- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.341
Çok geçmiş olsun canim rabbim acil şifalar versin insallahgünaydın kızlar nasılsınız ?
benim baya canım sıkkın kız kardeşim de böbrek yetmezliği çıktı böbrek nakli olması lazım aileden verebilecek kimse yok herkes te şeker ve tansiyon var ağlamaktan mahvoldum elden birşey de gelmiyor şimdilik bekliyoruz
Benim de gece özellikle kasiklarim ağrıyor . Belim de ara da bir ağrımaya başladı
Kalp atisini neyle dinlediler cnim?bende bugun gttim saglik ocagina ufak bi aletle baktilar normal nst cihazi degildi.benimde sol kasik mi desem nerde bende blmiyorum orda bi aci wardi cnm bikac gundur hatta bugun sira aldim doktora gdicektim dun gece hafifledi baktim gecer gibi oldu gitmedim bende.soluma yatinca filan aciyordu.nefes alirken filan.suan yok cok skur bisiy.olucak canim bunlar bebislerimiz iyi olsunlarda...
Bi sorayim canim hangi prof.mus. Arkadasim 24 yasindaCanim ben bi eşime danisayim o da hacettepe tip mezunu belki bildiği bi hocadir. Gittigi hocanın adı ne? Sinan hocaysa onun ustune yok diyor. Bide kızın yaşı kaç?
Ben de hacettepeye gidiyorum ama benimki Doç.
Canım bu anlattığın benim durumumla aynı iki kese göründü ama biri buyumedi 6. haftadan beri görmüyoruz o keseyi. Bu çok normal bir durummuş. İkili test de yaptırdım riskin yanindan bile gecmedik. Bebek de 10 gün önden gidiyor. Bence o doktor sacmalamiş ya da başka bir şey mi görmüş de ondan böyle konuşuyor?
aynen canim, amnisenteze gonderirken de tani olarak vanishing twins yazmis. Bebegin biri kaybolduysa digerinde de problem olabilir demis. Ama ultrasonda gorunen hic bisey yok sadece ihtimal uzerine istemis amniyosenteziÖyle bir şey yok ne bana öyle bir uyarı yapıldı ne de aynı şey başına gelen yakın arkadaşıma. Amniyosentezin lafı bile geçmedi yani
Bu durum kaybolan ikiz sendromu, vanishing twins. Bu şekilde araştırabilir. Yaşayanların hiçbirinden engelli çocuk lafı duymadım da okumadım da. Yani daha kese iken kaybolduysa bir problem yok benim bildigim rahim kendisi izin vermiyoruz büyümesine.
ah ahh ne cekiyoruz yaaValla arkadaşım sana birşey diyeyim, prof.lar gerçekten saçmalıyor! Çok bilmişlikten geliyor bu.. Çok bilen çabuk yanılır diye bir laf var. Ben de ilk kaybımdan sonra tekrar hamile kalınca iyi bir doktora gideceğim demiştim, hamileliğimi öğrenir öğrenmez "ismi lazım değil" prof.a gittim. Bir gittim, iki gittim kese görünmedi. Hemen kanda takip etmeye başlayacağız dedi, beta hcg'de düzenli artış var fakat 2 katına katlamıyordu, %60 olarak artmaya devam ediyordu. Dedi ki dış gebelik bu. İç kanamaya sebep olur, şöyle olur böyle olur, nabzın düşerse baygınlık geçirirsen hemen hastaneye gelmen gerekir, ilaçla eritebiliriz ama tüpü sedelerse ameliyat gerekebilir vs anlattı durdu.. O an dünya başıma yıkıldı araya haftasonu da girince 4 gün boyunca kendimi yedim. Ağlamaktan perişan oldum yemeden içmeden kesildim. Sonra başka bir doktora gittim, durumu anlattım. Beta hcg değerimdeki artışın yeterli ve düzenli olduğunu bir sorun olmadığını söyledi ve muayene etti. Ve kese oradaydı!!! 1 hafta sonra tekrar gittiğimde artık kalp atışları da vardı.. Ve haftalar geçti bebeğim benimle
Senden ricam lütfen arkadaşınla konuş başka doktorlarla da görüşsün. Bu profların işi tamamen insanların dünyasını başına yıkmak çünkü!!
Bel agrisi bende de var ya boyle baya asagi kisimlarda pcanım kasık agrısı gibi ama vajina cevresi sanki biri bacaklarımı 180 derece açmış gibi.. .çok rahatsız edici.. Ördek gibi yürümeye başlarım yakında..o çatı ağrısı oluyor vücut doğuma hazırlanıyor..
sağlık ocağında kalp atışlarını da takip ediyorlar ritmik güçlü vs gibi.. küçük bir aletle baktılar.. Ben bebeğimin yerini biliyorum allahtan hemen buldular.. dk da kaç attığını falan söylüyorlar.. oğlumda ona dokunur dokunmaz heyecanlanıyordu çok hızlı atıyordu kalbi
kızçem biraz daha sakin
Beni de arayan soran olmadı. İlkinde ararlardı halbuki...yahu bu sağlık ocağı beni neden çağırmıyor sevmediler sanırım beni
Cnm ben ilk bebeğimi sezeryan la dünyaya getirdim ne sıkıntılı şeydir bilirim ağlamayan bebekse o narkozun etkisidir benim oğlum iki gün uyumuştu annenin ağrıları bir hafta sürer oturup kalkamaz canı çok yanar beni eşim bir hafta kucağında taşıdı bol bol sıcak çorba içsin katı bişeyler yemesin bağırsaklarının yeri değiştiği için çok gazı olur tuvalete gidemez mecbur lagman olucak sütü gelmesi için banyo yaptığı zaman sicak suyla gogusletini ovsun ikinci günde yapalibiyor benim 5 gün sutum gelmedi bebeğe mama verdik iki saate bir bebeğin karnını doyursunki süt yoksa mamayla sarılık ilerlemesin ilk gün çok sıkıntılı geçer allah yardımcısı olsun çok geçmiş olsun sonuçta ameliyat
canım bende sezeryan dogum yaptım ama ilk gun dışında hiç sorun yaşamadım oda lanet sonda yüzündendi en nefret ettiğim şey gerçekten onu çıkardılar o kadar rahat hareket ettim ki sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim. 1 hafta sonrasında eski halime dönmüştüm.. ne ile alakalı bilmiyorum ama ben hiç sorun yaşamadım..
Benim ablam girmedi çok şükür 2li testi temizdir doktoru 3-4lu onlara gerek duymadı.benim de 2lim temiz çıksaydı girmezdim herhalde.ki şimdi bile doktor ben ultrasonda bakıyorum bir sıkıntı görmüyorum ama isterseniz yaptırın ayrıntılı dedi.size kalmış karar canım okadar zor olacaksa karar verip girmeyebilirsiniz.zaten önceden daha çok riskli gebeliklerde bakılıyordu sanirim
Sen international a mı gidiyorsun normaldede. Orda muayene ne kadar? Bende Atakent Acıbademe gidiyorum. 21. Hafta oldu hala kararsızım orda doğum yapmak konusunda...ay evet acıbadem de böyle yüksek fiyatlar.bende yeşilköy international a sordum 750 tl dediama yapacak bişi yok .
Gerçekten kişiden kişiye değişiyor. Kardeşimin eşi 20 gün kendine gelemedi sezeryandan sonra. Bebeğini kucağına alamadı. Biz tuttuk o emzirdi. Yan odada arkadas doğum yaptı sezeryan onunla birlikte hemen ayaklandı. Benim ilki normal. Afedersiniz ıkınmaktan hemoroid oluştu. Onun acısı vardı bitek. Onun dışında kendimi iyi hissediyordum.canım bende sezeryan dogum yaptım ama ilk gun dışında hiç sorun yaşamadım oda lanet sonda yüzündendi en nefret ettiğim şey gerçekten onu çıkardılar o kadar rahat hareket ettim ki sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim. 1 hafta sonrasında eski halime dönmüştüm.. ne ile alakalı bilmiyorum ama ben hiç sorun yaşamadım..
Yerini biliyorsan iyi canım benimki çok yer değiştiriyor her ultrasonda farklı bi yerde . Inşallah dogumumuz vakitli olurcanım kasık agrısı gibi ama vajina cevresi sanki biri bacaklarımı 180 derece açmış gibi.. .çok rahatsız edici.. Ördek gibi yürümeye başlarım yakında..o çatı ağrısı oluyor vücut doğuma hazırlanıyor..
sağlık ocağında kalp atışlarını da takip ediyorlar ritmik güçlü vs gibi.. küçük bir aletle baktılar.. Ben bebeğimin yerini biliyorum allahtan hemen buldular.. dk da kaç attığını falan söylüyorlar.. oğlumda ona dokunur dokunmaz heyecanlanıyordu çok hızlı atıyordu kalbi
kızçem biraz daha sakin
Tabikii doktor onun elleri ve beyni ile Bebeğini Dünya'ya getireceksin ... Benim gittiğim hastanenin devlet hastanesinden farkı yok fakat doktorun bilgisine tecrübesine güvendiğim için insafım ilk çocuğumu da onda doğurdumslmlar sevgili hamis arkadaslarim bugun bende kontrole gittim.Ausencia tabloya ekleyebilirsin bursa yas 37 cinsiyet kiz.
devletteydi randevum cift tarafli gidiyorum konyrolleŕe doktor cift tarafli gittigimi ogrenince cok azarladi
resmen konusmama bile firsat vermedi haleti ruhiyesi bugun cok cok degisikti dogrusu.kafan karisir olmaz sen 37 yasindasin sik kontrollerin yapilmali sana 3lu taramada yapalim ama sonuc cikana kadar diger doktorunada gorun hic vakit kaybetme bla bla.bend3 korktum eyvah dedim bisey gordu ugrasmak istemiyor.
halbuki bwn oraya rutin testlerimi yaptirmak ikinci bi egil fikir vermesi amaciyla gidiyordum adam agzimi bile actirmadi bana
ordan bursali arkadaslar bilir cekirge doruktaki doktoruma gittim degerlendirdi hersey olmasi gerektigi gibi bi aksilik yok.diger doktorun tepkisine oda sasirdi.
asil meselem doktor bu hastaneden ayriliyormus yeni hayat hastanesine gidiyormus oraya gel .burdan daha iyi bi yer ve kapsamli ustelik fiyatlarida burdan cok daha uygun dedi.
doktor hastasini kaybetmek istemez tabii bide hazir bi portfoyle giderse onun icin iyi .kafam karisti.hic bildigim bi hastane degil yeni aciliyor yogun bakimi herseyi varmis. bursali hamisler oraya giden bi yakininiz duyan bileniniz varmi kaldim oyle.doktormu onemli hastanemi onemli tabii herikiside ama sastim kaldim.
Ne guzel cnim kolay atlatmissin.ins bizlerede nasip olur 1 haftada toparlanmak
Yerini biliyorsan iyi canım benimki çok yer değiştiriyor her ultrasonda farklı bi yerde . Inşallah dogumumuz vakitli olur
Aminn canım inşallahÇok geçmiş olsun canim rabbim acil şifalar versin insallah
Valla unuttular herhalde biziBeni de arayan soran olmadı. İlkinde ararlardı halbuki...
bende hem ozele hem devlete gidiyorum canim hayat hastanesine gitmedim hic medicalparka gidiyorum bendeslmlar sevgili hamis arkadaslarim bugun bende kontrole gittim.Ausencia tabloya ekleyebilirsin bursa yas 37 cinsiyet kiz.
devletteydi randevum cift tarafli gidiyorum konyrolleŕe doktor cift tarafli gittigimi ogrenince cok azarladi
resmen konusmama bile firsat vermedi haleti ruhiyesi bugun cok cok degisikti dogrusu.kafan karisir olmaz sen 37 yasindasin sik kontrollerin yapilmali sana 3lu taramada yapalim ama sonuc cikana kadar diger doktorunada gorun hic vakit kaybetme bla bla.bend3 korktum eyvah dedim bisey gordu ugrasmak istemiyor.
halbuki bwn oraya rutin testlerimi yaptirmak ikinci bi egil fikir vermesi amaciyla gidiyordum adam agzimi bile actirmadi bana
ordan bursali arkadaslar bilir cekirge doruktaki doktoruma gittim degerlendirdi hersey olmasi gerektigi gibi bi aksilik yok.diger doktorun tepkisine oda sasirdi.
asil meselem doktor bu hastaneden ayriliyormus yeni hayat hastanesine gidiyormus oraya gel .burdan daha iyi bi yer ve kapsamli ustelik fiyatlarida burdan cok daha uygun dedi.
doktor hastasini kaybetmek istemez tabii bide hazir bi portfoyle giderse onun icin iyi .kafam karisti.hic bildigim bi hastane degil yeni aciliyor yogun bakimi herseyi varmis. bursali hamisler oraya giden bi yakininiz duyan bileniniz varmi kaldim oyle.doktormu onemli hastanemi onemli tabii herikiside ama sastim kaldim.
Saglik ocaginda kalp atisini dinlemek icin sirt ustu uzandim ve aninda karnim yamuk yumuk oldu kasildi bebegim, hemsire bebekler sirt ustu yatilmasindan hoslanmiyor dedi gercekten dogruKızlar hiç sırt üstü yatıp hafif kafanızı kaldırıp göbeğinize baktınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?