- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.821
Sağol zahmet vermek istemem ama denk gelirse o zamanBiri antalya biri osmaniyedeydi canım detaylı bilgi istersen sorarım onlara da
Evet canım erkek cinsiyet. Seninki belli mi. Ben normal doğum düşünüyorum inşallah vücudum izin verirse :) sen ne düşünüyosunCanım sizin cinsiyet belli oldu mu ,? Bi de normal mi sezeryan mi düşünüyorsun?
Rabbim onlarla olsun inşallah.dualarımızdalar..endişelenme kalbini ferah tut ki sonu güzel olsun.sağlıcakla yavrunla eşinle bir ömür geçirin inşallah canımKızlar stresten falan bahsetmişsiniz söyle söyleyim ki şu an haberleri takip ediyorsanız Afrin karışmış durumda ve eşim orda.. 2 gün olduhiç uyuyamıyorum saat 4 olacak nerdeyse uyudugumda da zaten rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum ağlayarak uyanıyorum kızılaydaki patlamayı kayseride ki patlamayi falan görüyorum. Aklım her orda. Telefonu çoğu zaman kapalı. Ve iki gündür karnım taş kesildi sanki yavrumuda hissedemiyorum ona dikkat etmiyorum çünkü aklım hep dolu.. stres çok etkiliyor gerçekten bunun farkındayım. Hani takma üzülme falan diye diyorum kendime ama bu imkansız...
Ama o benim canım ben ağladığımda vuruyor bi iki tane yetiyor o bana
Hepinizin dualarını bekliyorum kızlar hamileyiz hepimiz çok makbule geçer
Ne gibi yan etkileri oldu canım.bende bugün başladım demir ve vitamine.magnezyum konusunda kararsizim içmek istemiyorum pekmagnezyum ve vıtamın yan etkılerınden dolayı kestırdı doktor.
suan sadece kan hapı alıuorum 1 aydır oda kabız yapıyor.
ıkı gundur dun gece başladı sureklı ıshal su gıbıyım
gıda zhırlenmesı de degıl nbe olduğunu anlamaya calısıorum.
aksam dolaptan portakal yedım belkı o bozdu
Merhaba kizlar ben de memlekete geldim hatirlarsaniz bebek asagi inmisti igne vurulmustm doktor duzelmis biraz dedi adanaya geldik tatile. Burda da doktora goruneyim dedim. Normal ama esi asagida o da erken doguma neden olabilir dedi. Rahim kisaligi varmis. Insanin ister istemez morali bozuluyor. Erken olsa bile insallah 36dan once olmaz
Bende bırakıcam gidemiyorum artık dr dinlen dedi ultrason kağıdında doğum tarihi 24 haziran yazıyor normal doğum olmiycagina göre iki hafta önce alincak geçenlerdede27 hazirandı suan 17 haftamdayım dr 18+4 dedi dünSürekli uzanıyorum bende canım iyi ki gebelikten önce bırakmışım işi şu halde imkanı yok çalışamazdım Allah çalışan arkadaşlarımızn yardımcısı olsun, bebek iyi çok şükür inşallah biraz daha gelişmiştir haftaya randevum var. Haftası geri çıkarsa muhtemelen dr dan laf duyucam
Stres iyi degil dedi oturup bir şişe icmiycem bir çay bardağı ilaçta vermek istemedi depresyon ilacı bildiği vardır dr sanirimŞarap mı? Alkol gebelikte yasak değilmi?
Geçmiş olsun stres yapma bende yaptım şimdi pişmanımKızlar merhaba, Bugün pek iyi değilim işte biraz stresli ve yorucu geçti ama ondan öncesi Sabah bel ağrım ve kasikta sertlesme oluyordu ağrıyla beraber, Neyse eve geldim uzandım bel ağrısı geçti ama kasılma ve hafif ağrı devam ediyor, doktor normal dedi ama bu haftalarda yaşayan var mı aynısını
Ya işte ister istemez stres oluyor insan ama eve erken geldim dinleniyorum şuan ama sağ kasikta ağrı varGeçmiş olsun stres yapma bende yaptım şimdi pişmanım
Bende de doğum 20 haziran gözüküyor ama erken mi olur geç mi artık duruma göre değişcek bi aksilik çıkmazsa normal doğum olacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBende bırakıcam gidemiyorum artık dr dinlen dedi ultrason kağıdında doğum tarihi 24 haziran yazıyor normal doğum olmiycagina göre iki hafta önce alincak geçenlerdede27 hazirandı suan 17 haftamdayım dr 18+4 dedi dün
Benim kız canım . Doktorlar tedaviyle olan bebisleri riske atmayalım sezeryann öneriyorlar da bilmiyorum kararsızımEvet canım erkek cinsiyet. Seninki belli mi. Ben normal doğum düşünüyorum inşallah vücudum izin verirse :) sen ne düşünüyosun
Kaçta gitmiştinki canımKızlar bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için hemşire kalp atışları çok yavaş dedi aç misin dedi evet dedim belki tahlil yaparsınız diye aç geldim dedim.bu saate kadar aç kalınır mi diye kızdı bebeğin kalbi yavaş diye asi da yapmadı haftaya gel dedi moralimi bozdu ya
Kusura bakma canım ilk kez hamileye böyle bi tavsiye duyunca şaşırdım.stres konusunda haklısın ama stres yaşamaktansa normalde bırakmalarını önerirken bazı drlar bikaçtane sigaraya bile izin veriyormuş içen annelere.bi arkadaşıma da demişti doktoruStres iyi degil dedi oturup bir şişe icmiycem bir çay bardağı ilaçta vermek istemedi depresyon ilacı bildiği vardır dr sanirim
Merhaba kizlar ben de memlekete geldim hatirlarsaniz bebek asagi inmisti igne vurulmustm doktor duzelmis biraz dedi adanaya geldik tatile. Burda da doktora goruneyim dedim. Normal ama esi asagida o da erken doguma neden olabilir dedi. Rahim kisaligi varmis. Insanin ister istemez morali bozuluyor. Erken olsa bile insallah 36dan once olmaz
Ay bende bugun çok güzel şeyler aldım gorumcemin kızına komşumun kızına insan aldıkça hevesleniyor valla benimkinin cinsiyeti de kesinlessede onada almaya başlasam allahın izniyleben ayin basindan beri ara ara ugrayip bayagi sey aldim yaridan uygun fiyatlara.burdada hep soyledim
Ben daha hiç hissetmedim ya yarın doktora gidicem bi gormek istiyorum bi sorun yoktur insallah hemde kan vermek istiyorum idrar tahlili yaptiricam ilk gittiğimde almışlardı biz demesek yapacakları yok nasil doktor bunlar yaBebeğimi dünden beri hissetmiyorum böyle olan var mı ?
Ben hiç kilo almadım cnm 5 kilo vermistim 2 sini geri aldım -3 le devam ediyorum sabah kalktım tartildim 400 gram vermişim geri yarın doktora gidicem kismetse sormak istiyorum bi tuhaflık var bu işte alacağım yerde ha bire veriyorum21. haftadan merhabaşuan bir küçük göbükcük şeklinde
Şimdiden 5 kilo almışım ya sinirim bozuldu
Siz kaç kilo aldınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?