2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kuzum sana niye geliyorlar anlamadım bide kimler geliyor kaç kişiler yalnız kalmaman için destek olmaya, yardımcı olmaya geliyolarsa neyse de, diğer turluyse zor bide absürd yani ne işleri var hamile kadinin evinde bide yatılı..

Canım kayinvalidemler kayın pederim görümcem.. kaynımla eltimde burdaydi yeni gittiler..
Hepsi burda yani böyle destek mi olur.. kimi görmeye geliyorlar yani oğulları yok burda. Ben desen zaten yorgun bitkin kendime hayrım kalmadı zaten. Birde kendi kalabalıkları yetmiyor gibi misafir çağırıyorlar gelmiş yine biseyler yapiyo birilerini cagirmis belli. Bende sormuyorum kime yapiyosun diye bilerek o da mesela demiyor ki misafirin gelecek diye. Bi gidemediler başımdan amaçları şu ki kendi kaldıkları yer başka şehirde. Küçük bi ev sobalı böyle. Kayinpederim kadar beleşçi bir insan görmedim. Burda yakıt parası yok. Yemek içmek parası yok. Fatura yok. Bütün gün yatıyor. Gitmek istemiyorlar. Evde birtek gelin var hic mi utanmiyosun

Allah yardımcın olsun canım ama işin gerçekten çok zor hele ki bebek olduktan sonra düşünemiyorum senin kaynanani

O zaman durmaz merak etme öyle umuyorum. Çünkü rahati buluyolar ondan gece ses olsun bebek rahatsız etsin. Benim evime milleti toplayıp beni de hizmetçi gibi kullanamasın durmaz. Ayrıntılıya girdigim de o da vardı muayene de insan torununu görünce bir sevinir. Ne nemrutmus ya tek kelime etmedi. Birde ismini kp ismini koyacakmisim kavga cıktı bunun yüzünden

Haydii o nasıl ismis ya niye geldiklerini hâlâ anlayamadım misafirlik desen bikaç gün olur, bunlar bildiğin kendi evleri gibi yerlesmisler anladığım kadarıyla. Kibarca söylesen desen ki ben yalnız kalmak istiyorum artık kafa dinliycem kendi evimde, uyucam bol bol falan. Mesafe koymak şart. Aslında burda iş eşine düşüyor onun demesi lazım kusura bakmayin benim karım hamile bu kadar sık gelmeyin yoruluyor falan diyebilmesi lazım. Böyle bi tavrı yok mu?

Şöyle bir durum var eşim askeri personel göreve gitti. O yüzden geliyor bunlarda. Güya beni yalnız bırakmıyorlar gibi gösteriyorlar. Ama insanlar diyorki artık bıkmadınmı. Nasıl diyim öyle bişey adam yüzsüz hastaneye kontrole diye geldiler. 1 ay önce hala burdalar. Ve yarıyıl tatlı bitene kadar da duracaklarmış. Diyorum ya oğlumuz ödüyor nasılsa herşeyi diye gitmiyorlar. Ben tek dursam da ödüyor. Onlarla dursam da ödüyor diye düşünüyorlar. Ve kendileri 2. 3 ay sıfır masraf yaşıyorlar burda.
Hergün yemek. Onların dırdırı sabah sabah kalkıyorum. Hergün misafir çağırıyor.
Kendim olsam öğlen kalkarım zaten ne istersem iyi kötü demem pişirir yerim. Evimi canım ister temizlerim istemez temizlemem
Ama şimdi öyle olmuyor. bıktım sabır kalmıyor bi yerden sonra

Ayy Allah sabır versin ya okurken daha sinirim bozuldu senin adına Cahillik zor gerçekten de yani ne söylesen anlamaz bu tür insanlar.. Biraz anlayış biraz merhamet biraz saygı aslında gosterecekleri. Aslında onlar büyük, insan öyle olmalarını bekliyor ama olmayınca da bişey de diyemiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Sen akıllı ve olgun bi kızsın zaten burdaki yazılarından da belli oluyor, inşallah bu dönemin de üstesinden geleceksin çok takilmamaya çalış umarım esin de geldikten ve bebek de dogduktan sonra her şey yoluna girer de herkes geleceği vakti de duracağı zamanı da bilir

Oyy maşallahhh canım Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh

aslında babalar kendi evlerinin dışında pek kalmak istemezler senin kayınpeder değişikmiş Allah sabır versin

Ne oldu canım ? Inşallah kötü bir şey yoktur

Eşim truzim sektöründe çalısıyor araba şirkete ait arabasını çektiler bir sürü ceza ödedi sabah kızı okula götürdü bir de ne görsün gece birileri lastiği patlamış lastikçiye gitmiş 3 bıçak darbesi var kızı okuldan aldım tuvalet kapısına parmakları sıkışmış buz koymuşlar çok ağlamış markette sufle kasesi vardı bayadır arıyordum 4 tane aldım 2 tanesini kasada kırdım kadının biri ters ters konuştu o ayrı sıktı canımı anlıcagın iki gündür aptal gibiyim canım

okuyun bol bol canım Allah kem gözlerden korusun yavrularımızı

aslında babalar kendi evlerinin dışında pek kalmak istemezler senin kayınpeder değişikmiş Allah sabır versin
Valla aynen benim kayınpederim de babam da yılda bir anca gelirler rahatsızlık vermeyelim diye gerçi uzaktalar diye öyle ama olsun, hatta en son babama yalvardim annem gelirken ne olur sen de gel özledim diye, yok sen hamilesin dinlenmek istersin ben sabah erken kalkıyorum sen de kalkıp rahatsız olma telaş yapma benim icin dedi ve gelmedi

Ah canım ya neden bicaklamislar ya kafama o takıldı canınıza bi şey olmasın önemli olan o . Hamileyken insan ekstra hassas oluyor. Üzme tatlı canını geçecek sadece üst üste gelmiş arada herkese oluyor

hayır olsun ya hakikaten kötü şeyler üstüste gelmiş, bazen oluyor işte çok düşünüp enerjinizi hepten düşürmeyin Allah beterinden korusun felak-nas-ayetel kürsü bol bol okumak lazım

benim de babam gelmez oğluma annem bakmıştı 1,5 yıl bu sırada en fazla 3 gün kalmıştır bizde keşke kalsa da annem de sıkılmadan bizde kalsa... eşimin babası zaten mümkün değil kalmaz evlendiğimizdne beri 2 kez eve gelmiştir o da kalmamıştır :) kayınvalide yok zaten...

Umarım öyle olur tek duam o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…