2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun canim rabbim acil şifalar versin insallah

Benim de gece özellikle kasiklarim ağrıyor . Belim de ara da bir ağrımaya başladı

canım kasık agrısı gibi ama vajina cevresi sanki biri bacaklarımı 180 derece açmış gibi.. .çok rahatsız edici.. Ördek gibi yürümeye başlarım yakında..o çatı ağrısı oluyor vücut doğuma hazırlanıyor..

sağlık ocağında kalp atışlarını da takip ediyorlar ritmik güçlü vs gibi.. küçük bir aletle baktılar.. Ben bebeğimin yerini biliyorum allahtan hemen buldular.. dk da kaç attığını falan söylüyorlar.. oğlumda ona dokunur dokunmaz heyecanlanıyordu çok hızlı atıyordu kalbi

kızçem biraz daha sakin

Canim ben bi eşime danisayim o da hacettepe tip mezunu belki bildiği bi hocadir. Gittigi hocanın adı ne? Sinan hocaysa onun ustune yok diyor. Bide kızın yaşı kaç?
Ben de hacettepeye gidiyorum ama benimki Doç.
Bi sorayim canim hangi prof.mus. Arkadasim 24 yasinda

aynen canim, amnisenteze gonderirken de tani olarak vanishing twins yazmis. Bebegin biri kaybolduysa digerinde de problem olabilir demis. Ama ultrasonda gorunen hic bisey yok sadece ihtimal uzerine istemis amniyosentezi

ah ahh ne cekiyoruz yaa

Bel agrisi bende de var ya boyle baya asagi kisimlarda p

canım bende sezeryan dogum yaptım ama ilk gun dışında hiç sorun yaşamadım oda lanet sonda yüzündendi en nefret ettiğim şey gerçekten onu çıkardılar o kadar rahat hareket ettim ki sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim. 1 hafta sonrasında eski halime dönmüştüm.. ne ile alakalı bilmiyorum ama ben hiç sorun yaşamadım..

Ne guzel cnim kolay atlatmissin.ins bizlerede nasip olur 1 haftada toparlanmak

Yaa girerim de uzak çok. Bide bi randevu için bide ultrason için gitmem lazm ikiliyi orda yaptırdm orda acile kaldırdılar vücudum dayanmıyor bide gidince önünde inmiyorum 15 dk yürüyorum ce çok zor oluyo o yüzden yaptirmamayi düşünüyorum eşimde sonuçta önceden yapılmıyordu diyor gerekliliği yok benim sağlığım daha önemli 2li3lu temiz sonuçta.

ay evet acıbadem de böyle yüksek fiyatlar.bende yeşilköy international a sordum 750 tl dedi ama yapacak bişi yok .
Sen international a mı gidiyorsun normaldede. Orda muayene ne kadar? Bende Atakent Acıbademe gidiyorum. 21. Hafta oldu hala kararsızım orda doğum yapmak konusunda...

Gerçekten kişiden kişiye değişiyor. Kardeşimin eşi 20 gün kendine gelemedi sezeryandan sonra. Bebeğini kucağına alamadı. Biz tuttuk o emzirdi. Yan odada arkadas doğum yaptı sezeryan onunla birlikte hemen ayaklandı. Benim ilki normal. Afedersiniz ıkınmaktan hemoroid oluştu. Onun acısı vardı bitek. Onun dışında kendimi iyi hissediyordum.

Yerini biliyorsan iyi canım benimki çok yer değiştiriyor her ultrasonda farklı bi yerde . Inşallah dogumumuz vakitli olur

slmlar sevgili hamis arkadaslarim bugun bende kontrole gittim. Ausencia tabloya ekleyebilirsin bursa yas 37 cinsiyet kiz.
devletteydi randevum cift tarafli gidiyorum konyrolleŕe doktor cift tarafli gittigimi ogrenince cok azarladi
resmen konusmama bile firsat vermedi haleti ruhiyesi bugun cok cok degisikti dogrusu.kafan karisir olmaz sen 37 yasindasin sik kontrollerin yapilmali sana 3lu taramada yapalim ama sonuc cikana kadar diger doktorunada gorun hic vakit kaybetme bla bla.bend3 korktum eyvah dedim bisey gordu ugrasmak istemiyor.
halbuki bwn oraya rutin testlerimi yaptirmak ikinci bi egil fikir vermesi amaciyla gidiyordum adam agzimi bile actirmadi bana
ordan bursali arkadaslar bilir cekirge doruktaki doktoruma gittim degerlendirdi hersey olmasi gerektigi gibi bi aksilik yok.diger doktorun tepkisine oda sasirdi.
asil meselem doktor bu hastaneden ayriliyormus yeni hayat hastanesine gidiyormus oraya gel .burdan daha iyi bi yer ve kapsamli ustelik fiyatlarida burdan cok daha uygun dedi.
doktor hastasini kaybetmek istemez tabii bide hazir bi portfoyle giderse onun icin iyi .kafam karisti.hic bildigim bi hastane degil yeni aciliyor yogun bakimi herseyi varmis. bursali hamisler oraya giden bi yakininiz duyan bileniniz varmi kaldim oyle.doktormu onemli hastanemi onemli tabii herikiside ama sastim kaldim.

Tabikii doktor onun elleri ve beyni ile Bebeğini Dünya'ya getireceksin ... Benim gittiğim hastanenin devlet hastanesinden farkı yok fakat doktorun bilgisine tecrübesine güvendiğim için insafım ilk çocuğumu da onda doğurdum

Ne guzel cnim kolay atlatmissin.ins bizlerede nasip olur 1 haftada toparlanmak

aynen canım ben hep du etmiştim normal doğum yapayım diye sezeryanın acısı etkisinin uzunluğunu çok duymuştum ama kısmet değilmiş. ama sırtımdaki sızı haricinde hiçbirşey kalmadı bende.. oda iğneden dolayı küçük de olsa birAz etki kalıyormuş

Yerini biliyorsan iyi canım benimki çok yer değiştiriyor her ultrasonda farklı bi yerde . Inşallah dogumumuz vakitli olur

evet canım hareketleri hep sağ tarafta hissediyorum.. sağ üst kısımda o yüzden az çok tahmin edebiliyorum.. inşallah caanım erken olmasın başka şey istemem.. 35-36 bitse bebeğimi eve getirebilsem hayırlısıyla..

bende hem ozele hem devlete gidiyorum canim hayat hastanesine gitmedim hic medicalparka gidiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…