü 7ile çarpıyorum bebeğin boyu çıkıyor. Sizde mi öyle bakıyorsunuz boyunaKızlar bir de bu haftaya kadar boy ölçümleri baş-popo arasıydı. 22. Hafta itibarı ile baş-topuk ölçeceklerini soylediler..
Yüzsüzler demek ki ne desen boş
Yoo ben bilmiyordum öyle biseyi de senden duydum :)Bana hiç boy söylemediler ben kendim fl ölçümünü 7ile çarpıyorum bebeğin boyu çıkıyor. Sizde mi öyle bakıyorsunuz boyuna
Neyse canim sık dişini az kalmisEvet canım eşim görevde az kaldı bitmesine son 1 veya 1 buçuk ay. Onlar da fırsat bu fırsat deyip geldiler 1 aydır burdalar. Eşim izne geldi hafta sonu 2 günlük sadece onda bile rahat bırakmadılar sınava gidiyoruz sabahın köründe cümbür cemaat geliyolar sinemaya gitmeye kalksak hepsi ayaklaniyor vazgeciyoruz falan çok zoruma gidiyor ama napiyim eşim için onun hatri için..
çok yoğun ya dr galiba tüm Sincan geliyor
bayrama gelmesinden çok korkuyorum ben ya milletin suratı çekilmez inan ama dr a sordum ben bakın hocam ramazan bayramına geliyor burda olmazsanız ben hiç paket almayım çünkü doğuma sizin girmenizi isterim dedim oda ramazan bayramında burdayım kurban bayramında izinliyim her türlü gelirim doğumuna merak etme dedi insallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?