2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Rabbim onlarla olsun inşallah.dualarımızdalar..endişelenme kalbini ferah tut ki sonu güzel olsun.sağlıcakla yavrunla eşinle bir ömür geçirin inşallah canım

N
Ne gibi yan etkileri oldu canım.bende bugün başladım demir ve vitamine.magnezyum konusunda kararsizim içmek istemiyorum pek

Kızlar merhaba, Bugün pek iyi değilim işte biraz stresli ve yorucu geçti ama ondan öncesi Sabah bel ağrım ve kasikta sertlesme oluyordu ağrıyla beraber, Neyse eve geldim uzandım bel ağrısı geçti ama kasılma ve hafif ağrı devam ediyor, doktor normal dedi ama bu haftalarda yaşayan var mı aynısını

Merhaba kizlar ben de memlekete geldim hatirlarsaniz bebek asagi inmisti igne vurulmustm doktor duzelmis biraz dedi adanaya geldik tatile. Burda da doktora goruneyim dedim. Normal ama esi asagida o da erken doguma neden olabilir dedi. Rahim kisaligi varmis. Insanin ister istemez morali bozuluyor. Erken olsa bile insallah 36dan once olmaz

InsaAllah olmaz canm Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Bende bırakıcam gidemiyorum artık dr dinlen dedi ultrason kağıdında doğum tarihi 24 haziran yazıyor normal doğum olmiycagina göre iki hafta önce alincak geçenlerdede27 hazirandı suan 17 haftamdayım dr 18+4 dedi dün

Geçmiş olsun stres yapma bende yaptım şimdi pişmanım

Bende de doğum 20 haziran gözüküyor ama erken mi olur geç mi artık duruma göre değişcek bi aksilik çıkmazsa normal doğum olacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Selamlar güzel Haziran Anneleri

Bugün ayrıntılı ultrason randevumuz vardı .
Şükür her şey yolunda ve sağlıklı gözüküyor 20-25 dk sürdü .
Cd de verdi ... çok net değil gerçi . Bende miyom vardı malum ... görüntüyü etkilesi biraz .

383 gr olmuş .. kalp böbrek el ayak işte tüm rapor şükür iyi çıktı . Ölçümleri de hemen hemen haftası ile uyumlu .

Kız olduğu bir kez daha netleşti

Bağdaş kurmuş oturuyor , arada yüzünü kafasını kaşıyordu

Bu ara gelemiyorum ,herkes iyidir umarım

Malum sömestr tatili .. eşimde izne çıktı . Maaile dinleniyoruz .
Mümkün mertebe pc tel ele almadan
Herkesi çok öpüyorummm

Kaçta gitmiştinki canım hafta sonları bende cok geç kahvaltı yapıyorum.. uyku daha tatlı geliyor

Stres iyi degil dedi oturup bir şişe icmiycem bir çay bardağı ilaçta vermek istemedi depresyon ilacı bildiği vardır dr sanirim
Kusura bakma canım ilk kez hamileye böyle bi tavsiye duyunca şaşırdım.stres konusunda haklısın ama stres yaşamaktansa normalde bırakmalarını önerirken bazı drlar bikaçtane sigaraya bile izin veriyormuş içen annelere.bi arkadaşıma da demişti doktoru

İnsaallah.ben de ayni durumdayim iki gun sonra bi perinatologa gitcem bakalim o ne dicek.zaten bebegin hareketlerini nerdeyse vajinama yakin hissediyorum.vurdugunda orda baski hissediyorum erken olcaksa da 35den once olmasin diyordum ben de

ben ayin basindan beri ara ara ugrayip bayagi sey aldim yaridan uygun fiyatlara.burdada hep soyledim
Ay bende bugun çok güzel şeyler aldım gorumcemin kızına komşumun kızına insan aldıkça hevesleniyor valla benimkinin cinsiyeti de kesinlessede onada almaya başlasam allahın izniyle

Bebeğimi dünden beri hissetmiyorum böyle olan var mı ?
Ben daha hiç hissetmedim ya yarın doktora gidicem bi gormek istiyorum bi sorun yoktur insallah hemde kan vermek istiyorum idrar tahlili yaptiricam ilk gittiğimde almışlardı biz demesek yapacakları yok nasil doktor bunlar ya

21. haftadan merhaba şuan bir küçük göbükcük şeklinde
Şimdiden 5 kilo almışım ya sinirim bozuldu
Siz kaç kilo aldınız kızlar?
Ben hiç kilo almadım cnm 5 kilo vermistim 2 sini geri aldım -3 le devam ediyorum sabah kalktım tartildim 400 gram vermişim geri yarın doktora gidicem kismetse sormak istiyorum bi tuhaflık var bu işte alacağım yerde ha bire veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…